Sevgilimle kıskançlığım yüzünden ayrıldık

ben 19 yaşında bir erkeğim sevgilim 17 yaşında bundan 1.5 yıl önce çıkmaya başlamıstık benden baskasıyla olmasını istemediğim için her seye karsı çıkdım okulda erkeklerle konusma dar pantolon giyme tişörtünün düğmelerini kapat vs. haziran ayı idi bana dedi senden bıktım artık kıskançlıklarından dedi ve ayrıldık eylül ayında barıştık geri barışmayı kendisi istedi . aradan 8ay geçti ve geçen geldi yanıma dediki ben artık seninle yapammam düğünlere giderken bile bana karışıyorsun dedi misafir gelince karışıyosun üzerini sıkı giyin deyip duruyorsun dedi . kabul fazla abartmışım hatta aşırı abartmışım bungün onunla buluştıuk ve bana dediki seninle sevgili olmak istemiyorum artık dedi arkadaşca konuşalım ama ben artık sevgili sorumluluğunu almak istemiyorum dedi dedim ben değişirim söylediklerinden sonra anladım yaptığım hatayı bundan sonra olmayacak dedim hayır bundan sonra sen ve ben olamayız artık yaptıkların bana çektirdiğin acılar yeter artık dedi arkadaşca konusuruz ama herzamn mesaj bekleme benden dedi her yere gittiğimide söyleyemem sevgili değiliz artık dedi ve giderken beni yanağımdan öpmesini istedim öptü ve bu son olsun dedi ve gitti simdi barışmak istiyorum ne yapmalıyım sizce
Sevgilimle kıskançlığım yüzünden ayrıldık