giyebilir tabikii iki medeni insanız biz
giyemez asla ve kat'a katiyen nö nö nö nö
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk şıkkına şöyle bir cevap bırakıyorum
Medeniyet soymaksa bedeni, desene hayvanlar bizden daha medeni!
Dekolteye herzaman karşıyım sevdiğim kadın bana özel olmalı başkalarının görmesini istemem. Ki biriyle evlenecek kadar ilerlemişsem dekolteli gelinlik giymek istemez zaten 😅
Medeniyet eşini sergilemekse kusura bakmayin ama ben medeniyetsiz biriyim. Orası burası açık olmasın. Benim ozelimse benim eşimse sadece bana özel kalsın herşeyiyle. Hee %100 kapansın çarşafa girsin falan demiyorum. Ama edebini ve adabını bilsin bir zahmet. Çıplaklık medeniyet olmuş. O zaman en medeni varlıklar hayvanlar yani. Herşeyleri ortada nede olsa.
Cevap
41Cevap
Ailelerin bir arada olacağı o günde gelinin masum görünmesi daha yerinde olur. Dekolteyi içinde geceye saklasın")
Yani fazla dekolteye karşıyım tabi
Giyebilir tabiki o gün özel bir gece sevdiğim hayatımi birleştirecegim kadını o günden itibaren mi kısıtlayacagim her zaman ne isterse giyebilir o özgür bir birey nihayetinde
aşırı derin olmadıkça giyerim ya. ama evleneceğim kişi buna karışırsa evlrnmeyi oturur ciddi ciddi düşünürüm. ona mı sorucam ne giyip giyemeyeceğimi ya da izin mi alıcam? 21. yüzyılda oturup bunu mu sorgulayacağız cidden?
herşeye karışıyorlar , gelinlik bi kere giyilen bişey onda bile karışıp insanın hevesini kursağında bırakıp burnundan getirenler var bir de
erkeklerde merakettiişte hayvan gibi memelerinle fantazi kuracak düğünde...
@TürkİslamNeferi1453 size düşüncenizi soran oldu mu da yorum yapma gereği duydunuz!
burası "ÖZGÜR" bir platform ama ! ;)
@TürkİslamNeferi1453 özgür bir platform sizin sorulara kişisel yorumlarınızdır benim kişisel yorumuma yorum yapma hakkını vermiyor kimseye
Neden sen çok mu özel birisin ya da koruma kanununa mı tabisin? :)
@TürkİslamNeferi1453 kardeşim yeter artık git başkasına salça ol! belki ki düzgün anlatınca anlamıyorsun
Yav he hadi iyi günler bye
Eşimin nasıl Gelinlik giyeceğine ben karar veremem sanırım. Sadece fikrimi söylerim, sonuçta her gün Gelinlik giymiyor. Kısacası bence istediği gibi giyinebilir.
Kadin yaradanin bize hayatımıza kattigi en güzel hediye
Cikinimizda ki en ozel olgudur
Kaldi ki kadinin ozgurlesmesini savunan bir insanim
Aksine ondan once ben oneririm
Nərde boyle düşünen😂
İşte zor bulunur
Aynən 👍
Daaa düne kadar arkadan veren komşu bacilarin evlenirken türbana girdiklerini gördüm 😂😂 Erkekler artık kurtulun baskılarınızdan 😤
Ben ne zaman dekolteli bir kıyafet giyersem o da o zaman giysin :)
Ben asla giyimime karışmam çünkü onun ne giyeceğini nasıl giyeceğini bildiğin emin olduğum otu tanıdığım için evlendim supriz beklemiyorum yasak koymam ben
Memeyi elalemin heriflerine gostericekse hiç giymesin ben 'de katil olmam
Erkek olsaydım boyle derdim🤣🤣
@Uuefg kürtçe slov heleki kurtce halaylari çok seviyorum tabisi en sevdim kürtçe sanatci
Aras ibrahim
@Uuefg doğu karadenizliyim

bu modelde güzel bak :D
Hafif dekolte güzel oluyor gelinlikle, olabilir bence.
ben düğünde giyilmemesi taraftarıyım. Dekolte kadın vücuduna cinsel yönleriyle dikkat çekilmesi için hazırlanmış elbiselerdir.
Aslında başkaları yani davetliler devamlı o dekolteye dikiz olurlar, ne varsa orada.
Orasını özellikle düğünde sadece damat görmeli, başkalarına neden sergileniyor anlayamadım.
Mini etekli gelinde olabilir zamanla belki.
Gelinlik dekolteli olmamalı tüm gözler zaten gelinde olcak ne gerek var?
gözleri üstüne çekmek için dekolte giymezsin ki?
@heygirl_35 emin ol onun için giyilir. Göğüs dikkat çeker açma sebebi belli
Ne istersem onu giyerim gelinliğe de çok karışılmaz şimdi
Masumluğuna yakışmıyor. İtici buluyorum kadın halimle.
Giyebilir diyen geniştir
Geniş bir erkekle evleniyorsunuz
Hayirli olsun😜
Giyemez.. İçine giyebilir..
Gelinlikle geceliği karıştırmasınlar..
#Vesselam
olmaz giyemez.. gelinlik saflıktır masumiyetdir namusdur!
Gelinliğe dekolte yakıştırmıyorum ben. Bir gelin olabildiği kadar masum görünmeli bana göre o gün

gelinlik dediğin böyle olur
Gelinlik dikiyorum ben bunlardan elimde var zaten. Tangalı modeller de var özellikle yeni trend evde evlilik tazelemek isteyenler alıyorlar
Hayır güzel bulmuyorum, sırt dekoltesi daha hoş veya kayık yaka..
Her zaman kadının özgürlüğünü savunurum , giymek istiyorsa giyebilir
BELKİ Sapık bir şere. fsiz olduğun için savunuyorsun doğru mu? ...
@TürkİslamNeferi1453 kimse senin. kadar sapık şerefsiz ve karaktersiz olamaz bu toplum sen ve senin gibi karaktersizler yüzünden ne çekiyorsa çekiyor özellikle de kadınlar... senden ne türk olur ne de islam neferi bre densiz.
Hadi lan canım kardeşim senin gibilerin ciğerini biliriz biz. Kızlar bile seni kaale almıyordur , SAPIK BİR TECAVÜZCÜ VE ŞEREF. SİZ olduğunu herkes anlamıştır !
@TürkİslamNeferi1453 kişi kendinden bilir işi demişler ... sen ve senin gibi sapiklar , ezikler böyle maskeler altında yemediği pislik kalmıyor ... sonra da sağa sola saldırıp kendinizi dürüstlük abidesi gibi göstermek için gtünüzü yırtarsınız.
Evlilik öncesi binlerce müşteri ye giymiş Bi kerede kocasına giysin
Bu tür soruları kadınların sorması daha üzücü. Hem kıyafetinize karışılması hoşunuza gidiyor hem de neden kadına bu kadar şiddet taciz var diyorsunuz. Kadın bir birey olarak bunu karar verebilecek bir iradeye sahip değil mi? Ben neden karışayım
Gelinlikte dekolte güzel durmuyor. Gelin o gün masum görünmeli, dekoltelİ olunca pek masum olunmuyor
Halayda sorun çıkarması nedeniyle çok kavgalar gördüm 😃
Hayatta muhtemelen 1 kez giyeceğin şeye kimse karışamaz çok karışıyorsa baksın ayanaya kendine karışsın.
Gelinlikte göğüs dekoltesi normal. Bu fotoğraftaki dekolte de çok abartı değil normal
Aşiret beni kovalar kan cikar cenaze olur😂beyaz gelinlik yerine beyaz kefen giyerim
Gelinlikte sırt dekoltesi de ayrı bi güzel oluyor yahu 😍
Resimdeki çok dekolteli gelmedi bana. Gayet güzel
Gelinliğimede kimse karışamaz
Ne diyon aw
olur ben düşünüyorum ileride.
O günü giymeyin en azından bea
@isimsizkral00 giycem :D
sen zaten süzgeç gibisin sana normal indi bindi hesabı xd
İsteyen istediğini giymekte özgür.
Dekoltesiz gelin mi? Hiç görmedim.
Gelinlikte dekolte olmaz bana göre.
eşim dekolteli gelinlik giyebilir
abartmadıkça giyebilir çok açık olmadıkça
bunu neden giymek istediğini öğrenmek isterim önce
Giyebilir, kendi kararı.
akrabaya falan bakmam yan gözle bakanı döverim
Resme bi baktım da, yok yani o kadar da değil
yok yaw ne yaptın
Bence giyebilir hiçbir mahsuru yok.
Giyebilir ama transparan dekolte olursa...
Düğün düşünen biriyle olmaz
Olabilir tabi, ben tercih etmem o ayrı. 😀
abartılıysa giydirmem
güzelliğini göstermek istiyorsa giyebilir...
En özel günde istediği gibi giyinebilir
Evet, olur.
Olur neden olmasın
Ben zırhlı yaptırırm
Olacak benimkin de
Dozunda olmalı
Olurr neden olmasın
İsteyen giyebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?