Var mı böyle bir huyunuz?

Var mı böyle bir huyunuz?

Karışmam o onun özeli. Ne dersem diyeyim kafasına eseni yapacak nasıl olsa. Ve ben onun hayatına müdahale etmiş olmak istemem. Ayrılırsa , barışırsa ve umursamam. her koyun kendi bacağından asılır. Yani iyi karar verirse kendi yararına, kötü karar kendi zararına. ben ona ayrıl , barış demem. sebep olmam. sadece sevgililerden birinin hatasını görürsem (aldatma, yalan , ikiyüzlü davranış) onu söylerim. hatalı olanın hatasını kandırdığı kişiye söylerim. Uyarmak için söylerim, uyarırım. Kimse kandırılmayı haketmiyor çünkü. Gerisine karışmam. Onların arasında sonuçta banane.
Yok asla. Ne kadar huzursuz hissettirse bile yorum yapmam. Fakat bu fikrimi soruncaya kadar, çok özenle fikrimi belirtirim o vakit. Yoksa hiç beni ilgilendirmez kendi sınavı ya da şansı 😌
Cevap
22Cevap
Evet, yakın arkadaşım ise karışırım hele ki benim fikrimi merak ediyorsa
Hayır umurumda olmaz. Fikrimi sorarsa söylerim sadece.
İlişki işlerine karışmam kimsenin
Eğer çocuğun yanlış kişi olduğunu anlarsam ve arkadaşıma iyi gelmediğini görürsem uyarrım. Dinleyip dinlememek ona kalmış.
Benden alacağı danışacağı bir mevzu varsa, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Durduğum yerde yargılamak eleştirmek ve karışmak haddime düşmez.
Kötü bir tercih yapıyorsa karışırım çünkü sonra benim başım ağrıyor :)
Karışmam asla gönlü varsa hiç karışmam mutluluğuna engel olmam. Karışıp bundan olmaz demektense karışmamaktan yanayım.
O bana karıştığı için bende yaptım ama kaale almadı o çocuk onu terketti kazık attığı kişiyle evlendi tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş
Yakın arkadaşımsa karışırım tabi ki. O belki göremez bazı şeyleri, uyaririm onun iyiliği için zarar görsün istemem.
Hayır, ölüm kalım önemli bir şey olmadıkça zaten gelip bana dert anlatmasınlar bende zaten eşimle olan bir sorunum varsa kimseye anlatmıyorum.
Yorum isterse yorumlarım, fikrimi kırmadan söylerim, günün sonunda yine istediğini yapar.
Fikrimi soracak olursa doğruyu söylerim onun dışında umrumda değil
Bana gelip anlatıyorsa fikrimi söylerim ama kararı kendisine bırakırım.
Onlar istemedikleri sürece ilişki tavsiyesi bile vermem.
Karışmamaya çalışırım ama can dostlarımdan biriyse uyaririm hatta fikrini değiştirmeye calisirim
Bildiğim bir kişi ise sıkıntılı bir durum var ise karışırım.
Hayır karışmadım hiç. Bir defa fikir sordu o konuda beyanat verdim.
Düzgün biri değilse uyarırım onun haricinde karışmam
Sömürüldüğünü ve üzüldüğünü gördüysem müdahil olurum ve olmuşluğum da var..
Karışmam, paylaşırsa konu ile ilgili düşüncelerimi belirtirim.
Hayır en fazla uyarırım. Karşısında ki kişi tehlikeli biriyse engellemeye çalışırım
Yok karışmam sonra barışıyorlar araları düzeliyor ben karıştığımla kalıyorum. Haddimi aşmam arkadaşımda olsa
Karışmam ne hali varsa görsün ama yanlışını söylerim
Karışmam
Kimsenin ilişkisine karışmam yani vebaldir bence
Umrumda bile değil
Asla yok. Olmamalı da kendi iradesi kendi hayatı.
Fikir soranlara görüşlerimi ifade ediyorum
arkadaşlarım evli the end 🤣
Eğer tehlikeli biriyse neden olmasın? Karışırım.
İsteyen istediği ile olsun.
Karışırım
Hayır
Ben söylerim bildiğimi alan alır 😂
Yorumumu yaparım ama karışmam
Karışmam. İsterse tavsiye veririm.
Karışmam fikir veririm
Hayır beni ilgilendirmez.
Yoo onun hayatı onun kuralları
Karışmam, ne hali varsa görsün
karışmam beni ilgilendirmez
Hayır karışmam