Erkekler kendilerinden daha zeki, güçlü ve espritüel bir kadınla birlikte olmak ister mi? yoksa gurur meselesi mi yapar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aslında olmak istemez, ama şahsen ben isterim çünkü daha çok çaba harcayıp , daha çok beyin jimnastiği yapma şansın olur ,a ama kadın multaka benden küçük olmalı ki , ben zaten zeki ve güçlü kadına karşı , hayat tecrübemle savaşabileyim :) ama bir ipte iki cambaz oynamaz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
cevaplara bakıyorumda kadınlar bir okadar riyakar erkekler de bir o kadar aptal (arkadaşlar kusura bakmayın benim tarzım bu biraz sert konuşurum ) kadının akıllısı idare edebileceği erkeği kendine aşık eder zekasını göstermez erkeği yönetir aptalı sadece konuşur biz erkekler içinde acı gerçek şu ki bizde kendimizi akıllı ve güçlü sanırız fakat kadın bize ihtiyacı varmış gibi yaparak işve ve cilve yaparak istediğini yaptırır bu her zaman öyle olmuştur düşünün ki atalarımız olan osmanlı da dahil haremlerindeki kadınlar yada uçkur davasından 5 asır hüküm sürmüş osmanlı imparatorluğunu dağıtmış yok etmiştir şimdi şapkanızı önünüze alıp düşünün kim akıllı kim aptal
00 Yorumla
Benim birlikte olduğum kadınlar genelde güçlü, zeki ve espirili oluyor. Bu özellikleri taşımayanlar ise gözüme "basit" göründükleri için beni etkilemiyorlar.
Fakat ben kimseyi kendimle kıyaslamam. Benden daha az ya da daha çok bu özelliklere sahip olması değil, önemli olan birlikte bunu ne denli güzel kullanabildiğimizdir. Kadın (varsa eğer) daha iyi olan yanlarını erkek üzerinde bir baskı unsuru haline getirmediği sürece o ilişki oldukça keyifli olur.21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
29Cevap
Korkutmaz çünkü başkasının zekasını da kendim için kullanabilmek isterim. Bana sevgiyle bağlı bir insandan da bu istediğimi alırım.
Zeki insan aklını çok iyi kullanır, fakat çok zeki insan başkalarının aklını da kullanır. Ben onun istediği duyguları ona yaşatarak onun zekasını kullanabilirim.18 Yorumla- +1 yıl
ouuuw . +1
İsterim ama
Bir özellik daha
romantikte olmalı
gül gül nereye kadar :))12 Yorumla- +1 yıl
kadındaki romantizmi uyandırmak için gülmek iyi bir enerji kaynağı olabilir:)
:) nasıl anlamışız zeki olduğunu İQ testi mi yapcaz zira bana hiç denk gelmedi kendimden zeki old. düşündüğüm bi hatun :))
güçlü derken kariyer sahibi demek istedin heralde :))
zeki ve güçlü olması pek etkili değil ama
espritüel olması tercih sebebidir :))00 YorumlaNeden yapayım ki. Akıllı bir kadınla birlikte olursan bütün işlerin güzel gider. İleride aile kurarsan o kadınla, çocukların da annelerinden alacakları için genlerini onlarda akıllı ve mantıklı olurlar. Zeki kadın isterim her zaman.
20 YorumlaTam tersi insan onunla birlikte olmaktan zevk alır..Konuşması, sohbeti, dostluğu, arkadaşlığı, sevgili olursa o hali çok farklı ve zevkli olur...Anlatılmaz yaşanır...Bilenler bilir..Bilmeyenler işte böyle yazanlardan okur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkarlar cunku kandinlar guclu erkege sirtlarini dayarlar hayatlarina bakabilirler bu durum kadinlar icin zor deyildir. Ama erkek kadinina herzaman her konuda yardim etmek ister eger erkek kadindindan gucsuzse bu erkegi sikintiya dusurur bu durumdan dolayi zeki kadinlar erkekler icin zordur ama davul bile dengi dengine mantigiyla problem cikmaz
10 YorumlaEğer erkek de kendine güvensizlik,kompleks varsa kesinlikle gözünü korkutur.Korkutmaz diyorsa da yalan söylüyodur.Ben de öyle şeyler olmadığı için korkutmaz kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılKorkutmaz. Aksine kışkırtır.
Ama yok, kadın böyle olmadığı halde, kendini alenen böyle nitelendiriyorsa; o otursun orada, ben bi sigara alıp gelicem hemen.. 50 sene sonra.. Belki..
:)00 Yorumlakorkutmuyor cünkü gecim davsi zor güclü bide zekiyse calisiyor
erkekler tek basina ev gecindiremi yor artik10 Yorumlaİstemez olurlar mı.. Onun hayali ile yaşlanırlar.. (:
14 Yorumla- +1 yıl
yaşlanmana gerek yok.var öyle kadınlar:)
- +1 yıl
parmakla gösterilmez:))) sen farkedicen
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. genelde ego sorunu yaparlar o nedenle de kadınlar zaman zaman bilinçli aptal görünürler
10 YorumlaYok dostum. Öyle kadın adama, donunu kafasına giydirir.
22 Yorumla- +1 yıl
:)))))))))))))))))
+1 yılErkekten erkeğe değişiyor.Özgüveni olmayanların gözü korkar
20 Yorumlaerkeklere fazla zeki olmak yaramıyor...daha sınra dırdırcıya çıkıyor insanın adı.
20 Yorumla
+1 yılkarşılık lı anlaşabildikten sonra hiç bir sorun olacağını sanmıyorum.
00 Yorumla:) gülüyorum sadece neden gurur yapayım gurur duyarım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılterk edilmişliğim var tecrübeyle sabit :D valla istemiyolar
11 Yorumlagenelde korkarlar.. kendilerinden üstün hatun istemezler...
20 Yorumlaolması gereken zaten öyle kadınlarla birlikte olmak...aşağısı kurtarmaz zaten...
00 Yorumlaistiyorum canım eğer oyle biriysen şansın hayli fazla öptüm
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kendinden daha az zeki, güçlü ve espritüel bir erkek tercih etmeyecekleri için sorun olmaz.
00 Yorumlaeninde sonunda alt edeceğim için , ne kadar zor bir kız olursa o kadar güzel olur
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 785 cevap paylaştı.
u +1 yılBenim evde var bir tane. Şikayetim yok.
20 Yorumla
+1 yılAsla, aksine çok daha bağlayıcıdır o kadın,.
12 Yorumla- +1 yıl
sizin gibi düşünenlerin var olduğunu bilmek güzel
- +1 yıl
Sıradan değildir çünkü o kadın, sana yeni çığırlar açar ve her defasında ayrı bi haz alırsın, kadının da erkeğin de makbul olanıdır aslında bu.
+1 yılBilakis hoşuma gider.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ezmeye çalışmadığı sürece sıkıntı yok .
00 Yorumla
+1 yılMemeleri büyükse durumu kabullenebilirim.
21 Yorumla
+1 yılister(im), yapmam(zlar).
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır öyle kadınlar tam tersi güven verir.
00 YorumlaNe istediğini bildiği sürece sorun değil.
00 Yorumla
+1 yılaptal ve güçsüz kadın yoktur
02 Yorumla- +1 yıl
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardıra benzedi bu:)
- +1 yıl
aynen:)kadının her türlüsünden korkarım çok tehlikeli :))
Ben isterim sorun olmaz
00 Yorumlane kadar güzel olur..ne kadarrr..
00 YorumlaOnur duyarım. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç korkutmaz cesaretliyimdir
00 Yorumlahayır etkiler
00 Yorumla
+1 yılzamtukrok rıyah
11 Yorumla- +1 yıl
"Hayır korkutmaz"
Fakat düzden yazmak gerek. Aksi takdirde "imla hatası" gerekçesi ile paylaşımların kaldırıma tehlikesi taşır.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Güçlü, zeki ve espritüel bir kadın gözünüzü korkutur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat