Ben kendim kız arkadaşlarımın sevgilileri hakkında konuşmam hatta hatta birlikte şunu bunu yapacağız derler ona bile gitmem sen git biz sonra gideriz derim geçerim haklı bulursun sen kimden yanasın derler haksız bulur eleştirirsin bu seferde beni soğutmaya çalışıyor der kendi ilişkimde de sorarım evet ama sen ne yapardın derim yine de kendi kafama göre giderdim 😏
Arkadaşlarım olsun değer verdiğim dostlarım olsun herkesle herşey paylaşılmaz güvendiğin dostum dediğin insanlarla paylaşmak gerekli lakin bana söylenenleri dinlerim tartar düşünürüm fakat bana doğru gelmeyen hiç birşey beni etkilemez benim kendi gözlemim önce gelir fakat karşı tarafa saygı duyarım başkalarının sözüyle nereye kadar hareket edeceksin :)
Valla o arkadaşının nasıl bir karakter yapısında olduğuna bağlı. Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyorsa yakından tanımışsan sorun olmaz. Önemli olan birbirinizi ne kadar tanıdığınız. Ha ben şahsen çok samimi olduğum arkadaşıma başta, "sevgilim var knkaaa" demem yani. Ona ne hatta ne gerek var? Bilmese de olur
Mutlaka aklıma gelir bu durum. En nihayetinde ben onun bağımsız ve özgür fikirlerine ihtiyaç duyduğum vakitlerde o beni gaza getiriyorsa o zaman problem var demektir.
sevgilimde gözü olduğunu düşünmem tabi arkadaşım olarak yanımda taşıyorsam öyle bir şey olamaz aklıma getirmem , ama dediklerini düşünürm , dediklerini neye dayanarak diyor sebeblerini iyice öğrnir kafamda tartarım zaten bylelikle onun ne niyetle bana byle şeyler deidğinide mantıkla çıkartabilirim niyetinin farkına varırım , geriside bana kalmış dışardan pek etkilenmem ilişkilerimde her karar bnmdir , başkasının lafı bni pek etkilemiyor ha görüş almak hc almamaktan daha iyi tabi..
Başan sağma bir cevap yerine ciddi ciddi soyluyorum. Eğer böyle bir durum varsa ve arkadasindan biraz supheleniyorsan sevgili diger arkadaslarinada anlat eğer genel olarak olumsuz cevaplar aliyorsan ve arkadasin cidden yakin bir arkadasin ise, suphelenmekte haksiz cikarsin. Ayrica kız arkadaşının agizini da aramaya çalışabilirsin çaktırmadan.
işkillenirdim. oldu mu şimdi oldu mu şimdi ama? derim. o da; offf aman inanmazsan inanma dediğinde, gonuşma layn gonuşma layn derim. kızı indiregandi yapacan deemi çakal indiregandi yapacan kızı derim. yok be olm ne alakası var ben sadece seni uyarıyorum derse, yörü git layn yörü git layn diyerek başımdan savarım. böhöhöhyt...
Şüphelenmeyecek kadar salak, yanıldığımda dövecek kadar agresif bir insanım. Yaptım da ☠️ En yakın arkadaş dediğin insanlardan asla böyle şey görmezsin ama vasat, vasat olduğunu bilip göz artı ettiğin her tipten beklemek lazım.
Sevgilimle yaşadığım olaylara bağlı ve arkadaşımla olan yakınlığıma bağlı. Sürekli olumsuz şeyler söylüyor ve beni çok zorluyorsa ayrılmam için ona bir daha sormam bu konu hakkında fikrini. Bence sorulmaması lazım.
Benim bir arkadaşım anlattığım her olayda sevgilimin haklı olduğunu benim haksız olduğumu söylerdi. Benim arkadaşım beni gömerdi yani her durumda. Sonra sevgilime mesaj atmıştı o çok kötü ondan ayrıl benimle ol diye. Ezik :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğer ARKADAŞIMSA benim iyiliğim için söylüyordur ama biraz abartıyor diye düşünür yine de gaza gelmez konuyu enine boyuna iyice düşünürdüm. (Ha Elalemin arkadaşlık dereceleri farklıdır önüne gelene, selam vermişsiniz vardır sadece ama arkadaşım der, böyle insanlarda var tabi. Ama ben öyle insan olmadığım için açıklamak gereği duydum..)
süpelenirim. bir daha da bişeyimi anlatmam, hatta en yakın zamanda arkadaşlığımı bitirmek için fırsat kollarım. Ama eger iyiliğim için yapıyorsa belli olur zaten.
Evet süphelenirim ama kestirip atmam şöyle bir bakarım ilişkime bana gerçekten arkadaşımın dediğini mi yapiyor diye gözden geçirirdim ha varsa eğer bunu düzeltmeye calisirdim
Arkadaşımın söylediklerine bağlı. Sevgilimde gözü varsa hal hareketlerin belli olur. Yani sadece söyledikleri yetmez. Karara varmam için başka sebeplerde olmalı.
Bisey sorcaktim. Oda icerisinde tavanda Ic ice gecmis 3 tane cerceve. Dışında kül tablosu büyüklüğünde iki tane yuvarlak.8 10 tane carpi isareti kirmizi ile boyanmis cizgiler. Tepede bir yer Bu nedir. Yukarisinda kilise varmis.
En İyi Cevaplar