Ailem bana çok karışıyor ne yapmalıyım?:(?

Arkadaşlar ben çok yoruldum. Ailemin yüzünden hiçbişey yapamıyorum. En çok ta abim. Herşeyime şüpe ediyolar. abim giydigime yedigime söyledigime yaptıgıma herşeyime karışıyor. magazaya giderken bile 1000 tane laf ediyolar. Telefonumu gizli gizli kurcalıyolar. fotoraf çektirmiyorum onların yüzünden. kaşıma gözüme saçıma herşeyime karışıyor. abim güzel olmamı istemiyor. abim kezban ol daha iyi diyor. arkadaşımla görüşemiyorum. bir kere agzımı açıyorum. hemen "senin dilin çıkmış, sen k. sın, sen f. sın" bilmem ne. sürekli beni anne babamın gözünden düşürmeye çalışıyor. o istedigini yapıyor ona kimse bişey demiyor. ben sürekli korku içinde, kısıtlanarak yaşıyorum. ben öyle gizli bişey yapan biri de değilim. hayatımı yaşamak istiyorum izin vermiyolar. bana güvenmiyolar. sürekli abim beni dövüyo saçımı taramama bile izin vermiyo, kilo vermek istiyorum kime gösteyosun kendini diyor. eskiden anne babam okadar da karışmıyodu bana. şimdi abim o kadar doldurdu ki onları. sürekli babama "senin kızın terbiyesiz, senin kızın öyle şöyle" gereksiz yere böyle şüpe ediyolar. eskiden abimi severdim. şimdi o kadar soğuttu ki kendinden bıktım. nefret ediyorum ondan. günlük olarak odamdan çıkmıyorum. psikolojim bozuldu. arkadaşımın olmasına izin vermiyolar. sınıfta kimseyle konuşmama izin vermiyolar. utangaç ol diyolar.

Ama ben bu diyilim. benim içimde kalan hayallerim var. ben kendim gibi olamıyorum
Ailem bana çok karışıyor ne yapmalıyım?:(?