ahahahahaha planlar kurulmuş 😂😂 hain nunu 😂 hazır cevap ol böyle 🤪😇 alttaki yorumu çok geç gördüm ama tam kafamda şimdi nasıl trip bğendirsem diye düşnüürken bi baktım ki ne göreyim nunum şaka yapmış 😂😂
sen kendini niye katıyon çık aradan😂😂 bende bi sıkıntı var bence insan seçemiyorum ben veya hususi kötüleri ayıklayarak seçiyorum belki de🤔 neyse seçsemde sıkıntı yok maksimum hayatımda kaplayacağı yeri belli birinin bana en kötü neyi olabilir ki 🤔 diye düşünüp umursamıyorum. 😂
E doğal olarak 😂 fındık dallarından üzerine düşecekler hep 😂 ama zararsızdır korkma. Henüz beni ısıran olmadı 😂 bu yaşıma kadar sadece bir kere kene yapıştı bana o kadar 😂 😂
10 yıla merdiven dayadım 😂 yeterince eski mi onu görmüş olabilmem için 😂 Söyle söyle 🤭 benden sır çıkmaz. Hem belki sitedeki yeni hesabını biliyorumdur. Buluştururum sizi 😂
Bizim bahçeler kötü sen yürüyemezsin oralarda güzel. Fındık amelesi olmaz senden. Seni fındık harmanının içine atalım sen fındık ye orada sıkılına kadar 😂
27 yi Gaziantep diye yorumlayıp senden fıstık mı istesem yoksa bayram geliyor diye fıstıklı baklava mı yapsan 🤤🤤 Benim de karnım fıstık ve baklavaya doysa 🤤🤤😋😋😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olur söyle
Sen beceremezsin ama ben zorla köle gibi çalıştırırım seni 😂😂
Offf günler yavaş geçsin yine bu azabi çekmek istemiyorum.
Olur olur senden olur 😂 deneyimli gibi duruyorsun 😂😂
Yokk valla hâla belim ağrıyor o günden beri 🤣🤣
Ülen kaç ay geçti üstünden. Tekrar toplayacağız yakında az kaldı 😂 😂
😀😀😂😂😂
yesillenmis fındık dallarıyla aramin olacağını sanmıyorum ndndnd
Sen toplanıp eve gelen fındıkla ilgilenirsin o zaman 🤔 seni bahçeye götürmeyiz 🤔
o aşamada neler yapılıyor 🤨
Fındığın yeşil kabuğundan ayrılması, kuruması için güneş altına serilmesi filan 😂
ay yok kalsin
Sen fındık amelem olmaya layık değilsin 😒😂😂
peah😂
olmaz gibi bağ bahçe işleri benlik degil.. yine de uygun fiyata çalışırım 😂
Para yok sana 😂 yardıma geleceksin. Toplarken istediğin kadar yiyebilirsin o kadar 😂
iyi daha karlı ben çok yerim 😂
Maşallah bu ne iştah 😂 afiyet olsun. Siteye girdiğin doğum tarihin doğru mu bilmiyorum ama yaşın değişmiş. Doğum günün kutlu olsun diyeyim 😂
değil 26yım hala çıtır sayılırım senin gibi 30a kosmuyorum 😂
Biliyorum 26 olduğunu 😂 bu hesap 28 idi 29 oldu. Ondan söyledim 😂
30 olmama az kaldı 🥺 çok az kaldı 🥺
Söyle bakayım 🤔 Bende ona göre bişiler söylerim sonra 😂😂
Sen her şeyi başarırsın. Olur o yüzden 😂
youtube.com/shorts/ubmPinL0-zI?feature=share
Ama biz senle balkonda keyif yaparız. Diğer ameleler toplasın. İşleri ne 🤭😂
Yemin ederim küsecektim 😂 görüldü yazıp gidecektim 😂 hiçbir soruna cevap vermezdim ucuz yırtttın çok ucuzzzz 😂😂😂
Senin yazacağın görüş için cevabı hazırlayalı çok oluyor 😂 videoyu yan sekmede hazır tutuyordum 😂
ahahahahaha planlar kurulmuş 😂😂 hain nunu 😂 hazır cevap ol böyle 🤪😇
alttaki yorumu çok geç gördüm ama tam kafamda şimdi nasıl trip bğendirsem diye düşnüürken bi baktım ki ne göreyim nunum şaka yapmış 😂😂
Ben seni sokar mıyım bahçeye hiç 😂 kuş sesleri eşliğinde balkonda çayımızı yudumlarken tavla atacağız senle 😎
Aynen ben girmek istesemde sokmaz izin vermezsin🤩 sen dur ben sana toplarım dersin😂😂🤗
Bir yandanda kaytarmayın iyi çalışın diye gözümüzün amelelerin üzerinde olsun ama ahahahajfdjdsfs
Ben onları drone ile takip ederim. Beraber seyrederiz 🤭
Çalışınnnnn keten yakalılar 😂
youtube.com/shorts/vVe3Y22-MXo?feature=share
😂😂😂
fındıklı ice latte mizi yudumluyarak izleriz bunu 😂😂😂
Evet yanında merakettimmiste ablanın yaptığı fındıklı kurabiyelerke birlikte tabi 🤭
ahahahaha kadına bak yaaa 🙄 kalbimden vurdu yine😍❤️💘😂😂😂
ama bana yapıyo sana vermeme izin verirse veririm 🤭🤭
Sen vermek istedikten sonra bir şey demez 🥺 beni neden sevmiyor anlamadım 🥺 oysa ben onu sevdim 🥺 abla dedim 😔 o bana böreği, çöreği çok görüyor 🤤🤤🤤
veririm o zaman nunuma kıyamam ki 🥺😂 seni sevmiyor değil beni çoğ çoğ çoğ seviyor benden sana kalmamış 😂🤭
Neyse. Hiçbir abla karnımı doyurmadan kurtulamaz elimden 😎 görür o 😎
ahahahaha senin nunun varsa onunda tortisi var 😎😂😂
Pofff 😔 😂 😂
pof deme uf de 😂🤭🤭
Hiç pof demem zaten 😂 desem desem of derim ama yazarken pof yazasım geldi 😂
normalde of derken bu sefr pof dedi p ile ne demek istedi acaba? diye sorasım geldi 😂😂🤣🤣
Hof da diyebilirdim 😂 daha önce yazıldığını gördüğüm oflama çeşitleri sadece 😂
böyle zoraki uydurma görmedim 🤔😂
Ne olsun istiyorsun anlamadım ki 🥴
ne istediğimi bilmiyorum 😔
Klasik tc kızı 😂
asla şaşırtmam 😂 tc erkeği sanki biliyor 😏
Ben of erkeğiyim. Ayrı bir cumhuriyetiz biz 😂
ahahahaha tabi tabi 😂 biliyorum ben of erkeğini bana anlatma 😂😂🙄 soğudum oftan ofa of diyorum 🤣😂
Sen mıknatıs gibi kötü olanları çekmişsin kendine 😂
Hoş bu durumda ben de kötü oluyorum sanırım 🥴🥴😂😂
sen kendini niye katıyon çık aradan😂😂
bende bi sıkıntı var bence insan seçemiyorum ben veya hususi kötüleri ayıklayarak seçiyorum belki de🤔 neyse seçsemde sıkıntı yok maksimum hayatımda kaplayacağı yeri belli birinin bana en kötü neyi olabilir ki 🤔 diye düşünüp umursamıyorum. 😂
Duyusal olarak bir zayıflık göstermezsen bir şey yapamazlar 😂 insan sevdiğinden kırılır. Sevme kimseyi. Kimse üzemesin seni 😂
yooo severim niye sevmeyeyim😂 değer verirsin ama herkes ne ekerse onu biçer🤔 Kimseyi kendinden öteye koymazsan üzemezler 😂 kalpsiz diyenlerim çoktur 😂
Öyle olmak lazım. Sen doğru olanı yapıyorsun üzülmemek adına 😂
Yooo yanlış yapıyorum 🤔 niye kandırıyosun beni 🤨🤨🥺😂
Sen öyle diyorsan öyledir nunu 😨😰
demek kandırdın beni 🤨 sana nunum demiştim 😪😪
Nunum diyeceksin tabi başka ne diyecektin ki 😇
başka bir şey mi diyecektim 😱😱
Sana sormak lazım 🙄 nunum diyeceksin. Önüne bazı sıfatlar koyabilirsin 🤔 biricik nunum, harika nunum, benm için çok kıymetlisin nunum gbiu😂
Sana nunum demiştim ya
O nunu soldu
Hani bu son demiştim ya
O gün sondu
🥲🥲😪
Mideme gömerim o zaman.
Lahmacunu dürerim o zaman.
Alt tarafı açlık bu da işte.
Doymak bilmez miyim aman 😪
Şarkıları mı karıştırdım. Doğru gittim dimi 🤔
ahahahahah karıştırdın 😂😂 İlhan abimi pek dinleyen olmaz bilmemen normal 🤔
https://www.youtube.com/watch?v=_70DqRgm8O0
Biliyorum yaa 😂 giriş müziği iki saniye çalınca hatırladım 😂
senin yüzünden açtım dertlencem şimdi 🥺😪
niye ne diyecektinki dedin ki niye aklıma getirdin haa niyee 🥺😪😪😂😂
Ben de dertliyim bugün. Şimdi birer litre süt içerdik kurabiye eşliğinde dertleşerek. İyi giderdi :/
offf 🥺😪 şaka maka bir kaç gündür berbat geçiyor getir sütü getir 🥺
Kurabiyeyi at fırına. Ben de ineklerin memelerini elime alayım bakayım bir şey verirler mi bana 🥴
vermezler 🙄 ben olsam izin verirlerdi 🙄 desene sütsüz kaldık 🥺
Marketten alırım yapacak bir şey yok 🥴
Ahaha köy işlerinde istekli fakat çok beverikli değilim bir de sen yorumla
Olur olur 🤔 seni bahçeye götürmeyiz 🤔 evde yemek işlerine filan bakarsın 🤔😂😂
Ahaha onu da koordine edemem ki 😅 hem banane ya bahçeye gitmek istiyorum ben sizi izlerim fksjdj
Maşallah elinden de hiç bir iş gelmiyor 🙄
İzlemek yok 😡
Diğer herkes kadar toplayacaksın 😎
Ahaha olur ama ben anında yenmeyen şeyleri toplamayı sevmiyorum dksk taze fındık yeniyor mu
Yenir daha lezzetli hatta. Ama fazla kaçırma. Bünye alışık değil diye cırcır olabilirsin 🤭🤭😂😂
Fıstıktan alışmış olabiliyor muyuz acaba 😆 onun alışkanlığı olmaz be ya dkdk tama geliyorum bekle
Yok öyle bir şey inanma. Üreticiler fındık azalmasın diye uyduruyor 😂 şişene kadar ye 😂
😅 tamam bana uyar ohh yeşillik e orada çok böcek oluyordur dimi şimdi 🙀
E doğal olarak 😂 fındık dallarından üzerine düşecekler hep 😂 ama zararsızdır korkma. Henüz beni ısıran olmadı 😂 bu yaşıma kadar sadece bir kere kene yapıştı bana o kadar 😂 😂
Haa iyi o halde 😌 kene 🥺
Zararsız kene. Acıkmış da 😇 iyi biri olduğum için onu kanımla besledim 😇
Hımm kendinizden besliyorsunuz yani aa müthiş bir doğa dengesi:D
Sadece onu değil. Sivri inek de beslerim bazen. Nerede bir aç görsem doyururum 😔 çok merhametliyimdir 😔
Ah ne ince düşünceli bir bey d
Öyleyimdir 😎 bu inceliğimle zengin bir karı düşürüp hayatımın geri kalanını rahat içinde sürdürmeyi planlıyorum 🤑🤑🤑😂😂
Zengin "karı" senin inceliğinle ilgilenmez foakdj o değil de burdan bir arkim vardı bana onu hatırlattın
Nicki nasıl bir şeydi. Yaşımız tutuyor mu 🤔 ülen o çıkıyormuşum bak sen işe o zaman 😂
Profildeki sensen o değilsin d sadece benziyorsunuz site içerisi duruş olarak 😅
Benim evet 😂
Kim ki senin arkadaş 🤔 kim bana benzeme cüretini gösteren hadsiz 😡 nickini söylesene 😂😂
Ahaha ya 😅 uzun zamandır yok burada. Eski üye misin sen ancak o zaman görmüş olabilirsin. Bir ara feno oldu
10 yıla merdiven dayadım 😂 yeterince eski mi onu görmüş olabilmem için 😂
Söyle söyle 🤭 benden sır çıkmaz. Hem belki sitedeki yeni hesabını biliyorumdur. Buluştururum sizi 😂
Ahaha yok ben bazı şeylerin o anda kalmasının daha hoş olduğunu düşünürüm. Söyleyeyim kulağını ey
Eğdim 👀
Kulağım sende. Dinliyorum 👂😂😂
Söyle ama hiç sanmıyorjm jdndjd
Bizim bahçeler kötü sen yürüyemezsin oralarda güzel. Fındık amelesi olmaz senden. Seni fındık harmanının içine atalım sen fındık ye orada sıkılına kadar 😂
Ay çok tatlı geldi neden jdndjsnd tamam ben harmana gidiyorummm
Ağustosta gel 😂😂 fındıklar gömerim seni 😂 😂
Gelirim bak 😂
Gel ülen 😂 bekliyorum 😂
Ayarlıyorum jdndjsnd
Sen zahmet etme ben söylerim olmaz alerjim var
Üzdün 😔
Tamam sen evde yemek işleriyle ilgilen 🤔 bir de ne yiyeceğiz derdimiz olmasın eve gelince 😂😂
Buna kabulüm sjghs
Anlaştık 🤝 😂
Bence olmaz, ama yine de söyle bakalım. 😁
Olmaz deyip kurtulamazsın 😂 olur 😎 en hası olur hatta 😎
Bildiğim kadarıyla fındık ağaçları dik, yokuş gibi yerlerde oluyor. Ben ise fazla esnek biri olmadığım için oralara çıkamam.
😂
Çıkarak toplanan bir şey değil 😂 dalı kendimize çekiyoruz 😂 üstesinden gelirsin 💪 😎
Tamam o zaman. 😁
Yaza bir amele daha ayarladım 🤭 bu yaz fındık derdinden erken kurtulacağım inşallah 😂
Olur mu benden?
Daha iyisini bulamam. Bir ay sonra hazır ol 😂
Benden olmaz
Seni yemek hazırlayan gruba yazıyırum 🤔 fıdıklıktan gelince aç karnımızı doyuralım diye güzel güzel yemekler yapacaksın 🤤😂
Olur 🤩
Anlaştık 🤝 Ağustos ayında trabzona bekleriz 😂😂
Soyle
Oooo harika olur. Senin gibilere her zaman ihtiyacımız var fındıklıkta 😂
🤣
Söyle bakayım
Daha iyisini bulamam diye düşünüyorum 😂 Ağustos ayında gel başla 😂
Ordan bakınca ameleymi benziyom 😂😀
Benzeyen benzemeyen herkesin yardımına ihtiyacım var 😂 kısa zamanda bitirmek lazım bu işi 😂
Desteğini benden esirgeme derin mavi abla 😇😇😂😂
Para ver destegin alası olayım 😀
Para vereceksem profesyonel fındık amelesi olman lazım 😂 yoksa fındık tokluğuna toplayacaksın 😂 toplarken istediğin kadar yemek serbest 😂
Amanm kalsın para yoksa bende yokum 😃 karnim findiktan doyar seneye bu yıla idare eder beni ne findikmis arkadaş 😂
27 yi Gaziantep diye yorumlayıp senden fıstık mı istesem yoksa bayram geliyor diye fıstıklı baklava mı yapsan 🤤🤤
Benim de karnım fıstık ve baklavaya doysa 🤤🤤😋😋😂😂
Senin fıstık fiyatından baklavanın fiyatından haberin yok herhalde 😂😂
Ama hadi beylik yapayım canın sağolsun 😂
Yaaaa 😍🤩😬
Artık ablamsın. 😎 Her gördüğüm yerde ablaaaa deyip baklavaları börekleri çörekleri sorarım sana 🤤🤤
Ağzım sulandı 🤤🤤
olmaz benden gibi 🥺
Senden iyisini nerede bulacağız. Toplanan fındıklardan hemen kurabiye yaparsın 🤤🤤
hıı hiç işim yok hemen kurabiye yaparım 😂
Boş durma diye işte 😂 hiç işin yokmuş 🤭
yapamam 😂
Ne desem reddet zaten 🙄
iyi yapıyorum 😌
Nunuma diyeyim fe o istesin senden börekleri çörekleri 🤤
Benim lafım dinlenmiyor hiç 🙄
tortilla isterse yaparım çünkü o kızı seviyorum 😂
Sevdiğinin sevdiği dostundur. Benim istediğimi niye geri çeviriyorsun 🥺
Bu nasıl ablalık 😔
Söyle bakalım
Sen topladığından çok yersin 🤔 olmaz 🤔