Evlendiğiniz kişinin başka evlilikten çocuğu var, ve bu çocuğa siz bakmak zorundasınız. İyi bir üvey anne/baba olur muydunuz? Kendi evladınız gibi görür müydünüz onu? İleride kendi çocuğunuz olduğunda ayrımcalık yapar mıydınız?
Çocuğu olan biriyle evlenseydiniz, iyi bir üvey anne/baba olur muydunuz?
Hassas olduğum konulardan biri "çocuk". Kendi çocuğumdan ayırmam, benim için çocuk, çocuktur. Üvey çocuğum, beni nasıl görür bilmiyorum, belki annesi saymaz ve bu çok doğal ama en azından onun için iyi bir arkadaş ve abla/teyze olmak isterim. Bunun için uğraşırım. -Gecen bol olsun.-
Kesinlikle yapmam kendi cocugum gibi severdim. Ama babalari olacak adamda adaletli davranmali. Aksine gönlünü hos tutarim, hatasini görürsem babasina söylerim kendi iyligi icin ama ben söylemem cünkü nede olsa üvey gözüyle bakinca kötü kadin muamellesi görmek istemem.
valla seve seve kendi cocugum gibi olsun isterim oda beni isterse en azından anne değil ama bir abla olmak isterim çocuk yapmayı çok düşünmüyorum zaten mis gibi hazır çocuk 😊
Başıma kötü işler geldi. Hep kızların yüzünden 😭Kendileri güzelse başkalarına hakaret eden, kendileri çirkinse saygı bekleyen insanlarsınız. Hep derdiniz yolunacak bir enayi erkek bulup rahat etmek. Ayrıca erkeklere sapık deyip suçlarsınız. Ama bu sitedeki yorumlardan da anlaşılacağı üzere bizden betersiniz. Ben hayatımda sadece bir kere aşık oldum. Aldığım cevap sonrası özgüvenim kırıldı. Hakarete uğradım. Şimdi ise kızlara karşı sadece nefretim var. Başka bir şey yok. Erkekler sünnet olurken onlarla dalga geçen, resim ve video çeken acıyla alay eden kadın milletinden nefret ediyorum. Yani bu ölen kızların yaşı küçük diye üzüldüm. Biraz büyük olsalardı umrumda olmazdı. Açık-net !!!
En İyi Cevaplar