İnsan bazen kendi hatasını görebilmeli. Kendine yaptığın bir kenara, bir başkasına yaptığının geri dönüşü olamayabiliyor. Belki kırdığını düşünmedin ama o kırıldı. Evet belki hala kırılması için bir sebep yok sana göre. Ama bu onun kırıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Bu arada gerçek anlamda kırılmaktan bahsediyorum. Dikkat çekmek için olanlardan bahsetmiyorum. Onu ayırt etmek de ayrı gerçi. Kırgınların son bulduğu bir dünyaya 🥛
Hayatınız boyunca hiç birisini kırdığınızı düşündünüz mü?
Ben bile isteye kimseyi kırmam. Hatta kırmayayım diye kendimi paramparça ettiğim çok olmuştur. Aman o kırılmasın, bu incinmesin diye diye kendimi yer bitiririm. Şimdilerde ise umursamaz tavrımla baş başa bırakıyorum, yine kıracak bir şey söylemiyorum ama bu tavrım da kırıyordur. Hiç bir şey sebepsiz olmuyor.
elbette birisini kırdığım olmuştur bilmeyerek olmuştur diye düşünüyorum ama bile isteye de kırdığım insanlar vardır olması gereken bazen budur seni kırana sende aynı dozdan aynı sertlikle cevap verirsen seni anlayabilir yaşadığın hayal kırıklığını hissedebilir
dolayısıyla kırdıysam bir sebebi var.. hak etmiştir en başında
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet düşündüm ama ben kimseyi durduk yere kırmıyorum yani bir kişiyi kırıyorsam bunu hak etmiştir kimsenin kalbini durduk yere kırmam. bu yüzden de zaten kalp kırmamaya oldukça özen gösteriyorum. yani bir kişiyi üzdüğüm zaman genel olarak vicdan azabı çekerim çünkü
Ben birini kırdığımı düşünmüştüm ki içten içe hak etmiyor bunu falan diyordum, benim hakkımda daha öncesinde de sonrasında da ileri geri konuştuğunu öğrendim. Gözümde o kadar sahte bir insanmış gibi geliyor ki, zaten umrumda da değil ne yaptığı vesaire mümkün olduğunca benden uzak dursun
Öyle aman aman kırmalarım olmasa da artçılarını yaşattığım kırılışlar oldu. Can yakmayı seven bir insan değilim. İçeride bir yerde gizlide olan damarıma basılırsa o zaman şiddetli kırıp geçirme operasyonu düzenlerim. Şimdiye kadar bu şiddetli eylemi bir kere dahi yaşamadım, yaşatmadım. Arkamı dönüp baktığımda kırık kalpler durağı olmadığını görünce mutlu oluyorum. Böyle devam. 🐥
Çoğu zaman düşünüyorum. Gergin olduğum da ya da biri beni ciddi anlamda sinirlendirdiğinde aşırı derecede kırıcı olurum. Sonrasında üzülüyorum bazen, bazen de kırmadan anlaşılamayacağımın farkına varıyorum.
Kolay kolay karşılık veren biri değilim. Çok sinirlenmediğim sürece kırmayı tercih etmem ancak birine çok güveniyorsam veya değer veriyorsam üzeceği bir durumda karşılık bulur. Bu durumda da hak etmiştir diyerek çok umursamam. Elbet kırdıklarım olmuştur.
Evet illaki herkesin kırdığı gibi ben de birilerini kırmışımdır ki kırdığımı da düşünüyorum ama bazen başka seçenek olmuyor. Herkesin istediği şeyler gerçekleşemez, bir tanesi gerçekleşir.
Düşünüyorum yani düşünmekten ziyade kırdığımın da farkında oluyorum ama bu devirde çoğu insan artık kırılmayı hak ediyor, saf niyetli olan insanlar çok azaldı.
Yani eskiden kırmazdım ama sonra baktım ki kızlar acımam yani onlar pat pat diyorsa beni çat çat gibi değil yani hani Nadin gidecek değil ya saygımı bulurum Gelirse gelir Gelmezse başkası yani nasıl olsa parasıyla yapan var bu iş
Ben genelde kalp kırıyorum ya. İnsanların gözünde genelde kalp kıran bir insanım. En azından onların kırılacak bir kalbi kalmış. Bizdekini kaybedeli çok oldu.