Babam beni her gün olduresiye dövüyor sebepsiz yere hemde. Ben kapaliyim hafizlik okuyorum kucuklugumden beri bu böyle annemin parmaklarını kırmıstı hatta. şu an annem yok vefat etti iki ablam var an buyuğu şizofren hastanede tedavi görüyor diğeri ile de sürekli kavga rdiyoruz hiç anlaşamıyoruz. Akrabalarıma siginiyim dicem annem ukraynali bu yüzden anne tarafı hepsi Ukrayna'da baba tarafı ise babamın korkusundan beni evlerine almiyorlar birkere almislardi babam baltayla evlerinin kapısını kırdı. Evet bunu söylerken çok utaniyorum ama hafızlık olkudugum halde bileklerimi kestim artık dayanamıyorum çünkü ölmek istiyorum. Babamı polise verirsem günaha girerim diye vermiyorum her koşulda o benim babam beni buyuttu. Ne yapicagimi şaşırmış durumdayim lütfen yardim edin yaşımda daha küçük 15 yasindayim yurdada gitmek istemiyorum. Lütfen yardım edin en sonda kendimi oldurucem yoksa..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimde babam böyle nerde oturuyorsun sen bana gel ikimizde kurtulalım bu durumdan bugün sabah kendime kahvaltı hazırladım diye dövdü
Allah yardımcın olsun, polise gitmelisin seni koruma altına almaları gerek
Yurda gitmek istemiyorum:(
O evde kalırsan kendine yazık edersin kurtul o heriften polise git
Şikayet etmeyi hep düşünüyorum ama en büyük ablam sikayet etti ona daha kötü şeyler oldu gitti yurtta kaldı ablamı kotuledi kimsede ablama inanmadı korkuyorum artik
Şikayet edersem dahada hayatim mahvolcakmis gibi geliyor
Her şeyi ayrıntılı söylersin seni ondan uzak tutarlar farklı şehire de gönderme imkanları varsa öyle yapsınlar asla karşılaşma onunla
Kardesim çok güzel soyluyosunda ben gidince diğer kardeşime aynı şeyleri yapicak. En çok beni seviyor kızı olarak en çokta beni dövüyor bu yüzden annemide çok seviyordu kıskançlıktan parmaklarını kırdı. Bana beş gün su yemek vermedi. Demirle dövdü. Ama yinede seviyorum işte babam sonuçta onunda babası kucukken onu dovuyormus öyle söyledi yazık brlkide bundan dolayı böyle.
Ablan da seninle gelsin ayrılmayın, bu nasıl zihniyet o dayak yedi diye siz de mi yiyeceksiniz herkes anne baba olmasın gerçekten yazık çektiğinize
Yok ablam çok saf benden büyük ama gorsen yedi yaşındaki çocuk gibi sesini çıkartmıyor korkuyor babamdan
:( Allah yardımcınız olsun ama böyle ezilmeyin baban da olsa adam olsun nedir bu böyle insan evladına vurur mu? Bir de kizsiniz
Ben cinsiyetini umursamiyorum artık kendimi erkek gibi görüyorum eve para getiriyorum ailemi gecindiriyorum şiddet var yani kızlığı erkekliğimi kalmış bunun ama artık evimizde kedi var. Kediye bile vuruyor dövüyor kufrediyor. Yerim annesinin gülü kedim kustu bugün baya dovdugu için.
Ya daha fazla katlanma bu nedir böyle psikopat bu herif uzaklaşın kaçın kurtulun yazık size
Ama biliyomusun her dovdukten sonrada dediği seyler var özür dilerim canım kızım sana hakkım anamın sütü gibi helal sen brnim sinirlenince dediklerine bakma ben onları dilden soyluyorum kalpten degil diyor ondan vazgeçemiyorum ondan
Psikolojik rahatsızlığı var tedavi görsün, Allahım sizlerin yardımcısı olsun
Biliyorum. Allah razı olsun kardeşim dualarında beni eksik etme olur mu
Amin cümlemizden edeyim sen de et dua
Amin. Ederim :)
Allaha emanet ol, Allah yardımcınız olsun sabırlar versin babana da şifalar versin
Bicakla ben mesela gitarla kafasını kirmis biriyim
Senin bu postu olduğu gibi cimere yolladım ilgilenecekler başvurum İçişleri bakanlığına emniyet genel müdürlüğü ne gönderilmiş
Malmisin hayır ya elim ayağım titriyor şu an hayatım mahvolucak yapmadın demi korkuyorum bak ciddiyim
Yaptım kadına şiddete hayır kurtulursun işte
Babanın maddi durumu nasıl neden böyle olmuş
Maddi durum olarak çok iyiz normaldende de iyiyiz hatta ama babam yetinemiyor kazandiginin daha fazlasını istiyor bu yüzden hep sıkıntı içinde
Aileden mi zengin yoksa kendisi mi çalışıp kazanıyor
Kendi işi var kendisi çalışıp kazaniyor
Neden böyle şeyler yapıyor baban sence
Kucuklugunde de halamlar söyledi kendi annesini dovuyormus
Yani bilmiyorum küçüklüğünden beri boyle
Manyak demek
Ama biliyomusun her dovdukten sonrada dediği seyler var özür dilerim canım kızım sana hakkım anamın sütü gibi helal sen brnim sinirlenince dediklerine bakma ben onları dilden soyluyorum kalpten degil diyor ondan vazgeçemiyorum ondan
Psikolojik destek alsa belki düzelir hiç konuşuyor musunuz sakinken
Bende onu dusunuyordum konuşmayı denemedim hiç korkumdan ama konuşsamda gitcegini sanmıyorum şu an bir tane piskolojik hap iciyor ama fayda etmiyor
Sakinken yavaş yavaş konuşup diyalog kur bence
Suratımda morarik vardı neden suratin boyle dedi. Dedim ki sen yaptın ya dedim. O da dediki yalancısın bilerek kendin yapıp suçu benim üzerime atıyorsun dedi tekrar kavga ettik ne yapicagimi şaşırdım bı yalancı olmadığım kalmıştı onuda oldum.
Ruh sağlığı iyi değil kesin
Evet öyle zaten
Allah yardımcın olsun işin zor
Aminn bana dua edin olur mu bende size edicegim
Keşke elimden dua dışında bir şey gelse de sana yardım etmeye çalışsak senin baban daha da beter olur gibi
ALLAH razi olsun içimi bile dokmem yrttk gerçekten. Hekdes aynı şeyi söylüyor baban ilerledikce daha kötü olucak diye bakalım artık dua etmekten başka çarem yok
Bugün piskologa gitmesini söyledim bağırdı ilk sonra dedi piskologa gitsemde ben değişmem ki
Dandik psikolog işe yaramaz ama düzgün olanlar tedavi eder
Dedim piskologa gitmem diyor diyo. Hastanede kaldi kendisi bir fayda etmedi CİDDEN YORULDUM YA
Saçmalamış direkt polise git
saçmalık
Evet