Çaresizim ne yapmalıyım?

Arkadaşlar en baştan anlatıcam evliydim 4yıllık iki çoçuğumuz öldü ve çok fakir olduğumuz için evliliğimiz çok yıpranmıştı eşimle kavgalar ettik artık tahammülsüz kaldım beni evden kovdu gittim başıma gelmeyen kalmadı yanlış arkadaş grubu ile tanıştım o gece alkol masası kuruldu o gece tanımadığım biri ile oldum ertesi gün tekrar masa kuruldu yine biriyle tanıştım birlikte oldum ama ona aşık oldum oda güya öyle diyerek sürekli 2ay boyunca birlikte olduk hamile kaldım eşimde barışmak istedi artık imkansız diye düşündüm boşanma açtım zaten bu pisliklere onun yüzünden bulaştım hamile kaldığım adamdan evli olduğumu gizledim hamile olduğunu ailesine anlattı düğün yapmaya karar verdiler hazırlıklar tamamlandj evli olduğunu söyledim çoçukta çok aşık oldum sorun değil boşanırsın sonra resmi nikah yaparız dedi düğünde yapıldı eski kocam saçımın teline dahi dokunmadı kıyamazdı hamile kaldığım adam dövüyor düşüşte yaptım nikahsız yaşıyoruz maddi durumuda idare ama çok farklı bir adam çıktı beni dövüyor sonra hediyeler alıyor artık her şey için çok geç sana düğün yaptım geri dönüşü yok diyor seviyorum diyor ama öfkeliyim diyor dövüyor bana karşı aşırı merhametsiz berbat bir haldeyim napıcam bilmiyorum boşanma davamda Bitti yanlış seçim yaptım altından kalkamıyorum eşimede hamile kaldığıma kadar herşeyi hep anlattım o adamı bile

Çaresizim ne yapmalıyım?