AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Haha oğlak
aşırı inatçı kadındır, kırdıktan sonra tekrar gönlünü yapmak için kılıktan kılığa girmeniz gerekecektir, en iyisi uzak olsundur. görebileceğiniz en karamsar ve paranoyak kadınlar bu burcun mensubudur. sabit fikirli kadınlardır. iş kolik. kariyer yüzünden herkesi satabilir. hırslıdır, çok hırslıdır. sivri çeneli, odun gibidir, ters giden bir durumda terkeder, uzak durun. Çok sabırlıdırlar. Ölseler keşke. kibir abidesidir. kendini beğenmiştir. kıskançtır. paylaşmayı sevmez. çabuk sinirlenir. sadıktır, aldatılmayı kabul etmez. merhametsizdirler. kincidirler. En aşağılık burçtur. Tamamı ile pragmatizm üzerine kurulu, çıkara dayalıdır. Yaptığı her şey çıkarına denk düştüğü içindir. Asla samimi ve içten değildir. balık kadar olmasa da hafif tırlak karılardır. düzen delisi, sorumsuz birisi ve cahil birisi görünce yanında 1 saniye bile tutmayacak kadın tipidir. dunyaya tepeden bakarlar!
Hahahs bende %50si tutuyor 😂
İkizler.
boşboğazın allahıdır ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir.
kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye* car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir.
Hiç benimle alakası yok ben çok zor sinirlenen ve çok büyük tepkiler vermeyen biriyim.
Bana verilen sır hayatta çıkmaz o yüzden çoğu arkadaşım gelir bana anlatır ve çok konuşkan biri de değilim tam tersi asosyal bir insanım kolay kaynaşıp kolay sevemem kimseyi.
:) :) tamam biraz iyi yorum da yapayım istersen
Buyur 😃
Genel inanışa göre; zeki, entellektüel, espritüel, yaratıcı, hareketli, eğlenceli bir kişiliktir. cok calişkan ve titizlerdir. çok zarif olabilirbu sebeple patronlarin gozdesidir. ikizler kadını, sıkıntılarını içinde biriktirirken, dudaklarından gülümsemeleri hiç eksik etmez. rengarenk bir hayat geçireceğiniz kadınlardır, konuşkan, neşeli, yerine göre mantıklı ve bol kültürlü yani ortam insanıdırlar.
Teşekkürler 😃
Terazi
Diğer terazi yorumlarda söylediğim gibi... En sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
Biliyor ya :D
sağol :D
Başak
hem kendine hem de çevresindekilere kendi abuk subuk manasız takıntıları yüzünden hayatı dar eder. gücü sever, güçsüz olmaktan nefret eder. hatta pms döneminde ağlanan saçma şeylerden de nefret eder. içinden ota boka ağlamak gelmesine rağmen kendiyle kavga eder, mantıklı düşünüp, bunun hormonlarının bir oyunu kendine kabul ettirmeye çalışır, hormonlarıyla bile didişir. işinde gücünde hiçbir zaman yeterince iyi olduğunu düşünmez. her zaman daha iyisini yapabileceğini düşünüp, yaptıklarından tatmin olmaz. yine de kimsenin ondan iyi olduğunu düşünmez. o en iyidir. herşeyin en iyisini o bilir. ama yine de hiçbirşey yeterince iyi değildir. kendimce isim bile buldum bu manyakların durumuna: chronic dissatisfaction syndrome. kusura bakma geç oldu diğer başaklardan farklı yorum
Evet hiçbir zaman en iyisi yoktur her zaman yaptığımdan daha fazlasını yapabileceğime inandı ve yaptımda. Ameliyatlıyken insan 5 kilo ürün kaldırmaz ben 30 kilo kaldırıyordum dikişimin zarar görmesine rağmen o halde bile hırslıydım
Boğa
Her daim aç bu kadınlar yemek yemek yemek başlıca kelimeleri, venüsten kaynaklı güzel de oluyor bunlar. oldukça inatçı ve alışkanlığından vazgeçemeyen bir yapı sergilerler.
kesinlikle uzak durması gereken ise kova burcu erkeği'dir. bu kadar zıt bir ikili olamaz. ama aşkın gözü kör olsun diyerek konuyu kapıyorum. Kokulara karşı inanılmaz hassas olan, kolay kolay ağlamayan kadın. Seksi seven kadın grubuna dahil olan kadın grubu. Genelde iri yarı ve libidosu yüksek ama eşine ölümüne sadık olan kadındır. Kırmızıdır, iyi anlaşabilmek için matador olmakta fayda vardır. Devamlı övülmek ister. Günde 34095834 kere " aşkım çok güzelsin" deseniz bıkmaz. giydiği elbise için çok yakışmış demesseniz, bir daha giymeme ihtiyacı bile duyabilir. En az boğa kadar güçlülerdir. yorum yağmuru oldu kusura bakma geç cevap verebildim :D
Yok yahu ne kusuru😄
Ağlama konusu ve iri yarı olma konusu dışında genel olarak doğru. Yorumladığın için teşekkürler
Başak
hem kendine hem de çevresindekilere kendi abuk subuk manasız takıntıları yüzünden hayatı dar eder. gücü sever, güçsüz olmaktan nefret eder. hatta pms döneminde ağlanan saçma şeylerden de nefret eder. içinden ota boka ağlamak gelmesine rağmen kendiyle kavga eder, mantıklı düşünüp, bunun hormonlarının bir oyunu kendine kabul ettirmeye çalışır, hormonlarıyla bile didişir. işinde gücünde hiçbir zaman yeterince iyi olduğunu düşünmez. her zaman daha iyisini yapabileceğini düşünüp, yaptıklarından tatmin olmaz. yine de kimsenin ondan iyi olduğunu düşünmez. o en iyidir. herşeyin en iyisini o bilir. ama yine de hiçbirşey yeterince iyi değildir. kendimce isim bile buldum bu manyakların durumuna: chronic dissatisfaction syndrome.
Yani kısmen öyle.
Teşekkür ederim.
İKizler👯
boşboğazın ta kendisidir ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir. kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye* car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir. deli oldukları iddia edilir. yalnız şunu belirtmek gerekir ki, iddia sahiplerinin çoğu psikiyatrist değildir.
👍🏻🙋🏻teşekkür ederim
rica ederim :)
Kova
erkekleri parmağında oynatmayı en iyi beceren kadın tipi. kova kadını arıza feministtir. seks hayatı az ama özdür. akıllıdır, fakat maymun iştahlıdır. "beni rahat bırak" cümlesi en sık söyledikleri şeydir. kafa dimdik, gozler hedefte, saga sola, asagiya yukariya bakmadan dumduz ilerleyen akil kupudur. o yolda kimi zaman egoistce kimi zamanda safca yurur durur. fikri her ne ise, kafasina ne yatmissa tek gordugu, duydugu da o olur. ilerici, degisime, yenilige bayilan bir tarzi olsa da aslinda hayati tek bir lensden goren bayandir. zevzek ve inatci kova kadinlarininda da bir o kadar cekilmez bir yondur. cogu zaman kova disisi bu dahiyle hiyari ayni bedende tasiyan, anlasilmasi guc kadindir. büyük bir çoğunluğunun saçı kızıldır ya da kızıl olmuştur bir dönem. yapmadıysa da yapacaktır. baskın karakterlidir. arkadaş ortamında muhabbeti kontrol eder ve doğru bildiğinden taviz vermez. agresiftir. çok fena patlar, çok çabuk da söner.
Agresif değilimdir olanı da sevmem çabuk parlamam sabrederim çok kötü patlarim ve sinirim bir kaç gün geçmez onun dışında harfiyen doğru teşekkür ederim bu kadar bilgin varsa bana bu aralar bir kaç birşey söyler misin zor bir zaman geçiriyorum da
ne gibi şeyler
Hedefinize doğru ilerlemek için harekete geçmelisiniz. Bekar kovalar aynı desteği aile büyüklerinden alıyorlar. Bu sakin dönemde birikimlerinizin erimesini istemiyorsanız acele etmelisiniz. İşlerini isteği gibi yoluna koyamayan kova burçları bu ay ortasında hayal ettikleri şeyi gerçekleştiriyorlar. sağlığı gayet iyi durumda. Bu ay içinde minik sakarlıklarınız dışında pek sorun görünmüyor. Uykunuzu alacak, bol bol dinlenme fırsatı bulacaksınız. Yıpranan tüm duygularınız yenileniyor. Sert esen rüzgarları arkanıza aldınız. İstemediği halde ilişkisi bitmek zorunda kalan kovaların tekrar bir araya gelme çabaları var. Ve büyük ihtimalle bu gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda uzun süre içinde herhangi bir gerileme görünmüyor.
hamsi
Balık :D Alkoliktir, sabittir romantiktir. Ayrıca buyuk astroloji ınsancıkları derler kı : balık burcu erkegı icin sans omrunde bır kere elıne gecer ya degerlendırır ve cok başarılı olur ya da bakar oyle gecer gıder, kalan hayatını diplerde yaşar o yuzden 35 yasına gelıp de para, basarı veya une kavusmamış balık erkegınden gelecekte bırşey beklemek dogru olmaz. Bazen olduğundan farklı görünmeye çalışır yiğitliliğe bok sürdürmemek için. Doyduğunu anlamaz.(sadece yemek anlamında degil, her konuda) vıcık vıcık duygusaldır insanın eline bulaşır.
aynen anlattığın gibi sans zaten ömrümde sadece askerde yüzüme güldü
şansın olduğunu düşünürsen bu burç olarak şans sana gülmeye başlar dostum
Kovayim.
erkekleri parmağında oynatmayı en iyi beceren kadın tipi. kova kadını arıza feministtir. seks hayatı az ama özdür. akıllıdır, fakat maymun iştahlıdır. "beni rahat bırak" cümlesi en sık söyledikleri şeydir. kafa dimdik, gozler hedefte, saga sola, asagiya yukariya bakmadan dumduz ilerleyen akil kupudur. o yolda kimi zaman egoistce kimi zamanda safca yurur durur. fikri her ne ise, kafasina ne yatmissa tek gordugu, duydugu da o olur. ilerici, degisime, yenilige bayilan bir tarzi olsa da aslinda hayati tek bir lensden goren bayandir. zevzek ve inatci kova kadinlarininda da bir o kadar cekilmez bir yondur. cogu zaman kova disisi bu dahiyle hiyari ayni bedende tasiyan, anlasilmasi guc kadindir. büyük bir çoğunluğunun saçı kızıldır ya da kızıl olmuştur bir dönem. yapmadıysa da yapacaktır. baskın karakterlidir. arkadaş ortamında muhabbeti kontrol eder ve doğru bildiğinden taviz vermez. agresiftir. çok fena patlar, çok çabuk da söner.
Koç.
cok gururlu ve inatci olurlar. gururlarini kiracak herhangi bir hareketi ise yillar gecse de unutmaz, yeri ve zamani gelince cevabini verirler. bencil ve şımarıklarsa, karşılarına kendilerinden daha çok düşünmeye değer bulacakları biri/birileri çıkmadığındandır. bunlara yapılacak en büyük pislik sevgili olana kadar aşırı yoğun ilginizle etraflarında pır dönüp bunaltıp, sevgili olduktan sonra sallamamak , hiç arayıp sormamak hatta görüşmemek olacaktır. evet bu davranışınızdan sonra yola gelmeleri mümkündür. Değişime kafayı takmışlardır. döviz bürosundaki 'change' bile bazı koç burcu kadınlarının dikkatini çeker. kıskanç, egoist, bencil, çalışkan, hırslı, duygusal, hayalperest, sosyal, çok seven, çabuk sıkılan, anlık sinir patlamaları yaşayan, patlamanın sonrasında hemen pişman olup geri adım atan, cesur mu korkak mı olduğu anlaşılamayan kadınlardır.
Çoğuna katılıyorum ama bu sallamamak kısmı olmamış. Gururdan dolayı bizi sallamayanı biz de sallamayız ilişki biter yani çünkü koçun en sevdiği şey ilgidir :/ Çok duygusal da değilimdir ve de korkaklık sıffır sıffır sıffır. Ama gerisi doğru beğendim.
teşekkürler :)
Boğayım
Her daim aç bu kadınlar yemek yemek yemek başlıca kelimeleri, venüsten kaynaklı güzel de oluyor bunlar. oldukça inatçı ve alışkanlığından vazgeçemeyen bir yapı sergilerler.
kesinlikle uzak durması gereken ise kova burcu erkeği'dir. bu kadar zıt bir ikili olamaz. ama aşkın gözü kör olsun diyerek konuyu kapıyorum. Kokulara karşı inanılmaz hassas olan, kolay kolay ağlamayan kadın. Seksi seven kadın grubuna dahil olan kadın grubu. Genelde iri yarı ve libidosu yüksek ama eşine ölümüne sadık olan kadındır. Kırmızıdır, iyi anlaşabilmek için matador olmakta fayda vardır. Devamlı övülmek ister. Günde 34095834 kere " aşkım çok güzelsin" deseniz bıkmaz. giydiği elbise için çok yakışmış demesseniz, bir daha giymeme ihtiyacı bile duyabilir. En az boğa kadar güçlülerdir.
Kesinlikle doğru ama kolay ağlamayan kadına katılmıyorum. İstesem simdi ağlaya bilirim
teşekkürler bende boğayım :D
Ricalar :D
Oo burçdaşımsın
koç.
cok gururlu ve inatci olurlar. gururlarini kiracak herhangi bir hareketi ise yillar gecse de unutmaz, yeri ve zamani gelince cevabini verirler. bencil ve şımarıklarsa, karşılarına kendilerinden daha çok düşünmeye değer bulacakları biri/birileri çıkmadığındandır. bunlara yapılacak en büyük pislik sevgili olana kadar aşırı yoğun ilginizle etraflarında pır dönüp bunaltıp, sevgili olduktan sonra sallamamak , hiç arayıp sormamak hatta görüşmemek olacaktır. evet bu davranışınızdan sonra yola gelmeleri mümkündür. Değişime kafayı takmışlardır. döviz bürosundaki 'change' bile bazı koç burcu kadınlarının dikkatini çeker. kıskanç, egoist, bencil, çalışkan, hırslı, duygusal, hayalperest, sosyal, çok seven, çabuk sıkılan, anlık sinir patlamaları yaşayan, patlamanın sonrasında hemen pişman olup geri adım atan, cesur mu korkak mı olduğu anlaşılamayan kadınlardır.
duygusal hayalperest ve hırslı hiç değilim.. geri kalan doğru olabilir
ileride değişebilir bu durumlar zaten her koçta olacak diye birşey yok genel olarak söyledim
yay...
özellikle aralik ayi versiyonlari; inadi inat kiçi iki kanattir, problemli olurlar, paranoyaktirlar, hasta heriflerdir, sanat sepet islerine bulasani görülmüstür ama bu mevzuda da inatlarindan taviz vermezler, kis ayinda dogmus olmalarindan mütevellit sicaktan nefret ederler, önceki yasamlarinda zaten kutup ayisidir bunlar, dengesizdirler, ruh halleri degiskendir, tembeldirler ama sürekli hareket halinde olmak isterler (yol tribi), arizali üretimlerdir, anneleri de çok çekmistir bunlardan.. sıkıntıya gelemez. tek başına kalmaktan hiç sıkılmaz. bıraksan tek başına evde peşpeşe birkaç gün bile geçirebilir. oyalanacak bir şeyler mutlaka bulur. ev dışında da rahat eder ama. işin aslı her yere yayılabilen bir özelliği vardır. yeni bir yer görmekten de sapıkça bir zevk alır. hiçbir şey yapmazsa istanbul'da sokak sokak gezinir. boğazına düşkündür. yemekten zevk alır. kalender adamdır. çok fazla çıkıntılık yapmaz. işine gelmezse ortamdan koşarak uzaklaşır.
Akrep
Harap edercesine çekici, güçlüce cinsel dürtülüdür. bu burca mensup erkeklerin çektiğini zodyaktaki başka hiç bir burç çekmemiştir. hatta herhangi bir kızlı erkekli toplulukta bulunan şişman, gözlüklü, korku filmlerinde mutlaka ilk ölen bir birey bile akrep burcu olduğunu ifade ettikten sonra değişik tiksinme, korkma, çekinme ünlemleri eşliğinde diğerlerinin gözüne farklı görünmeye başlar. biraz sıkıya gelince kacar, özgürlügüne kosar. umursamazdır. vicdansızdır. tepkisizdir. hicbir sey söylemesine gerek kalmadan sırf tavırlarıyla karsısındakini delirtir. herkes onun sevgilisidir. yanlıs bir taktikle yaklasılırsa ters teper, adamı maymun eder. şu dünyada hakkında kimsenin iyi birşey demediği erkek cinsi. doğduğu andan itibaren ölüm ve yaşamın sırlarını aramaya başlar.. dünyanın en yalnız adamıdır. kelime kelime anlatırsak : hırslı, kindar, duygularini belli etmeyen, sapık, dengesiz, narsist
Valla sapık hariç aynısı bravo kardeş 👍🏻😀
teşekkürler :)
Rica ederim eyvallah😀
Boğa
bende boğayım sana iyi yorum yapıcağım ondan dolayı :D :D Boğa burcu insanı bazen can sıkıcı olmasına karşın, genelde sevimli ve sıcak kanlıdır. Nabza göre şerbet vermeyi bildiği için her ortama çabucak alışır. Fakat bu, yabancı insanlara samimi davranacağı anlamına gelmez. Kuşkucu ve kararsız karakterli boğa, yabancılara karşı soğuk ve çekingen olacaktır.
Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez. En kötü huyu inatçılıktır. Yönetilmekten ve emir almaktan hoşlanmaz. Fikrini söylediği anda konu kapanmıştır ve bir daha onu asla yolundan çeviremezsiniz. Boğa insanının en başarılı olacağı alan sanattır. Heykel tıraş, mimar, şarkıcı, ressam ya da yazar olabilir. Para kazanmayı iyi bildiği için işadamı ve banker olması da muhtemeldir. Boğalar fakir doğsa bile zengin ölürler.
Keşke son dediğin gerçek olsa fakir doğup zengin ölmek diye yapabildigim tek sey herkesin cok para verip aldıgı seylerin ben daha kalitelilerini daha ucuza alıyorum :D Pek sanatçı ruhum yoktur resmim iyiydi biraz, sagolasın iyi yorumların icin :D
ileride olabilirsin zengin daha dur
Valla mı insallah ama sadece maddi anlamda degil manevi anlamdada zenginlik istiyorum
başak
Kendilerini olduğu gibi kabullenemezliklerle boğuşan kadınlardır. çok yazık. Her şeyin açıkça dile getirilmesini isterler zira nasıl erkek mantığı basitse ve imalardan anlamıyorsa başak burcu kadınının da aklı okadar çok şeye çalışır ve her şeyi okadar fazla dolambaçlı yollardan geçirir ki sonunda açıklık ve netliğe ihtiyaç duyar. Bir de hisleri fazla hatta kendilerini üzebilecek kadar kuvvetli olur. Aldatıldıklarını öğrenmeleri için kanıta ihtiyaç bile duymazlar. Cinnet geçirtendir. Bana lükslerimi verin, gereksinimlerim olmadan da yaşarım"dır. Zodiac'ın lanetlisi. Armudun sapı üzümün çöpü derken babayı alma ihtimalini aklından çıkarmaması gereken insan. Deve kini ve fil hafızasının insanda vücut bulmuş hali.
ilk dediğine katılmıyorum diğer hepsi doğru
#kova
Pek çok güzel özelliğine ek olarak, hiç bir işe yaramayan adam biçimidir.. Her şeyi az çok bilirler ama hiç bişeyi tam olarak bilmezler.. hayatları boyunca tercih yapma noktasında sürekli error verirler; her şeyi aynı anda isterler, 3-4 kızdan aynı anda hoşlanırlar ve bu durumu saklamazlar, aslında çevrelerindeki tüm kızlar onlar için sevgili adayıdır... ybu erkeklerin çoğu uzaklara gitmek istediğini söyler sık sık... daima yüzeyde yaşarlar, derinliğe özenirler ama kendilerini hiçbir şeye veremedikleri için adapte olamazlar, gözleri hep dışardadır... bu yüzden ne yaşadıklarını anlayamazlar, anladıkları nokta da ise karşılarındaki kişiyi kırmış olurlar. Kendileri dışındaki insanların boşbeyinle yaratıldığını düşünecek kadar kendilerini üstün zanneden erkeklerdir. önce yaptığım yorumun aynısı fakat birşey daha ekliyeyim sanatçı ruhludur ya enstrumançalarlar ya da ressam olurlar vs vs sanatla ilgili şeyler yani
Hersey dogruda, su ise yaramayan olmadı 😂
Aslan
oo aslan naber :) gercekten lukse duşkun ve poh pohlanmayi cok seven kadin tipidir. her zaman el ustunde tutulması gerekir. bu burca mensup bayanlari etkilemek icin diş gorunuşe onem vermeli ve ilk başlarda zuppe ve fırlama goruntusu cizilmelidir. sonraki donemlerde icinizdeki romantik ve cocuksu kimligi acıga cıkardıgınızda artık herşey bitmiştir. o kadar artistliğine rağmen, yaşadıklarına gık demeyen kadın. konuşma yeteneğini kaybeder yine anlatmaz, gülme yeteneğini kaybeder, rolünü unutmaz, saykodur ve ne istediğini bilemez. üstünlük mücadelesine girmeyi o kadar sever ki, uğrunda mücadele edilecek bir sevgili kalmadığını görmeyebilir. fark ettiği ufacık bir ayrıntı, kocaman kararlar almasına neden olabilir. genelde güzel kızların yanındaki şişko kızlardır. uzanamayacağı ciğer yoktur. menzili dışında sadece mundarları bulunur. şımartılmayı sever.. ya da babaları tarafından böyle alıştırılmıştır..
Çok teşekkür ederim çok güzel anlattın bayağı biliyorsun da sisko olmadı :D
Yay.
patavatsızlık ve hazırcevaplık niteliklerini bulundurduklarını söylersek yalan olmaz...
gezmeye de düşkündür bunlar hakkaten; buna ek olarak özgürlüklerine de fazlasıyla düşkündürler, kendilerine haksızlık yapıldığı kanısındaysalar bazı çıkışlarda, itirazlarda bulunurlar... en cok, aptal yerine konmaya calisildiklarinda, iyi niyetleri suistimal edildiginde ve durustluklerinden suphe edildiginde ofkelenirler. Allahtan belasını isteyen* erkeklerin mutlaka tanismalari gereken burc kadini. yapılan bir planın bozulması ve belirsizlik en nefret ettiği şeydir.
"Kendilerine haksızlık..." oradan aşağısı aynı ben, Allahtan belasını isteyen erkeklerin tanışması gereken burç kadını kısmı hariç 😑
Kova.
Pek çok güzel özelliğine ek olarak, hiç bir işe yaramayan adam biçimidir.. Her şeyi az çok bilirler ama hiç bişeyi tam olarak bilmezler.. hayatları boyunca tercih yapma noktasında sürekli error verirler; her şeyi aynı anda isterler, 3-4 kızdan aynı anda hoşlanırlar ve bu durumu saklamazlar, aslında çevrelerindeki tüm kızlar onlar için sevgili adayıdır... yetenekli olduklarını iyi bilirler, zeki olduklarını da ve bu bilgi ciddi anlamda sıkar onları, çünkü uğraşmak isterler, kovalamak isterler... bu erkeklerin çoğu uzaklara gitmek istediğini söyler sık sık... daima yüzeyde yaşarlar, derinliğe özenirler ama kendilerini hiçbir şeye veremedikleri için adapte olamazlar, gözleri hep dışardadır... bu yüzden ne yaşadıklarını anlayamazlar, anladıkları nokta da ise karşılarındaki kişiyi kırmış olurlar. Kendileri dışındaki insanların boşbeyinle yaratıldığını düşünecek kadar kendilerini üstün zanneden erkeklerdir. önce yaptığım yorumun aynısı
akrep
diğer akrep kadını yorumumu kopyalıyorum yine Akrep burcu kadınları aynı beden içerisinde nemfoman ve frijit olmanın çelişkisini yaşarlar. Bir de üstüne koltuk altı deodorantı seviyesindeki zihinsel yetenekleri, kendilerinin içinden çıkılmaz girdaplara sürüklenmesine vesile olur. Gerçekte akrep burcu bireyinin kadını olmaz. aslında tüm burç üyeleri erkek doğar sonradan çeşitli yöntemlerle kadın olurlar. Başkalarına çektiren, ama en çok kendine çektiren burcun kadını. vicdansızlaşsa da bazen, duygularını dışarıya yansıtmasa da bilirim ki en çok zehri yine kendisine saplar. Bır bır bır konuşup kendini ortaya döktüğünü düşündüren modelleri bile sonuncu numarasını hep kendine saklar. Hafif kiloludur, midesine düşkünlükleri sayesinde ilerki yaşlarda vücut tipleri bozulur. Burçlar kuşağının femme fatale kadınıdır. tehlikeli olmasıyla ünlü akrep burcu kadını bu konuda akrep burcu erkeğinin bir adım gerisindedir.
Balık
Ne kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
Terazi
az önce yaptığım yorumun aynısı En sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
Yok artik
neden,?
Seytandan farkimiz yokmuş meger
estağfirullah :)
kovaa
Pek çok güzel özelliğine ek olarak, hiç bir işe yaramayan adam biçimidir.. Her şeyi az çok bilirler ama hiç bişeyi tam olarak bilmezler.. hayatları boyunca tercih yapma noktasında sürekli error verirler; her şeyi aynı anda isterler, 3-4 kızdan aynı anda hoşlanırlar ve bu durumu saklamazlar, aslında çevrelerindeki tüm kızlar onlar için sevgili adayıdır... yetenekli olduklarını iyi bilirler, zeki olduklarını da ve bu bilgi ciddi anlamda sıkar onları, çünkü uğraşmak isterler, kovalamak isterler... bu erkeklerin çoğu uzaklara gitmek istediğini söyler sık sık... daima yüzeyde yaşarlar, derinliğe özenirler ama kendilerini hiçbir şeye veremedikleri için adapte olamazlar, gözleri hep dışardadır... bu yüzden ne yaşadıklarını anlayamazlar, anladıkları nokta da ise karşılarındaki kişiyi kırmış olurlar. Kendileri dışındaki insanların boşbeyinle yaratıldığını düşünecek kadar kendilerini üstün zanneden erkeklerdir. önce yaptığım yorumun aynısı
İkizler
Tanısıldıgı an ınanılmaz cekici cazibeli ve seksi gelen, ilerleyen gunlerde aslinda o kadar da cekici olmadiklari nitekim cekici gelen ozelliklerin bir cogunun sahte ya da degisken olan bu nedenle dikkat edilmesi gereken, uzak durulamiyorsa iki kere dusunulmesi icab eden hiçbir kızın onu reddemeyeceğini düşünüp, biri teklifini reddedince hırs yapıp daha da batan erkek modeli normal olmak pek hoslarina gitmez. Uc noktada yasamayi severler, ya en populerlerdir ya da en ezik. Dedikleri ile yaptiklari hic uymaz, super kararsizdirlar. Kadınların çenesini eskiten erkektir. 5-6 tane bağımsız çalışan beyinleri vardır arada bir kısa devre yapıp karar değiştirirler. Ama en sonunda uygun doğru karara varırlar.
Kova, banada dök
ikizler
boşboğazın allahıdır ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir.
kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye* car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir.
Kovvva
Pek çok güzel özelliğine ek olarak, hiç bir işe yaramayan adam biçimidir.. Her şeyi az çok bilirler ama hiç bişeyi tam olarak bilmezler.. hayatları boyunca tercih yapma noktasında sürekli error verirler; her şeyi aynı anda isterler, 3-4 kızdan aynı anda hoşlanırlar ve bu durumu saklamazlar, aslında çevrelerindeki tüm kızlar onlar için sevgili adayıdır... yetenekli olduklarını iyi bilirler, zeki olduklarını da ve bu bilgi ciddi anlamda sıkar onları, çünkü uğraşmak isterler, kovalamak isterler... bu erkeklerin çoğu uzaklara gitmek istediğini söyler sık sık... daima yüzeyde yaşarlar, derinliğe özenirler ama kendilerini hiçbir şeye veremedikleri için adapte olamazlar, gözleri hep dışardadır... bu yüzden ne yaşadıklarını anlayamazlar, anladıkları nokta da ise karşılarındaki kişiyi kırmış olurlar. Kendileri dışındaki insanların boşbeyinle yaratıldığını düşünecek kadar kendilerini üstün zanneden erkeklerdir.
Hiç beni bulamadın
Dayımda kova merak etme :D :D
Benim yaşadığım yerde ezme üstün görme yargılama olmadığı için hiç böyle birşey yapmadım
tabi kötü özellikleri bunlar herkeste kötü özellik bulunmaz birazi var mı peki özelliklerin?
hiçbiri yok benim ailem gereğince çok şey öğrendim benim bütün sülalem okumuştur benim dedemin babasının kardeşi Halit MOLLA bir araştır MOLLA nın anlamınıda araştır anlarsın neden böyle
kova teknoloji bağımlısıdır genelde müzik enstrumanı çalarlar veya çok kültürlüdürler
bak sana özel 3 iyi huy yazdım
Evet teknoloji bağımlısıyım ve aşırı kültürlüyüm yabancı ülkelere gitmesemde çok şey bilirim kadınlar hakkında vb ama çalgı çengi çalmam
oğlak
sag gosterıp sol vurabılecek erkek cheshıdıdır, burcunun kadınından daha tehlıkelı olup, parayı dunyadakı herşeye tercıh edebılır, ınadına ayak dıremezsenız bır sure sevımlı gozukur, o arada sızı mahvetmenın planlarını yapıyordur oysakı, ıyı yonlerı de mevcuttur; sorumluluk hıssı, kendı kendıne ogrenme ve ogrendıgını uygulama kabılıyetı gıbı, bır de eşını ya aldatmaz ya da aldatsa bıle ıkıncı ılışkısını ustalıkla saklar, ve ılışkı evlılıgını tehtıd etmeye başlarsa eger , ıkıncı kadının kı. ına tekmeyı koyar derler bu burc erkegı ıçın, eş olarak seçeceklere mujdeler (artık nası bı mujdeyse), ıkıncı kadın olucakları ıtınayla uyarırız. (ta başında uzak durursanız sorun çıkmayacagını da garantı ederız)
menfaatçiyim bu saatten sonra, ne yaptıgımı çok iyi saklarım ama vicdanım var
oda olsun artık bir zahmet :)
Balik.
Diğer balıkların aynısını kopyalıyorum. Ne kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
yay..
bu burcun erkekleri evlenme yildonumlerinde karilari ile ciktiklari yemege, kendilerine iş koyan kaşarlari da davet ederler. dik bakışlı erkeklerdir.. yürürken göğüs dışarda, göbek içerde pozisyonunu alırlar.. suratlarındaki gülümseme mütemadi bir hal almıştır. öyleki somurturken bile yüz kaslarından dolayı tebessüm ediyor gibi bir halde olurlar..1-2 saatlik bir gözlem sonucu sorulan "yay mısın?" sorusuna; "nerden bildin? nası ya?" cevabını verirler.. hiç romantik değil. ondan istediğiniz bir şey ya da beklentiniz varsa dürtülmesi gereken partnerdir. dünyaya gelmeleriyle çapkınlık mefhumu ortaya çıkmıştır. özgürlük budalası, kibirli, kendisini herkesin beğendiğini sanan bu yüzden iki muhabbet etseniz asıldığınızı zannedebilen buna rağmen çevresindeki bütün kadınlarla flört eder gibi konuşan, kadınlar için sabır deneyi burç erkeği.
eyvallah..
Boğa
kesinlikle uzak durması gereken ise kova burcu erkeği'dir. bu kadar zıt bir ikili olamaz. ama aşkın gözü kör olsun diyerek konuyu kapıyorum. Kokulara karşı inanılmaz hassas olan, kolay kolay ağlamayan kadın. Seksi seven kadın grubuna dahil olan kadın grubu. Genelde iri yarı ve libidosu yüksek ama eşine ölümüne sadık olan kadındır. Kırmızıdır, iyi anlaşabilmek için matador olmakta fayda vardır. Devamlı övülmek ister. Günde 34095834 kere " aşkım çok güzelsin" deseniz bıkmaz. giydiği elbise için çok yakışmış demesseniz, bir daha giymeme ihtiyacı bile duyabilir. En az boğa kadar güçlülerdir.
Koc :)
Aslan
gercekten lukse duşkun ve poh pohlanmayi cok seven kadin tipidir. her zaman el ustunde tutulması gerekir. bu burca mensup bayanlari etkilemek icin diş gorunuşe onem vermeli ve ilk başlarda zuppe ve fırlama goruntusu cizilmelidir. sonraki donemlerde icinizdeki romantik ve cocuksu kimligi acıga cıkardıgınızda artık herşey bitmiştir. o kadar artistliğine rağmen, yaşadıklarına gık demeyen kadın. konuşma yeteneğini kaybeder yine anlatmaz, gülme yeteneğini kaybeder, rolünü unutmaz, saykodur ve ne istediğini bilemez. üstünlük mücadelesine girmeyi o kadar sever ki, uğrunda mücadele edilecek bir sevgili kalmadığını görmeyebilir. fark ettiği ufacık bir ayrıntı, kocaman kararlar almasına neden olabilir. genelde güzel kızların yanındaki şişko kızlardır. uzanamayacağı ciğer yoktur. menzili dışında sadece mundarları bulunur. şımartılmayı sever.. ya da babaları tarafından böyle alıştırılmıştır..
kova
Laldatma eşikleri çok ama çok düşüktür. duyguları kısacık bir zamanda inanılmaz değişir. osttaki dinamitler gibidir, dengesizdir, patlar. çok ciddiye almamak gerekli kendilerini bu sebepten. takılalım dedimi takılmak gerekli, gittikten sonra unutmak. kafası düz bir doğrultuda işlemez, zik-zak halindedir. önce coşup, ilginç örneklerle konuya yeni bir bakış açısı getirdiğini düşünür, konudan konuya atlar bunu yaparken, baş-orta-son kavramlarından tamamen bağımsız üç-beş cümle kurar. işte bu nedenledir ki, genellikle kurallı cümle kuramaz bu yaratıklar, devrik olur cümleleri... değişik örneklemelerle konuyu açıklamaya çalışır. karşısındakinin anlamayan yüzünü fark ettiğinde duvara toslamış gibi olur, susar sonra.
oğlak
oğlak burcu erkeği yanlışlıkla kendisini arayan telefondan olay mahallinde konuşulanları dinlemek için arabayı kenara çekip 15 dakika boyunca dinlemekte hiçbir sakınca görmeyen sinsi bir insandır. aynı oğlak burcu erkeği söz konusu konuşmayla ilgili maruzat isteyecek kadar kendini kaybedebilen bir çeşittir. büyük yüzdesi tekstilci çocuğu olurlar, en sevdikleri mekan rahmetli pasha en sevdikleri yemek hepsidir. mantıksızlık boyutundaki mantığıyla, sinir eden iğneleyici sözleri ve o şeytansı bakışlarıyla diken üstünde oturtur sizi. kıskanç kısıtlayıcıdır ve ona sorsanız dünyadaki en mükemmel insandır ve düşünceleri her zaman doğrudur, başkalarınınkilerle kıyaslanamaz bile. hiç çekilmez...
bir cümlen uysaydı keşke :)
yani hepsi uyuyor sana bir tanesi değil sanırım onu demek istedin 😂 😂
yok hıc bırı uymuyo bır tanesı dahı :)
teraziiii
Diğer yorumlarda söylediğim gibi... En sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
Koç erkeğiyim dök bakalım
yengeç
Yay 😒
Patavatsızlık ve hazırcevaplık nitelikleriyle ile ünlüdür hatta verdiği muhteşem yanıtlar karşısındakini şoka da sokar, çoğu zaman sevgililerine tanrının sopası yok yerine beni tayin etti edasıyla çıkışlar yapar, genelde uzun boylu, sert bakışlıdırlar. kusura bakmayın ama, muhabbeti çat diye kitleyen mal bir kadın türüdür... ne istediğini çok iyi bilen kadın izlenimi yaratırlar ancak kendi içlerinde bir yandan da kendileriyle savaşırlar... allahtan belasını isteyen erkeklerin mutlaka tanismalari gereken burc kadini. gururlu, vurdumduymaz, vicdansızlık ve karşı tarafla gözünün içine baka baka dalga geçmek bunlardadır. koca kafalı kadınlardır. erkeksi duruş , görüntü istinasızdır. kişiye değil aşka aşıktır. gidene değil sevgisinin ziyan edildiğine üzülür ama uzun sürmez. Umursamaz, kinayeci, başkasının acısı onun eğlencesi, meraklı, kibirli ve varsa yoksa kendisidir. Evet sıkılgandır, herkesin anlattigi gibi, ama cok sevdigi her ne varsa ondan asla sıkılmaz.
!! başına ne geliyorsa açık sözlülüğünden geliyor :(
Aynı ben 😂