arkadaşlar herkese merhaba, size sorum şu, işletme fakültesi okuduktan sonra psikoloji alanında yüksek lisans yaparak psikolog olunabilir mi? ciddi cevaplar verirseniz sevinirim. teşekkürler şimdiden.
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyav bir gidin allasen biz boşuna mı 4 yıl psikoloji okuyoruz öyle bir şey olsa bilmez miyiz ? Zaten psikoloji mezunu olmayana yüksek lisans çok zor psikoloji. Devlette hiç bir üni almıyor, özelde alıyor ama baya bir parayla ve şartları çok. hani pdr okusan neyse de işletme okuyup psikoloji yüksek lisans yaparım demen çok komik cidden.
06 Yorumla- +1 yıl
sakin ol öğrenmeye çalışıyoruz işte azcık insan olun insannnnnnnn
- +1 yıl
insanız mesleğimizi elimizden almanıza göz yummuyoruz sen hayal kurmaya devam et ;)
- +1 yıl
senin psikoloji okuman gerçekten isabet olmuş asperger sendormu yaşıyorsun, belki önce kendini tedavi edersin. ayrıca mesleğini elinden almak istersem eğer emin ol işletmeyle falan uğraşmam, kazanamazsam bile özelde okur yine bu işi yaparım. ben sadece bunu duydum ve ne kadar doğru olduğunu soruyorum !
- +1 yıl
senin bu uslupla ve bu tavırla psikolog olucak olman çok üzücü! işte ekmek alır gibi üniversitelere yetersiz çocukları doluşturursan olacağı bu! yazık bir şeyler medet ummak için sana gelecek olan insanlara! umarım aldığın eğitim önce kendiğini eğitmeye yeterli olur, ki bu üslupla çıktığın üniversitenin ve aldığın eğitimin de iyi olduğunu pek sanmıyorum :/
Arel üniversitesinde mümkün, ama paran varsa. Ben de düşündüm bir ara ama maddiyat yüzünden vazgeçtim. Çünkü Arel'de, psikoloji yük. lis. yapmadan önce bazı hazırlık dersleri alıyosun bir sene falan, sonra başarılı olursan mastera devam ediyosun.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılBoşver ne yapacaksın psikolojiyi bölümden mi sayıyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
beni kim eksiledi
- +1 yıl
bence iyi bir bölüm yani okul bittikten sonra klinik psikoloji yüksek lisansı yaparsan kendi yerini açarsın kpss ile devlet hast. girersin anlaşmayla özel hast. ve kendi verdiğin saate göre gelir hastaların ve terapini yapar alırsın paranı. rahat iş yani
- +1 yıl
kpss girebileceğini sanmıyorum elinde 4 yıllık diploman olması lazım mastırla olmaz o iş,diğerlerini bilmiyorum
- +1 yıl
psikoloji okuyup klinik psikoloji alanında master yaparsan kendi ofisini açabilirsin. ayrıca kpss ye girerek devlet hastanelerine atanabilirsin. ya da sözleşmeli personel olarak özel hastanelerde çalışabilirsin ve gerçekten rahat bir iştir. ek olarak adliyelere okullara çocuk esirgeme kurumlarına da gidebilirsin ve ücretini alırsın. eğer danışanlarını sorunlu insanlar olarak görmezsen gayet rahattır bence.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne