Yalnızlık aslında insanın tekelinde olan bir yaşam tercihi. İnsan içine empoze ettiği ne düşünce varsa o şekilde yaşıyor ve ona göre kah mutlu kahsa mutsuz. Ya kalabalık ya da tek. Sana bazı tavsiyelerde bulunmak isterim. Ama bunları 1 ay boyunca muhakkak uygula. Sonucuda özeldende yazabilirsin. Öncelik ile bir çok sitede bakıcı aranıyor. Kendine ister yaşlı istersede bir bebek bakıcılığı bul. yarım günlük. Cep harçlığını çıkarırsın. Burdan çıkınca belediyelrin ya da başka kuruluşların ücretsiz kursları var. Gerek müzik gerek sanat adı altında onlara yazıl. Gittiğin her ortama muhakkak sonuna kadar gülücükler veya tebessüm kat yüzüne. Tebessüm sadakadır. Dini inancın varsa günde 30 dakika kuranı kerim oku türkçe mealinide. 30 dakika ilmihal oku. 30 dakika nasıl yapılır videoları var ona bak. Hergün şükr et. Karamsar olma daha kötüleri aklına getir hamd et. Onların etkisinde kalma bunlatı yaparken zorda olanlara salavat getirdikten sonra dua et. Yatmadan önce 30 dakika roman oku. Şahai temizliğini kokulu temizlik maddeleri ile yap. Sen benim sevgilimsin beni sevensin beni en iyi sen bilirsin ey yüce yaradan diyr başlayarak pozitif düşünceler ile dua et. Emin olki herşey yoluna girer. Ama muhakkak drdijletimi uygula. Aklının boşta böyle şeyler ile boğulmasına izin verme. Rabbim güzelliklerin hayırlısını versin inşallah kardeşime.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
elbette kolaylıkla beraber bir zorluk vardır ve zorlukla beraber bir kolaylıkl vardır (inşirah süresindeki ayeti unutma
bunun için rabbinden umudunu kesmemelisin o seni zorluklara karşı imtihan içinde yaratır bu yarın senin başına bir gün diğer kişinin başına gelir ama umutsuz olma
insanları allah derecesine göre yaratmış her şey bir imtihan
hoşuna giden bir şey senin kötülüğünedir , kötülüğüne giden bir şey senin iyiliğinedir sen bilmezsin Allah bilir ayeti kerimeyi de unutma
ve burda derdini anlatırsın ama dikkatli olman lazım sana iyiyle yaklaşırlar ama seni tuzağa düşürmesinler her sakallı deden değildir her abi de abin değildir bu da sana nasihat sen kendine güvenmelisin ve bu hayat için ben de varım demelisin ben değerliyim diyeceksin kendi kendine önce kendini kabullenmelisin ben kimim amacım ne her şeyi zamana bırakmalısın ve her şeyin bir imtihan oludğnu bilmelisin Allah sabredenlerle beraberdir unutma Allahtn gelen her şeyi kabullenmek gerekir bunca sıkıntı yaşarsın ne bilirsin arkasında bir hayır vardır ya da ne bilirsin bu dünyada çektiğin imtihanlar sana cenneti açar isyan edersen kendine edersin şirk koşarsın o zaman felah bulamazsın kurtuluşun olmaz165 Yorumla- +1 yıl
+1 becil olmayan olgun olan insanın hali başka. Allah razı olsun kardeşim.
- +1 yıl
belki çok karşı çıkacaksınız belki sövceksiniz ama eğer Allah bizi sınıyyorsa neden hiçkimse mutlu değil bende dahil çevremde bir tane bile mutlu bir insan yok sadece şükreden insan var ama mutlulukla şükretmek farklı şeylerdir. Hiç mi mutlu olan insan yok elbette vardır bunlar benim tanımadığım ya da lise ve ondan önce çağda olan insanlar ben de lisede çok mutluydum gülerdim ederdim de üniversiteye gelince hayattan bezdim 21 yaşındayım 21 yaşında çevremde 1 kişi bile yok sadece bilgisayarda oyun oynuyorum okul da bitmiyor anlayacağınız hayat boş sadece ölümü beklemek var
- +1 yıl
@izmirliali35 Allah kendi yarattigini test etmez, sana katiliyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. --Bende ailenin tek çocuğuyum.
--Ailem küçük yaşta ayrıldı.
--İstediğim hayal ettiğim bölümü okuyamadım ama farklı yöntemlerle ona ulaşmayı başardım.
--Hayatta her şey üst üste geldi anne baba evlendi tekrar.
--18 Yaşında yanlız yaşamaya başladım.
--19 yaşında çalışmaya başladım.
--Şuanda nemi yapıyorum hırsla tüm gücümle hayallerime sarılıyorum çünkü onlar beni ayakta tutuyor.
--Yapmak isteyipte ertelediğim ne kadar hayalim varsa hepsini teker teker gerçekleştiriyorum.
--Ailem hayatta olduğu için şükrediyorum ayrılmaları beni üzüyor ama onların olmadığı bir dünyayı düşünemiyorum.
--Hyavnları çok seviyorum onlara yardım etmeyi çok seviyorum hayat arkadaşım onlar benim onların varlığı bile beni mutlu ediyor.
--Aşk hayatında şimdi olmayabilir ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor.
--Kimse çirkin değildir ALLAHIN yarattığı her kul güzeldir.Yeterki kendine bakmasını bil aynaya geçtiğinde.Kusur ararsan kusur bulursun.Şunu unutmaki kimse 4/4 değil.10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım çok sıkıntı yapıyorsun hayatta senden önemli kimse yok bunu unutmamalısın.Sevgilinin olması için güzel yada çrikin olman gerekmiyor.Yani çirkinsin diye eşin olmayacak mı anne olamayacak mısın ya da sevgilin olmayacak mı.Bence ilk önce bu düşüncelerden kurtulmalısın.Kimse mükemmel değil.Bu dünya yalnızca güzellerden ibaret olsaydı güzel ya da çirkin kavramları olmazdı.Allahu Teala hiç bir şeyi çirkin yaratmaz şuan isyan ediyor ve çok günaha giriyorsun.:)Bu yaşlarda böyle düşüncelere kapılman çok normal keşfedilmeyi bekle tatlım kib.:)
12 Yorumla- +1 yıl
Cevabını beğendim. Böyle akıllı bayanların olması güzel...
- +1 yıl
Tşk ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Bu sorununla yalnız değilsin, bende aynı dertten muzdaribim. Belki için biraz rahatlar diğer yalnızları düşün. Arkadaş edinmeye bak, biraz dışarı çık hava al. Arkadaş edinmeye bak derken, düzgün insanlar, laflayabileceğin falan. Buradan yalnızlıktan muzdarip tüm arkadaşlara sesleniyorum :) Erkek, bayan farketmez. Canınız çok sıkılıyordur, arkadaş edinemiyorsunuzdur, dertleşicek kimseniz yoktur, beni her zaman rahatsız edebilirsiniz çünkü bende yeterince yalnızım :)
Çok takma, herkesin sıkıntısı var.
İyi günler.10 Yorumla
+1 yılYalnızlık aslında yoktur. O dediğimiz kavram bizim istediğimiz bazı durumların gerçekleşmemsi veya kontrolümüz dışında olan durumlardır. Yeryüzünde var olan tüm insanlar tek birey olarak yalnızdır. Çünkü zaten kendinden başka kimseyi düşünmez. O zaaman yalnızlığı ne ile ilişkilendiriyorsun. işte bunun çözümünü bulduğunda artık sen yalnız olmazsın. Eğer çevrende kimse yoksa sor kendine neden yok ben de bir insanım. Bu sorunun çözümünü bulman yeterlidir. Bende yıllardır yalnız yaşadım bu yaklaşık 12 yıldır. Ama kendimi asla yalnız hisetmedim. Çünkü ben varım ve hayata kalmak için savaşıyorum. Sende yap çünkü sen bir insansın düşünen sorgulayan bir bireysin. Bu dünya sana özgürdür.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılİşçi bulma vede halk eğitimin kursları var, oraya giderek bir sanat edinebilirsin. işçi bulma kurumu parada veriyor devam ettiğin sürece ve iş garantiside var. çevrende olur ama çok detaylı anlatma babam yok vefat ya da boşanmış kardeşimde yok sıkıntılarım var deme faydalanmak isteyen çıkabilir. hayırlı bir insnala tanışırsan güvenene dek zamanla anlat çokta aciz hissettirme kendini. gün olur cefanın sefasıda olur beterin beteri var. hastanede var 18 yaşında oğlan felç sadece bakıyor annesi gülünce elini tutup sevince ağlıyor başka tepkisi yok makineye bağlı :( ne güzeller zenginler var ama bir an bile gülmüyor etrafı menfaatçilerle dolu. dua et maneviyatına dikkat et ve taktiri bekle.
00 Yorumla
+1 yılBir yerde okumuştum Eğer yalnızsan Allah seni birisinden korurmuş bu yüzden yalnız kalırmışsın. Ve ewt aynı şeyleri bende yaşıyorum ama pek sorun etmiyorum sonuçta yanında kim olursa olsun bir gün mutlaka ayrılacaksınız ya da seni yüzüstü bırakacak. Bunun acısını çekeceğine bence sadece annen ile dertleş, konuş zaten insanın her zaman yanında olan tek olan kişi anne değil mi? güzelliğini de sorun etmemelisin eğer dışarıdaki kızlara bakarak kendi kendine ben çirkinim diyorsan yapma.. onların yarısından fazlası makyaj güzeli. ilk olarak kendine inan aynanın karşısına geç ve ben güzelim diyerek öz güvenini geliştir ;) tam tersini yapıpta iyice psikolojini çökertme.
11 Yorumla- +1 yıl
bende yalnızım konuşacak dertlesecek birisi olsa hayatımda hayat benim için daha güzel olacak bu durum tam olarak kız arkadaşımın beni aldattığıni öğrendigim gün başladı kız arkadaşımla ayrıldık ama halen beni arıyor bazen konuşuyoruz ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyor başka birisiyle de görüşmedim sonralarda. geçen gün sadece şunu farkettim sanki aradığım beni çok seven güvenilir aklı başında bir kız onuda arayacak bulacak zamanim yok yani köşeye sıkıştım bilmiyorum ilk defa düşüncelerimi bir yerde yazıyorum beni kim duyar kimler anlar bilmiyorum ama bildiğim tek şey göğsüne yaslanacak birini aradigim...
+1 yılKardesim kendini yalnz hissetme Kendine zaman gecirebilcegin hobilr bul resim kursuna git muzijle aran iyiyse gitar felan cal kurslarina git Dans etmeyi seviyorsan kurslarina git yeni yeni arkadaslar edineceksin cevren genislicek ve en onemlisii bos durma bir ise gir...
00 Yorumlabir de benim hayatimi dinle.5 aylikken annem babam ayrilmislar.. babaannem buyutmus beni 19 yasinda annemin yüzünü ilk defa gördüm.. İLK DEFA..
su an 20 yasindayim ve ben de aşırı cirkin bir erkegim ama bu sorun değil.. ALLAH seni SENİN icin yarattı.. kimseye yaranmak guzel gorunmek zorunda degilsin.. bu SENİN HAYATİN... okey..54 Yorumla- +1 yıl
Çirkin diye bişi yok kendini küçümseme o kadar ve dediğin doğru zorunda değiliz...
- +1 yıl
Arkadaşlar bu arkadaş intihar etti videosunu internette youtubede bulabilirsiniz. Hepside bir kız için siz gerizekalılar için biliyomusnuz bende bir ara bir kız için inthar edicektim ama gerçekten siz gerizekalısınız ne kadar çok sevdiğimizi anlamıyosunuz Bari dua edinde cennete gitsin :( MEKANI CENNEET OLSUN
- +1 yıl
bak burda birsürü arkadaşın var belki hepimiz canlı yanında olamayız ama seni dinler derdine ortak olmaya çalışırız bu siteye geyik yapmaya gelmedik sadece hem bu kadar karamsar olma hayat herşeye rağmen güzeldir bak ben babamı ablamı kaybettim kendi oğlum öldü boşandım daha neler neler hayat bu herşey allahtan şükret prenses
22 Yorumla- +1 yıl
helal sana:)
anneden büyük zenginlik mi var :) istanbuldaysan arada sana psikolojik destek verebilirim çok neşeli olduğumu söylerler :) hem liseyide bitirirsin açıktan okumak zor mu ki kayıt oluruz. sıkma canını. benimde annemden başka kimsem yok.
02 YorumlaBurdaki cevaplara bak işine yarar belki ;)
link00 Yorumlabende yalnızlıktan oturmuş ağlarken google yazdım çok yalnızım diye arkadaşım yok bir tek ailem var ama onlardanda uzaktayım ne yapacağımı bende bilmiyorum bu konuyu düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor burada çok iyi insan vvar gibi umarım içlerinden kendine çok iyi ve çok yakın bir dost bulursun ama seni benden iyi kimse anlayamaz...
11 YorumlaBende öyleyim çok yanlizim hayat boş aşk yok liseyi okumadim eskişehirliyim hiç arkadaşim yok. Yanlizliktan ölebilirim depresyona bile girdiğim oluyor.
00 Yorumla
+1 yıldostum aynı sıkıntı bende de mevcut ki annem olmasa sanırım yalnız öleceğim gibi bir psikoloji ile devam ediyorum hayata baban sanırım vefat etti ki bilirim nasıl bir duygu zira bn 15 yaşında falandım aynı ölümü yaşadığım dönemde
00 YorumlaŞu hayatta tek başına inzivada kalarak, sadece kendi sesinin yankısını duyarak, hakikati keşfedemezsin. Kendini ancak bir başka insanın aynasında tam olarak görebilirsin.Yalnızlık kimsenin kaderi değildir...
10 Yorumlaalmanyada bir abin olsun istermisin yüregin güzel olsun yüz güzelligi gecici biliyormusun takma kafani maddi sorunlarinda bir caresi mutlak bulunur annenin kiymetini bil
02 Yorumlaburdan açıkla bari doğduğundan beri depresyonda olmak nasıl birşey?.
ilgi kokan hareketler degilde ne bunlar?01 YorumlaBenim ailemde yok, çok çok yalnızım. Valla ne yapayim nereye gideyim bilmiyorum. Ölmeyi bekleyecez artık.
00 Yorumla
+1 yılSeni iyi anliyorum yani ailem tabiki var ama psikolojinin iyi olmasi icin ailenin olmasi yetmiyor bazen dertlesebilecegin insanlarin olmasi onemli :(
00 Yorumla
+1 yılselam aynı düşünceleri paylaşıyoruz , gel beraber takılalım en iyisi... not: bu bir şaka değildir...
00 Yorumlabize gel, benim de kardesim yok, üvey kardesim ol. moralim bozuldukca sacini basini yolarim. rahatlarim.
17 Yorumla
+1 yılSen istersen kardeşin olurum kardeşim. Bu arada serayx3 ün yan profili olduğun ortaya çıktı :(
04 Yorumla- +1 yıl
Evet şimdi itiraf etmişsin , ona da aynı şeyi yazdım. Bak bugün benim doğum günüm mesela , sen istersen kardeşin olurum daha doğrusu abin.
- +1 yıl
Yook asla. Hayata sıfırdan başlamış bir insanım zaten.
benzer başlığı açmıştın sen daha önce diğer hesabınla.sanırım ordaki cevaplar seni mutlu etmedi.ama gerçi bu bakış açısıyla sen buralardan medet umma.
10 Yorumlayalnızlığı yalnız olana sorucaksın. eğer gerçekten yalnızsan cevabını burada arama bende yalnızım cevabı burada bulamadım. inan konuşacak insan bulamıyorum çaresizlikten oraya buraya takılıyorum :(
00 Yorumlahayattan payina dusen sevgi kadar yalnizdir insan. varin siz hesaplayin gerisini..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 18 sin kardeşim ya yapma kurban olam ya hemen isyana bağlıyosunuz
00 Yorumla
+1 yılGoogle çok yalnızım yazdığımda çıktı yeminlen beni anlattın
ama şunu bil asla isyan etmemelisin şu hayatta annesi bile olmayanlar var10 Yorumlanalet olsun geri tuş yaptım tüm yazı gitti hay böyle hayatin.. çok kötüyüm cok
00 Yorumlaya bos ver uzulumeye deyemz canımm her eksin kendiden gore derdleri avr zaten
00 YorumlaBoşver ya, her insanın bir sıkıntısı var işde, kimiside senin gibi olmak ister
00 Yorumla
+1 yılAynı senin gibiyim aslında tek olmak bazılarına göre daha güzel ben artık yanlız kalmaktan hoşlanmaya başladım...
00 Yorumlabirde şöyle düşün bu dünyada sıkıntı ve yokluk çekenler öbür dünyanın en rahat en ferah insanları olurmuş tabi inanır ve isyan etmessen...
10 Yorumla
+1 yılsürekli üzüntü üzüntü sonunda kahkaha tuaf dogrusu ama anlattıgın sey kötü. Allah kolaylık versin yılma
00 Yorumlaburaya bunu yazarak artık yanlız değilsin tebrikler bir sürü sapığın oldu :D
00 Yorumla
+1 yılBende cok yalnizim. ama sokakta cafede yanliz takiliyorum. bence ortamlarda gez. mutlaka birileri seni gorecek...
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de ya. Evde sklyorum. Hic bir arkadasimda bulusmaya gelmiyo zaten cok fazla arkadasim da yok. Surekli kafelere gdip yalniz takiliyorum vakit geciriyorum
- +1 yıl
@Nazoooooooooo isterden bulusup tanisabiliriz. ben İzmir deyim. ne dersin
Cirkin oldugun icinmi yalnızsın yoksa kimseyle konusmadıgındanmı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Kendinle ilgilendikçe çevren olurya üni felan oku
00 YorumlaBende öyleyim. Hic takma kafana kimeye ihtiyacın olmasin. Tek çık gez dolaş. Bu günden itibaren bende öyle yapicam böyle daha çok güçlü oluruz
00 Yorumlaısparta ve çevresinde olsaydın tanışmak isterdim :(
00 YorumlaBende seninle aynı durumdayım ama dert etmiyorum seninle arkadaş olmak isterdim ☺️
00 YorumlaMerhaba istersen yalnizligina ortak olabilirim ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılbukadar çaresiz olmaman konusunda konuşmuştuk hatırladın mı?:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk hayatım olmasın param olmasın umrumda olmazdı annem yanımda olsa ben annemle nasılsın bile diyemiyorum babamlada şükret haline
00 YorumlaKim yalnız ve mutsuz degil ki...
10 Yorumlasana yardımcı olabilirim.
00 Yorumlaintihar et kurtulursun,
13 Yorumla- +1 yıl
İnsanları ne güzel teşvik ediyorsun sen ya
Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Kardeşin, abin olmaya hazırım.. :)
01 YorumlaDaha ne istiyon yanlızlık demek huzur demek :-)
00 Yorumlabende yalnızım..alışılıyor zamanla.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende çok yalnızım da hiç de alışılmıyor zamanla sadece yalnız bir şekilde hayatın bitmesini bekliyoruz bu yüzden yalnız olmak istemiyorum.
yalnizlik insana Allahi tanidir
20 YorumlaCok cirkin oldugunu sanmiyorum.
00 Yorumlaaynı dert bende de var be. ok yanlızımmmm
01 Yorumla- +1 yıl
Bendeeeeee
aaa bende yalnızım ne güzel :)
00 Yorumlatek çıkış Allah desene
00 Yorumlaselam kardeşim bende yalnızım neredensın
00 Yorumlaben burdayım istersen bana mesaj yolla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala burada mısın
00 Yorumla
+1 yılarkadaş bulmalısın
10 Yorumla