evet eşiniz mayo giyebilir mi giyemez mi?
giyerse niye giyer giyemezse niye giyemez
giyerse niye giyer giyemezse niye giyemez
Benim kurallarım yoktur. Kuralların en yüce sahibi Allah tır onun kuralları yeterlidir. ona karşı mahcup olmuyor korkmuyor sa giysin he Allahımı seviyorum falan diyorsa laf ta tezat yapmıycak.
şüphesiz zaten orası
Kaslı vücudunu sergilemesine izin vermem! Tulumla girecek denize o kadar!
ahahaha kaslıysa giydirme tabii 😀
Gobekli olmayacak benim kocam :/
nerden biliyosun
He eşim mayo giyecek önüne gelen bakıp ağzının sularını akıtacak bende erkeğim diye dolaşıcam emi? Vallahi böyle rahat olabilen erkeklere hastayım yani onlardan genişi gevşektir !
😳😳
Neden pörtledi gözlerin? Hayır doğru değil benim karıma kimse bakıpta üzerinde faztezi kurmaz diyen varsa buyursun yani ! İlla laf atmalarınamı ihtiyacımız var bikini giydirmemek için? Ona bakan birinin karımla ilgili neler hayal ettiğini düşünmek yeterli bence bunu düşünmeyen erkek genişte değil g a v a t tır nokta
bu kadar öfkelendirecek ne var ki
Ulan millet ağzından salya aka aka karımı izleyip belki onunla ilgili hayal kuruyor belki tanışmak için boş zaman kolluyor nasıl sinirlenmeyeyim yahu
Benim eşim olacak kişi cenAzede düğünde denizde yatak odasında ne giymesini gerektiğini bilmeli zaten herkesin mayo giydiği yerde tişört giymek daha dikkat çekici olur
doğru söyledin
Cevap
70Cevap
Giymek istiyorsa giyebilir. Şahsen bikini giymesini tercih ederim. Mayo biraz daha yaşlı işi. Ama sonuçta o bizim eşyamız olmadığına göre ne giyeceğine kendisi karar verebilir. Haşema giymesini tercih etmem yani haşema giyen bir kadın benim eşim olamaz.
İzmirde yaşadığım ve çevresinde yaz tatili yaptığım için "Giydirmem abazalar fantazi kurar" diyen fantazi kuracak abazalarda yok gibi. O yüzden bikini giymesife bir sakınca görmüyorum. Ayrıca plajda haşema ile denize girip tüm vücutlarını, memişlerinin uçlarını göstermekte sakınca görmeyenlerin plajın doğal giysilerine laf söyleme hakkı yok.
Giyebilir, giyecek tabi.
Mayo olur, bikini olur kendi seçsin onu da ben seçeceksem onun fikirleri nerede kaldı?
Nasıl giyineceğini benden iyi biliyor, istediğini giysin.
Şimdi burda giydirmem diyenler kendileri. Niye bakıyor o zaman millete.
Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri bir başkasına da yapmayın olay bu kadar basit
olağan ama kadını eşya olarak konumlandıran zihniyete göre cehennemlik ama mayoluya bakmak cennetlik nasılsa cübbe ve sarık yeter
Mayo, bikini veya haşema giyebilir kendi hür iradesi sonuçta
(Giydirmedi... 😂😂😂)
ahahaha 😀
Plajda mümkünse tek parça shortlu mayo ama evde bikini serbest 🙂
şortlu mayo mu
Evet görmedin mi hiç?
Sadece hemcinslerinin bulunduğu ortamlarda giyebilir. Bunun dışında Asla giyemez.
Benim eşim mayo giyebilir 😅 ben de bikini gayet uygun oluruz yani 😌
Hııı mayo giyecek ortaya cıkacak adını bile bilmediğim elin erkekleri benim karının orasında burasında göz banyosu yapacak he. Deyyusmuyum lan ben😠
sakin ol gizli 😀
Bizzat ben seçiyorum bu sene bunu alayım diyorum sence nasıl
https://goo.gl/images/6W4Q6Y
rahat rahat bikinimi giyerim eşim bir şey demez, hatta o ister bikini giymemi
o mu ister garipmiş 😳
mayo yerine bikini giymemi istiyor niye garip ki :D
şaşırdım hiç mi kıskanmıyo
kıskanır da sahilde tek bikinili kadın ben değilim ki herkes giyiyor dikkat çekmediği için kıskanmasını gerektirecek bir şey yok
Giyeblir 😀 tek şartla
Sadece kadınlara açık havuzda 😀
Herseyi bir kenara birak tüm dini örfi inanislari onlardan önce ben kıskanırım biriai baktımı istemem yani
Oncelikle dinen uygun degil. Hadi diyelim lafta muslumaniz. Asiri kiskanc bir yapim var. Oluru yok.
Kız dediğin mayosunuda giyecek şortunuda laf atmaya cesareti olan varsa dönüp iki tane sallayacakki ibreti alem olsun
yumruk atacak yani 😀
Veya tekme farketmez önemli olan kaşınanı kaşımak :)
mayo bikini benim için iç çamaşırından farksız ismini değiştirmek benim için bir şey değiştirmiyor sadece algı oyunu başka bir şey değil
mayo mu bikini değil yani. mayo giysin sorun değil. hoşama ile denize girecek hali yokya.
Eşim olunca düşünürüm şimdiden kafa yormaya gerek yok
tabii:)
Valla bilemiyorum. Ama ozelimi kimse bilmemeli bence
özel mi
Yani benim helalim benim ozelimdir
Valla pek iyi karşılamam ahsha
sonuna kadar desteklerim mayo bikini istediğini giyer
Evde benim yanımda giyer, ev dışında giyemez..
ben şort giyebiliyorsam oda giyebilir...
Bu tarz sorularin sorulmasi dahi cirkin.
Kısa şortlardan giyebilir ✩
:D İsterse giyebilir bende giyerim :D
Sadece evde giyebilir sevgilim
evde neden mayo giysin kadın küvete girmek için mi 😂
giyer birisi bakar kan çıkar :)
Tabiki giyer cakma müslümanlar arabistana gitsin.
Giyer niye engel olayım
Giyebilir, çıplak bile gezebilir.
#devilschild
Vala mayo olur kapalı onlar bikini olmaz ama
bikini daha açık tabii
Yani acık hanzo cok hangi birine dalocan bro sorarım sana hangi birine he? 👿
çarşaflı biriyle evlencem nasıl giyecek😁😂
Giyemez millet onumu Seyretsin
Kapalı biri isterim bu yüzden mayo girmez 🙄
Giyemez o ne kız öyle sergiler gibii
Giyebilir
denizde olduğu için mayo giyer
(yüzmek) için insanlar mayo veya bikini giyerler.
giyebilir ama fazla açık mayo olmicak
Bikini giysin benim aşkım
😂😂😂
giymesin gülerim :D
😂😂
haşemadansa mayo daha az ilgi çekici bence...
haşemo daha mı çok ilgi çekici 🙄
şöyle söyleyeyim haşema giyen kadınlar kendilerini saklamak için giyiyorlar fakat mayo giyenlerden daha çok ilgi çekip kendilerini daha çok afişe ediyorlarmış gibi geliyor bana. benim için eşim - sevgilimin mayo ve/veya bikini giymesinde sakınca yok.
Micro bikini olmalı 👙
Issız bir sahilde olabilir
Giyemez giyen kadinla isim olmaz zatn
Giyemez godosmuyuz biz
başka erkekler bakmasın diye giyemez
Çok zor soru bu :-)
nesi zor
giyemez 😬
niye
denize havuza neyle girecek
kıskanç 😀
Giyemez , vucut hatlarını çok belli ediyor