- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılkomposto kafası. şu sıralar özellikle her evde bir komposto havası.
beyler yemediğimiz meyveleri buzdolabına koyalım, sonra onlar çürüyo, anneler onu komposto yapıyo. üzülüyorum ben :(00 Yorumla
Hiç anlamam onu diyen erkeklerde neyin kafasını yaşıyor..Acizlik abicim acizlik ne git demeye yüzü var ne kalmasını isteyecek yüreği...
13 Yorumla- +1 yıl
;)
abi mesaj verme kaygısı içindeler. aksi olsaydı kendi halinde takılırdı belkide kimsenin ruhu duymazdı.
kalın bir kazık geçirme hazırlığında da olabilirler30 Yorumla
+1 yıltadı damağımda kaldı denir ya o damakta ki tadın tadını çıkarmak için başka bir tada kadar vakit tanıyorlar kendilerine :))
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiçbir alakası yok eskiye özlem ile. Artık bıkmışlık var, verdiğimiz ödün ve hayatın her anlamda bizi yormasından dolayı kendi kendimize kalmak istiyoruz. Yeni bir şeylere başlamak her zaman zordur tanı, flörtleş olursa sevgili ol kavga et, şartlar uyuyor mu vs vs. Detaya inemicem düşündükçe stres oluyorum. Yani insanın her insanın yalnız kalmak istediği zamanlar vardır başka şeylerin stresi ile uğraşmak istemediği. Daha fazlasını kaldıramayacağı ve sadece rahatlamak istediği. O yüzden insanları suçlamayı ve ön yargılı yaklaşmayı bırakın. Puzzle gibi kendini tamamlayan o kafada birisi karşısına çıkmadığı sürece hayatına birisini almak istemeyecektir hele eskisini hiç istemez. Onun sayesinde zaten aydınlanma yaşamış oluyoruz, hayatınızda yalnızken yapabileceğimiz sevgilimiz varken yapamadığımız onca şey varken neden kendimize böyle bir işkence yapalım sürekli. Bir ilişkiden diğerine atlanılmaz sonuçta.
60 Yorumlahiç öyle değil haksızlık ediyorsun, bende bu dönemi yaşadım , yoruluyorsun , canın acımış toparlanmadan başka birinin hayatına girip ona haksızlık etmek istemiyorsun
20 YorumlaBaşka ufuklara yelken açmanın ve bir historysi yani geçmişi olan -normal erkek arkadaşım dediği potansiyal yedek olanlardan birine dönme kafasını yaşıyorlar genelde.
10 YorumlaYalnuz kalmak istedigimiz falan yok simariklik iste. Her kadin bunu farkli manada dile getirebilir. Onemli olan gercekten ne ddemek istedigini anlamak. Ama cok zor bizleri anlamak.
10 Yorumlaben bir ara döncem sana şekerm deyip dönmeme durumudur..üzgünüm gerçek bu..
20 YorumlaOnu boğmuşsun işte normal eski hayatına düşünmesine zaman vermelisin doğaldır normaldır
10 Yorumla
+1 yılöylelerini alacan zindana atacan orda yalnız kal kendine gel diyecen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece kadınlar değil erkekler de bir süre yalnız kalmak ister. biraz bunalmıştır. nefes almaya ihtiyacı vardır.
10 YorumlaAşk kafa yapmış demek ki :) Başkasını seviyordur :)
00 Yorumlayalnız kalmak ve kendimi düşünmek istiyorum diyorsa bırak düşünsün. üstünden bir sene geçsin emin ol bu cümleyi kurduğunu bile unutacaktır
00 Yorumla
+1 yılsen burada bekleyedur ben şimdi birini denemeye gidiyorum eğer olmazsa döncem ben sana demek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak yalnız kalsın sonra güzel bir sürpriz tamamdır :D
00 Yorumladuygularndan emin değil demekki
10 Yorumlacanını yakarım gibisinden.
00 Yorumlahuzur istiyorlar sadece huzuurrr
10 YorumlaFilmlerde gördüklerini yapmaya çalışıyorlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafaları olsa yaşıcaklarda yok neyi yaşıcaklar
00 Yorumlabence yaşamıyor.
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri