Hangisi daha iyi sizce filmlerden dolayı hintliler bana nedense daha sempatik daha icten geliyorlar
Hint
Türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
160-170 arası kapkara budist hintlileri napıcaksınız çok merak ediyorum salkdşsalkd italyanı russu 28 cm penisi olan zenci koreli japon animede ki sarışın çocuk expoo felan diyordunuz şimdi o listeye bir de hintliler mi eklendi askdsaldksaşl
Bana sempatik geliyor ben seviyorum zenci koreli italyan ilgimi cekmiyor
=D =D hiç tanımadığın için olabilir mi veya türk erkekleri çok mı sıkıntılı geldi ben anlamıyorum sizlerde ki mantığı mesela benim önüme 10 farklı ırk dizseler türkü seçerim ben karşımda kiyle eskki günlere dönebilmeliyim düşünsene elin ukranyalısına şey dediğimi bizim mahalede de böyle sinek ilacı sıkan araba gçeerdi peşinden koşardık sizde de var mıydı? kız diyicek Что? ama orda türk kızı olsa ayy hatırladım bir de meybuz vardı felan diycek veya şrkılı yerden yüksek diyicek nostaji yapabilecez aynı topraklarda aynı nesilde aynı acıları çekerek büyüyen insanlarla farklı kültürün insanı bir olmaz =D =
arkadaşım filmlere aldanmayın ona bakarsan Türk filmlerindede taş gibi erkekler oynuyor ama gel sen bir dışarı çık bak o filmlerdeki erkekler gibi kaç tane adam var
Hint erkeki
Cevap
13Cevap
Valla bu hintli furyası bizim annemin ve 10 yaşında kız yiğeniminde başına geldi biri sürekli kanal 7 de sürekli aynı dizi diğeri telefondan hint müziği dinlenmesiyle beni delirtecek olan bu karşılaştırmayı kınıyorum
Turk erkegi candir. Hindistan'da yasamis biri olarak soyluyorum, o erkekler sizin TV de gordugunuz erkekler gibi degiller. Hindistan da cesitli insanlar var. Sokaktaki halk çok farklidir Emin ol Buna ve en çok tecavuz edilen bir yer Dunya da. Fakirlik orani çok yuksek ve cogu Burda esmer beyaz tenli kadinsan pesini birakmazlar çünkü beyaz tenli lerden çok hoslaniyorlar. Benim basima geldi en sonunda ulkeden kactim.
Gidin iskandinavla karşılaştırın, amerikalıyla karşılaştırın da Hint ne? Kore ne ak?
Biz sizi vietnamlıyla, arapla karşılaştırsak gürlersiniz
Karşılaştırın onlarda insan güzel arap kadınları da var en basiti suriyelilere cok talep var ama hayatimda hic vietnamlı görmedim ama eminim onlarda da güzel kadınlar illaki vardır
Gerçek olacağını bilsem kimsenin kimseyi ırkına, ülkesine göre karşılaştırmayacağı bir dünya isterim de millet anlamıyor her ülkede güzelin de olduğunu çirkinin de olduğunu
Senin sorunda genelleme var, ben de genelliyorum bu yüzden
Ama ben en azindan genellemelerimde kimseyi asaglamiyrum
Aşağıladığını söyledim mi
Ben asagladigin icin sinirlendim demin
ozaman ismini degistor defol hindistana! türk kizi dedigini tüek erkeginden ssmaz gururlu kizlar olur
Ama siz yabanci kiz isteyebiliyorsunuz. Neden bizim yabanci hakkimiz yok?
cünkü siz bizim en degerli en saygi duyulacak en kiyamayacak varliklarimizsiniz anladinmi.. yabanci kizi ne yapalim has türk kizi dururken bana söyler misin
Sizin düşünceniz o olabilir saygi duyuyorum ayni sekilde sizde bana saygi gösterin lütfen
Hintliler igrenc bir millet. Pislik akiyor heryerlerinden. Filmlere aldanma. Hindistanda bulunmus bir kisi olarak konusuyorum.
Hintlilerle bir arada yaşıyorum. Kokularına dayanabilrsen seversin
Türk.
-Gecen bol olsun.-
bu soruyu bı turke sorman ayrı ıronı :)
Neden ki
Türk erkeklerıne kurban olun siz be
hintlilerin penis ortalaması 9 cm bilgine
Her sey cinsellik mi
ilk başta dış görünüş ya da ilgi gözünü kör edebilir belki ama zmanala sorgulamaya başlarsin tatmin olamayınca
Bizim türk delikanlı erkeklerimiz
hintli erkekleri bizle kiyaslamak bile hata
Niye hintlilerde insan degil mi
insanlar
kızım sen malsın bunu anladım😂
Tütk.
Dili tutuldu 😂😂
Benim klavyeden dolayı oluyo genellikle çok ters duzeltiyo mal gibi kalıyon karşındakine de anlatamıyon 😂😂
@ZiyankaR38 Aynen yahu. Gonder dedikten sonra farkettim t oldugunu cok kotu oldum damarlarimdaki kan akisi durdu yeminle. 😂
Aman tanrım didim 😂😂
Hint
ikiside değil
İkiside vasat kaliyo
hiç biri
Rus kizi
Görüşünüze sonsuz saygı duyuyorum ama yanlış soruya görüş belirttiniz
Hahah hayir
Türk tabiki
Türk tabi
Rus kızı
Görüşünüze sonsuz saygı fakat soruya alakasız görüş belittiniz galiba soruları karıştırdınız 😊
Soruyu bastan okuyun dicektim ama sizin amacınızı anladım peki iyi gunler size 😊
Hicbiri
italyan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar