Bu kadar karakter yoksunu olmanizin sebebi ananiz mi babaniz mi?
Tanimadiginiz insanla duzgun konusurken bi anda asagilamak nedir?
Karsiliginda kufur etmiyoruz diye durmuyosunuz da. Kufur etsek daha beter cirkinlesiyosunuz. Igreniyorum. Turk kurt ne irksaniz bu karaktersizlikle sizi ananiz bile sevmez.
Tanimadiginiz insanla duzgun konusurken bi anda asagilamak nedir?
Karsiliginda kufur etmiyoruz diye durmuyosunuz da. Kufur etsek daha beter cirkinlesiyosunuz. Igreniyorum. Turk kurt ne irksaniz bu karaktersizlikle sizi ananiz bile sevmez.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Turk erkeklerinden bi bok olmaz kendinizi ziyan etmeyin zaten laftanda anlamazlar en guzeli avrupali biriyle eş olmak kültürluler yaşamayı biliyorlar
Kesinlikle👍
Öyle tipler çok fazla var bu ülkede, hepsinden ben utanıyorum onların yerine
Buradakiler katıksız karktrsz hemde
Aynen oyleler. Daha duzgun olanina rastlamadim.
sen türk müsün kürt müsün peki veya başka bir kökenden?
Sana ne
ya niye tersliyorsun insan gibi bir şey sorduk yardımcı olmaya çalışıyoruz sorunu tespit edip ona göre yorumda bulunacaktım
Turk diye geciyo ama arnavutluk var
yav ona bakarsan hepimizde birşeyler var ama türk geçiyoruz yani ben de yarı türk yarı laz ama dediğinde haklısın bu ülkede iletişimden yoksun bir yığın var halk diyemiyorum ne yazık ki bunlardan olsa olsa yığın olur. erkek halimle ben bile bazen ayaküstü 2 dk iletişim kurduktan sonra sinir küpü olup kalan günümü keyifsiz geçirdiğimi fark ediyorum son zamanlarda. ilişkiler hep toksik. herkes birbirine ne yapması gerektiğini söylüyor, olaylara göre değil kişilere göre alınan tavırlar, teklif edilmeden verilen tavsiyeler, hep kendinden bahsetmeler, alakasız bir konuyu bir şekilde ne halt edip eyleyip kendine çevirmeler, her sohbetin bir sidikk yarışına döndüğünü fark edip ortamdan uzaman en son... bu ülke insanı gerçekten yoruyor. bu yüzden gidenlere de kızamıyorum sana da.
Evet cunku insanlar hep allahtan her seyi bekledikleri icin, ne kendilerinin ne toplumun gelismesini onemsemedikleri icin bu toplumdan hicbir memnuniyetim yok. Tek bildikleri cinsel istismar, tecavuz, bekaret vs vs Yolda yururken bile adamlar s.. mis gibi bakiyolar en temel ozgurlukler bile tam karsilanamiyo o yuzden kendi icinde farkli irklari da turk diye degerlendiriyorum ve sempatim yok.
kendilerini geliştirmemelerinin bir nedeni de bence bu ülke insanı hala milattan önce 300 yılında falan zannediyor kendini at üstünde fetih yapsın, yesin içsin çöpünü çevreye atsın o çevreyi kuruttuktan sonra başka çevreye gözünü diksin yani bu umarsızlık saygısızlık kabalık göçebe kültürün genetik kodlarından kaynaklanıyor olsa gerek diye düşünüyorum yapılan evler bile yılını doldurmadan bir depremle yerle bir olabiliyor olur çünkü adam yerleşik düzeni içselleştirememiş ki kendine kalıcı bir ev yapabilsin...
Evet bi garip kafalari belki dedigin gibi gocebeliktendir. Zaten ulkede sehir hayati yerlesik duzen vs hicbiri tam anlamiyla yok, olmasi da mumkun degil bu kafayla. Sehirler cok kotu, kaldirimlar cok kotu, kultur namina bisey yok anca toplanip tepiniyolar sonra dagiliyolar... bi tutturmuslar din iman diye insani gelisim konularina hic bakmiyolar bile
şehir planlama, mimari doku, yapı estetiği... bunlar yerleşik düzene erken geçmiş toplumlardan çıkan meziyetler. örneğin italya, mimari, resim, heykel vs. çok ileri eserler vermiş bir ülke, rönesansı yaşamış da vinci gibi bir dehayı çıkarmış gel gör ki askeri anlamda zayıf savaşmayı bilmeyen bir ordu ama niyeyse herkes askeri anlamda güçlü türkiye yerine italya'ya göçmeye çalışır, bunu sen ben anlarız ama bu ülkedeki kafalar anlayamaz, bırak dağınık kalsın diyorum ben de.
Dogru soyluyosun bu ulkeden bisey beklemek ahmaklik olur
Hepimiz öyle degiliz
Kürtler bizim dengimiz değil onları maf ederiz
Bazılarından nefret ediyorum
Tamam ok
Ne zannederse o
Sakin ol kral