Erkeklerin sıkça söylediği söz "Sevdiğimi hayatımın merkezi yapmak istiyorum" Gerçeklik payı nedir? Hayatın merkezi olması ne anlama gelir bir erkek için.
Cevabın nedir?
+1 yılSevdiğin kadını hayatının merkezi yapmak, ayrılınca benim gibi yerle bir olmanın en temel suçlusudur. Hayatın amaçsız kalır, bir andan herşey anlamsızlaşır, ışıklar kararır ve dünya da yapılacak bir iş, gidilecek bir yer, yaşanacak bir hayat yoktur. Bazen ruhun öyle büyük bir boşluğa düşer ki, özlemek bile anlamsızlaşır.. Onlu herşey onsuzlukla birlikte toz olur uçar..
Yaptım oldu, hayatımın merkezine birini koyabilmişim demek ki..
Bir daha olsa bir daha yaparım, çünkü kendimi değil "bizi" yaşamak isterim. Onsuz zaten anlamsız hayat, bari onunlayken anlamlı olsun.10 Yorumla
+1 yılhayatımın anlamı hayatımın merkezı gibi sözlere kadın kandığı an yandığı andır işte o an erkek istediğini almıştır bak ondan sonra hayatımın merkezıne?
12 Yorumla
Soran+1 yılyes one point.
- +1 yıl
teşekkürler bir demet cicekle beraber�
+1 yılSadece sevgiliyi değil,bir insanı hayatın merkezi yapmak çok gereksiz ve yanlış.Aile için de geçerli bu durum.Sonunda ayrılık var,ölüm var.O zaman düşeceğin boşluğu düşünsene.Hiçbirşeyin kalmamış gibi olacak.Dünyan sarsılacak.Hayatının merkezi olmayacağı için amaçsız kalacaksın.Bu yüzden 1.sıraya bir insanın gelmemesi gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Bazen karşındakini o kadar benimsiyorsun ki, attığın her adımı onu düşünerek atıyorsun. O olmadan yaşayamam sanıyorsun. Günün her anında planlarına onu da dahil ediyorsun falan filan işte :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 308 cevap paylaştı. Kadını hayatım merkezi yapan. yani kadını dünya yapan kendisi de ay gibi onun uydusu olan bir takım erkekler vardır. SSaçmadır. salaklıktır.
hayatta sadece kadına önem verirler kadın dışında hiç bir şeyle ilgilenmezler. arkadaşlarını ailesini aramaz sormazlar.
tüm varlılarını kadına verirler.
hal böyle olunc kadın da bundan bunalır. bi zaman sonra kadın adamı bırakır.
adam da bombok kimsesiz ortada kalır.10 Yorumlaseni hayatımı merkezi yapmak istiyorum sözü çok yapmacık bir söz.. bir insanı neden hayatının merkezi yaparsın? o insan senin için imkansısdır arada çok büyüyk engeller vardır...o engeller zaten bu birlikteliğe engeldir...bunları aşıp hedefe ulaşmak için söylenen yalanda ibarettir diyorum..
00 YorumlaPuaha hiç bir erkek böyle birşey söylemez, söyleyen direkt yalan söylüyordur, dikkat edin derim :D birkaç ciddi ilişki yaşamış hiçbir erkek, bir kadını hayatının merkezine koymak gibi bir hata asla yapmaz, anca 17-18 yaşlarındaki toy erkekler bunu ilk ilişkilerinde yaparlar ama farkında olmadan yaparlar, hiçte böyle dile getirmezler :)
00 Yorumla
+1 yılabazalığın doğruk noktasında olan insan evlatlarının ekmek yemek için kullandıkları sıradan cümle oldukça pasif bir cümledir derin anlam içermez kezbanlara sık kullanılır
15 Yorumla- +1 yıl
abrazif brocum yörüngeden çıkarsan bozuşuruz ona göre
- +1 yıl
çok freeyim çok rahatım bro senden de aynı performansı beklerim
+1 yılİnandıramaz bana kimse ..
Kadın, her ihtiyacını karşılayacak 'tek' bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak 'her' kadını ...21 Yorumlaaslında uzmanlık alanım ama bir faydasını görmedim o yüzden yorumsuz..
02 Yorumla
Soran+1 yılUzmanlık alanım derken sürekli bu bakış açısıylamı ilşkilerini yürütüyorsun ?
Her dını ınancın bır merkezı bır magbedı olurya kabe beyrut gıbı ıste ogle bır merkez bende ısterdım bır magbedım olsun onun ıcın nefes alıp onun ıcın olmek gıbı
00 YorumlaHERŞEYİN EMİR KOMUTASINI SENDEN SORULUR DEMEKTİR VE HAYATIN HER NOKTASINDA SENİNLE YAŞAMIN TADINI CIKARMAK İSTER AMA BUNUN BELİRLİ BİR ZAMANI VARDIR ZAMAN BİTİNCE TÜM BUNLAR UNUTULUR
00 Yorumlay ahikaye o söz kimse onu yapmaz sözde olan bir şey .)) öyle olursa hayta çekilmez olur :==
00 YorumlaSadece hayatında o kişi var gerisi yalan benim gibi :)
00 Yorumlaonlarin sozune fikir vermek dedikleri yolla gitmek
00 YorumlaYalan la
erkekler öyle der yapmaz00 Yorumlaoyle bir sey yok yalan soylemıs
00 YorumlaBen boyle bir erkek gormedim.
00 Yorumlaherşeyden fazla onu önemsemek demekdir.
00 Yorumla
+1 yılo neymiş ya la
10 YorumlaYalannnn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem