Sorum özellikle bayanlara :D
Erkeklerin neyini özlerdiniz?
yada onları hiç özlemeyip hemcinslerinizle mi takılırdınız?
Erkeklerin neyini özlerdiniz?
yada onları hiç özlemeyip hemcinslerinizle mi takılırdınız?
Daha yaşanabilir bir dünya olurdu. Öncelikle özgür olurdunuz kimse size şiddet uygulayamazdı. Dışarıda rahatça gezebilir tacizlerden ve ayrımcılıklardan uzak kalırdınız. Aşırı faşizm ve milliyetçilik duyguları sizde var olmazdı bu yüzden savaşlar olmaz sınırlar ortadan kalkardı. Tecavüz ve cinayet gibi aşağılık insan tepkilerinden soyutlanırdı dünya. Mutluluk , huzur ve esenlik hep sizinle olurdu.
Şimdi böyle bir dünya nasıl sağlanır. Öncelikle beğendiğiniz erkekler üzerinden sperm toplayıp bunları laboratuvar ortamında saklayacaksınız . Kendinizi bilime verip insan genleriyle oynayarak çocuk cinsiyetini belirleme yoluna gideceksiniz.Sadece kız çocukları doğuracaksınız. Bu bir ütopya değil , kısa bir zaman içinde çözülecek bir durum. 70 - 80 yıl arası bekleyip erkek ırkının yok olmasını gözlemleyeceksiniz.. Zaten bu erkek ırkı denilen şey hemcinsleri arasında sex yarışına giren zaafları doğrultusunda hareket eden zayıf karakterli yaratıklar onlara asla Muhtaç değilsiniz. Fizyolojik ihtiyaçlar için sebze fiyatlarında bir zam söz konusu olabilir ama olsun o kadar.
Hadi bu başlık kadın direnişinin ilk adımları olsun. Artık şu erkeklerden kurtulun erkeklerde artık kadın ırkından kurtulsun neslimiz tükensin istiyoruz.
70 - 80 yıl sonra oyun biterdi. erkekler olmasaydı sevgiye, şımartılmaya muhtac olurdunuz. her şey çok daha güzel olmazdı yani
erkek rahatlıktır ya kızlarla bir yere kadar takılırsın dedikodu dedikodu kafa bırakmazlar :) ama erkekler anı yasarsın ve cok daha eglencelı olur bir kızla bır erkegın arkadslıgı o yuzden daha uzun surer erkekler ne trip atar ne sıkıntı verır bunaltmaz sadece anı yaşar.. yanı kızlarla sadece hayat cekılmezdı :))
penis olmayacağı için prezervatifleri balon yerine kullanırdık herhalde..herbişeylerini özlerdik..öpüşlerini,okşayışlarını...vs
genel olarak açıklayayım herkes okusun...
ben sadece cinsellik abidesi olarak görmedim.dikkat ettiysnz erkeği erkek yapan penisidir,bunu kabul etmiyosnz orası szn sorununuz ama ben yorum olarak "herbişeylerini özlerdik,öpüşlerini,okşayışlarını,...vs" diye gidiyor.yani siz o boşluğu ister kol düğmeleri diye doldurursnz ister ceket , sevgi ,saygı diye doldurursnz orası özneldir kişiye göre değişir.ben nesnel olandan bahsettim ama siz bunu gidip de sadece cinsellik olarak yorumladığımı söylemeyin.
Cevap
30Cevap
Ablacım şuraya açık açık kendime lez arkadaşlar arıyorum yaz gitsin=)
Gerçi Hemcinslerinizlede takılsanız vazgeçemediğiniz şeylerden biride Dildo ya oda ayrı bi konu neyse..
Ciddi cevap verek gerekirse siz kadınlar önce birbirinizle anlaşamaz birbirinizi dedikodu canavarı ile yer bitirir kıskançlık silahı ile vurur ve bütün dünyanın ekonomisini güzellik salonları ve kozmetik üzerine kurardınız...
Ne kadar yermeye çalışırsan çalış Aslında biz erkekler siz kadınların birbiri ile iyi geçinmesi için tampon bölge oluşturan yaratıklarız =)
hahaha Game Over :D
insanlığın bir tarafına pamuk tıkamak olur :D
hani bir şarkı varsa bir sen bir ben birde bebek diye ha işte o şarkı bir ben diye söylenirdi :)
Acıdım tüm kadınlara yazııkkk.
Arkadaşlar hadi opluca intahar edelim bırakalım kadınlar kendi cezalarını bulsunlar :D
dünyadaki kızların %90 ı biseksüeldir. şimdi böle dedim diye bi sürü eksileme gelicek ama doğru söleyeni dokuz köyden kovarlar.
istatistikler ve anketler sonucunda bilim adamları koymuş bu tezi. gerçekten de öyle. şu an kadar bi çok kızdan duydum en az bir kez de olsa kız kıza fransız öpücüğü denediklerini.
heralde biz olmasaydık kızlar birbirleriyle idare ederlerdi.
(yorumu kötülemek kolay, aksini ispatlamak zor. kolay olaı bütün gerzekler yapabilir.)
dünyada erkek olmasaydi sevgilimde olmazdi onsuz dünya olur mu hic hemcinslerimlede takilmazdim ilgi alanim disinda bir konu :D
yani bu acidan bakarsamda sevgi eksik olur.. sevgi ile beraber, heycan, tutku eksik olurdu..
erkekler olmasa çekilmezdi bu dünya yaa ilk başta güzel gelebilirdi ama sonra sıkardı özlerdik onlarla yaşadıklarımızı düşünsenize istediğimiz herşeyi rahatça yapıyoruz kısıtlayan sahiplenen yok bi süre sonra sıkardı
Biz olmasaydık ; sevilmenin ne demek oldugunu anlayamazdınız. Her ne kadar bazı erkeklere odun bile deseniz.Hatta odun dediginiz için "keşke şöyle sevgilim olsaydı " tasviri çizip kendinize pilotonik bir sevgili hayal bile ediyorsunuz. degil mi?
Yaradılıştan beri kadın ve erkek olduğu için , tek cinsin yaşaması mümkün olmazdı .
Anladık lezbiyenlik nedir,nasıl birşeydir tavsiye edermisiniz,aranaızda lez olan var mı diye inceden mesaj yolluyorsun :)
Anne olmanın tadına varamamanın imkansız olduğunu düşündükçe üzüntüden ölürdüm.
Penissiz bir dünyada bir süre oyuncaklarla idare eder, o da kesmeyince topluca intihar ederek insanlığın sonunu getirirlerdi.
hayırdır bölünerek çoğalıyorsunuz galiba...elbette insanlar eksik olurdu.
Bu dünyada erkekler olmasaydi ne eksik olurdu? sorusuna verilecek en güzel cevap; insan eksik olurdu olabilir. Sonuçta üremede önemli bir noktaya sahibiz. Bide bizimle konuşunca ve uğraşınca psikolojik olarak rahatlıyorsunuz yahu..
avatarındaki gibi gögüslerinize , aynanın karşına geçip hayran hayran bakma gereği duymazdınız.
Nedir bu karsi cinslerden alip veremediginiz? beyler ve bayanlar
YARADAN ÖYLE BİR DÜZEN KURMUŞ Kİ BUNU DÜŞÜNMEYE GEREK YOK YER YÜZÜNDE HİÇ BİR ŞEY SEBEPSİZ YAŞAMAZ...
Bu soruya lezbiyenler ne yanıt verirdi merak ettim:)
üretim dururdu geberip giderdik. Doğada dişi üretimden Erkek soyun devamindan sorumludur. En primitive hali budur.
bu dünyada erkekler olmasaydı sevgiolmazdı canımın
erkekler olmasaydı diye düşünürken bile ağlayasım geliyo benim. muhtemelen özlemeye fırsat kalmadan kahrımdan ölürüm ben.
bizim alet kanlı canlıdır onu özlerler :D
alisverislerimiz tasiyacak kimse kalmazdi. üzünc.
İnsan nesli tükenirdi,
Tek eksiğiniz bu olurdu ...youtube.com/watch?v=gNdCyG0z8xg
Ben demiyorum şahin abi diyor :D
dürüst olun ve penis deyin.
Surasi burasi demicem.
iyi ki varlar :D
Günaydın.
Ben eksik olurdum ve hayat biterdi :D
kesin lezbiyen olurduk :)
Kadınlar eksik olurdu.
soruya bak mantık dışı :)
erkeklerin yerini hiçbişey tutmaz itiraf et :)
kime trip atacaktınızki:)
insanlar eksik olurdu...
Sperm. (Profil resimlerine hastayım panpa.)
Ne esksik olurdu, bulamadim
aaaaa evet ya babam(
Erkek olmadan dünya çekilmez olurdu ya :)
triplerini özlerdim ciddiyim :)
pompiş.
İntihar ederdim.
kadınlar
aşk olmazdı !
seks
Odun eksik olurdu =)
Erkek eksik olurdu
Siz olmazdınız :D:D
Ceketlerini <3
birkaç penis tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?