Gizli Üye(30-35)+1 yılSitedeki cahillik oranını aydınlatmak için yazıyorum.
Doktora ve tıp doktorluğu farklı şeyler.
Doktora yapan biri olarak yazdığımı belirtmeliyim.
Ben mezun olunca o dalda doktor olacağım ancak bu bana tıp doktorluğuna tanınan hiçbir yetkiyi vermiyor. Eğer şu an memur olmasaydım doktoralı işsiz de olabilirdim. Çünkü mantar gibi türeyen bir sürü üniversite yüzünden parasını veren en ummadığınız kişinin getirdiği belgeler bile sizden üstün sayılabiliyor. Yani doktora yapmayı bir şey sanmayın. Size iş garantisi sunmuyor.
Biyoloji ülkemizde en düşük puanlı bölümlerden biri hatta artık kontenjanları bile dolmuyor, bir ara kapatılacak bölümler arasındaydı fizik, kimya, biyoloji. Gündeme gelmişti 2-3 sene evvel.
Biyolojide profesör hatta dekan olmuş birinin dahi ilaç yazma, ameliyat etme, her hastalığa şifa bulma gibi bir yetkisi yoktur.
Tıp doktoru kolay olunmuyor arkadaşlar, eğitimi pahalı ve masraflı.
Millet hala belki doktordur hayali kuruyor dolandırıcılar için. Bu umuttan istiyorum.28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer aynı kişiden bahsediyorsak ruh sağlığı pek iyi değil gibi demişti hesabını kapatıp giden editör 21 yaşında bir üye. Kendisi geçtiğimiz yıl bana da yazdı. Ama uyarıları iyi ki dinlemişim. Şu an herkes alay ediyor. Bir yandan da üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılYok beni uyaran üye pembeliydi o gitti. O sahte meslek erbabı hala burada. Bayağı bir üye ile tanışmış tabii kızlar doktor olmadığını anlayınca bırakmışlar deniliyordu.
Valla etmis trollünden sonra 2. Büyük troll vakası ks'de. :D :D :D.
Cevap sahibi+1 yılEtmus olacaktı *
Cevap sahibi+1 yılUmarım ama insanların umutlarıyla oynayıp onlara zarar verdiğinin farkında değil sanırım kendisi. Aslında bu konuda site yönetimine çok iş düşüyor ama onlar da ne yapabilir ki?
+1 yılBence aslında büyük zekilik.
Şahsen ben birine kendimi olmadigim biri olarak tanitsam 2 gün sonra unuturum ağzımdan kaciririm.
Yani söylediğin yalanı unutmamak ve devam ettirmek valla büyük başarılı.
Şizofreni bence ee zaten şizofrenlerde zeki olurlar.
Ruh hastası.32 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😄
Doktor kelimesinin anlamı "öğretmek" tir. Yani üniversitede öğretim görevlisi olan biri de biyolog olan biri de mühendis olan biri de doktora yaptı ise "doktor" unvanını alır. Tabip tir aslında bizim halk dilinde kullandığımız "doktor" kelimesinin aslı veya "tıp doktoru" unvanı almış kimselerdir asıl "doktor" sandığımız kişiler.
62 Yorumla
+1 yılDoktor olmak isteyipte olamadığı için doktorluk durumunu kendine yansıtmış.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen tıbbi mümessildir ve ilaçlar hakkında bilgi sahibidir, saf insanları bu şekilde kandırarak aklınca prim yapıyor, kızları tavlıyordur belki de, insanlar etikete değer verdikçe bu gibi insanlar daha çok kandırırlar milleti, doktor da insan bizim gibi, hakettikleri saygı verilmeli, ama kişilik önemli olmalı meslekten önce
25 Yorumla- +1 yıl
Demek istediğim şey sırf doktor diye iyi bir av gözüyle bakan bir kadın kitlesi var oldukça bu gibi kendini bilmezler daha çok ekmek yer, Allah doktorların yardımcısı olsun.
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim yararlı paylaşımlarınız için :-)
- +1 yıl
Aminnn ne güzel söz ve ne güzel dua, aminnn, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
+1 yılYa her şeyi anladım da bu kadar şeyden sonra nasıl hala siteye girecek yüz bulabiliyor :D
Hakaret olarak anlaşılmasın, ciddi söylüyorum kaltaklığa geçerken olabiliyormuş böyle şeyler erken bunama belirtisi olabilir bence
Aslında bana biyolog olduğu da pek inandırıcı gelmiyor yalnız.13 Yorumla- +1 yıl
Nereden kapadım ben aşk tanrımı :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılLabratuvarda kimyasal deneyler yaparken elektrotlari birbirine karistirp yanindaki bardaga aktarirken kokusundan ayh'yaş olmus vede kendini docter gibi hissetmis vede o sekilde uye olmus olabilir bu siteye.. bu yorumu anladiysan herkese anlat😂😂😂😂hahahaha
11 Yorumla
+1 yılEtikete önem veren biri demek ki. Doktorların cogu alakasız yerlerde ünvanlarından bahsederler zaten. Ben mesela mühendis olup da "merhaba ben mühendis xxx bey" diyen birini görmedim ama doktorların cogunda isimlerinin önüne mesleklerini ekleme takıntısı var:)
Belki de bu yüzden biyolog arkadasın kendini doktor zannediyordur:)10 YorumlaAcaba tıp okuyup doktor olacaktı da birisi kafasına girip oğlum/kızım en kolay yoldan doktor olmak istiyorsan biyolog oku hem diplomada doktor yazıyor hem tıp okumaktan daha kolay kafanı kullan diyerek yanlış mı yönlendirdi? Bence mümkün...
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılYüksek lisansını bitirip (hala var mı bilmiyorum) TUS kazanınca Zaten Dr unvanı
alır.
Ve hatta belki de almıştır bile.13 Yorumla- +1 yıl
Yok artık.
+1 yılKız düşurme metodlarından biri işte 😁
Ah şu erkekler...15 Yorumla- +1 yıl
Sende baya taktın şu biyoloğa 😂 sevgilisi bu kadar yıkılmamıştı 😂😂
- +1 yıl
Çokta şeetme yaa 😂😂 piyasada doktor çoook
+1 yılNasil tanitirsa tanitsin gercekleri Allah biliyor ya o bize yeter mumin kardesim. 😂😂hdsjdj
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Mesleğini sevmeme, özenme, özgüven eksikliği gibi şeylerden kaynaklanan psikolojik bir durum gibi görünüyor. Evet biyologlar tıp doktorları kadar olmasa da bir çok bilgiye sahip olabilir ( kitaplar okuyup kendini geliştirmiş ise ) ama bu tıp doktorluğu anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılbiyologlukta iş imkanı yokkı acız hepımız ayrıca kendınden utanıyodur bence
21 Yorumla
+1 yılkanka birde ne doktoru diye sorulunca özel bilgi vermezler 😄
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka o görev senin 😄😄
+1 yılŞizofren olabilir, hiç ilişme. Doktormuş gibi davran :D
11 YorumlaDoktor sadece cerrahalara falan mı verildiğini sanıyorsun? Alanında uzman olan kişilere de veriliyor diye biliyorum ben?
01 YorumlaHer mesleğin güzel bir yanı vardır herkes doktor olamaz soğukkanlı olması gerekiyor neden sahip olduğu meslekten utanıyor :)
10 Yorumla
+1 yılHer meslekte doktora yaparsan ünvan olarak doktor sıfatını alırsın. yani tıbbiyeyi bitirmek şart değil.
00 Yorumlabok incelemekten beyni yanmıştır onun asfsasd :D
11 YorumlaAşağılık psikolojisinden
11 YorumlaTaktin şu sahte doktorlara 😀herkes yalanci boşver
14 YorumlaDoktora yapmıştır belki?
14 YorumlaBiyolog dalında doktora yapmıştır
15 Yorumla
+1 yılNeden genelleme yaptın?
01 Yorumla
+1 yılBiyolog doktor ayarında kişidir aslında
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri