Terazi
Ama aldığım bir kitaba göre
(Tarihleri farklı) başakmışım
Teraziyi dökül bakalım :)113 Yorumla
Soran+1 yılalttaki yorumun aynısı kusura bakma :D En sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
Soran+1 yılsen merak etme bunların 10 da 6 sı kesin gerçek önceki sevgilim teraziydi aklıma geldikçe daha pis şeyler yazasım geliyo
Soran+1 yıltamam sağol
Soran+1 yıl@Etiketsiz :) çok cazibeli, hos ve güzeldir. terazi kadının elleri çok güzel olur siması da fevkaladedir, girdiği ortamda hemen dikkat çekerler. Sevdiği kişileri çok sınarlar ama sonunda çok fazla severler. bu ahenkli, rahat, güzellikler ve sevgiyle dolu hayat isteyen kadin üstelik çok yönlüdür. terazi burcu kadininda mantik, akil ve zekadan çok hisler hakimdir. terazi burcu kadinlarinin çogunun vücutlari güzeldir. ince eklemlidirler ve giydiklerini yakistirirlar. ayrica çokta zevklidirler. her seyi kendilerine yakistirmayi bilirler. fakat modayi takip ettigi pek söylenemez. o kendine yakisani seçer. pahalı zevkleri vardır. en büyük sorunu hayalperest olmasıdır.
Soran+1 yılrica ederim bu arada kötü özelliklerde uyuyor mu bazıları?
Soran+1 yılBoğa burcuyum bende :)
Soran+1 yılboğa değilde kova deseydim kovaya özgü diyecektin 😂 boğalar erkekleri sadıktır araştır isterseen bir yerde bulamazsın çapkın olduğunu
Soran+1 yılanlamazsın cimcime boşver girme zaten bu işlere
En İyi Cevaplar
akrep
13 Yorumla
Soran+1 yıldiğer yorumumun kopyasıdır Akrep burcu kadınları aynı beden içerisinde nemfoman ve frijit olmanın çelişkisini yaşarlar. Bir de üstüne koltuk altı deodorantı seviyesindeki zihinsel yetenekleri, kendilerinin içinden çıkılmaz girdaplara sürüklenmesine vesile olur. Gerçekte akrep burcu bireyinin kadını olmaz. aslında tüm burç üyeleri erkek doğar sonradan çeşitli yöntemlerle kadın olurlar. Başkalarına çektiren, ama en çok kendine çektiren burcun kadını. vicdansızlaşsa da bazen, duygularını dışarıya yansıtmasa da bilirim ki en çok zehri yine kendisine saplar. Bır bır bır konuşup kendini ortaya döktüğünü düşündüren modelleri bile sonuncu numarasını hep kendine saklar. Hafif kiloludur, midesine düşkünlükleri sayesinde ilerki yaşlarda vücut tipleri bozulur. Burçlar kuşağının femme fatale kadınıdır. tehlikeli olmasıyla ünlü akrep burcu kadını bu konuda akrep burcu erkeğinin bir adım gerisindedir.
Soran+1 yıl:D :D sende biraz tombişsin tabi yanlış anlama tatlı tombiş
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. boğa
13 Yorumla
Soran+1 yılbende boğayım sana iyi yorum yapıcağım ondan dolayı diğer boğa yorumumun aynısı Boğa burcu insanı bazen can sıkıcı olmasına karşın, genelde sevimli ve sıcak kanlıdır. Nabza göre şerbet vermeyi bildiği için her ortama çabucak alışır. Fakat bu, yabancı insanlara samimi davranacağı anlamına gelmez. Kuşkucu ve kararsız karakterli boğa, yabancılara karşı soğuk ve çekingen olacaktır.
Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez. En kötü huyu inatçılıktır. Yönetilmekten ve emir almaktan hoşlanmaz. Fikrini söylediği anda konu kapanmıştır ve bir daha onu asla yolundan çeviremezsiniz. Boğa insanının en başarılı olacağı alan sanattır. Heykel tıraş, mimar, şarkıcı, ressam ya da yazar olabilir. Para kazanmayı iyi bildiği için işadamı ve banker olması da muhtemeldir. Boğalar fakir doğsa bile zengin ölürler.
Soran+1 yılistersen en berbat yorumu yapayim bana uyar :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılTerazi. Karakter sayısı yeter mi bilmiyorum ama dök 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılEn sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
- +1 yıl
Dövseydin
Soran+1 yıl:/ içimde kalmış malesef özel problemlerim var bir terazi kızıyla
- +1 yıl
Ben suçsuzum beni katma
oğlak hadi dök bakalım :D
13 Yorumla
Soran+1 yılaşırı inatçı kadındır, kırdıktan sonra tekrar gönlünü yapmak için kılıktan kılığa girmeniz gerekecektir, en iyisi uzak olsundur. görebileceğiniz en karamsar ve paranoyak kadınlar bu burcun mensubudur. sabit fikirli kadınlardır. iş kolik. kariyer yüzünden herkesi satabilir. hırslıdır, çok hırslıdır. sivri çeneli, odun gibidir, ters giden bir durumda terkeder, uzak durun. Çok sabırlıdırlar. Ölseler keşke. kibir abidesidir. kendini beğenmiştir. kıskançtır. paylaşmayı sevmez. çabuk sinirlenir. sadıktır, aldatılmayı kabul etmez. merhametsizdirler. kincidirler. En aşağılık burçtur. Tamamı ile pragmatizm üzerine kurulu, çıkara dayalıdır. Yaptığı her şey çıkarına denk düştüğü içindir. Asla samimi ve içten değildir. balık kadar olmasa da hafif tırlak karılardır. düzen delisi, sorumsuz birisi ve cahil birisi görünce yanında 1 saniye bile tutmayacak kadın tipidir.
Soran+1 yılevet evet çok iyi kopyalarım
+1 yılmahhhhh kendi burcumu okudum
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D hangisi burcun sana farklı özel yorum yapalım
+1 yılBaşak. Hadi dök bakalım.
14 Yorumla
Soran+1 yılKendilerini olduğu gibi kabullenemezliklerle boğuşan kadınlardır. çok yazık. Her şeyin açıkça dile getirilmesini isterler zira nasıl erkek mantığı basitse ve imalardan anlamıyorsa başak burcu kadınının da aklı okadar çok şeye çalışır ve her şeyi okadar fazla dolambaçlı yollardan geçirir ki sonunda açıklık ve netliğe ihtiyaç duyar. Bir de hisleri fazla hatta kendilerini üzebilecek kadar kuvvetli olur. Aldatıldıklarını öğrenmeleri için kanıta ihtiyaç bile duymazlar. Cinnet geçirtendir. Bana lükslerimi verin, gereksinimlerim olmadan da yaşarım"dır. Zodiac'ın lanetlisi. Armudun sapı üzümün çöpü derken babayı alma ihtimalini aklından çıkarmaması gereken insan. Deve kini ve fil hafızasının insanda vücut bulmuş hali.
- +1 yıl
Oha ne yaptın ya kendimden soğudum :D
Soran+1 yıldoğru özellikler var mı biraz biraz?
- +1 yıl
Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, Allahıma şükür. Beni böyle yaratmış :)
Evet her şeyin açıkca dile getirilmesini isterim
Her şeyi dolambaçlı yollardan geçirmek doğru bir tabir mi bilmiyorum ama evet çok düşünürüm ve net şeylere ihtiyaç duyarım
Hislerim kuvvetlidir ama kanıta da ihtiyaç duyarım
Kin var evet
Ve son olarak fil hafızası nasıl oluyor bilmiyorum ama kuvvetliyse benimki değil.
Yani yarı yarıya :))
Kişilik & Karakter konusunda 668 cevap paylaştı. Dök bakalım 69 YENGEÇ 69
13 Yorumla
Soran+1 yılYengeç erkekleri %75 yampirik yampirik yürür aynı yengeç gibi :D cok cabuk asik olabilen (yani oldugunu sanan) sonra bir anda "ben ne yaptim lan?" diyip kendine gelen, ortamdan bir sekilde sivisip kacan erkek modeli. Baskalarinin gazina da geldikleri olur bu konularda.. eros'un okunun 12'den vurmasi zordur bunlar icin, hep saga sola gider meret.. sözüm ona işin uzmanı rezzan kiraz tarafından dahi dışlanan, erkek ötesi. Kesin Rezzan Hanım'ın da canını yakmıştır."madem bu kadar duygusal, bu kadar kırılgan, bu kadar düşünceli olacaktım; niye erkek oldum lan ben" diyebilen erkektir.
Soran+1 yılbu burca mensup olan erkekler sudan sebeplerle birşeylere küserler ve durup dururken konuşmamaya başlarlar. siz de oturup binbir ihtimalden hangisine küstü acaba gene düşünmeye başlar ve sonunda kanser olursunuz. bütün gün dizinizin dibinde sizi ne kadar sevdiğini hem size hem çevredekilere ballandıra ballandıra anlatıp akşam olduğunda ortada hiç bir şey yokken biz seninle arkadaş mı kalsak ayrılsak mı acaba diye sizi deliye çevirebilen bir insan çeşidiymiş bu. sorunun ne olduğunu bile anlayamıyorsunuz yani, sabır sabır daha çok sabır.. cildirtacak kadar yavas, cildirtacak kadar umursamazdir. sonra doner "n'aptim ki ben?" diyip insanin sabrini olcer. utangac olur bu erkek modeli. dısardan kibar gözükmelerine karsın yakından tanıdıkca odun olduklarını anlayacaksınız. uzak durmanızı tavsiye ederim.
Başak. Buyrun efendim 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılKendilerini olduğu gibi kabullenemezliklerle boğuşan kadınlardır. çok yazık. Her şeyin açıkça dile getirilmesini isterler zira nasıl erkek mantığı basitse ve imalardan anlamıyorsa başak burcu kadınının da aklı okadar çok şeye çalışır ve her şeyi okadar fazla dolambaçlı yollardan geçirir ki sonunda açıklık ve netliğe ihtiyaç duyar. Bir de hisleri fazla hatta kendilerini üzebilecek kadar kuvvetli olur. Aldatıldıklarını öğrenmeleri için kanıta ihtiyaç bile duymazlar. Cinnet geçirtendir. Bana lükslerimi verin, gereksinimlerim olmadan da yaşarım"dır. Zodiac'ın lanetlisi. Armudun sapı üzümün çöpü derken babayı alma ihtimalini aklından çıkarmaması gereken insan. Deve kini ve fil hafızasının insanda vücut bulmuş hali.
Soran+1 yıl😬 😬 😬 işte o yanlış olanlarda diğer bazı başaklarda olanlar
+1 yılBoğa da de bakalım ne pisliği varmış tövbee 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHer daim aç bu kadınlar yemek yemek yemek başlıca kelimeleri, venüsten kaynaklı güzel de oluyor bunlar. oldukça inatçı ve alışkanlığından vazgeçemeyen bir yapı sergilerler.
kesinlikle uzak durması gereken ise kova burcu erkeği'dir. bu kadar zıt bir ikili olamaz. ama aşkın gözü kör olsun diyerek konuyu kapıyorum. Kokulara karşı inanılmaz hassas olan, kolay kolay ağlamayan kadın. Seksi seven kadın grubuna dahil olan kadın grubu. Genelde iri yarı ve libidosu yüksek ama eşine ölümüne sadık olan kadındır. Kırmızıdır, iyi anlaşabilmek için matador olmakta fayda vardır. Devamlı övülmek ister. Günde 34095834 kere " aşkım çok güzelsin" deseniz bıkmaz. giydiği elbise için çok yakışmış demesseniz, bir daha giymeme ihtiyacı bile duyabilir. En az boğa kadar güçlülerdir.
tamam balık burcu dök pisliğimi
13 Yorumla
Soran+1 yılAlkoliktir, sabittir romantiktir. Ayrıca buyuk astroloji ınsancıkları derler kı : balık burcu erkegı icin sans omrunde bır kere elıne gecer ya degerlendırır ve cok başarılı olur ya da bakar oyle gecer gıder, kalan hayatını diplerde yaşar o yuzden 35 yasına gelıp de para, basarı veya une kavusmamış balık erkegınden gelecekte bırşey beklemek dogru olmaz. Bazen olduğundan farklı görünmeye çalışır yiğitliliğe bok sürdürmemek için. Doyduğunu anlamaz.(sadece yemek anlamında degil, her konuda) vıcık vıcık duygusaldır insanın eline bulaşır.
Soran+1 yılevlendiğin zaman hatırla bu yorumu
+1 yılyengeç buyur dök bakalım
13 Yorumla
Soran+1 yılbunu önceki görüşümden aldım yengeç burcu kadınları kincidir, unutmaz ve affetmezler. Eskimiş tabir edilebilecek değerlere halen inanırlar, dışarıdan hiç bir şeyi kafasına takmaz gibi görünür duygusal değilmiş, çok cesur ve sertmiş gibi davranır ama sadece yengeçin kabuğudur bütün bunlar içindeki et yumuşacık ve lezzetlidir yumuşacıktır; çünkü duygusaldır, kırılgandır, maalesef çok alıngandır (yağmur yağıyor, bana ördek dedin kadar!) lezzetlidir; çünkü aşk, arkadaşlık, yatak onunla eğlencelidir, sınırsızdır, korkusuzdur
paylaşımcı, merhametli, dürüst ve haddinden saf ve iyi niyetlidir.. ikinci gruptakiler ise "duygusuz, feminem, saldırgan" olandır. bunlar hayatın sillesini yemişler gibi kendi kendine komplex yaparlar, sürekli bir sorunlu modunda takılırlar, aşkı, sevgiyi, romantizmi pek sevmezler- +1 yıl
nerden kopyaladıysan doğru tespit yapmışlar
Soran+1 yılçok iyi kopyalarım :)
+1 yılKendi burcuma baktım da bayağı tutturmussun.
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler farklı yorum ister misin?
- +1 yıl
Kişiye göre yorumda mı yapıyorsun?
Soran+1 yılhayır ama okumuşsun yorumu istersen başka yorumlar yapabilirm
+1 yılYengeç fazla ifşa etme
13 Yorumla
Soran+1 yılyengeç burcu kadınları kincidir, unutmaz ve affetmezler. eskimiş tabir edilebilecek değerlere halen inanırlar yaratıcılıkları ve hayalgüçleri hayatlarını her yönden etkiler (meslek, cinsel hayat, vs.) değişken bir ruhu olur, alıngandır (yağmur yağıyor bana ördek dedin misali) bir an sığınacak yer arayan nazlı bir kuzu iken, bir sonraki an yardıma ihtiyacı olan birini koruyan yırtıcı bir kaplan oluverir ve çok doğru bir tespittir ki, göz kalemiyle dudak boyar :) 😂 😂 yengeç burcundan güzel kadın çıkmaz. çok değer verdiği bir insandan bile ışık hızıyla soğuyabilir ve bu onun için gayet doğaldır. her zaman kendine göre haklı sebepleri vardır, olmasa da yaratır. yeri gelince çok destek verirken yeri geldiğinde acayip eleştrip dağları deviren, dürüstlüğüyle moral bozan kişilik. beynini bir dakika olsun rahat bırakmayan kadındır. 40 tilki değil,40 tilki sürüsü dolaşır kafasında. düşünmediği bir an yoktur.
- +1 yıl
Güzel kadınlar yengeçten çıkar
Soran+1 yılkadınların hepsi güzeldir :)
+1 yılKova ^_^
Dökül bakalım moruk sjjsj11 Yorumla
Soran+1 yılLaldatma eşikleri çok ama çok düşüktür. duyguları kısacık bir zamanda inanılmaz değişir. osttaki dinamitler gibidir, dengesizdir, patlar. çok ciddiye almamak gerekli kendilerini bu sebepten. takılalım dedimi takılmak gerekli, gittikten sonra unutmak. kafası düz bir doğrultuda işlemez, zik-zak halindedir. önce coşup, ilginç örneklerle konuya yeni bir bakış açısı getirdiğini düşünür, konudan konuya atlar bunu yaparken, baş-orta-son kavramlarından tamamen bağımsız üç-beş cümle kurar. işte bu nedenledir ki, genellikle kurallı cümle kuramaz bu yaratıklar, devrik olur cümleleri... değişik örneklemelerle konuyu açıklamaya çalışır. karşısındakinin anlamayan yüzünü fark ettiğinde duvara toslamış gibi olur, susar sonra.
+1 yılBurcu balık yükseleni akrep kadını :)
14 Yorumla
Soran+1 yılDiğer balıkların aynısını kopyalıyorum bu arada yükselen burç demek dışarıdaki tutumunu diğer burcun ise kendi kendine olan tutumunu yansıtır. Akrep için diğer yorumu oku. Ne kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
- +1 yıl
atıyorsun :) :D asdfasdf
Soran+1 yılgüzel atmışım ama dimi?
- +1 yıl
böylesini görmedim :) adsdax
Yengeç burcu anlat dinliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbu burca mensup olan erkekler sudan sebeplerle birşeylere küserler ve durup dururken konuşmamaya başlarlar. siz de oturup binbir ihtimalden hangisine küstü acaba gene düşünmeye başlar ve sonunda kanser olursunuz. bütün gün dizinizin dibinde sizi ne kadar sevdiğini hem size hem çevredekilere ballandıra ballandıra anlatıp akşam olduğunda ortada hiç bir şey yokken biz seninle arkadaş mı kalsak ayrılsak mı acaba diye sizi deliye çevirebilen bir insan çeşidiymiş bu. sorunun ne olduğunu bile anlayamıyorsunuz yani, sabır sabır daha çok sabır.. "madem bu kadar duygusal, bu kadar kırılgan, bu kadar düşünceli olacaktım; niye erkek oldum lan ben" diyebilen erkektir. cildirtacak kadar yavas, cildirtacak kadar umursamazdir. sonra doner "n'aptim ki ben?" diyip insanin sabrini olcer. utangac olur bu erkek modeli. dısardan kibar gözükmelerine karsın yakından tanıdıkca odun olduklarını anlayacaksınız. uzak durmanızı tavsiye ederim.
Soran+1 yılyengeç erkekleri genelde %68 i yengeç gibi yanpirik yanpirik yürürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla şey yapma
balık14 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
Cevap sahibi+1 yıloha aynı ben
Soran+1 yılya dalga geçme lütfen :/
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmiyorum gerçekten aynı ben :d
Balık
21 Yorumla
Soran+1 yılDiğer balıkların aynısını kopyalıyorum. Ne kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
+1 yılaslan
11 Yorumla
Soran+1 yılgercekten lukse duşkun ve poh pohlanmayi cok seven kadin tipidir. her zaman el ustunde tutulması gerekir. bu burca mensup bayanlari etkilemek icin diş gorunuşe onem vermeli ve ilk başlarda zuppe ve fırlama goruntusu cizilmelidir. sonraki donemlerde icinizdeki romantik ve cocuksu kimligi acıga cıkardıgınızda artık herşey bitmiştir. o kadar artistliğine rağmen, yaşadıklarına gık demeyen kadın. konuşma yeteneğini kaybeder yine anlatmaz, gülme yeteneğini kaybeder, rolünü unutmaz, saykodur ve ne istediğini bilemez. üstünlük mücadelesine girmeyi o kadar sever ki, uğrunda mücadele edilecek bir sevgili kalmadığını görmeyebilir. fark ettiği ufacık bir ayrıntı, kocaman kararlar almasına neden olabilir. genelde güzel kızların yanındaki şişko kızlardır. uzanamayacağı ciğer yoktur. menzili dışında sadece mundarları bulunur. şımartılmayı sever.. ya da babaları tarafından böyle alıştırılmıştır..
Yengeç
12 Yorumla
Soran+1 yılyengeç burcu kadınları kincidir, unutmaz ve affetmezler. eskimiş tabir edilebilecek değerlere halen inanırlar yaratıcılıkları ve hayalgüçleri hayatlarını her yönden etkiler (meslek, cinsel hayat, vs.) değişken bir ruhu olur, alıngandır (yağmur yağıyor bana ördek dedin misali) bir an sığınacak yer arayan nazlı bir kuzu iken, bir sonraki an yardıma ihtiyacı olan birini koruyan yırtıcı bir kaplan oluverir ve çok doğru bir tespittir ki, göz kalemiyle dudak boyar yengeç burcundan güzel kadın çıkmaz. çok değer verdiği bir insandan bile ışık hızıyla soğuyabilir ve bu onun için gayet doğaldır. her zaman kendine göre haklı sebepleri vardır, olmasa da yaratır. yeri gelince çok destek verirken yeri geldiğinde acayip eleştrip dağları deviren, dürüstlüğüyle moral bozan kişilik. beynini bir dakika olsun rahat bırakmayan kadındır. 40 tilki değil,40 tilki sürüsü dolaşır kafasında. düşünmediği bir an yoktur.
oğlak
11 Yorumla
Soran+1 yıloğlak burcu erkeği yanlışlıkla kendisini arayan telefondan olay mahallinde konuşulanları dinlemek için arabayı kenara çekip 15 dakika boyunca dinlemekte hiçbir sakınca görmeyen sinsi bir insandır. aynı oğlak burcu erkeği söz konusu konuşmayla ilgili maruzat isteyecek kadar kendini kaybedebilen bir çeşittir. büyük yüzdesi tekstilci çocuğu olurlar, en sevdikleri mekan rahmetli pasha en sevdikleri yemek hepsidir. mantıksızlık boyutundaki mantığıyla, sinir eden iğneleyici sözleri ve o şeytansı bakışlarıyla diken üstünde oturtur sizi. kıskanç kısıtlayıcıdır ve ona sorsanız dünyadaki en mükemmel insandır ve düşünceleri her zaman doğrudur, başkalarınınkilerle kıyaslanamaz bile. hiç çekilmez...
+1 yılboga
13 Yorumla
Soran+1 yıliyi yorum bende boğayım Boğa burcu insanı bazen can sıkıcı olmasına karşın, genelde sevimli ve sıcak kanlıdır. Nabza göre şerbet vermeyi bildiği için her ortama çabucak alışır. Fakat bu, yabancı insanlara samimi davranacağı anlamına gelmez. Kuşkucu ve kararsız karakterli boğa, yabancılara karşı soğuk ve çekingen olacaktır.
Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez. En kötü huyu inatçılıktır. Yönetilmekten ve emir almaktan hoşlanmaz. Fikrini söylediği anda konu kapanmıştır ve bir daha onu asla yolundan çeviremezsiniz. Boğa insanının en başarılı olacağı alan sanattır. Heykel tıraş, mimar, şarkıcı, ressam ya da yazar olabilir. Para kazanmayı iyi bildiği için işadamı ve banker olması da muhtemeldir. Boğalar fakir doğsa bile zengin ölürler.- +1 yıl
Beni cok güzel özetledin cok tesekkür ederim yorumunuz icin :)
Soran+1 yılRica ederim :)
Koç.
13 Yorumla
Soran+1 yılcok gururlu ve inatci olurlar. gururlarini kiracak herhangi bir hareketi ise yillar gecse de unutmaz, yeri ve zamani gelince cevabini verirler. bencil ve şımarıklarsa, karşılarına kendilerinden daha çok düşünmeye değer bulacakları biri/birileri çıkmadığındandır. bunlara yapılacak en büyük pislik sevgili olana kadar aşırı yoğun ilginizle etraflarında pır dönüp bunaltıp, sevgili olduktan sonra sallamamak , hiç arayıp sormamak hatta görüşmemek olacaktır. evet bu davranışınızdan sonra yola gelmeleri mümkündür. Değişime kafayı takmışlardır. döviz bürosundaki 'change' bile bazı koç burcu kadınlarının dikkatini çeker. kıskanç, egoist, bencil, çalışkan, hırslı, duygusal, hayalperest, sosyal, çok seven, çabuk sıkılan, anlık sinir patlamaları yaşayan, patlamanın sonrasında hemen pişman olup geri adım atan, cesur mu korkak mı olduğu anlaşılamayan kadınlardır.
Soran+1 yıl:) tamam sağol
+1 yılBalık 🎣
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser,
manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.- +1 yıl
Birçok şey bana uymasa da böyle yorum yapılması komik ve eğlenceliymiş 😂
Soran+1 yılsaftorik olmalısın biraz çünkü balık kadını geneli böyle malesef :/
terazi
14 Yorumla
Soran+1 yılDengeli bir dengesizliğe sahiptir.. bir bakmışsın deniz gibin göl gibin, bir bakmışsın volkan olmuş patlamış.. saf görünselerde nası kandırdıklarını anlayamazsınız. adamı suya göturup susuz getirir.. genelde seks yaparken yataktan düşüp ölürler. dinlenip dinlenip kacilmasi gereken "tek" erkek tipidir en buyuk problemleri ifade yetersizligidir. İclerinde yasadiklarini bir turlu seslendiremezler. ne anlar, ne de anlatabilirler. yorar, kasar, bayar, acitir, kanatir, ebesini beller yani kadinin. Bir ömrü bir türlü yerinde durmayan iki tane kefeyi sabitlemeye çalışarak tüketir. kimi zaman ağırlık yapsın da kefeler yerinde dursun diye kadın koyar o kefelere, kimi zaman bu bir hobi, bir uğraşı olur, kimi zaman bir iş olur, meslek olur bu. hormonları ve beyni sürekli kavga eder. çok düşünür, çok kurar. İnsanları terminatör gibi tarar, yeni girdiği bir ortamda yamuk yapacak adamları şak diye tespit eder ve bu konuda da pek yanılmaz.
Soran+1 yıldalga geçmiyorsan teşekkürler :D
+1 yılYay :)
13 Yorumla
Soran+1 yılpatavatsızlık ve hazırcevaplık niteliklerini bulundurduklarını söylersek yalan olmaz...
gezmeye de düşkündür bunlar hakkaten; buna ek olarak özgürlüklerine de fazlasıyla düşkündürler, kendilerine haksızlık yapıldığı kanısındaysalar bazı çıkışlarda, itirazlarda bulunurlar... en cok, aptal yerine konmaya calisildiklarinda, iyi niyetleri suistimal edildiginde ve durustluklerinden suphe edildiginde ofkelenirler. Allahtan belasını isteyen* erkeklerin mutlaka tanismalari gereken burc kadini. yapılan bir planın bozulması ve belirsizlik en nefret ettiği şeydir.- +1 yıl
Kelimesi kelimesine ben, teşekkür ederiiim :)
Soran+1 yılrica ederim :)
+1 yılİkizler :)
16 Yorumla
Soran+1 yılboşboğazın tekidir kesinlikle ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir.
kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye* car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir.- +1 yıl
Cuk diye oturdu valla 😂😂😂
Soran+1 yıldalga geçmiyorsan teşekkürler :D filozof hanım
- +1 yıl
Dalga geçmiyorum :)
Soran+1 yıliyilere iyi yorum da lazım :) genel inanışa göre; zeki, entellektüel, espritüel, yaratıcı, hamarattır, eğlenceli , çok sosyal, özgürlüğüne düşkün, fazla iddialı , çok tehlikeli , hafızası kuvvetli , müthiş zeki insanlardır. Sadece yemek açısından değil sofranın güzelliği, yeme içme adabı konusunda zevk sahibidirler.. Çok calişkan ve titizlerdir.
- +1 yıl
Ooo teşekkür ederim 😊
+1 yılBalık
17 Yorumla
Soran+1 yılDiğer balık yorumlarımın aynısını kopyalıyorum; Ne kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
- +1 yıl
Toprak atın o zaman üstümüze.
Ben tam tersi gükmeyi güldürmeyi çok severim kapris değilde kendi gösterdiğim ilgiyi göremeyince delirebiliyorum dengesizlikte var ama kimseye aldatma boyutunda yanlış yapmadım
Gömdüler beni cancan @atiser oku da öğren beni ;)
Soran+1 yılen iyi burç olarak bence balık kadınıdır diğer yorumlarımı okudun mu
- +1 yıl
Yok okumadım
- +1 yıl
@atser ayağını denk alıyosun o zaman :)
koç burcuym
11 Yorumla
Soran+1 yılcok gururlu ve inatci olurlar. gururlarini kiracak herhangi bir hareketi ise yillar gecse de unutmaz, yeri ve zamani gelince cevabini verirler. bencil ve şımarıklarsa, karşılarına kendilerinden daha çok düşünmeye değer bulacakları biri/birileri çıkmadığındandır. bunlara yapılacak en büyük pislik sevgili olana kadar aşırı yoğun ilginizle etraflarında pır dönüp bunaltıp, sevgili olduktan sonra sallamamak , hiç arayıp sormamak hatta görüşmemek olacaktır. evet bu davranışınızdan sonra yola gelmeleri mümkündür. Değişime kafayı takmışlardır. döviz bürosundaki 'change' bile bazı koç burcu kadınlarının dikkatini çeker. kıskanç, egoist, bencil, çalışkan, hırslı, duygusal, hayalperest, sosyal, çok seven, çabuk sıkılan, anlık sinir patlamaları yaşayan, patlamanın sonrasında hemen pişman olup geri adım atan, cesur mu korkak mı olduğu anlaşılamayan kadınlardır.
Kova
11 Yorumla
Soran+1 yılLaldatma eşikleri çok ama çok düşüktür. duyguları kısacık bir zamanda inanılmaz değişir. osttaki dinamitler gibidir, dengesizdir, patlar. çok ciddiye almamak gerekli kendilerini bu sebepten. takılalım dedimi takılmak gerekli, gittikten sonra unutmak. kafası düz bir doğrultuda işlemez, zik-zak halindedir. önce coşup, ilginç örneklerle konuya yeni bir bakış açısı getirdiğini düşünür, konudan konuya atlar bunu yaparken, baş-orta-son kavramlarından tamamen bağımsız üç-beş cümle kurar. işte bu nedenledir ki, genellikle kurallı cümle kuramaz bu yaratıklar, devrik olur cümleleri... değişik örneklemelerle konuyu açıklamaya çalışır. karşısındakinin anlamayan yüzünü fark ettiğinde duvara toslamış gibi olur, susar sonra.
başak
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yılÇok sabırlı kadınlardır, girdikleri ortamda her halleriyle farkedilir ozelliklere sahiptirler. asla yabanci gibi kalmazlar. onlar hakkinda "ne kadar da soguk biriymiş beaaa" yakistirmasi yapilamaz asla. çunku zaten sicacik hal ve tavirlariyla bu serzenişe meydan vermezler. karşisindaki insani sezmeyi-sezinlemeyi iyi becerirler. oyle ki; o insanin bile kendisini ifade etmek için aklina gelmeyen-gelemeyen tanimlari bir çirpida gun işigina çikarabilecek kapasiteye sahiptirler. başak kadini bir arkadaşiniz varsa, neş-e'i muhabbet asla eksik olmaz. Şefkati, merhameti diğer duygulardan daha üstün tutar. gösterdiği özeni, harcadığı emeği karşısından aynen bekler.
+1 yılTeraziyim
13 Yorumla
Soran+1 yıldiğer terazi yorumumu kopyalıyorum yine.. En sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
- +1 yıl
Hayir asla kabul etmiyorum.. ben sevdigime bagli bir insanimdir ve ben birini seversem diger kisilere karsi kör olurum sevdigimi kiskanirim yaninda olurum. Aldatmam zaten gozum sevdigimden baskasini gormez..
Soran+1 yılalınma hemen biraz fazla alıngan bu burçlar ve egoisttirler dikkat et yont kendini biraz buradakilerin hepsi doğru değil ama çoğu da doğrudur
+1 yılkoç.
16 Yorumla
- +1 yıl
Evet bana uyuyor. Bunu sozlukten alinti yapmissin
Soran+1 yılo kadar kopyala yapıştır yaptım umarım beğenmişindir.
- +1 yıl
Burçlarla ilgili netteki tüm kaynakları okudum zaten. kendi fikrini yazsan iyi olurdı
- +1 yıl
Bir de koc burcu kimsenin etrafinda pir donmeyin agir Olun. Agzin in icine bakan birine asla Asik olamaz bir koc hemen ilgisini kaybeder
Soran+1 yıltamam aldım kopyayı koça aşık olursam öyle yaparım :D
+1 yılBoğa
12 Yorumla
Soran+1 yılbende boğayım sana iyi yorum yapıcağım ondan dolayı Boğa burcu insanı bazen can sıkıcı olmasına karşın, genelde sevimli ve sıcak kanlıdır. Nabza göre şerbet vermeyi bildiği için her ortama çabucak alışır. Fakat bu, yabancı insanlara samimi davranacağı anlamına gelmez. Kuşkucu ve kararsız karakterli boğa, yabancılara karşı soğuk ve çekingen olacaktır.
Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez. En kötü huyu inatçılıktır. Yönetilmekten ve emir almaktan hoşlanmaz. Fikrini söylediği anda konu kapanmıştır ve bir daha onu asla yolundan çeviremezsiniz. Boğa insanının en başarılı olacağı alan sanattır. Heykel tıraş, mimar, şarkıcı, ressam ya da yazar olabilir. Para kazanmayı iyi bildiği için işadamı ve banker olması da muhtemeldir. Boğalar fakir doğsa bile zengin ölürler.- +1 yıl
hmm doğru
+1 yılOğlak.
11 Yorumla
Soran+1 yıloğlak burcu erkeği yanlışlıkla kendisini arayan telefondan olay mahallinde konuşulanları dinlemek için arabayı kenara çekip 15 dakika boyunca dinlemekte hiçbir sakınca görmeyen sinsi bir insandır. aynı oğlak burcu erkeği söz konusu konuşmayla ilgili maruzat isteyecek kadar kendini kaybedebilen bir çeşittir. büyük yüzdesi tekstilci çocuğu olurlar, en sevdikleri mekan rahmetli pasha en sevdikleri yemek hepsidir. mantıksızlık boyutundaki mantığıyla, sinir eden iğneleyici sözleri ve o şeytansı bakışlarıyla diken üstünde oturtur sizi. kıskanç kısıtlayıcıdır ve ona sorsanız dünyadaki en mükemmel insandır ve düşünceleri her zaman doğrudur, başkalarınınkilerle kıyaslanamaz bile. hiç çekilmez...
+1 yılBalık
11 Yorumla
Soran+1 yılDiğer balıkların aynısını kopyalıyorum bu arada yükselen burç demek dışarıdaki tutumunu diğer burcun ise kendi kendine olan tutumunu yansıtır. Akrep için diğer yorumu oku. Ne kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
+1 yılakrep
11 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcu kadınları aynı beden içerisinde nemfoman ve frijit olmanın çelişkisini yaşarlar. Bir de üstüne koltuk altı deodorantı seviyesindeki zihinsel yetenekleri, kendilerinin içinden çıkılmaz girdaplara sürüklenmesine vesile olur. Gerçekte akrep burcu bireyinin kadını olmaz. aslında tüm burç üyeleri erkek doğar sonradan çeşitli yöntemlerle kadın olurlar. Başkalarına çektiren, ama en çok kendine çektiren burcun kadını. vicdansızlaşsa da bazen, duygularını dışarıya yansıtmasa da bilirim ki en çok zehri yine kendisine saplar. Bır bır bır konuşup kendini ortaya döktüğünü düşündüren modelleri bile sonuncu numarasını hep kendine saklar. Hafif kiloludur, midesine düşkünlükleri sayesinde ilerki yaşlarda vücut tipleri bozulur. Burçlar kuşağının femme fatale kadınıdır. tehlikeli olmasıyla ünlü akrep burcu kadını bu konuda akrep burcu erkeğinin bir adım gerisindedir.
akreep :)
14 Yorumla
Soran+1 yıldiğer yorumumun kopyasıdır Akrep burcu kadınları aynı beden içerisinde nemfoman ve frijit olmanın çelişkisini yaşarlar. Bir de üstüne koltuk altı deodorantı seviyesindeki zihinsel yetenekleri, kendilerinin içinden çıkılmaz girdaplara sürüklenmesine vesile olur. Gerçekte akrep burcu bireyinin kadını olmaz. aslında tüm burç üyeleri erkek doğar sonradan çeşitli yöntemlerle kadın olurlar. Başkalarına çektiren, ama en çok kendine çektiren burcun kadını. vicdansızlaşsa da bazen, duygularını dışarıya yansıtmasa da bilirim ki en çok zehri yine kendisine saplar. Bır bır bır konuşup kendini ortaya döktüğünü düşündüren modelleri bile sonuncu numarasını hep kendine saklar. Hafif kiloludur, midesine düşkünlükleri sayesinde ilerki yaşlarda vücut tipleri bozulur. Burçlar kuşağının femme fatale kadınıdır. tehlikeli olmasıyla ünlü akrep burcu kadını bu konuda akrep burcu erkeğinin bir adım gerisindedir.
Soran+1 yılRicalar 😊 inş. sevmişsin yorumu
+1 yılİkizler
14 Yorumla
Soran+1 yılTanısıldıgı an ınanılmaz cekici cazibeli ve seksi gelen, ilerleyen gunlerde aslinda o kadar da cekici olmadiklari nitekim cekici gelen ozelliklerin bir cogunun sahte ya da degisken olan bu nedenle dikkat edilmesi gereken, uzak durulamiyorsa iki kere dusunulmesi icab eden hiçbir kızın onu reddemeyeceğini düşünüp, biri teklifini reddedince hırs yapıp daha da batan erkek modeli normal olmak pek hoslarina gitmez. Uc noktada yasamayi severler, ya en populerlerdir ya da en ezik. Dedikleri ile yaptiklari hic uymaz, super kararsizdirlar. Kadınların çenesini eskiten erkektir.
- +1 yıl
Benim için çoğu geçerli değil tam tersi yalnızlığı severim kadınlar ilgi gösterir ben uzak kalırım falan açıkçası bir zaman sonra tüm nefret edenler gelip akıl danışmaya başlar nefret ettikleri kadar seviyorlar ikizleri dengesizlik var ama bir o kadar da vazgeçilmeyiz bu da gözlemlerimden anlaşılıyor birine ne zaman yol versem o peşimde koşmuştur hangi burçtan olursa olursa olsun
Soran+1 yıl5-6 tane beynin var kararların değişir karekterin sürekli değişir bir karekterde tutunamazsın o yüzden ikizler adını taşıyorsun
- +1 yıl
İkizler bir zaman sonra kıymeti biliniyor ne derseler desinler
+1 yılbaluk
12 Yorumla
Soran+1 yılAlkoliktir, sabittir romantiktir. Ayrıca buyuk astroloji ınsancıkları derler kı : balık burcu erkegı icin sans omrunde bır kere elıne gecer ya degerlendırır ve cok başarılı olur ya da bakar oyle gecer gıder, kalan hayatını diplerde yaşar o yuzden 35 yasına gelıp de para, basarı veya une kavusmamış balık erkegınden gelecekte bırşey beklemek dogru olmaz. Bazen olduğundan farklı görünmeye çalışır yiğitliliğe bok sürdürmemek için. Doyduğunu anlamaz.(sadece yemek anlamında degil, her konuda) vıcık vıcık duygusaldır insanın eline bulaşır.
- +1 yıl
burçlara inanmam elleham. okuyup eğlendim
+1 yılBalık
14 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar aksini iddia etse de, çoğu zaman dünyanın en saf kadınlarından biridir. Bir şeyin beyaz olduğunu bilirken aynı zamanda siyah olduğuna inanmamak için hiç bir neden göremeyen burcun kadını. Kapris kumkuması, mutsuzsa, onunla aynı odaya girdikten bir saat sonra bileklerinizi kesme ihtimaliniz çok yüksektir. Biri onu üzerse faturayı dünyaya keser, manik ve depresif hal arasını su yoluna çevirmiş olan bu kadına mecbur kalmadıkça yaklaşmayın. Fabrika ayarı var mıdır, bir bulsam o ayarı belki bir şeye benzer diye de boşuna aramayın, doğuştan hatalı oluyo bunlar. Burcun geneline genellemek istemem, ama göz yaşları içinde tek taş takıp evlilik teklifi kabul ettikten 3 hafta sonra başkasına aşık oldum ben diye sizi aldatan cinsleri de var. aldatmak demişken de çatır çatır akşam simidi.
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBoga
Dinliyrm12 Yorumla
Soran+1 yılHer daim aç bu kadınlar yemek yemek yemek başlıca kelimeleri, venüsten kaynaklı güzel de oluyor bunlar. oldukça inatçı ve alışkanlığından vazgeçemeyen bir yapı sergilerler.
kesinlikle uzak durması gereken ise kova burcu erkeği'dir. bu kadar zıt bir ikili olamaz. ama aşkın gözü kör olsun diyerek konuyu kapıyorum. Kokulara karşı inanılmaz hassas olan, kolay kolay ağlamayan kadın. Seksi seven kadın grubuna dahil olan kadın grubu. Genelde iri yarı ve libidosu yüksek ama eşine ölümüne sadık olan kadındır. Kırmızıdır, iyi anlaşabilmek için matador olmakta fayda vardır. Devamlı övülmek ister. Günde 34095834 kere " aşkım çok güzelsin" deseniz bıkmaz. giydiği elbise için çok yakışmış demesseniz, bir daha giymeme ihtiyacı bile duyabilir. En az boğa kadar güçlülerdir. önceki boğa kadını yorumumu kopyaladım- +1 yıl
Hmm gormedim tesekkurler.. Evet az cok ben 😊
Kova
14 Yorumla
Soran+1 yılPek çok güzel özelliğine ek olarak, hiç bir işe yaramayan adam biçimidir.. Her şeyi az çok bilirler ama hiç bişeyi tam olarak bilmezler.. hayatları boyunca tercih yapma noktasında sürekli error verirler; her şeyi aynı anda isterler, 3-4 kızdan aynı anda hoşlanırlar ve bu durumu saklamazlar, aslında çevrelerindeki tüm kızlar onlar için sevgili adayıdır... ybu erkeklerin çoğu uzaklara gitmek istediğini söyler sık sık... daima yüzeyde yaşarlar, derinliğe özenirler ama kendilerini hiçbir şeye veremedikleri için adapte olamazlar, gözleri hep dışardadır... bu yüzden ne yaşadıklarını anlayamazlar, anladıkları nokta da ise karşılarındaki kişiyi kırmış olurlar. Kendileri dışındaki insanların boşbeyinle yaratıldığını düşünecek kadar kendilerini üstün zanneden erkeklerdir. önce yaptığım yorumun aynısı fakat birşey daha ekliyeyim sanatçı ruhludur ya enstrumançalarlar ya da ressam olurlar vs vs sanatla ilgili şeyler yani
Soran+1 yılbir enstruman çalıyor musun
+1 yılİkizler
17 Yorumla
Soran+1 yılBoşboğazın tekidir ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir. kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye* car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir.- +1 yıl
Sinirlerim kolay yatışmaz ve de bana söylenen özel bir şeyi asla kimseye anlatmam tek yanlış buydu (yalnız özel değilse anlatmaktan çekinmem :D) . Evet sinirli olduğumda sinirimi herkese belli ederim ve sinirimi söylene söylene çıkarırım tepkilerim ağırdır. Neredeyse hepsi doğru :)
Soran+1 yılistersen yorum daha fazla yapabilirim
- +1 yıl
oluuuur :)
Soran+1 yılgenel inanışa göre; zeki, entellektüel, espritüel, yaratıcı, cok calişkan, cesur, değişken ve titizlerdir. iş hayatinda başak burcu kadinindan cok daha başarili olduklari gercektir. bu sebeple patronlarin gozdesidir. ama arkadaş olarak tercih edilmezler. sevgilisi varken ileriyi düşünüp yedek sevgili yapandır. sevgiyi, ilgiyi, birlikteliği, aşkı, insanı, işi, gücü, kitabı, giysileri, parayı... hep daha fazlası için çalışır, didinir ve çirkin olan hiçbir şeye tahammülü yoktur. her çocuğu sevemez, her insanla gülemez, her yüzüne gülene güvenmez. ama istisnai durumlarla karşılaşıldığında da kendini bir kapatır bir daha geri dönmez.
- +1 yıl
yedek sevgili olayi yanlis onun harici dogru
Soran+1 yıltamam :)
+1 yılBurçlara inanmam
16 Yorumla
Soran+1 yılhangi burçsun?
- +1 yıl
İkizler
Soran+1 yılBoşboğazın tekidir ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir. kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye* car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir. Ayrıca burçlar kutsal kitaptada geçer;karekterler ile ilgili olarak. Fakat geleceğe dönük yorumlara inanmayınız.- +1 yıl
Sağol 😁
Soran+1 yıluymamış mı biraz
- +1 yıl
Dedikodudan nefret ederim insanlarla kaynasmakmi insanlardan da nefret ederim hic sevmem gereksiz konusmayi. 😊
+1 yılbalık
11 Yorumla
+1 yılkoç burcu
11 Yorumla
+1 yılKova.
16 Yorumla
Soran+1 yılerkekleri parmağında oynatmayı en iyi beceren kadın tipi. kova kadını arıza feministtir. seks hayatı az ama özdür. akıllıdır, fakat maymun iştahlıdır. "beni rahat bırak" cümlesi en sık söyledikleri şeydir. kafa dimdik, gozler hedefte, saga sola, asagiya yukariya bakmadan dumduz ilerleyen akil kupudur. o yolda kimi zaman egoistce kimi zamanda safca yurur durur. fikri her ne ise, kafasina ne yatmissa tek gordugu, duydugu da o olur. ilerici, degisime, yenilige bayilan bir tarzi olsa da aslinda hayati tek bir lensden goren bayandir. zevzek ve inatci kova kadinlarininda da bir o kadar cekilmez bir yondur. cogu zaman kova disisi bu dahiyle hiyari ayni bedende tasiyan, anlasilmasi guc kadindir. büyük bir çoğunluğunun saçı kızıldır ya da kızıl olmuştur bir dönem. yapmadıysa da yapacaktır. baskın karakterlidir. arkadaş ortamında muhabbeti kontrol eder ve doğru bildiğinden taviz vermez. agresiftir. çok fena patlar, çok çabuk da söner.
- +1 yıl
Tam 12 den vurdun..
Sahiden bir ara saçımı kızıl yapmıştım hep aklımda yapsam mı yeniden diye..
Eline sağlık
Soran+1 yılçok teşekkür ederim daha fazla yorum yapabilirim
- +1 yıl
Sevinirim 😉
Soran+1 yılEnerjik, hayat dolu, sıkı çalışan, çekici, yaratıcı, sadakatli, zekasıyla ve adalet duygusuyla bir dünya insanı olmasıyla tanınır çünkü çok büyük bir insan sevgisiyle doludur. Kendine ait olan dünyasını saklamak ister ve bu her kova kadınını birbirinden ayrı kılar çünkü kova kadınları gizemlerinin farkındadır ve onu korumak kollamakla kendilerini görevli bilirler.. süt gibi kadınlardır her gün sabah ve akşam içmek insanın ömrünü uzatır.
- +1 yıl
Bu da iyi yönlerim yalnız süt gibi olduğumdan arada hazımsızlık yaptığım oluyor..
Teşekkürler
+1 yılYay.
13 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntıya gelemez. tek başına kalmaktan hiç sıkılmaz. bıraksan tek başına evde peşpeşe birkaç gün bile geçirebilir. oyalanacak bir şeyler mutlaka bulur. ev dışında da rahat eder ama. işin aslı her yere yayılabilen bir özelliği vardır. yeni bir yer görmekten de sapıkça bir zevk alır. hiçbir şey yapmazsa istanbul'da sokak sokak gezinir. boğazına düşkündür. yemekten zevk alır. kalender adamdır. çok fazla çıkıntılık yapmaz. işine gelmezse ortamdan koşarak uzaklaşır. bunu da beceremezse huzursuzlanır, mızmızlanır. konuşkan, eğlenceli, dengesiz insanlardır. çoğu zaman oldukça arkadaş canlısıdırlar fakat asla güvenmeyin. kimseyi umursamazlar, onların tek derdi hayattan olabildiğince zevk ve eğlence çalmaktır. sizle eğlendiği sürece beraber olur. kadınları ise sadece eğlenmek için kullanır.
- +1 yıl
Herşey iyi gidiyodu ama son cümlelere doğru değişti :D
Soran+1 yıl:D özel iyi yorum da yapacağım
boğaaa
13 Yorumla
Soran+1 yılbende boğayım sana iyi yorum yapıcağım ondan dolayı Boğa burcu insanı bazen can sıkıcı olmasına karşın, genelde sevimli ve sıcak kanlıdır. Nabza göre şerbet vermeyi bildiği için her ortama çabucak alışır. Fakat bu, yabancı insanlara samimi davranacağı anlamına gelmez. Kuşkucu ve kararsız karakterli boğa, yabancılara karşı soğuk ve çekingen olacaktır.
Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez. En kötü huyu inatçılıktır. Yönetilmekten ve emir almaktan hoşlanmaz. Fikrini söylediği anda konu kapanmıştır ve bir daha onu asla yolundan çeviremezsiniz. Boğa insanının en başarılı olacağı alan sanattır. Heykel tıraş, mimar, şarkıcı, ressam ya da yazar olabilir. Para kazanmayı iyi bildiği için işadamı ve banker olması da muhtemeldir. Boğalar fakir doğsa bile zengin ölürler.
+1 yılBalık
11 Yorumla
+1 yılBalık
15 Yorumla
- +1 yıl
Bazilari doğru 😂
Soran+1 yıldiğer bazılarıda öteki balıklarda var :D
- +1 yıl
İvet bende yok, tesekkur ederim 😄
Soran+1 yılşüpheli durum tabi olmasada azıcık ama azıcık :)
+1 yılKoç.
11 Yorumla
Soran+1 yılinanamayacağınız kadar inatçıdır. israrcıdır, obsesyonla tutarlılık arasındaki çizgide seyreder.
duygusaldır, efsanevi siniri duygusallığının sonucudur. sevdiklerine karşı çok dürüsttür, ama yeri geldiğinde göz kırpmadan yalan söyleyebilir. ideallerini herşeyin üstünde tutar, bu nedenle büyük aşk hikayelerinin kahramanları bu gruptan gelir genelde. herşey bir yana, en beğenilmeyen özelliği bile bu burca mensup insanlar için gurur kaynağıdır. unutmadan, doğuştan şanslı erkeklerdir bu burca sahip olanlar... herkese adil davranmak gibi bir manyaklığı vardır bu adamların. herkese adil davranmaya, adil olmaya özen gösterirler. en büyük özelliklerinden biri sohbet ortamlarında çok esprilidirler, güldüremediği insanlardan hazzetmezler.
Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. başak :D
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHadi bro
18 Yorumla
Soran+1 yıl? evet bekliyorum
- +1 yıl
Hissedemiyin mu skdhsjd terazi
Soran+1 yılsöyle burcunu
- +1 yıl
Yazdim ya
Soran+1 yılterazi lastik jimnastik :D berbat burçtur kısaca alttaki yorumun aynısı kusura bakma En sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
- +1 yıl
Daha once sevgili yapmadjm bu cogunun haksiz cikarmaz mi
Soran+1 yılya yaparsan?
- +1 yıl
Yapmam
+1 yılKova
12 Yorumla
- +1 yıl
Baştaki kısımlar evet aynı ben :)
Terazi
11 Yorumla
Soran+1 yılyorumun aynısı kusura bakma En sevmediğim kadın burcudur, uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç birşey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın.%73 oraninda sag kalca sol kalca dengesizligi vardir bu kadinlarda bu sebepten terazi gibi sallanirlar arka taraftan, dengeye gelemezler. Ayrica lezbiyen egilimin en cok goruldugu ikinci burcun kadinlaridir. %24 le en cok dislek ihtiva eden mutfak levazimati burcu insanidir. Uykucudur, kincidir biraz da pasaklıdır. Ağlarken aynaya baktığında ağlamayı bırakıp sivilcesini sıkan kadındır terazi.
+1 yılAkrep
14 Yorumla
Soran+1 yılHarap edercesine çekici, güçlüce cinsel dürtülüdür. bu burca mensup erkeklerin çektiğini zodyaktaki başka hiç bir burç çekmemiştir. hatta herhangi bir kızlı erkekli toplulukta bulunan şişman, gözlüklü, korku filmlerinde mutlaka ilk ölen bir birey bile akrep burcu olduğunu ifade ettikten sonra değişik tiksinme, korkma, çekinme ünlemleri eşliğinde diğerlerinin gözüne farklı görünmeye başlar. biraz sıkıya gelince kacar, özgürlügüne kosar. umursamazdır. vicdansızdır. tepkisizdir. hicbir sey söylemesine gerek kalmadan sırf tavırlarıyla karsısındakini delirtir. herkes onun sevgilisidir. yanlıs bir taktikle yaklasılırsa ters teper, adamı maymun eder. şu dünyada hakkında kimsenin iyi birşey demediği erkek cinsi. doğduğu andan itibaren ölüm ve yaşamın sırlarını aramaya başlar.. dünyanın en yalnız adamıdır. kelime kelime anlatırsak : hırslı, kindar, duygularini belli etmeyen, sapık, dengesiz, narsist
- +1 yıl
Beni bu kadar gömdüğün için teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Şaka maka bir yana hepsi doğru..
Soran+1 yıl😂 Sezgileri gelismis, duygusaldan cok melankolik, guvenilir, girişkendir genelde en çirkini bile çekicidir bu adamların gülüşü, bakışı, sevişi, aşkı bambaşkadır, kimselere benzemez.
Oğlak buyur dök :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaşırı inatçı kadındır, kırdıktan sonra tekrar gönlünü yapmak için kılıktan kılığa girmeniz gerekecektir, en iyisi uzak olsundur. görebileceğiniz en karamsar ve paranoyak kadınlar bu burcun mensubudur. sabit fikirli kadınlardır. iş kolik. kariyer yüzünden herkesi satabilir. hırslıdır, çok hırslıdır. sivri çeneli, odun gibidir, ters giden bir durumda terkeder, uzak durun. Çok sabırlıdırlar. Ölseler keşke. kibir abidesidir. kendini beğenmiştir. kıskançtır. paylaşmayı sevmez. çabuk sinirlenir. sadıktır, aldatılmayı kabul etmez. merhametsizdirler. kincidirler. En aşağılık burçtur. Tamamı ile pragmatizm üzerine kurulu, çıkara dayalıdır. Yaptığı her şey çıkarına denk düştüğü içindir. Asla samimi ve içten değildir. balık kadar olmasa da hafif tırlak karılardır. düzen delisi, sorumsuz birisi ve cahil birisi görünce yanında 1 saniye bile tutmayacak kadın tipidir. dunyaya tepeden bakarlar!
Soran+1 yılherkeste paranoya olacak değil diğer oğlaklarda var onlarda
Yengeç
14 Yorumla
Soran+1 yılbunu önceki görüşümden aldım yengeç burcu kadınları kincidir, unutmaz ve affetmezler. Eskimiş tabir edilebilecek değerlere halen inanırlar, dışarıdan hiç bir şeyi kafasına takmaz gibi görünür duygusal değilmiş, çok cesur ve sertmiş gibi davranır ama sadece yengeçin kabuğudur bütün bunlar içindeki et yumuşacık ve lezzetlidir yumuşacıktır; çünkü duygusaldır, kırılgandır, maalesef çok alıngandır (yağmur yağıyor, bana ördek dedin kadar!) lezzetlidir; çünkü aşk, arkadaşlık, yatak onunla eğlencelidir, sınırsızdır, korkusuzdur
paylaşımcı, merhametli, dürüst ve haddinden saf ve iyi niyetlidir.. ikinci gruptakiler ise "duygusuz, feminem, saldırgan" olandır. bunlar hayatın sillesini yemişler gibi kendi kendine komplex yaparlar, sürekli bir sorunlu modunda takılırlar, aşkı, sevgiyi, romantizmi pek sevmezler
Soran+1 yılhepsi sende toplanmış olamaz bazıları yoktur elbette
+1 yılAkrep?
13 Yorumla
Soran+1 yıldiğer akrep kadını yorumumu kopyalıyorum yine Akrep burcu kadınları aynı beden içerisinde nemfoman ve frijit olmanın çelişkisini yaşarlar. Bir de üstüne koltuk altı deodorantı seviyesindeki zihinsel yetenekleri, kendilerinin içinden çıkılmaz girdaplara sürüklenmesine vesile olur. Gerçekte akrep burcu bireyinin kadını olmaz. aslında tüm burç üyeleri erkek doğar sonradan çeşitli yöntemlerle kadın olurlar. Başkalarına çektiren, ama en çok kendine çektiren burcun kadını. vicdansızlaşsa da bazen, duygularını dışarıya yansıtmasa da bilirim ki en çok zehri yine kendisine saplar. Bır bır bır konuşup kendini ortaya döktüğünü düşündüren modelleri bile sonuncu numarasını hep kendine saklar. Hafif kiloludur, midesine düşkünlükleri sayesinde ilerki yaşlarda vücut tipleri bozulur. Burçlar kuşağının femme fatale kadınıdır. tehlikeli olmasıyla ünlü akrep burcu kadını bu konuda akrep burcu erkeğinin bir adım gerisindedir.
- +1 yıl
Cok tesekkurlerr :)
Soran+1 yılricalar :)
Koç 😃
13 Yorumla
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne