Diyelim ki kız&erkek karışık arkadaşlarınızla buluşacaksınız.(Akşam yemeği, doğum günü kutlaması vs.) Siz mekandasınız, eşiniz sonradan gelecek. Böyle bir elbise giymiş. Ne yaparsınız? Çok mu abartı sizce? Tepkiniz nasil olur?
Eşiniz bir ortamda dekolte giyse tepkiniz nasıl olur?
ortama göre değişir.. özel bir sosyete davetine mi gidiyoruz? kime ne gösteriyor anlamadım.. memeciklerine bakılmasını istiyor herhalde.. bilmiyorum.. güzel görünse de.. rahatsız etti beni.. göğüsleri neden meydanda? onlar benim.. ! başkası görmesin..
Entelektüel biriyim herkezin kendi fikri ve görüşü var herkez insan özgür yaşama hakki var istediğini giyebilir bana sorarsa iyi ya da kötü olmuş diye cevap verebilirim sadece
bu kadar teşhirde amaç ararım. yani benim yatak odamda gördüklerimi neden arkadaşlarımda görüyor bir sorarım. yavşayan olucaktır elbet. artık o saatten sonra sesimi çıkarmam kendi eder kendi bulur.
kızarım ve bir an önce ortamı terk ederdim eşimide alır birdahada böyle birşey yapamaz zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
diğer bayanlar da bu şekilde giyinmiş ise sorun yok. Ha bir de herkes sohbetin koyuluğunda kaybolmuş iken eşimi wc ye götürür ikimizi de rahatlatırım :P Yoksa ikimizde kudururuz masada :P
En İyi Cevaplar