Kaygı, okb ve anksiyete benim gibi bir fen lisesi bitimisin bir ogrenciyi 2 yildir mezuna kalip ders calisamamasini sagladi,4 gun sonra 3. Kez yks ye giricem bir sey yapamiyicam.3. sene mezuna kalirsam eger ya uni kazanicam ya da intihar edicem. Zorladim ama kafayı yiyip yiyip biraktim. Farkli etkenler etkili oldu. Ya da benmi bahane ediyorum emin değilim. Duygusal açidan cok buyuk bir bosluktayim. Bu sene ve ilk mezun senem depresyonla gecti ve 2 senede de 5 kere intihara kalkistim. Bu haftasonu olacak sinav icin gram stresim yok cunku yapamiyicam cunku calismadim. Yazın psikologa gidicem ne gerekiyorsa yapicam ilaç tedavisimi veriyolar ne yaparlar bilmiyorum. İlaclar insani mallastiriyomus beni mallastirsin yeterki su dersi calisiyim ve universteye yerlesiyim. Uniden sonra iş bulup bulmamak umrumda degil. Ailem ve cevrem universteyi gozumde buyute buyute cok degisik bir psikolojiye soktu beni. Bu arada teogdan 120/120 yapmis biriyim. teoga girmeden once yere yatip aglamistim. Ya intihar ya üniverste. Namaz kiliyorum 5 vakit, Tertemiz biri oldugumu dusunuyorum. Bilmiyorum egolu degilim sadece gercekleri soylemeye calisiyorum, psikolojim iyi değil bana akil vericek insanlar yorum yaparsa yardim ederse sevinirim. Allaha isyan ediyorum abi ne olur yardim edin.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten ölecegiz ne acele bu. cocukmusun sen unv unv diye aglion. karaktersizmisin sen. delikanli ol lan biraz. kendini acindirma. millet ne sorunlarla bogusuyor baslatma unv ne simdi. Allahin kilibigi seni git hayatinda bir mitinge katil eyleme katil haksizliga karsi dur. ot geldin ot gidecen. puanin nereye yetiyorsa oraya girersin sende. hayirlisini Allah bilir. belki istedigin bolumu unv kazanacan sevinecen taaaaak yolda trafik kazasindan ölecen. hayirlisi neyse o olsun dersin gecersin. bide namaz kiloyormis. akape namazidir seninki neyse cocuk seni insan yerine koydul okadar sey yazdik sevildigini bil. benim kiz ayarlamam lazim simdi bisey olursa yaz
Yalan soyleyenin taa aw haklisin vallahi bak ama sonuca bak abi ben derbeder oldum aw, allaha yalvariyorum bu dert beni neden bu kadar yiyor. kafayi yedim abi vallahi bak. yazdiklarin dogru kari kiz ortam alkol yerine , kavga ve namazi sectim daha ne yapiyim. evde bardak kalmadi hepsi kirik.
Yalan soyluosun demedimki. bide namaz kiliomus cumlesini baska anlamda kullandim. bir haksizlik icin sesin cikmaz namaz kilarsin anlaminda akp namazi diye ona dedim. ailen muhafazakarmi senin. bunlarin cocuklari sorunlu oluyor genelde
Hayir ben sana haklisin dedigim zaman sen bana icinden yalanini skim dersin diye dedim, yalan soylemiyorum'u. Bana ualanci demediginizi anladim ilk basta.
Evet , muhafazakar.
Yok bende senin gibi hastayım.2. girişim olacak bu bu 3 düşünüyorum. Ailem kapasitemin altında yapıyorum diye inatla yollamıyor fen liseli deildim de iyiydi dersleri iyi bir anadoluya gittim bende
Lisede iyi isen aynı şey, ha fen ha anadolu. Ben senden bir sene fazlayim. eger kazanamazsan ne yap et psikologa falan gir herseyi yap duzgun calis. Ben calistigim zaman cok iyi seyler yaparim ama duygusal olarak cok bosluktayim
kanka sen bensin ben yazıda kendi mi gördüm. Sene baş ı psikiyatriye gittim ilaç için çünkü çok kötü oluyorum stresten çok iyi gidiyordum sınava üç ay kala bu ailem anksiyetimi coşturdu. Doktoru verdiği ilaçları tablet tablet içiyorum işe yaramıyor artık. Bende o boşluğa düştüm okula en yüksek puanla girdim b*k gibi netler yapıyorum meslek lisesi çıkışlı gibiyim. Ailem mahetti beni çalışmak istemiyorum yapamıcam diye. Okutmayacağız seni diyorlar yıldım iiyice
aynı şeyleri yaşamışız tek benim sanıoyrdum stres olmamak için ilaç içtim düzenli bu ailem yine psikolojimi bozdu ilaçta işe yaramıyor intihar bende edicem beni yollamazlarsa okula kafayı yedim
Ben keske psikiyatriste gitseydim. Beni yanlizlik yedi bitirdi.4 aydir namaz kiliyorum yanliz olmamak icin hicbirseyim degismedi. Yanlizligim. Bende okb var kroniklesmis duzeltilmesi zor olan 8-9 yasindan beri var. ailem bana hep huysuzsun kotusun desede meger bende okb varmis bu sene ogrendim. Bu yaz elimden ne geliyosa yapicam yemedigim bokkkk kalmayacakk. Bak varya ders calismadan once bana biri sarilsa sımsıkı benim icim oyle rahatlarki ben herseyi unutur derse gomulurum. Ama yok abi. Sevgili yapsam yaparim ama günah. Temas etmek falan . Bu yaz ben psikiyatriste kesin gidicem basicam ilacı. Yeter ulan bu ne ya kendime cok kiziyorum. dershanede kavga etmedigim kimse kalmadi. Zaten mafya gibi takiliyorum insanlar degisik bakiyor bana gomlegin 3 dugmesi açık geziyorum. abi ben ne anlatiyorum benim kafam vallahi iyi degil, sigara alkol hicbir kotu aliskanligim yok , bunlar olsa kafam yerine gelir ama ben namaza ve kavgaya yoneldim stres atmak icin. bilmiyorum abi allah kurtarsin bizi.
sevgilisi istiyorsan kazan git. Zaten tuturduğun yerler vardır.
Mesele sevgili degil, duygusal boslugu dolduracak birisi. yapsam simdide yaparim ama yanlis bence. ben evlenene kadar temas etmem etmedimde ztn kimseye.
herkes birisini istiyor o boşluk için yalnız değilsin
Sen istiyormusun, senin vardir cunku cok guzel bir kizsin.
yok tek derdim üniversiteye gitmek
her insan ister bende istiyorumda zamanı gelince
Benimde ya acaba 2024 ün eylul ayinda nerede olcam hangi universtede.
hedef ne
Aynen öyle zamanı gelince. Sen okuyamazsan model olursun rahat ol.
Ben sayısalım, eczacilik olursa iyi olur, olmazsa da mühendislik mimarlık farketmez ama bilgisayar ya da elektrik falan ya da endustri. Tıp kazanabilecek puani alirsam onun yerine iyi bir unide muhendislige giderim.
ben o profilde ki kız değilim de ben sananlar olmuştu benziyormuşum bendeğilim ama
olur umarım istediğin
Sende minik suratlı ve kıvırcıksın o zmn
Sen ne istiyorsun, teşekkür ederimm.
ben de sayısalcıydı m hemşirelik istiyordum da özellerde tuttu ailem göndermedi. İstanbul dışına da izin vermiyorlar sayısal bölümler çok yüksek geldi bende eşit ağırlığa geçtim artık ne geirse her itediğime kılıf buluyorlar
Bunda bir hayir vardir merak etme. benim bir arkadasimda sayisalciydi mezun senesinde kazanamadi 3. Kez sinava girdi esit agirliga gecti tabi 2. Mezun senesinde sonrada hukuk kazandi Şu an ata üniversitede okuyor. Bende zaten neredeyse hergun kampuste tur atiyorum burada
kampüste mi sen üniversitede değilsin ki?
umarım vardır eşi ağırlıkta bölüm yok diye pişman oldum inşallah mutlu olurum n son asıl hedefim öğretmenlikti de zor işte bana olmuyor
Evim universteye yakın, canım skıldıgında geziyorum.
Yuruyerek gidiyorum yani
Hic merak etme, psikolog olmak istermisin peki, ozele hukuğa git diyicem ailen izin vermez ama aileni zorla ya kavga et.
psikoloji de özelde gelir :D Beni m senin kadar değil netlerim şehir dışında gelir Devlet. Özele verseler giderim kavga ediyorum her gün zaten ondan anksiyetem coştu lmaz diyorlar
Sen beni ne sandin yavrum bak ben fen lisesi mezunuyum ama okuldan atiliyordum 2 kere. korona cikti okullar kapandi yoksa ben okuldan atilirdim bir sene daha kalsam. ders calismadim netlerim 50-60 tyt , ayt de 20 falan bu iyi degilki 2 senedir mezunum birazcik baktim. iste
Şehir disinda git ne olcakki, ailenden ayri kalamiyomusun , ben Şu an ayri evdeyim.10 yılda yurtta kaldim,1. Siniftan lise 3 e kadar yurtta kaldım 3. ve 4. Sinif disinda. benim aile baglarim yok. yani aram cok kotu de degil ama yani cok zayif baglarim. o yuzden duygusal bosluktayim zaten. Beni gercekten seven biri bana sarilsa benim rengim açılır ya off offf
çalışmıyor musun benim de netlerim o şekil bizim lisede o ciavarda yapıyordu sene başı
ailem göndermiyor beni ben giderim
Ben ders çalışmıyorum benim sorunum bu. masada uyuyorum uyaniyorum strestimi atiyorum biseyleren sonra ayni devam.
Hm ailem koruyucu ailemi, muhafazakarmı
niye çalışmıyorsun?
İlaç alicam o şekilde gecicek bir daha ki senem. İlac ice içe ders calisicam. mallasicam ama uni kazanmis olcam.
kapasiteni kullan fen lisesi falan boş kuzenimde en lisesi çıkışlı okuldan arkadaşı 500 bin yapmış unut liseni
evet fazla koruyuclar
kesinlikle iç bende anskiyeteden çalışamıyoordum etkisini kaybedince ila ç eskisine döndüm g ei başlıcam
Ben zaten liseyi unuttum. Calismayan adam hicbirsekilde yapamaz zaten. ama calisan fen liseli yapar.
Bu sende ozguvensizlige yol açar
Çalisiyorum ama duzenim yok birsuru meşkale buluyorum. yeterince istemiyorum. ama bir sene mezuna kalirsam seve seve calisicam o dersi.
Aynen oyle ilaç kesin kullanicam, yan etkileri oluyormu peki sende. Neyse iyi geceler yarın konusuruz
lisenin gram önemi yok
Yani var ama calismazsam onemi yok tabi. Calismak tek mesele.
ivitt
İyi geceler hafendi hadi yatın artık
iyi geceler sizde..