Babam beni sürekli azarlıyor?

Gerçekten zor bir durumdayım psikolojim alt üst artık benim babam okumus bir insan fakat yinede okumanın karakteri etkilediğini düşünmeyenlerdenim en küçük biseyde direk salk gerizkali vb hakaretlerde bulunuyor bir kac kerede dövmüslüğü var bir kiyafet beğeniyorum öyle zevki bişeyde değil ihtiyacım var örnek vereyim bir kac sene önce bir deri mont almıstım deri mont kışın tutmuyor üsütüyor kac kışi onla gecirdim bana hic gel kızım mont alalım üsürsün demedi bu seneye kadar onu giyiyodum zor bela yeni bir mont aldırdım onu giy yepyeni diyor bana destek olacak bir annem var desem o daha kötü sürekli babamı doldurusa getiriyor babam yokken bana cok iyi babam gelince birden beni şikayet etmeye basliyor bu ortalık olacak falan diyor nolur yardım edin cok zor durumdayim bu hayatı benim icin değerli kılan tek sey kardeşim bıktım artık
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca dışarı çıkmama kesinlikle izin vermiyor ne sabah ne aksam arkadaslarımı eve getirmeye korkuyorum annem kac kere arkadaslarimin yaninda bama küfür hakaret etti insanın zoruna gidiyor gerçekten yerin dibine girmek istiyorum o anda
Babam beni sürekli azarlıyor?