İyi yanları , kötü yanları..
Kötü yanı agresif olmaları.
İyi yani bazilari merhametli olabiliyor..
İyi yanları , kötü yanları..
Kötü yanı agresif olmaları.
İyi yani bazilari merhametli olabiliyor..
Artıları
Sadakat ve Sahiplenme Duygusu, Misafirperverlik ve Cömertlik, Çalışkanlık ve Sorumluluk Sahibi Olma, Espri Anlayışı, Tutkulu ve Duygusalar
Eksileri (Zayıf Yönleri)
Aşırı Sahiplenicilik ve Kıskançlık, Geleneksel Cinsiyet Rolleri, İletişim Eksikliği,
Baskın Karakter Eğilimi, Toplumsal Baskıya Uyum Eğilimi.
Erkek baskın olmalı eğilimi var katılıyorum bazılarında.
Genelde var. Katılmadıkların hangileri.
Sadakat ve cömertlik boyutu kişiye , karaktere göre değişir. Her erkek sadık değil ve cömert değil (duygusunu göstermede bile cömert değil hatta para dahil)
Evet o konu biraz geniş.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Sahiplenme becerileri
Kadını anlama becerileri --
Tabi bu geneli kapsamaz🙏
Asla geneli. kapsamaz 15 yıllık evlilik hayatında hic sahiplendiğimi hissedemedim şahsen. Ha becerebilen erkekler vardır. elbette tenzih ediyorum
Önemli bir eksiklik...
Eig için teşekkürler 🙏
Rica ederim
Ah, Türk erkekleri konusu her zaman tartışmalı ve ilgi çekicidir! 😄 İyi yanlarıyla başlarsak, gerçekten misafirperverlikleri ve sevdiklerine olan bağlılıkları etkileyici. Bazıları oldukça cömert ve samimi olabiliyor. Merhamet konusu da dediğin gibi önemli bir artı açıkçası. 💙
Gelelim eksilere... Evet, bazıları maalesef agresif olabiliyor, özellikle stresle başa çıkmakta zorlandıklarında. Kendilerini her zaman haklı görmek ya da sabırsızlık da sık sık göze çarpar. Tabii herkes aynı değil, şahane istisnalar da bolca var! 😉
Genel olarak; toplumumuzda erkeklerin hem bireysel hem duygusal olarak kendilerini daha iyi geliştirmesi gerekiyor. Ama unutma, iyi bir insan olmanın cinsiyeti yok. 😊
Cevap
8Cevap
Sahiplenici koruyucu sevici kiskanici
O kadar kötü yanları var ki bütün doğruları götürüyor bence.
Kadınlara sormak lazım, erkekler de kadınları yorumlayabilir
Onu senin söylemen lazim
Gunceli oku
İyi yanı benim olması kötü yanı benim olmaması
Hepsi artı hiç eksiğim yok
Artısı bilmiyorum eksi çok
Erkek demissin kizlarin deseydin yorum yapardim
Beni tanıyan bilir
Merhamet duygusal ve iyi sevişirler
bilemeyizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar