Ne yapmaliyim aklim başimda deği̇l?

Kaygı, okb ve anksiyete benim gibi bir fen lisesi bitimisin bir ogrenciyi 2 yildir mezuna kalip ders calisamamasini sagladi,4 gun sonra 3. Kez yks ye giricem bir sey yapamiyicam.3. sene mezuna kalirsam eger ya uni kazanicam ya da intihar edicem. Zorladim ama kafayı yiyip yiyip biraktim. Farkli etkenler etkili oldu. Ya da benmi bahane ediyorum emin değilim. Duygusal açidan cok buyuk bir bosluktayim. Bu sene ve ilk mezun senem depresyonla gecti ve 2 senede de 5 kere intihara kalkistim. Bu haftasonu olacak sinav icin gram stresim yok cunku yapamiyicam cunku calismadim. Yazın psikologa gidicem ne gerekiyorsa yapicam ilaç tedavisimi veriyolar ne yaparlar bilmiyorum. İlaclar insani mallastiriyomus beni mallastirsin yeterki su dersi calisiyim ve universteye yerlesiyim. Uniden sonra iş bulup bulmamak umrumda degil. Ailem ve cevrem universteyi gozumde buyute buyute cok degisik bir psikolojiye soktu beni. Bu arada teogdan 120/120 yapmis biriyim. teoga girmeden once yere yatip aglamistim. Ya intihar ya üniverste. Namaz kiliyorum 5 vakit, Tertemiz biri oldugumu dusunuyorum. Bilmiyorum egolu degilim sadece gercekleri soylemeye calisiyorum, psikolojim iyi değil bana akil vericek insanlar yorum yaparsa yardim ederse sevinirim. Allaha isyan ediyorum abi ne olur yardim edin.

Ne yapmaliyim aklim başimda deği̇l?