Selam arkadaşlar. Bugün burada size bir konu danisacagim. Zaten başlıktan anladiginiz üzere. Okulda genellikle yaşadığım olaylar yüzünden utançtan yerle bir olurum. Genellikle bunu çevremdeki sözde o sınıf ''arkadaslarina'' yansitmam. Sizi üzen biri nasıl arkadasiniz olur ki? Neyse konudan sapmayalim. Okulda yaşadıklarıma gelirsek. Beni sürekli olarak dislarlar. Nedenini bilmiyorum gerçi. Belki onlardan farklı olduğum içindir. Ve birgunde tüm okulda dalga konusu olmayı basarmisimdir. Bu olayı anlattıkça gözüm doluyor hiç anlatmak istemiyorum. Ve hala dalga gecilir bu konuyla ilgili. Misal geçen hafta okulların kapandığı hafta;kızlar tuvaletinde çıkarken arkamdan o dalga konusu olan lakap ile seslenildi bana. Lakabı geçtim en önemlisi yapmayı hoslandigim şeylerle dalga geçiliyor. Siniftaki kızlar voleybol oynarken ben basketbol oynuyorum bu dalga konusu oluyor. Onlar bana göre saçma olan dergileri okurken ben çizgi roman okuyorum bu dalga konusu oluyor. Hatta bunada örnek verebilirim. Geçen sıranın üstünde Batman Ölümcül Tasarım çizgi romanım duruyordu. Önünde oturan kız aldı inceledi birşey demeden tam geri verecekti orta sıradaki şu ''okulun populerlerinden'' olan kız bakmak istedi ve tepkisi şu oldu:
-Ay bune böyle ya aynı erkek gibisin.
Sürekli buda söyleniyor bana. Bundan nefret ediyorum. Fakat her seferinde kursağımda birşey takılı kalıyor ve nerdeyse gözlerim doluyor. Ve sadece susuyorum... Artik onlara daha fazla kin duymaya basladim. Kendimi cok küçük cok kotu hissediyorum. Benim eksiğim ne onlardan anlamıyorum. Onlardan daha fazla video oyunları hakkinda bilgiye sahip olmak mi? Ve derslerimde iyi bu arada. Yeter artık yeter!!! Aileme söyledim rehber öğretmene gittik bu fayda etmedi. Sınıf değiştirmeyi planlıyorum. Ama endişeliyim oradada aynı şeyleri yaşar miyim? Özet geçmeyi planlıyorduk çok uzun oldu k. byin. Gerçekten içinde ne varsa olan biteni döktüm. Başka forumlarida okudum bir sürü böyle soru ama hiçbir ise yaramadı? Ne yapmalıyım?
-Ay bune böyle ya aynı erkek gibisin.
Sürekli buda söyleniyor bana. Bundan nefret ediyorum. Fakat her seferinde kursağımda birşey takılı kalıyor ve nerdeyse gözlerim doluyor. Ve sadece susuyorum... Artik onlara daha fazla kin duymaya basladim. Kendimi cok küçük cok kotu hissediyorum. Benim eksiğim ne onlardan anlamıyorum. Onlardan daha fazla video oyunları hakkinda bilgiye sahip olmak mi? Ve derslerimde iyi bu arada. Yeter artık yeter!!! Aileme söyledim rehber öğretmene gittik bu fayda etmedi. Sınıf değiştirmeyi planlıyorum. Ama endişeliyim oradada aynı şeyleri yaşar miyim? Özet geçmeyi planlıyorduk çok uzun oldu k. byin. Gerçekten içinde ne varsa olan biteni döktüm. Başka forumlarida okudum bir sürü böyle soru ama hiçbir ise yaramadı? Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil