Babam beni sürekli eziyor lütfen yol gösterin?

her yerde... şöyle... böyle her şeyimi anlatır mast yaparken çöpteki kagıdı fark etmişti yakalanmıştım onu bile herkese anlattı allahtan babannem akıllı kadın olayları çabuk bastırdı da büyümedi
onun dışında hep benı ezer ezmeye çalışır örnek olarak misafirliğe gideriz 19 yaşındayım haliyle sohbete katılırım gelir benım dediğimi inceler ezmeye yanlış göstermeye çalışır defalarca annem halam amcam babannem uyardı rahat bırak çocugu neden her lafına kızıyon bagırıyon vs ama nafile

hayatımda o kadar çalıştım yazları hiç kimseye içimden küfür etmedim bana ne yaparlarsa yapsın ama babama çok küfür ediyorum ona karşı hep gardlıyım günde toplasan 5 cümle konuşmayız düşman gibiyiz ama babam iş arkadaşlarına ne anlatıyorsa herkes çok iyi bir baban var arkanda deyip duruyor

lisedeyken her liseli erkek gibi araba kullanmak istedim o kadar yalvardım siktimin arabasını vermedi millet insafa geldi eniştem uzak akrabalar sürdürdü ögretti ama bizimkinde tık yok bende bir zaman sonra gurur yaptım vazgeçtim kullanmak istemedim yaşım 18 olunca karşıma geçip çalış ehliyet al arabayı vereyim dedi çıldırdım haliyle bende gurur yapmaya devam ettim arabayı falan boşverdim değil kullanmak arabasına binmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
uzun yazdım farkındayım aslında biraz içimi döktüm size

bu durum karşısında bir şeyler yapmam gerek fikirlerinizi istiyorum bu saatten sonra pek babalık beklemıyorum ondan düşmanlık bitse yeter
Babam beni sürekli eziyor lütfen yol gösterin?