Çaresizim ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba çok çaresizim sevgilimle 10 aya yakındır birlikteydik. Ben çok rahat biri değilim eve giriş çıkış saatlerim belli. Ancak aramızda söz nişan olursa gezebilirim onunla ailem kızar. Bunu ona söyledim. Tamam söyleyelim dedi ailelerimize söyledik. Babam gelsin tanışalım falan dedi. Geldi. evlenmek istediğini söyledi. Sürekli bize gelip gider. Ben onun evine gittim tektik Yani bana evleneceğiz zaten diye ters ilsk yaşadık. Ama çok pişmanım. Ben ilk başta istememiştim. Söz veriyorum bırakmayacam dedi. 10. Ayımızda ayrıldı. Anlaşamıyoruz diye bitirdi sebepsiz yere. Ama ortada hiç bir sebep yoktu yemin ediyorum. ailen ve sen beni rahatsız etmeyin aramayın birdaha dedi. Ailemin yaptığı bir şey yoktu. Ailem sürekli yemeğe davet ederdi. Hal hatır sorardı babam. Annesini aramayım diye de numarasını değiştirmiş. Ulaşamayım bilmesin olayları diye. Ailem bana soruyor yakınlaştı mı sana diye yok diyorum işkilleniyorlar. Babam ben güvendim ona yanına yolladım dedi. Evde huzursuz herkes inanın ne yapacağım bilmiyorum. Ailesine ulaşmalımıyım?

Çaresizim ne yapmalıyım?