Erkeksiz bir dünya düşünün.
Hayat nasıl olurdu ?
Açık olalım lütfen.
Hayat nasıl olurdu ?
Açık olalım lütfen.
* Erkekler olmasaydı,namus cinayetleride olmaz, hapishanelerin bir bölümü otel yada okul olarak
kullanılırdı.
* Erkekler olmasa, bayanlara asılan,rahatsız eden ve cinsel tacizde bulunanda olmazdı
* Erkekler olmasa meyhaneler ve kumarhanelerde olmazdı.
* Erkekler olmasa uyuşturucu satıcılarıda olmaz, istatislikler büyük yara alır, polisler işsiz
kalırdı.
* Erkekler olmasa kavonoz kapakları açılmazdı.
* Erkekler olmasa yollarda bayan şöförleri sıkıştıran olmaz "yavrum kurban olim araba kullanmana"
türünden laflar edilmezdi.
* Erkekler olmasa, aile mahkemeleri olmaz, boşanma davalarına bakan hakimler,çay partilerinde
dedikodu yazarlığı yaparlardı
* Erkekler olmasa, kaynanalarda olmaz, gelin kaynana kavgaları tarihe karışırdı
* Erkekler olmasa, savaşlarda olmazdı
* Erkekler olmasa sokak kirliliğide olmazdı
* Erkekler olmasa, mecliste günü birlik kermesler düzenlenir, çiğköfte partilerinin yerini, kek ve
pasta partileri alırdı.
* Erkekler olmasa terörde olmazdı
*Erkekler olmasa mangal partileride olmaz, ateşi yelleyecek adam bulunmazdı.
* Erkek olmasa kadınlar arasında ki, senin sevgilin, benim sevgilim kavgalarıda çıkmazdı.
* Erkekler olmasa et satışıda sona ererdi. Çünkü hayvan kesecek adam bulunmazdı
* Erkekler olmasa horoz kavgaları, köpek kavgalarıda olmaz, hayvanseverler işsiz kalırdı.
*Buraya kadar boşuna ukudunuz. Erkekler olmasaydı, zaten kadınlarda olmazdı ^_^
Erkek Kadınsız , Kadın erkeksiz bir hiçtir..
hey naptın ya sen :D bekle şimdi de benim cevabımı gör :D bittin sen kızım
Erkekler olmasaydı kadınlara tecavüzler olmazdı kadın cinayetleri artmazdı keşke erkekler hiç olmasaydı sokakta erkekler laf atar tecavüz ederlerse korkusuni yaşamazdık biz kadınlar
Lezbiyen bir dünya olurdu valla.
Bayanlara özel demişsinde yazasım geldi tutamadım kusura bakma kardeş
o değil de kızın biri çıkıp ya kızlar olmasaydı derse?
ortaya kızlardan shadow gibi bi düşünce atan da olurdu... bizim durum sakat ama:D
Cevap
8Cevap
Hiç bir şey olmazdı ne olacak soyumuz kururdu insanlık yok olurdu hiç olurduk aynı şey kadınlar için de geçerli
Erkekler şuan yok olsa olacak ilk olay.
Çoğalma yöntemleri araştırma kurumu kurulur.
Ardından çabuk nasıl çoğalabiliriz araştırın zaman kısıtlı yoksa soyumuz tükenecek arkadaş hayat memat meselesi :)
erkekler olmasaydı kadınlar birbirini öldürürdü çünkü kıskançlık ve çekememezlik kadınların ruhunda var.İki erkek ömrü boyunca dost kalabilirler ama kadınlar asla kavga için bir sebep bulunurdu mutlaka..Hadi ülkemiz için bapnaz diyelim Avrupa'da bile bütün büyük icatlar erkekler tarafından keşfedilmiştir.
Sadece büyük şeyler keşfedenler erkekler değildi mesela gizli iletişim sistemlerini bulan biri kadındı veya ilk bilgisayar prototipini yapan da bir kadındı bunun gibi çok örnek var iyi ki bir şey icat etmiş erkekler nerde görsem burdan vurmaya çalışıyorlar kapatın şu konuyu kimse kimseden üstün değil
bu dünya ne erkeksiz ne de kadınsız olmaz.erkekte kadında olucak ki bu zamanda o aşk dedikleri kavram olucak dimi.:))))
Biz olmasak kadınların kahırlarını kim çekecek iki günde hepsi biribirine düşer yerlerdi kendilerini.
[Bıyıklı bayanalara özel] Önce o bıyıkları bir alın.
Biliyorum. 2 gündür gözümün önünden gitmiyor. Bıraktım sonra düşünmeyi. Gökten Adriana yağsa bize bıyıkları düşer ancak.
Kendiniz olun biraz.
PS: Sandalyede oturuyor olsaydım, düşerdim.
elmayı kes ikiye.iki tarafta bir süre sonra sararır ve çürümeye başlar
hemcislerle herşeyin paylaşıldığı bir hayat olurdu ,bebişler olmazdı(olsunyaa erkekler,ne zararı var)
Bir kadın olarak söylüyorum ki, çekilmezdi.
Herkesin kadın olduğunu bir düşünsene. Iyk.
Yok yahu. Lezbiyenliği araştıracaktım ya hani, o yüzden lezbiyenlikle ilgili sorulara bakayım dedim.
Bunu da cevapladım öylesine. :D.
Kızların hepsi lezbiyen olurdu :D:D
(erkeklere özel): ofsayt serbest olurdu!
Partenogenez çok revaçta olurdu.
Freud bunu görmeliydi.
Balkonda atlette dolanan birileri olmazdı
Sunnetciler ac kalirdi
stresli olurduk.kıskançlık tavan yapardı heralde
Tabiki de çekilmez...
erkeksiz olmaz:)
denge bozulurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar