Ben annemi paylaşamıyorum, detaya gelin?

Annem kimi çok severse kıskanıyorum uzak tutuyorum. Annem ve babam 12 senedir ayri babami hiç sevmem bize çok kötü zamanlar yaşatti her gün dövdü durduk yere, diktatör gibi idi otur derse oturmak zorunda ıdık kalk dese kalkmak zorunda ıdık. O ne derse onu yapmak zorunda ıdık. En basiti, canımız tost istedi onu yiyemezdik. Disariya çıkmak yasaktı kimse ile konusamazdik neyse konu annem.. Annem en cok beni, kardesimi, teyzelerimi, dayimi ve kendi annesini cok sever. Kardesimi sevsin sıkıntı değil. Teyzelerim dayım da uzak sıkıntı değil ama annesi çok fena kadın cin gibi ya. Çok sinsi. Beni sevmiyor ama anneme belli edemiyor. İki kez 3 ayligina bize geldi ( yurt dişina) burnumdan getirdi annemi yolmak istedi, kadın 65 yaslarında süsünden püsünden geri kalmiyor giyim tarzi ile, tüm gün gezmesi ile, istedigi zaman ağlıyor, valla bunlari yazarken bile sinir oluyorum yani kisaca anlayacaginiz güzel tatli sözler söylüyor ama hepsi yalan cunku sürekli patlak veriyor ben uyanik biriyim hepsini fark ediyorum. 4/5 senedir göndermedim annemi onun yanina ve asla bizim evimize gelmesini izin vermem. Siz hic boyle bir durum yasadiniz mi?
Ben annemi paylaşamıyorum, detaya gelin?