Ergen ergen trip atmazlar. Onları sinirlendirmeye çalışsanız bile, sakin tavrından taviz vermezler. Sahiplenici duygusal karaktere sahiplerdir. Sadece bazen içlerine biraz kapanık olabiliyorlar.

#Bosnijak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu konuda bayagi bilgi sahibi oldugumu dusunuyorum. Kiz arkadasim bosnak ve yurtdisinda yasadigim icin cok fazla bosnak kisiyle tanisma firsatim oldu. Oncelikle bosnak erkeklerini diger yugoslav erkeklerinden tek ayiran fark dinleridir. Yugoslav cografyasindaki erkeklerin hepsi ayni. Kiz arkadasimin anlatimi ve kendi 3 yillik gozlemlerimle bosnak erkeklerinden uzak durun. Bir kere bosnak erkeklerinde aldatma orani fazla. Kimi tanidiysam veya duyduysam bir aldatma vakasi. Ayrica fosturlar, yani disaridan sert gorunurler ama icleri bostur. Kulturlu olani cok azdir. Cogu 30 una kadar anne baba evinde yasar calissa bile. Acayip kiskanclardir ve bu sizi cok fazla bogabilir. Marka ozentisi vardir. Illa borc harcla son model iphone, son model bmw altlarina cekip nargile kafede kendilerini kral ilan ederler. Her aksam nargile cabasi zaten. Kadinlari cogu obje olarak gorur sebebi ise cografyadan gelen bir kultur maalesef. Kadin onlarin kulturunde hep eziktir. Bana kiz arkadasimin anlattiklari gercekten sok etmisti. Kadinin fazla hakki yoktur onlarin gozunde. Kisacasi kro turk erkeginin biraz daha fos olani ama gorunuste aslan parcasi. Saglari sollari belli olmaz bu arada. Cogu kultursuz oldugu ve okumak yerine insaatta calismaya falan gittigi icin atarli da olurlar.
Boşnak erkekleri sarışın kumral tenli ve renkli gözlüdür. Genel olarak insanlara iyi davranıyorlar. Koruyucu yapıları vardır. Fazla atarlı abilerdir. Güleryüzlüler ama suratlarına bakınca her an sövecek gibi duran bir dudak yapıları var :D Pek içli dışlı olmadım ama 20 senedir 10 larca boşnak arkadaşım oldu yıldırım bosna bayrampaşadan.
Bir de çok egoisttirler. Boşnak okulunda okuduğum için gayet iyi tanıyorum. Benim annem de gözçmen.
göçmen^^
Kızı da erkeği de öyle. İstisnalar olabilir tabi.
Balkan erkeklerini türk erkeklerine tercih ederim şahsen.
Cevap
16Cevap
Boşnak erkekleri şahanedir yakışıklı ve kibarlardır hemde müslümanlardır hadi bakalım bahane bulun
Bende yakışıklı değilim.
Siz yakışıklı değilseniz millet ne yapsın o zaman
Hmm müslüman sanıyordum sorry 😁
Hayır kibarlığıda vurguladım orada
İlk gifteki adamda neyin nesi bakışlarıyla kalbimi çaldı aman allahım cennetten inmiş bir nuri dedim 😁
O adamı verin bana başka bir şey istemem 😀
Suriyeliler gibi korkakça vatanlarını satıp Türkiyeye sığınırlar ondan sonra kendilerini küstahça bu ülkenin insanlarından üstün görürler :) bak en büyük özellikleri budur mesela.
Cidden türkler neden kendi ırkının karşı cinsini başka ırkların karşıcinsiyle karşılaştırıyor anlamış değilim diye düşünürken kendi cinsiniz çıktı birde :D
Aynen reis senin dediğin adamlar kürt Türküz bizde yeri gelince öyle giyinmesini biliyoruz ama bir kafaye giderken takım elbise giyersende gülerler adama
Bajram mubarek olsun. Bayram kutlamaları şekilde. Facebook' ta ekli olan Boşnak arkadaşlar böyle yazıyor. Bayram tebrikleri Türkçe ilginç :D
Hayatımda hiç Boşnak erkeği görmemiştim. Fakat egoist olduklarını az önce anladım. Bu tür özelliklere sahip bir sürü Türk Erkeği var. Onlar varken Boşnaklara bakmam
Girdikleri ortamda dikkati üzerlerine hemen çekerler.. bu simdi temel ozellikmi. sanki turkler geneleklerine bagli degil.
En yakın arkadaşım kankam Boşnak. Çok düzgün ve elit birisi. Ama hepsi aynı değil canısı da var
Senin bagcilarda gorduklerin Türk değil 50 krs isteyen kurtler karstrma mk
bosnak kizi olarak olemiymis
Genellemelerden nefret ediyorum sırf şu tipler yüzünden Türk olduğum için benide onların arasına soktun.
Yazmamış işte :(
Biz neyiz ya bizde neslimizin kanı var damarlarda hayırdr
Bu ülkeye şıçan kürtler amga koduklarım
Bu da bir ergen 😂
Sonuç? Nerede yaşıyorsun, ayrılmakmı istiyorsun?
evet böyle bir tanıdığım var doğru
Bunlar çoğu türk erkeğinde var.
Bosnaklari severim
Ne güzel
Türk erkegi candır. ✋
Odun derken saygı lutfen terbiyenizi takinin 😉
Boşnak desem çok hosuna gidecekdi herhalde?
Peki sen odun diyecek kadar ne yasadın?
Yahu anlamıyorum sizi hakketen hem karşılaştırma yapıyorsun hem aksi görüşü kabul etmiyorsun
Biz deriz ama sen Türk erkeklerine laf edemezsin haddiini bil !!!
Yanitindan anladim nasıl olduğunuzu ✋✋
ejderhanmıvarlan
?
Arnavut erkekleride😀
Yoruma koptım zoti moti kısmına 😂😂😂
Bilmesek inanacağız. Külliyen yalan bunlar.
Ne alakası var? Ben şurda herhangi milletten birini beğenip yiyecek gibi süzsem bu o milletin yukarıdaki özelliklere sahip olduğunu mı gösterir :D boşnağın yakışıklısı da var çirkini de , ben genelini beğenmiyorum. Ama yukarıdaki diğer özelliklere sahip olanı çok çok istisnadır.
@Turkeyisa tanıdığım hiçbir türk kızı sarışın sevmiyor
Bence fark yok
Boşnak olmalarımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar