Teşekkür ederim
Annemle konusmak istemiyorum?
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günah tabi ki sonuçta seni aldırabilirdi şu an sen olmayabilirdin o o gözle bakılmayı göze alarak seni dünyaya getirdi fedakarlık yaptı karşılığını böyle mi vereceksin cidden
Yıllarca metresinin çocuğu olmuşum babamla hep gizlice bulustum çünkü onun bir ailesi var ben kimim ki? Karisi beni bilmiyor bilse belki bana zarar verir akrabaları benim yaşadığım da çok kötü
Babanla hiç görüşmemen lazım o zaman sonuçta ailesi çocukları olduğu halde reşit olmayan biriyle birlikte olup hamile bırakan o
Zaten görüşmüyoruz sayilir çağırıyor ofisine gitmiyorum bize gelince de odama giriyorum
fedakarlik demis ya sani sokaktan kedi yavrusu alip besledi 😂😂😂
Anlamıyorsunuz
Bebeğini aldıran bir sürü kişi var sonuçta
Ailesiz buyudum bende ama
Babanın hiçbir suçu yok annenin var öyle mi o zaman neden senide yanına almamış sonuçta sende onun evladısın annen sana gül gibi bakmış bence çok yanlış düşünüyorsun
Babamı kale almıyorum. Korkağın biri evliliği bitecek diye aklı gider.
O böylee olmasını istemezdii bencee. Annenden başka kiminn var bugun senin tırnagın kırılsa ilk anneb koşarr.
Babam kosmaz ama. Çünkü bzii karısı bilmiyor odu kopar yuvası yıkılır diye... annemin suçu bunlar
Babami arkadaşlarım bilmez oldu diye biliyorlar veya uzak bir yerde çalışıyor. Çok yakın güvendiğim iki arkadaşımla tanıştı sadece. Ne kadar ağır birşey babami gizliyorum
Burada tek suçlu annen değil, annen kadar babanında suçu günahı var.
Babamla muhabbetim yok o yüzden onu yazmadim
Cevap
5Cevap
Annendir, seni hamileliğinde korumuş, beslemiştir. Doğduğunda kötülüklerden sakınmıştır. Hakkı vardır, haddin değildir konuşmamak.
Ama beni ne biçim şekilde dünyaya getirmiş. Utanıyorum
Ya canını alsaydı. Ya da bıraksaydı sokakta, kuytu bir köşede.. Yıllar sonra annenim dese yine aynı tavrı mı koyardın?
Keşke bana boşandık ayrı yaşıyoruz deselerdi. Başka şehire tasinsaydik babam arasıra gelseydi bilmeseydim babamın evli olduğunu
Bunun önemi yok. Bu dünyada yaşananlar tiyatro. Allah CC annene soracak; Evladına hakkın helal midir? Değildir derse ateşlerden ateş beğen.
Ondan önce sormaz mı evli adamla işin ne diye. Tatile gidiyorlar mesela karısı iş için dışarıda biliyor yalan yalan
O onun cezasını çekecek ama sen ne yapacaksın? Anne hakkını ödeyebilecek misin? Saygıyı haketmiyor mu annen?
Beni seviyor evet. Çok neşeli biridir güler yüzlüdür. Babamda onu bu yüzden seviyor. Karısı soğuk ve pis biriymiş demedi ama anlattigi kadariyla. Annemin bu özellikleri yüzünden birakamiyor bence babamda bende..
Sırf annen hatalar yaptı diye anne hakkını hiçe sayma. Çok da iyi ve güler yüzlüymüş annen. Sevgi kadını işte.. Hatalar yapması da çok normal..
Olgun ve namuslu olması gerekmez mi artık koskoca kadın olmuş.
Ben anneme akıl veririm bak anne böyle yapma şöyle yapma diye
Olgunluğunu bilemem. Tanımadığım için de yorum yapamam. Ama annenin namussuzu olmaz. Hele ki senin dediğin gibi güleryüzlü ve iyiyse..
Çok sevimlidir böyle bebek gibi gerçekten Ama evli adamla gezecek kadar da aklı ermiş
Seviyor demek ki. Büyük konuşma. Elbet sende seveceksin.
Allah aşkına bekar adam mı kalmadı sevecek 😔
Sen de haklısın ama sevmese bekarla gezerdi.
Madem seviyorsunuz evlenin demi bosanmiyor da çocuklarım var babayim ben diyor. Bize değer vermiyor
Annenin günahı ne burada?
Bunu baştan da söylemiş ona. Ben karımı bosamam demiş. Bas geç işte ne diye adami bırakıyorsun s
Birakmiyor
Bak burada haklısın işte.. Belki de tehdit ediyordur anneni.. Bilebilir misin?
Ya benimsin ya karatopragin kelimesiyle hareket eden biri. Ayrılırlarsa karısını da annemi öldürür. Aynı anda iki kadın sevilir mi ya
Tabi sevgili olduktan sonra birakmamis peşini ondan önce ben kimseye baglanmam dermişti
Mesele anlaşıldı. Annen korkuyor. Ve belki de onu seninle tehdit ediyor.
Annemde ondan ayrılmak istemiyor. Canı istemese polise giderdi zamanında. Ama o hep devam etmiş
Yarın Birgün evlensem dugunumde babami kimse bilmez tanismaz. Yuvası bozulur diye
O halde anneni koruyup kollama sırası sana geldi.
Özgür ruhlu biri öyle beni falan dinlemez ki. Babami dinler bir
Bunlara çok takılma bence. Önemsiz şeyler bunlar.. Üzülmeye değmez bunlar için. Allah göstermesin kanser olsan bunları umursar mıydın? Beterin de beteri var.
Haklısın da koyuyor işte. Babami pazar günleri arayamam geceleri arayamam zor birşey
Annem güzel biri istese kimlerle evlenir mutlu bir yuvası olurdu. Ona da üzülüyorum
Bir adam gelmiş yine metres olmak istemişti babam birilerini yollamis adamı tehdit etmiş. Yani düzgün bir teklif bile almiyor
Üzülme. Her şey olacağına varır.
Haklısın
anana hurmet et her zaman saygı goster cephe alma asla yanlıs yapmıs hata etmıs ama sen akıllı ol kuran ne dıorsa onu yap
Karısı bizi bilmiyor. belki bilse olduruluruz. Bana bunları yaşattı
Ben yaşarım inşAllah ama bunu öğrenen biri asla beni iyi düşünmez
Bazı şeyler alın yazısı. Ne yaparsan yazılmış değiştirilemez
Ben hayata 3-0 arkadan başladım. Bir annemin bu durumu babamın evli oluşu ve ailesiz olmam
Senin atıp kaçmamış bakmış her şeyi göze almış laf duymuş seni. Büyütmüş bence yapma derim
Sağolsun bakmış. Babami kimse tanimaz. Herkes dışarıda çalışıyor veya oldu bilir. Çok güvendiğim iki arkadaşım bilir sadece babamı tanıştılar
Üzülüyorum utanıyorum
Orası öyle de hangi erkek bana düzgün gözle bakar. Veya dugunumde babam gelebilir mi dunurleri babamı tanir mi bence babam istemez tanışmak
Haklısın yani olabilir. Anneme de anlam veremiyorum güzel biri istese kimlerle evlenir mutlu bir yuvası olurdu
İkimiz içinde zor yanı
baban masum annen orspu? evet carpiksin.
Babamla muhabbetim yok
toplum baskisi vs agir seyler yasanis olabikirsin, senin kararin , o halde annenle yasamayacak kendi ayaklarin üzerinde duracaksin. parasini yiyip tribe girmemek lazim.
Peki sen ne yapardin böyle bir ilişki yasasaydin
ben öyle bir iliski yasamam hacit.
Cevabımi aldım
Olmaz
Kararsızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar