AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
akrep burcuyum
Akrep burcu erkeği sekse aşırı düşkünlükleri olduğu kadar yalnızlığa da bir o kadar düşkünlükleri vardır.
dogruya dogru tebrikler
Eyvallah
2 Nisan 78 doğumluyum
Dogum saatim sabah 05 00
Koç burcu erkeği insanlığı, dostluğu güzel olan, çıkarına ters düşmediği surece de çok merhametli olan insanlardir ama ilişkilerde insanın ruh sağlığını zorlarlar.
Yay burcuyum 6 aralık
Kötü yerden vurdun eski sevgilim 17 Aralık Yay burcuydu sadece tek kelime söyleyebilirim (taş kalpliler).
Sen ne burcusun peki
8 Ekim Terazi
Eger yay kadınının özgürlük seyahat eğlenme yönlerini sıkmışsan taş kalpli olabiliriz
Yay kadınları bağlamanmaktan korkuyor sevgi aşk size göre değil onu öğrendim Sizde.
Aslan ve mükemmelim teşekkürler
engel
Kova , yükselen de İkizler
Balık burcuyum
Aslan
Aslan burcu Kadını herkesin aslan kadınları üzerinden nasıl travmaları var bilmiyorum ama bir yerde okumuştum zamanında, tüm burçların ilk aşklarına olan tavırları hakkında bir yazı. aslan kadınları için diyordu ki, bu burç kadınlarının ilk aşkı yoktur. ama hayatlarına girdikleri erkeklerin genellikle ilk aşkı olurlar. öyle
Ahahhaha nokta atışı kim demişse
Aslan burcu Kadınları valla çok güzel oluyorlar. hele o saçlar ve gözler. insanın ömrüne ömür katan kadınlardır.
Aslan kadını ilk aşkı yoktur 🤣
Aslan burcu kadını tatlı beladır. eğer size kilitlendiyse kıymetini bilin. her konuda uyumludur. kendi özelinde en iyisi olmak ister ve kendine rakip kabul etmez. onunla yola çıktığınızda, öyle güzel ve size özel yapar ki yaptığı şeyleri, sanki o insanın sizin için yaratıldığını düşünürsünüz. zaten değil vazgeçmek, gözünüzü başka bir kadına çevirmek bile aklına gelmez. hayatınızı öyle kapsar.
🤣🤣aslan ne mükemmelmiş
Daha neler neler var ...
Duymayı isterim 🤣🤣
aslan kadininin en spesifik özelligi, cüretkar olmasıdır. bir kadın, dışa donuk ve ortami donine etme egilimindeyse, bir de görece "prenses" tribinde degilse, o kadın yüksek ihtimalle aslandir. aslanlarla ilişkiye başlamak kolay, değil cok zordur. bu yüzden, uzun sureli ve ciddi ilişkilerin kadinlari değildirler. en azindan, isteseler de olamiyorlar. her kadin gibi, bunu isteseler de, liderlik egolari ve baskin olma israrlari nedeniyle, erkekleri sogutuyorlar. sevisme ve romantizm konusunda da oldukca iyidirler. cunku spontane olan her seye bayilirlar. bu da heyecana ve yenilige ac olmalarindan kaynaklanir.
Aslan evlenmedin bence 🤣🤣
Aslan burcu kadınıyla evlenen dünya üzerinde 20% Erkek var gerisini sen düşün...
Gerçekten öyle mi 🤣
Evet
Aslan burcu kadını en iyi anlayacak kişi Terazi erkeği dır veli nimettir, ilişkide ikili kolay anlaşır, terazinin herkesle iyi geçinen yönü, aslanın iyi vakit geçirme arzusuna, her zaman gülmeye ve eğlenmeye hazır olmasına iyi gelecektir. terazi de bu hareketli ve pozitif insanla geçirdiği vakitten memnun kalacaktır. aslanlar söylediklerinin dinlenmesini ister ve terazi bu konuda da ideal bir partnerdir.
Kritere bir yenşsi daha eklendi desene 🤣
ilgi odağı olsun yeter.
Seviyoruz napalım🤣
aslan kadınıyla ilişkide olmanın zorluğu, onların bazen inatçı ve kendi fikirlerine bağlı kalma eğiliminde olmalarıdır. bu durumda, onlara anlayışla yaklaşmalı ve kendi düşüncelerini kabul ettirebilmek için diplomatik yolları kullanmalısın örneğin, onların fikirlerine de değer verdiğini göstererek ve ortak noktalar bulmaya çalışarak.
aslan kadını, sadakate ve dürüstlüğe büyük önem verir ve bu konuda toleransları düşüktür. dolayısıyla, onların güvenini kazanmak için sadık ve dürüst bir partner olmalı, hiçbir şekilde ihanet etmemelisin.
Bu kadar aslan Burcu nasıl tanıyon
Çevremde çok var erkeği kadını insan ister istemez çözüyor
İyi bir gözlemcisın
Sağol, birde hobi olarak Astrolog ilgileniyorum Burçlar hakkında Barbaros kozan Mine ölmez bunları dinliyorum sürekli sanada tavsiye ederim.
Yok ben pek sevmiyorum anlamıyorum da
Burçlara inanmıyormusun?
Pek değil
Astroloji ve burçlar senin karakterini belirliyor ve kişiliğini yansıtıyor öğrenmelisin bence faydası var gelecekte.
İkizler yukseken terazi ay balik
Yengeç
Yengeç burcu kadını ev insanı burcudur. evde vakit geçirmeyi severler. evlilikle ilgili, aile ile ilgili durumları bünyesinde toplayan kadındır. kendisi ile sohbet edilmesini, ilgilenilmesini ve düşüncelerinin onaylanmasını çok seviyorlar. değişken düşünceleri var fakat o anda söylediği bir şey varsa onu onaylayacaksın. sorgulamayacaksın. bu burcu anlatan en iyi felsefik cümle, değişmeyen tek şey değişimdir.
Kova
Kova burcu kadını kurnazdır
size ilgilisi alakası varsa arar sorar, sürekli iletişim halinde kalmaya çalışır. işi bittiğinde ya da sizden iyisini bulduğunda direkt tüyer.
Hayır be
tüm burçlar arasında en sevimsiz ve bencil olanı bunlar olabilir. her zaman gizli bir ajandaları da vardır. tüm internet bu burcun kadınlarıyla doludur. aman dikkat edin.
😒
Kova burcu kadını her şeyi bunlar bilir, dünya kendi etraflarında döner, göründüğü kadar masum olmayan , ortada elde etmeyi istediği bir şey varsa her türlü fedakarlığa girişen karşılığında ağacın meyvasını yiyen kadındır.
Gömdün yeter ama aaaa
Ajda Pekkan Kova burcu , bakman yeterli
Terazi
terazi kadını güç ister, teslim alınmak ister. beğenilme duyguları fazlasıyla önemlidir. bir ortama girdiklerinde dikkat çekmeyi mutlaka başarırlar. egoları zarar verecek derecede yüksek kadınlardır. istemezlerse kendilerini sevdirmezler. dikenlidirler. intikamından korkulması gereken kadınlardır. zaferin üzerine küstahça şampanya kadehi kaldırırlar. terazi burcuna mensup kadınladan elleri çirkin olanına da rastlamdım bugüne kadar.
Koç….
Koç burcu erkeği En asil duyguların insanıdır. en kral babacan adamdır çekemeyeni kıskananı çoktur.
İki şey biliyorum. Delikanlıyız söz verirsek yaparız birde korkmayız gerisi hikaye
Parayı çok seviyorsunuz ama
İşimiz olmaz… biz saygıyı severiz para el kiridir
Adamsın
Yengeç
Yengeç burcu kadını saçma sapan bir kadındır, adama hayatı zindan eder. adama kafayı yedirtir, git dedim ama gitmemeliydin der. ağlar, trip atar, çok kıskançtır, sürekli kısıtlar seni. sen onunla çektirdiğin bir fotoyu facete profil fotosu yaparsın, o ise profil fotosu olarak sadece kendi fotosunu koyar. süründürme politikası izler, mızmızlanır, egosu çok yüksektir, erkeğini kısıtlar ve bunu herkese gösterir, bak ben onu nasıl süründürüyorum der. bir de durduk yere ağlar anlamazsın neden olduğunu.
Hmmmm haklısın
İkizler
adında ikizler olduğu için, sürekli iki yüzlü çift karekterli damgalamasına maruz kalan burç ve burç insanıdır. yazık ki, insanlar kolayca bir durumdan sıyrılıp hayata ve diğer durumlara adapte olmayı iki yüzlülük olarak algılıyorlar. ikizler burcu kadını, çok hızlıdır beyler, dans etme cesaretini gösterenleri alalım piste sadece konuşanları değil, yani sonuç kısaca şudur : ikizler burcu kadını anlatılmaz ancak yaşanır!
Oğlak
Oğlak burcu kadını dışarıdan soğuk görünür, yakın çevresine karşı samimi ve fedakardır. güvenmesi zaman alır. herkesle samimi olmaz ama ortama ayak uydurur.
Doğru ama ayak uyduramam
ayak uydurmamanın sebebi yönetici gezegenin satürndür.( Oğlak burcu Kadını) bu da ona soğuk, mesafeli bir hava katar. bu yüzden siz onu soğuk, mesafeli biri olarak tanırsınız. sonrasında ise sizi tanıdıkça, eğer içselleştirirse sizinle yakınlık kurar ve insancıl tarafıyla yüzleşirsiniz.
yönetici gezenegi satürn olduğu için analitik zekası ve gözlem yeteneği yüksektir. çevresine kolay insan almaz. uzun bir gözlem ve seçim aşamasından sonra hayatına girebilirsiniz. bu yüzden elitist gibi görünebilir,
Bak bu doğru
Yengeç burcuym
Koç burcuyumm
Oğlak
Oğlak burcu kadını
bu yaşıma kadar bunu gözlemledim. hepsi takıntılı. sadece neye takıntılı olduğunu kestirmek gerekiyor. bşr şey onlarda takıntı haline gelince hiçbir zaman değişmiyor. takıntılı oldukları konu neyse üstünden yıllar geçse de değişmiyor azalmıyor kaybolmuyor.
Net net, kafasında bir şeyi bir yere koydu mu onun doğrusu odur artık. Değişmez yani
oğlakların olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. öğrenin. Oğlak hanım diyeceksiniz
Kova
Kova burcu Kadını hava grubu içersinde en mantıkçı burç kadını diyebiliriz, ikizler ve teraziye göre ayakları daha yere basar. arkadaşlık ilişkileri güçlüdür, sizi sahiplenir. komik, çok konuşan ve eğlenceli insanlardır ama iş duygusal bir birlikteliğe evrilmeye başlarsa tavırları tam tersine dönebilir; ilişki insanı değildirler.
Biraz da teraziyi anlatır mısın?
Terazi burcu kadını uzun ilişki sevse de aldatmadan duramayan ama aldattıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi sevmeye devam eden, pollyana ruhlu yaratıcı kadın
Oğlak
Oğlak burcu erkeği öncelikle her şeyi bilirler. bilmeseler bile mutlaka iddialaşırlar. her konuda söyleyecekleri bir söz vardır. hep anlatırlar. genel olarak cimridir ve ikinci elcidirler. malları kıymetlidir, eskilerini atmak, vermek istemezler. çalışkan ve sorumluluk sahibidirler. askeri disipline sahip oldukları için bir görev verilirse mutlaka yerine getirip yanına tik atarlar.
bir de sıkıcılar. dünya üzerinde eğlenceli oğlak sayısı bir elin parmağını geçmez.