Nasıl Olunur bu ağzı laf yapan erkek modeli , nasıl bu hale gelinir,
Üstadlardan yardım bekliyorum...d
Üstadlardan yardım bekliyorum...d
Ağzı laf yapan demek; "konuşan ama konuştuğunu dinleten ve dolu dolu konuşan" demektir.
Yeri gelince bilginle ortalığı estirebilmeli; yeri gelince espirilerinle etrafı kırıp geçirebilmeli; yeri gelince özgün fikirlerini söyeyerek insanlara "vay canına; haklı" dedirtebilmeli ve yeri gelince kadınına edebi cümleler sarfedip onu kilitleyebilmelisin.
Son zamanlarda ayağa düşen "karizma" lafının gerçek karşılığı budur. Öyle giyimle kuşamla olan bir şey değil. Girdiğin ortamda kurduğun hakimiyettir bu.
Ama bu durum herkesin kolaylıkla yapabileceği türden değildir. Öncelikle geniş bir genel kültür ve dünya görüşün, popüler kültür mizahına yakın bir duruşun olmalı; özgüvenin yüksek ve iletişimin kuvvetli olmalı.
Tüm bunları yerine getirirsen "ağzı laf yapan adam" olursun.
Gevezelere diyorlar ağzı laf yapıyor diye konuşacak birşeylerin varsa konuş.Yoksa konuşma,daha çekici olursun.
Haaa şu laf cambazlığı yaparak kızları zayıf noktasından vurup kandırma yönteminden mi bahsediyorsun? Fazla zor değil aslında karaktersiz olman yeterli. Bak eğer bir kişi seni sen olarak sevemiyorsa, seni sen olarak sevecek birisini bul, en azından karşındaki nasıl bir insanı sevdiğini bilir, kabullenir ;)
tebrik :))
Bol bol kitap oku , genel kültür seviyeni arttır , her konuda az çok bilgin olsun ,kelimeleri yerinde kullanmayıda öğrenirsin böylece daha etkili cümleler kurmak için ...
Cevap
12Cevap
yakışıklıysan lafa gerek yok onlar seni buluyorlar yok degilsen kendine güven yeter her türlü bulursun birini yinemi bulamadın git zengin ol kapında kuyruk olsun zenginde mi olamadin otur evinde 31 cek en güzel kadından daha çok zevk verir.
Çok okuman çok şey bilmen gerekiyor bir ortama girdiğin zaman açılan konular hakkında bilgin oldugu için sen istemesende agzın laf yapar zaten.. Zorlarsan boş konuşursun bu gibi durumlarda hiç konuşma daha iyi :)
Hoş sohbet birisi olmaya çalışabilirsin. Üzerindeki baskıyı azaltana kadar erkek bayan ayrımı yapmadan herkesle konuşmaya çalışmalısın.
Daha fazla İnsanla tanışmaktan, konuşmaktan çekinmemelisin.
ucretsiz ders verebilirim. bu zamana kadar ki hic bir kiz arkadasimi farkli bir yol ile kafalamadim... sadece dil.
Ondan şüphemiz yok:))
Kitap oku , kendini geliştir her şey hakkında bilgin olsun sözlük gibi bir kafa satın al kendine sonra kızlar gelir :D
valla benim arkadaşım vardı tipsizdi ama herif pis laf yapıyodu bütün kızları sohbete bağlıyodu nasıl yaptığını sordum valla kişiliğim öyle dedi denedim ben yapamadım :D
Ağzı laf yapandan öte sanırı mkızlar icraate daha çok öenm veriyor:)
Aynen ağzı laf yapan adamlar bir işe yarayabilir:))
Konuşmasını ve karşındaki kişiyi ikna kabiliyeti olması gerekiyor.
Bu adamlar bize ders vermeli ...
hem de acilen :)
aklına ne gelirse söyle dostummm
Utangaç değilsen zaten öylesindir .
koyver gitsin :D
zamanla oluyor
o benim sanrım:D
Amaç ne?
Ya kadındır ya da para..
olmaz o zaman o iş..
valla benimde agzım laf yapmıyor :/

En İyi Cevaplar