Tabi kide istediği ölçüde dekolteyle düğüne gelebilir :) Ben onun özgürlüğüne karışamam, ne istiyorsa onu giyebilir. Tabi oda benim özgürlüğüme karışmayacak :P guideimg.alibaba.com/.../...derwear-set_367289.jpg
@tambirakrepp ciftler birbirini fikren zikren tamamlamali bana gore beklentilerime kulak vermeyip hosuma gitmeyen sekilde giyinecekse neden onunla birlikte olayim ki?
@tambirakrepp su avam agzindan kurtulmani tavsiye ederim yasca benden kucuksun sana saygi duyarak yorum yaptim ancak sen hakaret moduna gectin benim evlenecegim kadin benim hayat gorusume uygun bir kadin olacaktir bu kadinin bir birey olarak ona saygi duymadigim anlamina gelmiyor aksine ayni sekildr dusundugum bir kadinla evlenmek istedigim manasina geliyor
@tambirakrepp hala hakaret ediyorsun seni terbiyeye davet ediyorum kucuk hanim yobaz kelimesinin acip sozlukte ne oldugunu okumalisin medeniyet kadinin yari ciplak sekilde gezmesi degil bana gore buna saygi duymayacaksan duyma ancak bu yuzden bana hakaret etme hakki bulamazsin
Açıkçası ben saf ve duru gelinleri seviyorum ve bu kadar dekolte giyinmek benim saflık anlayışıma ters :) Ben tercih etmem ama edene de saygı duymak lazım herkesin hayatına kimse karışamaz :D
Zaten örtülü olduğum için bu konuda sıkıntım yok :) Ama kına gecem ufak bir arkadaş grubuyla kızlar arasında olduğundan dekolteli giymiştim ve haliyle sıkıntı çıkaracak bir durum olmadı :)
Yo para muhabbeti değilde, bazı şeyler de görmek den kastım sahibine kalsın değilmi:) zaten evleniyosun kime neyi gösterme çabası.. gizli ve kapalı olan herşey daha güzel dir..
O dugune gelecek olanlarin yaninda kendinizi nasil hissedeceksiniz? Bunuda dusunun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne gerek var dekolteye? Bunun ne muhafazakarlıkla nede erkek şiddetiyle hiçbir alakası yok. Gereksiz , ben kabul etmem böyle birşeyi. Dışa yansıtılacak göğüslerlerle ne kazanılır?
En İyi Cevaplar