Telafisi yok bazı şeylerin... Hata olduğunu bile bile aynı hataya emin adımlarla yürümenin beraberinde getirdiği tek şey pişmanlık oluyor. Kırık olan parçaları eski haline getirmenin bir telafisi oluyor çoğu zaman. Fakat bazı anlarda da iki söz yetiyor, kırık olan parçaları #paramparça hale getirmeye... Eli kolu bağlanıyor insanın. Pişmanlık bile o eli kolu bağlı olan kolları açmaya yeterli olmuyor çoğu zaman... #BirTutamAşkk #Paramparça
Karşınızdaki insanı kırmakla kalmayıp paramparça ettiğiniz zamanlar oldu mu?
Eskidendi onlar bende. Artık olgunlaştigimi düşünüyorum. Ve ne olursa olsun kalp kirmamaya dikkat etmeye çalışıyorum. Kırmışsam da gerçekten üzülüyorum ve özür diliyorum. Bir kalp kırmış isen, istersen bin kez git hacca önemi yok demiş Yunus Emre. Kalp en önemli organ. "Bazı insanların kalbi camdandır, kırılıverir"
sözlerimle insanları gökyüzüne çıkardıgım gibi yerin yedi kat dibine gömedebilirim bu yetenegim var ve canım yandıgında sözlerle onu paramparça ederim etkisi uzun sürer lakin bu huyumu pek sevmiyorum
Bazen istemedende olsa karşımızdakini incitip kırabiliyoruz ama bilerek isteyerek kalp kırmam hele karşımdaki sevdiğim birisi ise iki defa düşünürüm...
En İyi Cevaplar