Aşırı heyecan panik atak veya anksiyete belirtisi mi?

Arkadaşlar ben kaygı konusunda gerçekten çok yol kattettim ilk farkettiğimde elimdeki bardaği titrettiğimde anladım sonra insanlar bana baktığında heyecanlandığımda nedensiz panik olduğumda doktora gittim ki aslında insanlardan kaçan biri değilim üniversitede doktora gittim artık insanların içinde yapabildiğim yemek yeme bişeyler içme imza atma gibi aktivitelerde heyecanlanmıyordum ama tanımadığım bir ortama girdiğimde tedirginlik yanlış yapma korkusu ki belirgin olarak yaşamıştım ilaç kullandığım halde herkesin önünde deney yapmam gerektiğinde çok titremiştim o gün yenildiğimi anladım artık kaçınmaya başladım o ortamdan belki inanmıycaksınız ama dışarıdan bunu gizlemeye çalıştığım ve çevrem olduğu için insanlar bana kendini beğenmiş özgüvenli bile diyorlar fiziğim ve yüzümde güzel ancak şunun zaten farkındayım yaptğım heyecanın gereksiz olduğunu biliyorum ama istem dışı titriyorum kalbim çarpıyor. şu an bütün derslerimden geçtim ve öğretmen olmak istiyorum formasyon derslerimide okul derslerimide başarıyla verdim Allahım bana güç versede işimi hakkıyla yapabilsem daha 1 hafta var ama ben nasıl olucak diye düşünüyorum arkadaşlar kendimi çok çaresiz hissettiriyo bu hastalık ve bu mesleğe ihtiyacım var geçinmemiz için şart.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar yasayanlar fikri olan
Aşırı heyecan panik atak veya anksiyete belirtisi mi?