Dikkat ediyorum son zamanlarda arkadaşlar kariyer sahibi olan insanlar sürekli mutsuz ve bir depresyon halindeler.Bana göre Kariyer sahibi birçok insan mutsuz çünkü ruhları aç. Peki sizin fikirleriniz nedir bu konuda? Paranın ve iyi bir kariyerin huzur getireceğine inanan insanlar çok fazla. Peki sayıca bu kadar fazlayken neden tam tersi durumlarla karşılaşıyoruz?
Cevabın nedir?
2 seçenek vardır,
ya kariyer yaparsın ve hayatın iş olur
yada,
kariyeri önemsemezsin az para ile yetinip kendine vakit ayırırsın.
Ama şu anki hayat şartlarında 2.si imkansız çünkü, az para ile yapabileceğin pek bir şey yok, özellikle başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde
Bir kere paran az ise düzngün medeni bir semtte ev tutamazsın, ucuza tutacağın evin olduğu çevrede ya mahalle baskısı olur ya da can güvenliğin olmaz,
Sosyal hayatın hiç olmaz, dışarı çıkacak paran olmaz, hiç bir yere gidemezsin zaten
Erkeksen kız arkadaşın olması mümkün değil...
Gördüğün gibi geriye sadece 1. seçenek kalıyor ve onda da sadece para kazanabilirsin, kendine vakit ayırman çok zor, iyi tarafı güzel bir muhiite evin olur, en azından gece evine dönünce seni pencerelerden takip eden mahalleli olmaz
Kısacası ya kariyerin olur ya da yaşamazsın, şu an ki hayat bu ve sanırım kötü bir tablo olacak ama herkes mutsuz büyük ihtimalle...
Çözümü bence ürememek, bir süre çocuk yapmayı kesmeliyiz, insanlar arası rekabetin sonucu bunlar, nerede çokluk orada bokluk diye boşuna dememişler, 1 nesil boyunca çocuk yapmazsak ya da her çift 1 çocuk yaparsa işler normale dönebilir.51 Yorumla- +1 yıl
detaylı yorumun için teşekkür ederim hak veriyorum her sözüne. çinde bu yüzden 1e indirdiler çocuk sayısını yakında türkiyede de bu olacak. insanlar çoğaldıkça işler azalıyor.buda büyük bir sorun bence.hayatın gerçeklerini anlatmışsınki sonuna kadar haklısın. keşke orta derecedeken herkes her şehirde rahat edebilse.buda türkiyede yaşamanın olumsuz şartlarından birisi malesef. avrupada durumlar daha farklı.
En İyi Cevaplar
süper bir soruyla yine karşımızdasın :)
çünkü günümüzde iş hayatı haddinden fazla yoğun. 50 sene öncesine göre teknoloji ve iletişim çok ilerledi, insanların daha az çalışması lazım, ama aksine daha çok çalısıyorlar.
kariyerde ilerlemek için vakitten, psikolojiden, kişilikten taviz vermek lazım
insanlar yıpranıyor. kariyer basamaklarını tırmanırken gençliklerini heba ediyorlar. sonra dönüp arkaya baktıkları zaman kazandıkları şeyler kaybettiklerinden daha fazla oluyor
ben mesela 5-10 seneye kadar istanbulu terkedicem inş. nasip bakalım :)))11 Yorumla
+1 yılMutsuzlar cünkü cocukluklarını yasayamadılar.
Millet sevgilisiyle aynı ritimde yukarı asagı zıplarken, onlar kariyer pesindeydi.
Benim bir kariyerim oslaydı eglenmesini de bilirdim ama onlar niye yapamıyor anlamıs degilim.
Paran var, isin var. Saygın kisisin. S.c anasını satim eglencenin icine..
Bu akdar zor mu eglenceyi bulmak?
Kendi icinde aramadıgın sürece bulamazsın tabi.14 Yorumla- +1 yıl
Kisilik yapısı, kariyerle bir ilgisi yok bunun.
- +1 yıl
Kariyer yapan bir kisinin insan iliskileri herkesden yuksek oluyor bence. Ama ise olan bagliliktan kimseye yanascak vakitleri olmuyor
link
Buna dunning kruger sendromu diyoruz.
Kariyer sahibi insanlar çok düşünen ve akıllı insanlar olduklarını düşünüyorum haliyle bu da mutlulukla ters orantılı oluyor.12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
26Cevap
sebebini söylesemde anlamzsın çunku beynin erimiş..senin suçun yok yanlış anlama sistyem beyinlerimizi eritti..bizim gibi toplumları tamamen çökertti..narsiz kendine aşık bireyler olmaya başladık..faceten bazen takip ediyorum kızlar kendini çekip koyuyor erkekler oyle kendi kendilerine yorum yapıyorlar ya da hem cinslerinin övgü postlarını görüyoruz..görende eşcinsel bir toplum sanar..garip bir toplum olduk ucubeleştik manevi değerlerimizi kendi ellerimizle yıprattık kızlar erkeklerle iletişim kurmaya çeknr ya banan buluyor..:))) erkeklerde iletişim kurmaya çalışsa sapıklıkla ya da triplerle karşılaşıyor..garip bir toplum işte ne oalcak bende merak ediyorum..:DDDD
215 Yorumla- +1 yıl
anlıyorumda sorduğum soruyla pek örtüşmüyor verdiğin cevap. biraz uzak kalıyor arkadaşım. teknoloji çıktığından beri insan beyni her geçen gün ölüyor. beynimizi geliştiremiyoruz ama buna engel olmakta insanın kendi elinde olan bir şey.sen gerektiği kadar zamanını ayırırsan faydalanırsın olumlu anlamda. benim face üyeliğim yok örn.insanlar bunu duyunca gülüyor ama gerçek. buranın dışında üyeliğim yok bir yere. düşünce meselesi karakter meselesi beyin meselesi...
- +1 yıl
bak senin iletişimin zayıflamış..sen mutsuzluktan bahsediyorsun ben sana bunu anlatıyorum ama cevabımın başka şeyler olduğunu söylüyorsun..insanalr iletişim kurmuyorlar özellikle kadınlar ve erkekler bizim gibi toplumlarda daha fazla bu..zamanla kendi içinde yalnızlaşıyor narsiz bir karektere bürünüyor isterse her gun 10 saat arkadaşalrıyla olsun kalabalıkta yalnızlaşıyor..ve maneviyatta yok..insanların dine inanmasını islam olabilri farklı din olabilri bu aslında bir nevi
- +1 yıl
insanın dejarj olmasıdır ama gunumuzde entel geçinen tayfalar yuzunden dinini yaşamak geri ve komik gibi görülmeye başlandı..ee sen bir insanı dinden uzaklaştırıyorsun insanalarla iletişimini zayıflatıyorsun bu adam kendi iç dunyasında bile bir şeyler paylaşamaz hale geliyor nasıl mutlu olsun..amaç yok olsa bile haz almak yetinemk yok..yazım anlayanaa...
- +1 yıl
olayı neden sadece net olarak ele aldıkkı gelişen teknoloji aletlerinden bahsedelim o zaman en çok yalnızlaştıran etmen telefon. bakıyorum insanlar dışarıda arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıkmış ama ellerindeki telefonlarla ilgilenmekten yanlarındaki insanlarla iletişim halinde olamıyorlar bir türlü. buda git gide insanları brbrlerinden uzaklaştırıyor malesef.ne demek istediğini anladım diyorum ama ben biraz daha farklı bir cevap bekliyordum.
- +1 yıl
o kişilerin iç dünyasının ne olduğunu sorsan ya hayalleridir ya da net. bizim insanımzın elinden düşmeyen 3 şey var.1.bilgisayar.2.telefon.3.fotoğraf makinesi. artık herkes tek kişilik yaşamaya başladı. bu yüzden insanlar git gide yozlaşıyor bu yüzden şimdiki nesil artık gelecekte ii bir noktaya varamayacaklar.geçmişle şimdiki zaman arasındaki ince çizgiyi tuttramayan insanlar bu zaman aşımına uğruyorlar işte.
- +1 yıl
şaka değil gerçek çevremde görüyorum her şeyi var parası var mevki sahibi ama mutsuz neden çunku istedği rus kızı alamamışta ondan..:))) ya da kızlar trip ata ata 130 yaşına aklı başına geliyor artık kim gelirse kısmetine kabul ediyor sonra ne oluyor artık formda gördüğümüz gibi eşimle birlikte olurken brad pitt düşünüyorum diye başlık açıyor..:DDD uzun konu fazla düşünmeye gerek yok hayatı akışına bırak gitsin biz turk erkekleri turk kızlarıylada yaşamayı öğrendi..
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kariyer uğruna bütün hayatlarını feda ediyolar ve belli bir yaştan sonrada gençler gibi eğlenmek istiyolar paraları var diye ama bir vakitten sonra anlıyolar ki onlar için bu iş geçtiğini..O saatten sonra onlar için monotonlaşıyor.O yaştan sonra millet çoluğa çocuğa karışmışken onlar ömrünü kariyer uğruna harçamış olduğu için pisman oluyor.Arkadaşlarının çocuklarına anlatacak okadar anısı varken onun hiçbirşeyi yok.
12 YorumlaDikkat edersen dünyadaki hiçbir şey insana tam anlamıyla mutluluk vermez. Karnını doyurmak için yemek yersin yok şeker çıktı, yok kolesterol etti, yok şişkinlik yaptı; dinlenmek için uyursun yok boynum ağrıdı, yatak rahat değildi, sersemlik yaptı vs vs vs.
Çünkü dünyada rahatlık söz konusu olmamasının sebebi
Rad Suresi 28. Ayet: Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur...11 Yorumla
+1 yılişte bir yerden sonra ipin ucu kaçıyor hep dengeli olmak lazım aşırıcılık yüzünden yaşamın güzelliklerini, maneviyatı unutuyoruz hep maddeci oluyoruz. Sonrasında da bastrılan duygular zamanında yaşnamamışlıklar insanı sorunlu hale getiriyo. uzun zamandır yoktun napıyosun nasıl gidiyo senin hayat. umarım eskisinde daha sağlamsındır
21 Yorumlapara ve mevkı hırsları dıyer duygularının onune gecmıstır bu tarz ınsanlarda ıkı sey dusunurler para ve mevkı ama hıcbırının huzuru yoktur sevgılerı bıle yalandır beceremezler hayatta tek seylerı vardır hırs para askı ve dedıgım gıbı mevkı askı herseyı yapabıleceklerını sanırlar ama bana gore dunyanın en salak ınsanlarıdır ınsanları kullanmaya calısırlar lakın kullanılan hep kendılerı olurlar buda ayrı bır konudur gızemlı7
14 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcocukta yaparım kariyerde :) işte bu dengeyi kuramayanlar mutsuz olabilir yoksa kariyeri parası olan insan biraz da kendine vakit ayırsa pekala mutlu da olabilir.. bende ne kariyer var ne mutluluk mutsuzum bari kariyerim olsaydı kariyerim yok bari mutlu olsaydım :)
11 Yorumlacahillik mutluluktur diye bir laf var ki doğru kariyerle ilgili değil mutsuzluk insanın bilgi kültür düzeyi arttıkça standartları da yükseliyo mutluluk için hiç okumamış bir çobanın mutluluğuna hiç bir zaman sahip olamıcaz maalesef
21 Yorumlainsan hayallerine ulaşmak için çaba sarfeder ma ulaşınca kat ettiği yoldakı emegi aslında vardıgı yerdeki hazdan daha cok oldugunu anlar.kariyer sahibi insanlarda kariyer yapalım derken gunluk hayatı genclığı zevki kaçırırılar donup baktıklarında karıyer var ama boş bir genclık yasanmamıs bir hayat gorurler bana göre ve bu da mutsuz eder
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Genel olarak insanlar mutsuz. Kariyeri olanlar için "hayat şartları iyi artık mutlu olması lazım" beklentisi olduğu için daha çok göze çarpıyor sadece.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Kariyeri bir sey sanip kariyer yaptigini anlamistir belki, sonra pisman olmustur :D
Beklentileri coktur, ve onlara ulasamadigi icin mutsuzluk olabilir.11 Yorumlabu kariyer olayını bence bayanlar çok abartıyolar evlenince herşeyin biteceğini köle olacaklarını sanıyolar buda öyle bir ortamda büyüdülerse ondan kaynaklanıyo bence nese o yüzden kendilerini başaralı bir insan olma moduna sokmak için fedakarlık yapıp bir çok şeyden vaz geçiyolar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılPara ve güç menfaat dolu ilişkiler için mıknatıs gibidir. Ve bu mıknatısın etkisinde olanlar daha da yalnızlaşırlar.
114 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Ama günümüzde hem kadınlar hem de erkekler her zaman menfaate endeksli halde. Duyguların,hislerin,düşüncelerin ya da kalp kırıklıklarının bir önemi yok. Para,güç ve zenginlik gözdeler arasında..
- +1 yıl
Mesela en belirgin örnek. Defalarca yakın çevremde gördüğüm tanık olduğum şu durum;
Kız maddi açıdan iyi birisini tercih edip duygusal anlamda birlikte olduğu çucuğu bırakıyor. Zengin kocası kızı ilerde aldatıyor. Adam her defasında daha ileri gidip bunu yaparken kız buna katlanarak yaşamaya çalışıyor. - +1 yıl
Kesinlikle. Paraya ve maddiyata bu denli tapan bir toplum ve jenerasyonu görmek acı verici. Eskiden bazı duygular bir avuç paradan daha da kıymetliydi. Şimdiler de ise bir avuç para saygıyı da , sevgiyi de,sadakati ve dürüstlüğü de yıkıp geçiyor. İçler acısı bir durum.
- +1 yıl
Sen gerçek misin? :)
- +1 yıl
Yanlış anlam şundan dolayı öyle sordum, çünkü senin düşünce yapında olan birisini bulmak bir hayli zorlaşmakta. O yüzden sordum gerçek misin diye :)
- +1 yıl
Bunu bilmek ve görebilmek sevindirdi. :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKariyer sahibi olmayıp da mutsuz olan çok insan var.Sorun kariyer sahibi olup olmamak da değil.Herkesin kendisine göre derdi sıkıntısı var.
15 Yorumla- +1 yıl
Dost,arkadaş,akraba ile ilgili sıkıntıları vardır.Bir derdi sıkıntısı olduğunda arayanı sorayanı yoktur.Yalnızdır.Asosyaldir.Çalışmaktan kendine ayıracak zamanı yoktur.Sağlık sorunları vardır.Birçok sebebi olabilir.
- +1 yıl
Parası çok olanın çevresinde genelde sahte insanlar olur.O yüzden bunun bunalımını da yaşarlar kimseye güvenemezler.
çünkü sebepleri var insanın yemeğe içmeğe nasıl ihtiyacı varsa bedenen ve ruhen ve fikren allaha son derece yaklaşı ibadet etme arzusu zikir tesbihat namaz sadaka fazlasıyla yapılsa kesinlikle huzur refah ve sukunet bulur vücut.yalnızca şan şöhret için yapılan şeyler huzur ve mutluluk getirmez.parayıda gerçek ihtiyaç sahiplerine verilse o sadakayı yapan kişi refh ve hauar içinde olacaktır denemesi bedava
21 Yorumla- +1 yıl
42-m-gl64 cok dogru soylediniz dusuncelerinizden dolayi cok tesekkur ediyorum allah gonlunuze gore versin amin.
Bilinen en büyük yanlışlardan biride paranın mutluluğu satın alabileceğidir.Para yalnızca egonuzu tatmin eder.Huzuru bulmak istiyorsanız maneviyata yönelmenizi öneririm.
22 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel soylediniz ConCorD ve Soran arkadaslar, Kötü hayvani nefsinize,şeytana uyarsansaniz başınıza gelmedik şey kalmaz o yuzen ruhunuzu,kalblnizi,nefsinizi imanla,nurla doldurursaniz allaha yakinlasirsiniz sımsıkı sarılırsaniz ölene kadar huzur huşur içinde yaşarsınız.
zamanında para uğruna manevi varlıkları gormedikleri için ..
21 Yorumla''Türk milleti bu, öyle her lafı kaldırmaz.
.bne dersin kızar, s..ersin aldırmaz''
Neyzen Tevfik11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Marliyn Monreo'nunda dedigi gibi, Soguk kIs gecelerinda IsItmaz kariyerin seni.. Kac kisinin kariyeri onunki kadar parlak ?
11 YorumlaBi cok insan senelerce okuyo kairiyer icin ozel hayati kalmiyo ama bu dunyaya nie geldiginden haberi yok ve ardindan mutsuzluk bu dunya boyledir hic bir zaman tam muttlu olamassin
31 YorumlaKesinlikle katılıyorum. Belirli bir zamandan sonra kariyer için ömülerini harcayan insanlar, Genelde gençleşmek için servetini harcarlar ama nafile (-_-)
13 Yorumlao paranı kariyerini paylaşacağın biri yoksa anlamıda yok bence
11 YorumlaBen hiç mutsuz kariyer sahibi görmedim.Para resmen her kapıyı açıyo
21 Yorumla
+1 yılÇevremde çok mutsuz insan var. Kariyerle de ilgisi yok. Herkesin sebebi başka.
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılYükseldikçe üzerinizdeki baskı artıyor. Daha üst kademe insanlara hesap vermek zorunda kalıyorsunuz. Altınızda çalışan kişi sayısı artıyor. Onların eğitimi ve hata yapmaması da size bağlı yani onların sorumluluğunu da alıyorsunuz bir yerde. Her anlamda iş yükünüz artıyor. Yükseldikçe yerinizin daha kalıcı olmasını istiyorsunuz. Daha bir çok neden sayabilirim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yasayan bilir katiliyorum calisanlarin yanlis yapsin hesabini sen verirsin. Yukseldikce sorumluluk artar azalmaz. Daha cok yorulursun daha cok yalanirsin. Yukseldikce sahiplenirsin. Kendi babanin sirketiymiscesine
+1 yılçünkü mal gibi işinden başka bir şeyi düşünemez
kazınılan saygınlığı kaybetmektense ölmeyi yeğlerler11 Yorumla
+1 yılOooo xperci kız :)
Para mutluluk getirmez, kariyer getirir ama kıymetini bilmek lazım.12 Yorumla- +1 yıl
Tabi önce huzur
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılhatun bulamıyorlarda ondan dır o oooo
116 Yorumla- +1 yıl
gidiyorsuunz nerde şerefsiz piç hep onların peşindesiniz bu adamlarda onu görüyor sonra elini ayağını çekiyor sizin gibilerden
- +1 yıl
neden çoğul konuşuyorsun? bunu öyle düşünenlere söyleyeceksin. ben hayatımda paraya kariyerliğe değer vermediğim için çok kaybettim. ama asla pişmanda olmadım. kendi doğrularım bu yönde benim. huzur olsun kılı kılına param yetsin insanlara muhtaç olmayacak bir gelirim olsun yeter. ben yokluktan varlığa ulaştım beyefendi neyin ne olduğunu daha ii biliyorum. ön yargı yapmadan konuş bir daha...!
- +1 yıl
alakası yok sende aynısın para ve kariyere değer vermediğim için çok kaybettim diyoprsunn paralı ve kariyerli insanlar kaşına çıksa bile elinin tersiyle ittiğindden ve iteceğinden eminim bu ön yargıların yüzündenbak öylede üzülürsün
- +1 yıl
bazı insanlar var gösterişli kimiside çetin yolalrdan gelmiştir geçmiştir vardığı noktanın işinin değerini ii biliyordur. böyle değer bilen eğer birde ne istediğinden eminse ve girişken bir insansa o kişi her zaman mutluluğu yakalar karşısına bir çok bayan çıkar. ön yargıyı bence tek bir taraf doğurmuyorki her iki tarafında hatası var.
- +1 yıl
hiç öyle olmuyor karşına çıkmıyor çıkmıyor hatun çkmıyor hep ilişkisi var herkesin ortam oluşmuyor
- +1 yıl
vallahi ben burdayım kendim için varım çıksa beraber olurum
- +1 yıl
yok bee onlara istediiği zaman aday geliyor uğraşmıyorlar etkilemk için çaba sarf etmiyorlarki güzelimm... biz erkekler öyle dğiliz ama yok iştee
- +1 yıl
yok bee arkadşm o kadar tipim olmasına rağmen ve fiziğim yakışıklılığım yerinde olmasına rağmen hiç kız arkadaşım olmadı biliyormusunn
- +1 yıl
alakası yok kesin bir şey yokki bu yönden ama bir tane olsaydı çok iyi olrdu herşeyim var biliyormusun tek eksiğim bu işteee .. eşim olacak diye bir kaide de yokkii
- +1 yıl
aynen öyle güzelimmm bakalım yaa nasıl olacaksa ama bu yaşa kadar olmaması çok garip biliyormusun geçen sene fena bunalıma girdim hergün ağlıyordum kırıp döküyordum her tarafı
O halde hepimiz ev hanimi olalim oyle mutluluk bize gelecekse.
00 Yorumla
+1 yılEger gercekten merak ediyosan yoneticilik yaptigim fast food restorana gel uzun uzun konusalim bu konuyu ya da telefondan. Kisaca anlatamam bunu.
00 Yorumla
+1 yıl"Kariyer yapmak harika! Ama soğuk gecelerde kariyerinize sarılıp yatamazsınız."
Marilyn Monroe'nun bu sözü aklıma geldi ..00 YorumlaO kadar yıl okuyunca haliyle... :D
11 Yorumla
+1 yılrahatlık batıyor rahatlık !
11 Yorumla
+1 yılBence istedikleri meslekleri yapmıyorlar
11 Yorumla
+1 yılIskolik olmanin bir kotu yani daha. Yasamayi unutuyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen hiç zirvede yalnızlığı tattın mı?
112 Yorumla- +1 yıl
Ben tatmak isterdim..
Zirvede olanlar zaten tek olmak zorundadır..
Hayat onu buna iter.
Cevap sahibi+1 yılcevap burada da sen göremiyorsun :)
- +1 yıl
insan önüne hedefler koyduğu zaman daha fazla haz alıyor. olması gerektği yere geldiğinde eğer hedefleri amaçları bittiyse o zaman bir boşluğa düşüyor. bu yüzden mutsuz olanıda çok bana göre böyle. ben şuanda hedeflerime ulaşmak için çıktığım o yoldayım. zirveye vardığım zman hedeflerim bitmemiş olacak bu sefer kendimi geliştrimek için başka bir şeye yönelicem. bende şükür kelimesi olduktan sonra mutsuzluk düşüncesine yer olmaz.
Cevap sahibi+1 yılvayy sert oldu bu bence zirveye gidince acık dinlen ne bilim bir hobi falan bul kendine yoksa bir bakmışsın yine yoldasın farklı hedef nedir niye demekki amacına tam varamamışsın olur o hadi saağlıcakla...
Cevap sahibi+1 yılee çok yazmışın ayrıca ne noktalama ne bir ayraç sonrada neden anlamadın :)) peh...
Cevap sahibi+1 yıltamam yani hatalarını kabul ediyorsun... güzel
Cevap sahibi+1 yıltamam sonunda insan çıktık içim rahatladı :))
rahat batıor :D
11 Yorumla
+1 yılHavalar sıcak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk için yaptık sanki kariyeri
01 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi