Hayır ben karışmam sevgilim zaten kiminle ne kadar samimi olacağını kendi çizgilerini sınırlarını bildiği için de güvenirim zaten yani bir kişi sevgilime yanlış yaklaşırsa aşırı samimiyet kurarsa o zaman karışırım sahiplenirim ki sevgilim de buna zaten izin vermez.. zaten sevgiliy4e bu konu da çok baskı yapmak yanlış kıskançlık ilişkiyi bitirir Doğru olan, her ilişkide karşılıklı saygı ve anlayışın ön planda olmasıdır. Sevgilinin arkadaş çevresi hakkında görüş bildirmek istediğinizde, dikkatli ve nazik bir şekilde bunu ifade etmeli ve karşınızdaki kişinin duygularını anlamak için empati kurmalısınız. Eğer bir endişeniz varsa, bunu açıkça dile getirebilir ve partnerinizle açık bir iletişim kurabilirsiniz. Ancak, partnerin özgürlüğüne ve kişisel ilişkilerine saygı göstermeyi de unutmamalısınız. İlişkilerde sağlıklı sınırların belirlenmesi ve karşılıklı güvenin oluşturulması önemlidir. Partnerler, birbirlerinin sosyal hayatlarına ve arkadaş çevrelerine saygı göstermeli ve bu alanlara müdahale etmeden özgürce yaşamalarına destek olmalıdır.
Yoo karışmam elimden geldikçe iyi bir ilişki içinde olmaya çalışırım eğer birisiyle görüşüyorsa ve bu benim hoşuma gitmiyorsa bundan fazlasıyla hoşnut olmadığımı gösteririm eğer istemiyorsa bana değer veriyorsa kendisi de görüşmeyi bırakır ama görüşüyorsa da ben bir şey diyemem çünkü bu onun kendi sınırları onun hayatının içine müdahale edemem yani yapamam bunu aynısını da karşı taraf bana yapamaz izin vermem.
Evet ben karışırım. Eğer onu kötü yola götürecek bir arkadaş ise bu kesinlikle ne onunla konuşturur ne de görüştürürüm. Yani ona iyi gelen bir arkadaş ise onun iyiliğini istiyor ise eğer o zaman konuşsun görüşsün hiçbir şekilde ne karışırım ne de ederim. Ama zarar veren biri ise her şekilde karışırım..
Karışmam için çok uçta durumlar olmalı. Detayda bahsettiğiniz gibi ona zarar verebilecek türden insanlar. Karşı cins ile gereksiz samimiyet durumunda karışmam, direk tartışma çıkarırım çünkü rahatsız olabileceğimiz sınırı geçmemesini sağlamak onun tavırlarına bağlıdır.
Hoşlanmadığım kişilerse söylerim, rahatsız olduğumu bilmesini isterim, ben buna göre davranacağını umuyorum. Bana veya sevgilime zararları yoksa ve ben genede rahatsızlık duyuyorsam yine söylerim ona kalmış ister görüşür ister görüşmez, ama eğer bana ya da sevgilime zararları dokunacak kişilerse uyarırım dinlemezse yolumu ayırırım
Selam öncelikle görüşmeyeli nasılsın kahve uzun zaman oldu soruna gelirsek hayır karışmam ama böyle gıcık tipler olursa karışırım ya da çapkın tipler falan