Hem cins arkadaşının sevgilinle samimi olması seni huzursuz eder mi, rahatsız olur musun bu durumdan ve ne tepki verirsin?

5 Temmuz 2022
Hem cins arkadaşının sevgilinle samimi olması seni huzursuz eder mi, rahatsız olur musun bu durumdan ve ne tepki verirsin?

5 Temmuz 2022
samimiyet var samimiyet.
mesela benden habersiz çıkıp program falan yapılıyorsa, sürekli mesajlar, telefonlaşmalar oluyorsa başlarım ben o samimiyetin içine
Bende başlarım 👍
Selamlar,
Eder tabi ki, ne alaka? Benim sevgilim ile neden samimi oluyor ki? Herkesin kendi yerini bilmesi gerekiyor bana göre. Fazla abartıya kaçmadan. Benim en sevmediğim muhabbetlerden biridir bu durum.
Rahatsız olurum evet, herkes yerini ve sınırlarını iyi bilmeli..
Beni gerçekten aşırı rahatsız ediyor ben arkadaşımdan bile kıskanıyorum kaç senelik olursa olsun isterse yanlış anlasınlar ama ben aşırı kıskanç olduğum için yakın arkadaşımla bile bazen kavga ediyorum
Cevap
42Cevap
Samimiyetin dozu önemli. Rahatsız olabileceğim bir durum varsa olurum yoksa olmam
Her kim arkadaşım sevgilim ile samimi olamaz
Sevgilime güveniyorum zaten. arkadaşıma da güveniyorsam sorun yok
Hem arkadaşıma hem sevgilime bakış açım değişir ortak tek noktalari ben olmaliyim daha fazla samimiyete gerek yok kendimde bu konuya arkadaşlarım arasında cok dikkat ediyorum o yuzden samimi bulmuyo arkadaslarimin erkek arkadaslari soğuk goruyo beni 🤷🏻♀️
Rahatsızlığın âlâsını etmiş olur.. Herkes haddini, konuşmasını, davranışlarını bilip öyle hareket edecek..
Asla böyle bir şey düşünmem de olmam eğer olursam kendini sorgulamam gerekir bu bendeki özgüven eksikliğinden kaynaklanıyordur yani benim arkadaşımın sevgilimle iyi olması benim hoşuma gider aksine çok mutlu olurum kalbimde fitne fesataa yer yok 🤨
Samimiyetin derecesine bağlı bir şey bu. Mesela abartı bir samimiyet irite edici olabilir. Benim arkadaşımın benimle daha samimi olması lazım tersi olsa şayet benim değil onun arkadaşı olmuş olurdu. Sınır önemli bir şey...
İnsan var insan var arkadaş var arkadaş var duzgun kişiligini bildiğim arkadaş varsa oda zaten neyi ne üslupla konuşacağını bilir, bende bilirim hersey denge içinde güzeldir
Çok aklı başında, nerde nasıl davranmaları gerektiğini bilen arkadaşlarım var çok şükür🙏 ama diyelim öyle bir şey yaşandı, o arkadaşımla görüşmeyi keserdim öyle biriyle arkadaş olmam.
Kural bir sevgiliniz ile arkadaşlarınızı tanıştırmayın ya da akrabalarınızı
Kural iki kadınlar hoşlandıkları erkekler için kendi kurallarından vazgeçebilir
Kural üç ilk iki kuralı unutma
Evet fazlasıyla rahatsız olurum. Yaşadım zaten böyle bir durumu. Ne sevgilime anlatabildim ne de arkadaşıma. Ben olmadan buluşurlardı falan. Ne sevgilim gerçek sevendi ne de arkadaşım gerçek dosttu. İkisinden de vazgeçtim. Herkes yolunda şu an…
Olmam ve özgüvenim tam bu konuda ve eşim olarak seçtiysem o kişiyi ihanet etmeyeceği konusunda eminimdir hiç şüphesiz.
Çok rahatsız olurum ve ikisini de uyariirim başta ona göre sonra da kiminle arama mesafe koyacagimi düşünürüm
Samimiyetin durumu rahatsızlık vericiyse evet. Ama açıkçası arkadas olmalarini isterim. Benim icin degil kendileri iyi anlastiklari icin
Eder.
Beni eder.
Zaten arkadaşlarımın sevdiğim kişiyle samimi olmasını sağlamam ben. Ne gerek var? Gerek yok.
Benden önce tanışıyor ve samimiyseler çok rahatsız olmam. Ama iliskimden dolayı onları tanıştırdiysam, saygılı ve mesafeli olmalarını isterim.
Sevgilim ve çok yakın arkadaşlarımın iyi anlaşmasını tabiki isterim. Fakat her şeyin bir ayarı var, fazlası sinirimi bozar.
Hem de çok rahatsız olurum ve tepkimi de belli ederim. Samimi olamazlar ne alaka yani
samimiyet derecesi, arkadaşımın kişiliği, sevgilimin kişiliği önemli
Gerilim dolu korku filmi gibi bırak rahatsız etmeyi
Arkadaşım ve sevgilim bunu yapmamaları gerektiğini bilirler.
Arkadssimsa zaten huyumu suyumu bilir haddini asmaz asarsa agzina yapacagimi bilir
Rahatsız eder zaten sadece güvendiğim arkadaşlarımla tanıştırırım
Samimiyetin kişiliği vardır herkese o kişilik gösterilmez.
Sevgilimin annesiyle samimi olması beni rahatsız eder
Bu hic sağlıklı bir dusunce tarzi değil. Kendinizi sorgulamanizi tavsiye ederim
@kovaburcuzekasi abartıyorum tabii ama kıskancım yalan yok 😈
Rahatsız olurum. Ona belli etmesem de telefonunda numarası varsa silerim mesela
Aşşırı rahatsız olurum ve bunu belli de ederim
Güvendiğim arkadaşlarım var ve onlardan asla sevgilime zarar gelmez.
Evet kesinlikle eder yani herkesin bi mesafesi olmalı bana göre , onlar mı sevgili ben mi
Sevgilimin arkadaşımla samimi olması daha çok rahatsız eder
Hiç öyle düşünmedim ve öyle bir durum yaşamadım
Neden samimi oluyor hayırdır yani? 😃 Eder tabi ki...
Eder ya hiç gelemem 'o benim kardeşim' gibilere
Tabi ki rahatsız eder. Rahatsız olmayanın bir rahatsızlığı olabilir bence 🤔
Mesafesini bilmeli ben çok kıskancım kıskanırım, rahatsız eder
Çok samimi olmaları hoşuma gitmez. İkiside hareketlerine dikkat etmeli.
içten içe kurmaya başlarım mmf mi takılacaz , kafa atarım . selam desin o kadar.
Fazla haşir neşir olmasına gerek yok meraba meraba :)
Hayır rahatsız etmez. Aksine sevinirim. Çünkü arkadaşımın sevgilimin iyi geçinmesi önemli.
Can dostumsa etmez.. diğerlerinin... canı cehenneme
Hayır ama benden daha samimi olmaları etik değil normal düzeyde olabilir
İyi anlaşmalarına sevinirim ama fazla samimi olmaları düşündürür rahatsız eder
Sınır önemli.
Sınırını bilmeyen insanlarla bir arada olmayın.
Fazla samimi olamaz
Gereksiz bir samimiyetse eder tabi ki aynı şekilde ben onun arkadaşı ile samimi olsam kızıyorsa kendinin de düşünmesi lazım kendine istemediğini başkasına yapma boşa dememişler
arkadasima guvenmiyosam niye arkadasim olsun guvenirim her turlu
Evet ben hiç gelemem öyle şeylere
Eder çok rahatsız olurum
O arkadaşı var ya oyarım, sonra da koyu laciverde boyarım.
Çok rahatsız olurum kesinlikle sevgilimi alır giderim gelmiosa bırakırım orada ikisininde yüzüne bakmam bidaha
Tabiki rahatsız eder ne kadar guvenirseniz güvenin sonunda o iki insan sizi aldatıyor yani hiç bir zaman gözü kapalı güvenmeyin
Her sey dozunda, bu devirde kimseye güven olmaz fazla samimiyet iyi değil kazık atan atana
Belirli bir doz'a kadar hayır ama sınırı aştıktan sonra kesinlikle evet
Mesafe önemli gereksiz samimiyet maraz doğurur
evet rahatsız olurum bu zamanda kimdeyse güven olmuyor
eder tabi ki eğer ben tanıştırdıysam
Rahatsızlık duymam
Bir daha arkadaşımla görüşmem, onuda görüştürtmem
Evet arkadaşım onun aklını çeler kesin.
Hiç hoşlanmadigim bi durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?