bildiğiniz üzere kadında beğenilme isteği çok fazladır. fakat tesettürlü bir bayan dinen vücudunu sergileyemediginden bir çoğu evinde dekolte kullanmaktadır. ben de tesettürlü olmama rağmen evde kisa dar dekolte kıyafet giymeyi makyaj yapmayı sacima şekil vermeyi seviyorum. tabi evde kimse yokken. fakat evlendiği zaman kocam helalim olacağından istediğim gibi giyinebilirim evde. peki koca denen şahsiyet bunu nasıl karşılar. siz nasıl karşılıyorsunuz.
Cevabın nedir?
islam dini kisilere gore degil yaratici kabul ettigi allah diye kelim-i tehvidin ilki olan iman adi verdigi inanmaninda ilk ameli olan konudur.. kisilere gore amel degil o yaratici olarak inanilan allaha yapilir buna da ihlas der islamiyet... evde.. disarda yalniz veya kocasina herseyi goren ve bilen olarak inanilan yaratici avret mahallei diye birsey bildirmis muhammed adindaki elcisine... evde yalnizken kocana karsida seni goren ve bilen biri olduguna iman etmediyse o imanda sikinti vardir... tesettur sadece avret yerlerini kapatmaktan ibaret degil din-i islamda... gaybda bilinmeyen ama muhaleft-un lil havadis.. halik herseye kudreti ve gucu yeten ve herseyi bilen.. ona karsi alemlerde karsiti ve benzeri olmayana karsi haya adi verdigi utanma iledir... yalniz kaldiginizda bile sizi gorenin oldugunu bilmektir... saliha adi verilen bir hatunun delokteyle ne isi oluyorsa imani da o kadar kuvvetlidir... din-i islamda hafaza diye melekler var... gunaha sahitligi aman aman...
07 Yorumla- +1 yıl
hayır bir hadisi şerifte kadın kocasına suslenmelidir. ayrıca eğer kadın görevini yapmadiginda kocaya nosama hakkı veriyor benim dini inancımı sorgulayan siz. siz ne kadar inanç misiniz. evinizde kara çarşaflı es olsun istiyorsunuz yabancı kadının topuk sesiyle de mest oluyorsunuz ahir zaman bu. ben yaptığım şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum evet haya tabi ki olmalı. zaten dekolte giyinmekte de bir haksızlık yok. bence al oku ilmi hali.
- +1 yıl
ben senin arap inancini sorgulamadim... ben okdugum imam-i hanefiden.. imam-i tebraniden... imam-i maturudiden... islam adindaki fikh kitaplarindakini yazdim... imam-i gazalinin nasil musluman oldugunu hala anlamis degilim boyle muthis bir insan ama kimyay-i saadet kitabindaki ilim.. amel ve ihlas ile yapilan dunyevi amelinin inanilan cennet ve cehennem adindaki yere anlatilan ve evet o hadis adi verilen muhammedin sozleriyle kaynaklastirilmis fikh kitabina gore soyledim.. senin dini inancini sorgulamadim... zaten garip bir arap inanci olan bu vehhabi itikata da inanmam...
- +1 yıl
tamam kardesim senin kafan karismis benim peygamberime ismini basitce yazip isinlendiren kisi ile muhatap olamam benim inancında saygı çerçevesinde elestirebilirsin lutfen söylediklerini düşüncelerini yazarken dikkat et sözde elçi olayına getirmisdin durumu fakat benim kutsalim o
- +1 yıl
kafam gayet iyi kafasi karisik olan siz arap inancina inanan insanlar... benim yazdiklarimin yaraticinin herseyi goru bildigi butun islamin fikh alimlerinde belli mi? hafaza melekleri belli mi? tesettur ayeti ve hadisleri ve islam alimlerinin kitaplarinda tersi birsey yazabilirmisin yazdiklarimin disinda? ve evet muhammeden resulullah resul elci demek bund yanlis olan ne? muhammed mi yalanci o zaman? yoksa sizler mi? bugun ki muslumanlarin okudugum hicbir islam kaynagi ile alakali ameli yokken kafa karisikligini bana degil çarşafa giymir arap kafasindaki zihniyetize soyleyin bana degil.
En İyi Cevaplar
Dinimizde eşlerin birbirine karşım süslenmesi gerekmektedir.
Şüphesiz kadının kocasına karşı kendini son derece temiz tutması, güzel koku sürmesi ve tertemiz elbise giymesi müstehabdır. Başkası görsün diye kendini süsleyip sokağa çıkması ise haramdır. Çünkü İslam fitneye sebebiyet verecek, şehvetleri tahrîk ve teşvikte bulunacak her türlü söz ve davranışı yasaklamıştır.30 Yorumla
Tesettür dediğimiz şey harama karşı kendimizi korumak, korunmak değil midir? Allah katında zaten eşler helal olarak belirtilmiş ve dini nikah olmayan her erkek biz hanımlara her kadın erkeklere haram kılınmış. Eşinizin yanında ister tesettüre girin ister anadan doğma durun, o sizin helaliniz. Tesettüre girdikten sonra evinizde kapıya cama saçınız açık çıkmadığınız sürece istediğiniz gibi durabilirsiniz. Bedeninizi değil, ruhunuzu tesettürleyin :)
40 Yorumla
Namahreme kapanacaksın helalıne degıl. Baskasına degıl esıne susleneceksın bundan dogal ne var kı? Bende kapalıyım ama sacımı boyarım sımdılerde pembe takılıyorum. Kımsenın gordugu yok kardesım annemden baska :) Haramda degıl nıye boyamayım
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
55Cevap
- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlenirsem aslında fark etmez açık olması ama dışarda toplumun öngördüğü şekilde davranmalı belli bir kıstas koymam rahat olsun minide giyer vss de kapalı olursa eşim evde dibine kadar rahat takılsın eşim sonuçta ki evlenmekte cok zor mahvettik hayatı ailemiz akrababız yuzunden
00 Yorumla
+1 yılbence normal bir durum benim eşimde kapalı biri olsa ve aynen senin gibi bir düşünceye sahip olsa benim gayet hoşuma gider zaten eşinle evde berabersiniz kimse size karışamaz zaten sen onu helalisin eşin veya sen nasıl giyinmek isterseniz öyle giyine bilirsiniz
10 Yorumlaİnsanların kendi görüşüne ne diyebiliriz?
İsteyen istediğini yapabilir. Evde de istediğin gibi giyinebilirsin. Evin senin mahremindir, karşındaki eşindir. Eşinin rahatsız olacağını sanmıyorum, aksine hoşuna gidecektir. Seni her görüşünde abdest bozmayacaksa sıkıntı yok.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakyaj olmaz kesinlikle.
Ama benim kadınım evde babydol da giymeli kalem etek de mini elbise de... Ne isterse giysin ama zarif temiz ve düzenli olsun. İçindeki dişi şuh kadını döksün ortaya evde. Ama dışarda tesettürlu olmalı kesinlikle...21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzel yazayim dedim yorumu ama kapalı sanırım ayarlarin...
açiklar bile emin ol evde dekolte giymiyor simdiden bu ne perhiz ne lahana tursusu aslinda icinde olmak istedigini yazma tesettüre siginip bu sordugun sorunun sanki cevabini bilmiyorsun 😏😏
30 Yorumladinde. esini mutlu etmek kadının görevi deniyor ona. ozel. istedigin gibi olabilir sin öyle yazıyor ha bu arada teşekkür dediğin Olay kara çarşaf sa o hristiyanlqrin kültüründe n İslamiyete geldi. bilgin olsun.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kadın da kadına namahremdir.
Kocanız için elbette uygun şekilde giyinebilirsiniz.
Siz bu şekilde düşünebildiğinize göre eşinizde en az sizin seviyenizde olacağına göre sorun çıkmaması gerekiyor.
.00 Yorumla
+1 yılKocan buna sevinir sonucta bu davranışın onu sevdiğin ona değer verdiğini gösteriri onun icin süslendin salaş pasaklı takılman dahamı iyi helalin sonucta o dinende bunun bir sakıncası olacağını düşünmüyorum
10 YorumlaBence hoş karşılar, tamamen olması gereken sizin anlattığınız gibi, Evde eşine karşı süslenmen. Çok güzel bir düşünce tebrik ederim..
10 Yorumla
+1 yılkocasına herşey serbest. ne var bunda tuhaf karşılanacak.
kadın dediğin dışarda hanfendi, yatakta ırıspı, evde aşçı olmalı : )20 Yorumladinende kadinin yapmasi gereken kovana her zaman güler yüz göster kadinligini sadece ona yasat sende aradigini sun ki yuvan mutlu olsun der
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocanın ağzındaki salyalar için selpak bulundur yanında :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende tesettürlüyüm ve evimde giymek için bir sürü fantastik kıyafetler aldm
Moda & Stil konusunda 3,6b cevap paylaştı. bende dinim gereği öyle olmasını uygun buluyorum.
fakat evde , kesinlikle özgürdür..
karışmaya hakkım yok.
zaten erkeğinde hoşuna gider bu durum merak etme00 Yorumla
+1 yılİyi karşılar ama kocan varken kocan evde yokken süslenirsen başkaları için yaptığını düşünebilirki bu belli bir süre sonra kafanda yer eder. Sende güzelliğini sergilemek için arayışa girersin ki bulursunda
04 Yorumla- +1 yıl
Sanırım çok özgüvenlisiniz bence olumlu karşılar yani evdede kapalı olcak halin yok yani
- +1 yıl
Ne demek isminizi bilmiyorum ama😊 sen bence evlisin
Kocana güzel ve seksi gözükme isteğinden daha doğal ne olabilir ki? bence gayet normal karşılar hatta hoşuna gider.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 10,9b cevap paylaştı. kadınalrın vazgecemedıklerı noktalardan biri , erkekler böyle bırseyı kabul edebılır fakat aksam eve geldıgınde kapıyı mınılerle askılarla açarsan bir gözün morarabilir
011 YorumlaGiyebilirsin tabi ki en doğal hakkın kendine bakman güzel görünmek istemen kadar doğal bişey yok. Dini abartıya taşıyıp bu yaptığını yadırgayanlar olacaktır. Kulak asma
10 Yorumla
+1 yılbence doğal. siz de isterseniz böyle şeyler yapmak hakkınız
10 Yorumla
+1 yılİşte benım evlenecegım model karakter teşekkür boyle insanda varmıs
10 YorumlaModa & Stil konusunda 658 cevap paylaştı. Evleneceğim kişi evde fazlasiyla rahat olmalı en çekici kıyafetleri gitmeli makyaj vs olmalı bu erkeği mutlu eder
00 Yorumlakadin sadece esine guzel giyinmeli bence erkek te temizligine bakimina esi icin onem vermeli
00 YorumlaModa & Stil konusunda 6,2b cevap paylaştı. İsterse çıplak gezsin dinen veya kocası bir şey demez
00 Yorumlaevde ve kocanın yanında herhangı bı problem olmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılBen anlayış ile karşılardım tabikide 😉
Gayet dogal bir istek bu00 YorumlaBir zahmet öyle ol, kocana karşı evin içinde çarşafla gezicek halin yok
00 YorumlaModa & Stil konusunda 804 cevap paylaştı. Bence gayet normal hatta istiyorsa çırılçıplak dursun
10 Yorumla
+1 yılgayet normal bir durum bunda kötü görülecek bir durum yok
00 YorumlaE sadece o göreceğinden tesettüre aykırı olmuyor. Garip karşılamaz hatta hoşuna da gider
00 Yorumla
+1 yılEvde istedigini yap kocaninda hosuna gider kesinlikle
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEdep adap insanin icinde olan birseydir evde disarida fark etmez esine dekolte giymeden de guzel gorunebilirsin sakli olan her zaman cezbedicidir.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. yani eşine namahrem olucak hali yok, elbette karışmam, hatta evde kapalı giyinmek saçma olur.
00 Yorumla
+1 yılaranan kadın modeli bulunmuştur. :) kopyala yapıştır arkadaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkoca denen şahsiyet olumsuz bakacağını sanmam nasılsa başkasının yanında yapmıcan helalinin yanında olcak
10 Yorumlakadinlar kendi aralarinda etkinlik duzenleyip giyiyorlar evindede giyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEşine istediğim gibi olabilirsin istersen çıplak gez
10 Yorumla
+1 yılHerkes özgürdür baskalarina göre yasama yeter ki leke getirme temsil ettigin seye
00 YorumlaModa & Stil konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evde kapalı kapıda, o ve ben varken nasıl isterse öyle olsun
00 Yorumla
+1 yılEvde kocana karsi yaparsan sorun olmaz hayatin renklenir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocana karşı yapabilirsin tabi sonuçta helalin
ama o bişe söylerse onun söylediklerinden dışarı çıkmamanı tavsiye ederim00 YorumlaEvinde Çıplak Gezmeni Nasıl Karşılıyoruz? Orası Kendi Mahremiyeti Evidir İstediği Gibi Giyinebilir.
00 Yorumla
+1 yılKocasına gi yine bilir
Evde namahrem varsa giyinmesin00 Yorumlasade kocası görecekse isterse çıplak dolaşsın
10 YorumlaOlabilir. MUTLU OLDUĞUN GİBİ YAŞA.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatina kimse karisamaz
10 Yorumla
+1 yılevinde istediği gibi giyinr kime ne alla alla
00 Yorumla
+1 yılen çok merak ettiğim şeylerde biri
10 Yorumlaolabilir, bir yanlışlık yok
00 Yorumla
+1 yılBende diyorum ki neden tesettürlü bayanlar ile uğraşıyorsunuz
01 Yorumlagiyerse giyer kime ne..
00 YorumlaOlabilir, ne va bunda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal
bence hoşuna gitmeli10 Yorumlanormal bir durum sorulur mu
00 Yorumla
+1 yılAbes birşey yok bunda..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGiysin.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlüler hakkında her şeye muhalefetim.
00 Yorumla
+1 yılSorun olacagını sanmam sonuç olarak kimse Yok
00 Yorumla
+1 yılABi baba vs varken yapma
010 Yorumla- +1 yıl
Başıma geldi ordan biliyorum
- +1 yıl
Ablamı bir görsen evde nasıl gezdiğini
- +1 yıl
Ya sen daha durumu bilmiyorsun
- +1 yıl
Burda özelimi anlatamam tut ki böyle bir özel
- +1 yıl
İşte olanlar malum evde öyle dolaşması yanlış
Gizli Üye(25-29)+1 yılevde giyebilir sorun yok
00 Yorumla
+1 yılOlmasi gereken bence...
00 YorumlaKocasının yanında hiç sorun yok
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Tesettürlü bayanın evde dekolte giyinmesini nasıl karşılıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne