Beni rahatsız eder amabence bekle ve gör kız arkadaşın ve arkadaşın sanaihanet edebilir olmayan şeyler değil yani
bence bekle ve gör başka yapacağın birşey yok
şu durumda sen hayatının en iyi fırsatlarından birini eline geçirmiş durumdasın onları test ettiğini düşün
sevgilin yasadıktırsana tamanlamıyla ya da sahtekarın tekidir arkadaşın ile flörteder , aynı şekilde arkadaşında pez. vngin tekidir kız arkadaşınla bir şeyler yaşar , ki zaten senin bu hayatta böyle insanlara ihtiyacın yok en kolay bir şekilde defterden siler yoluna devam edersin dostum
belki bu anlatılmaz yaşanır diyeceksin haklısında ama relax olmak zorundasın yoksa yoksa muhafazakar insan nedir bilemeyiz onu öğrenmek için de sınanmak inanmaya ihtiyaç duymak lazım aşk müşkül de müşkül ise gerçekte saklıdır
Hayır etmez. Çünkü güvenmediğim birini hayatıma almam. Kaldı ki biri bişey yapmayı kafasına koyduysa prangalasan da istediğini ilk fırsatta yapar. Sonunda da kaybedeceği ben olurum. Hislerinin boyutuna göre kaybı büyük de olabilir küçük de. Eğer hisleri yoğunsa beni kaybetmeyi göze alamaz. Küçükse zaten gitsin. Farketmek için güzel iyi bi fırsat benim için. 😉
Sevdiğim kızın arkadaşımla samimi olması arkadaşıma olan güvenim ile eş değerdir.. Senin gibi muhteşem bir güzelin sevgili olup arkadaşımla görüşmesini istemem samimi olarak. Cunku sen erkeğin aklını çekecek kadar güzelsin.
Elbette. Bu yüzden hayatıma alacağım insanla önce bu mevzuları konuşurum. Ben rahat biri değilim işte sevdiğim adamın kız arkadaşları olsun görüşsünler etsinler benlik değil. Hayatındaki tek kadın annesi ve kardeşinden sonra ben olmalıyım. Bunun dışında tabi ki kız arkadaşlarıyla selamlaşabilir ama mesajlaşmak aramak hayır. Benim arkadaşlarıma gelirsek de dostlarımla sevdiğim adam ben varken sadece birbirleriyle muhatap olabilirler. Mesajlaşmak ya da birbirlerinde numara olması falan izin vermem böyle şeylere. Herkes haddini hududunu bilmeli. Şimdi bunun geri kafacılık olduğunu söyleyen de olur elbet ama umurumun kıyısı dahilinde değil.
Nasil ya... Simdi bir kafe de grup olarak oturuyorsunuz kiz arkadasin bir espri yapti o da kahkaha atarak omzuna elini atti karsilikli bakisarak gulmeye devam ettiler ve tum bunlar olurken sende erkek arkadisinin yaninda oturuyorsun... Kiskanmayacakmisin...
Nasıl ne alaka benim yanımdaki kadın arkadaşımla samimi olamaz bu beni rahatsız eder rahatsız etmez diyen benim için geniş adamlardır geniş adamın fitratından şüphe ederim
Çok rahatsız olurum her ne kadar iki tarafa güvensem de sonuçta şeytan bu sürekli vesvese verir. O yüzden sevgilimle arkadaşlarımın arasına keskin bi mesafe sınır koyup onları pek içli dışlı etmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eder. Neden samimi olacak ki? Kız ise hiç olamaz erkekse gene bir nebze ama o da aşırı olmamalı.
sevmem öyle gereksiz samimiyeti herkes yerini bilse iyidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Beni çok kötü rahatsız etti kız arkadaşım erkek arkadaşıma sevgili buldu. Fakat,. O süreçte iken numarasının onda olmasını hiç istemezdim başkalarına verir diye adımı kullanarak kız arkadaşıma birşey derler diye o yüzden yapmayın gizli olsun herşeyini
Yani cok samimi olursa (zaten olamaz) ikisinide daha az samimi olmasini saglarim ve sevgilim (şu anda yok zaten yokdu ya) onunla konusur rahatsiz oldugumu soylerdim arkadasimada ayni sekildr
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kıskanmamam için domuz eti yemem gerek kıskançlığı alıyomuş