+1 yılEn basitini söyleyeyim, en önemlisidir hatta bu. Makyaj yapmaması. Evet, ne alaka diyebilirsin. Ama şöyle söyleyeyim.
Makyajı niye yaparsın? Kusurların vardır kendine göre, onları kapatmak için. Yüzün pürüzsüz olunca, kendini daha iyi hissedersin, makyaja sığınarak. O zaman özgüvenin ölmüş senin derim.
Ama yapmıyorsan, o şekil rahat olarak dışarı çıkıyorsun, ne varsa yüzünde takmıyorsan, işte önemli husus budur. Doğalsın sen, önemsemiyorsun insanların ne dediğini.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDekoltesi fazla, mini etek, dar pantalon, saka saka, saglam karakterli kadinlar özgüvenli kadinlardir, konusurken basit konusmaz, mantikli konusur, dedikleri dinlenir, nerede nasil ne diyecegini iyi bilir, konusmus olmak icin konusmaz..
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. kendine bak, zekana, yeteneklerine güven, kültürlü ol, oku ve gez insanlarla konuş sosyal ol, sonra özgüven gelecektir zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenli kadın taktir edilir. Dobra olacak ama dilinin ayarını bilerek.
12 Yorumla- +1 yıl
*Takdir
- +1 yıl
Her şey güzel, iyi yazmışsın da, gözüme battı bu ''taktir'' kelimesi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Günümüzde memesi en fazla gözüken ergen kendini özgüvenli ilan eriyor
70 YorumlaKendisini yönetebilen kadındır. Baskı altına alınmamış, şiddete uğramamış ve özgür bir kadın ise bu davranışlarına da yansır. Böylece gülebilir, insanlara bir şeyler katabilir. Bu kadınlarda iş ve okul hayatlarında bir şeyleri başarabilecekleri inancı vardır. Kendilik gelişimi tamamlamıştır.
10 YorumlaÖzGüvenle Ego'yu birbirine karıştırmamak lazım. :)
Mutlu Pazarlar :)10 YorumlaKural 1: Birsey olmaya çalışma kendin olmaya calis.
20 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli kadın yoktur öyle görünmeye çalışan kadın vardır
10 Yorumla
+1 yılAğır başlı kararlı hareketler sergiler. Paketten sigarayı çıkarıp yakması içmesi bile farklı olur. Utangaç ve korkak değildir. Çok küçük cümleler ile büyük mesajlar vererek niyetini ve kendisini en iyi şekilde ifade eder.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir soru , cevabı biliyorum ama ifade etmek güç.
10 Yorumla Özgüven iyidir ama ölçülü olmalıdır bazen fazla özgüven şımarıklığı ortaya çıkarıyor
20 Yorumla
+1 yılYa bakınca bile anlıyorsun ama özgüvenden ziyade ben efendi sessiz sakin bir kadın tercih ederim
10 YorumlaBaşkalarının ne diyeceğini sorun etmeden istediği gibi giyinir, kendine laf ettirmez yani kişiliğinden asla ödün vermez.
10 YorumlaDik duruşu asi ve asil sert görünür
50 YorumlaBöyle soru sormaz mesela özgüvenli insan
10 Yorumla
+1 yılKendinden emin ve asil.
10 Yorumladik yürüyüsün ve agir basliiginla
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 863 cevap paylaştı. mesela boyle soru sormaz
60 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 380 cevap paylaştı. Kendinden emin adımlar atıp yorum yapan
10 Yorumlaözgüvenli olur hshshxhc
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden emin
10 Yorumla dik yürür.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye ihtiyaç duymadan yaşayan.
20 Yorumla
+1 yılkendınden emin.
10 Yorumla
+1 yılbakımlı :D
10 Yorumla
+1 yılKendine güvenen
10 YorumlaSert bakış 😎
10 Yorumla
+1 yılKendinden emin..
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 13,8b cevap paylaştı. kendinden emin
10 Yorumla
Detaylı bilgi