Görüştüğüm kimse kalmadı. Telefonuma ne bir mesaj ne bir arama geliyo. Çok yalniz hissediyorum. Alımlı bir kız olmama rağmen yeni eerkekle tanışmıyorum, eskileri de uzaklaştı. Zaten onlar da çok toksik tiplerdi. Düzgün iliski kuramiyorum. Sosyal becerilerim yok. Bu hayatta cok pasif kaliyorum. Üzülüyorum bu duruma. Yapayalnizim. Gercek hayatım olmadigi gibi sosyal medyam bile yok çünkü orda da yalniz oluyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Ya ne kadar seviyesiz konuşuyor bu insanlar gerçekten şaşırıyorum. İnsan soru sormaktan bile çekiniyor artık. Biraz sosyalleşmen gerekiyor artık. Bende senin gibiyim. Yani kendi gibi olmayan insanlardan nefret edebiliyorum.
Hiç olmasın, yalnız kalayım diye düşünüyorum. Yanında olacaksa zaten nitelikli insanlar olsun. Sırf tek kalmamak için karakteri bozuk insanlarla takılmana gerek yok. Bir etkinliğe katıl, spora yazıl, bir eğitime kayıt ol. Yani sosyalleşebileceğin alanlara yoğunlaş.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kurslara falan katıl çevre edinmeye çalış, sinema tiyatro vs ilgin varsa git derim ve ya kalabalık ortamlara tek gitmende bi problem olmaz mutlaka yeni kişiler ile tanışılır, sosyal medya vs kullanırsan da mutlaka yazanlar falan olacaktır ancak ince eleyip sık dokuman gerek iyi kişileri hayatına almanı tercih ederim, insana rastgelesin :)
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Yaw nolcak beee reis herkes ilişkide profesör olamaz değil mi bazen senin gibi batırmak da gerekiyor aman nolcak sanki bir erkeğe mi muhtaç kalacaksın oku çalış çabala kazan işe gir soloq takılırsın beee
Yine de istersen dertleşebiliriz he müsait olunca yazabilirsin14 Yorumla
Soran+1 yılKonu erkek uzerinden gitti genelde ama ben genel olarak yalnizim bunu anlatmaya calistim. Kiz arkadasim da yok. Akraba baglarim kopuk. Is hayatim bazen oluyor. sertim, müdürün beni ezmesini alttan almayip tartisiyorum diye isten cikarildim en son. Hep kaybedenim yani
- +1 yıl
Sebebi güçlünün güçsüzü ezdiği bir dünyadayız ayrıca hakkını savundun diye işten çıkarılıyorsan bırak orada çalışma asla emeğinin karşılığını alamazsın
Kız arkadaş falan okulda edinilen bişey zaten o tarz çevrelerde bulunmuyor isen normal bir durum
Akrabalarımla yıllardır konuşmuyorum bilr yaw (sadece teyzemler o kadar)
Takma yani kafana bu konularda kaybetmekten bişry olmaz da sen yine iyisin yaşadıkların çok normal kanka
Soran+1 yılAlıştim bu tarz durumlarin genelde üstünü örterim baska seylere odaklanirim ama bazen çok kötü hissettiriyo ozellikle yüzüme vurulursa
+1 yılKendi kendine mutlu olmayı öğrenmelisin. Bi amaç edin kendini geliştir.
filozofun çok güzel bi sözü var ;kendinizi tek başınıza kaldığınızda bile yalnız saymayacak sekilde yetiştirin. Bende yalnızım ama böyle iyi ihtiyaç duymuyorum ama eskiden duyardım çünkü bomboş bi insandım. tabi hala öyleyim ama kendi kendime mutlu olmayı öğrendim11 Yorumla
Soran+1 yılİş hayati bile bu yalnizligi kaldirmiyo tutunmak zorlasiyo cevren yoksa
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
68Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Asosyal olmaktan vazgeçtiğin an çevren olur. Zaten çevren her türlü olur istedikten sonra. Ama önemli olan yanındakilerin samimi olması.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. kısmen benimde öyle sosyal medyam var ama hiç takılmıyorum 2-3 komik video spor haberlerine bakıp geçiyorum 3-4 hafta önceye kadar telefonun varlığını unuttuğum günler oluyordu ama bunu pek sorun yapmıyorum herkesin kendi hayatı var arkadaşlarım evleniyor ya da iş güç yoğun oluyor eğer en azından konuşacak dertleşecek birilerini arıyorsan sende biraz adım atmaya çekinme düzgün biri değil yol verirsin ama sana uyuyorsa şans verirsin bu iş böyle yürüyor
214 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadasim sıfır. Eskilerle hic görüşmüyoruz. Ancak hastalik döşeğinde story atsam gecmis olsun diyecek 2 belki 3 kişi vardir o kadar. Muhabbet devam etmiyo. Kimsenin hayatinda yokum.
- +1 yıl
tamam o zaman sonra üstlerine çizgi çek kendine yeni insanlar bul yani şunu demeye çalışıyorum şu an böyle beklemenin sana bir faydası var mı bir şeyler değişecek mi alımlı biri de olduğunu söylüyorsun hani bilmiyorum okuyor musun çalışıyor musun sürekli evdemisin çalışıyorsan veya okuyorsan o ortamlarda sosyalleşmeyi dene evdeysen sanaldan sosyalleşmeyi dene elbet sana uygun birileri de var bu hayatta
Soran+1 yılSanalda ilgi çok. Ama gercek hayata gecmiyo. :( boyle olmak sadece yerimde saydırır biliyorum. Ama degistiremiyorum. Calissam bile ıs ortamimda yine yalniz oluyorum. Ortama girsem de beni kimse sevmiyo iştee
Soran+1 yılBenden. Enerjim düşük, sertim, sıkıcıyım
- +1 yıl
tamam bak madem sorunu biliyorsun biraz frenlesen kendini güzel olmaz mı üzülüyorsun böyle herkese şans ver herkesle görüş takıl demiyorum ama arada gözüne hoş gelen karakterini düzgün bulduğun birileriyle tanışma şansı ver kendine daha önce dediğim gibi bu şartlarda nasıl ilerleyecek ki
Soran+1 yılBulusmadan sonraki geri dönüşlere çok üzülüyorum. Biri diyor ki senle hiç gülüp eğlenemedim, biri diyor ki fazla efendi birisin ben daha aktif birini istiyorum. Biri saf görüp aşık taklidi yapiyor evlencez diyor ama telefonunu karistirdim her aksam yatagina baska kiz giriyo, beni tanistirdigi bir arkadasi demis ki niye rahat durmuyosun sevgilin var bu da benden ayrildigini söylemiş ama o sirada bana seni seviyorum yalanlari atıyordu... erkekler böyle
Bir de cevremdeki büyükler bana çok paaif oldugumu ortamlarda silik oldugumu söylüyor.
Bazen işe giriyorum ordakiler de ne kadar durgunsun enerjim düştü senin yuzunden diyolar. Bi ters laf etseler baskasinin alttan alip yutacağı lafa ben kavga cikartiyorum farkinda bile olmadan birdenbire kendimi savunurken sertleşiyorum.
Aşmam gereken çok sorun var ama zor geliyo. Bir kere psikologa gittim ama ağlamaktan bir şey anlatamadım daha da gitmedim. Normalde belli etmemek için katı durmuşum çok dolmuşum birine içimi dökeceğim zaman hepsinin acisi cikiyo durmadan agliyorum.- +1 yıl
sanada günaydın evet dediklerini anladım keşke psikologa devam etseydin en iyi o şekilde çözerdin benim anladığım kadarıyla susup susup ya da durup durup paylamalar yaşayan birisin ve bu patlamalar kontrolünün ötesinde oluyor tabi ki iyi bir şey değil ama düzelmeyecek bir şeyde değil senin sert soğuk duruşların doğal olarak yanındaki insanı etkiliyor empati yap birinin yanında böyle soğuk sinirli sert durduğunu beni istemiyor rahatsız oluyor diye düşünürsün hani sana demiyorum ki rol yap sevecen biri gibi davran ama en azından biraz daha ılımlı olabilirsin bu dünyadaki herkes senin düşmanın değil veya kötülüğünü istemiyor
Soran+1 yılSana da günaydın diye niye laf soktun. Ben onu mu düşündüm gece 4 5 te uyaniktim benim gunaydin kavramim mi kalmis depresyondan. Neyse teşekkürler 👋🏻
- +1 yıl
haha ne laf sokması bende gece 6 a doğru uyudum zaten alınmaya yer mi arıyorsun farkındamısın geceden beri insanca seninle konuşuyorum anlatmaya çalışıyorum günaydın yazdım diye vereceğin karşılık bu mu e sen herkese böyle mi yapıyorsun tüm fotoğraf yerine bir noktaya odaklanıyorsun doğru değil bu yaptığın
Soran+1 yılAlındım birden.
Geceden beri düzgünce yorum yapip çözümler bulmaya calistiginin farkındayım. Tesekkur ederim tüm yorumlarina- +1 yıl
başına kakmak için söylemedim haksızlık yapmaya çalıştığın için söyledim bir günaydın kelimesi ile bana düşman olmaya karar verdin neden ki lütfen bu kadar acımasız olma kendini her zaman koru üzmelerine izin ver demiyorum da bana şu yaptığını herkese yapıyorsan insanların senden kaçması çok doğal
Soran+1 yılEvet herkese yapıyorum. alindigim zaman uzaklasiyorum insanlardan ve yalniz kalıyorum:(
- +1 yıl
o zaman sorun çok alıngan olman her cümlenin altında bir şey arıyor olabilirsin bu da doğal olarak karşı tepki vermene neden oluyor ve insanlar senden uzaklaşıyor geçimsiz gözüküyorsun bu konuya odaklanmalısın daha önce dediğim gibi herkes senin düşmanın değil kendinle barışık olmaya çalış biraz insanlar şaka yapabilir seni sevdiği için seninle uğraşıp seni sinirlendirmeye çalışabilir ben mesela tam böyle biriyim sevdiğim insanlarla uğraşırım sevgimi böyle biliyorum ama beni tanıyan kimse alınmaz bana
+1 yılAynı durumu bende yaşıyorum. Üzülmene gerekecek bir durum yok bence. Üniversite okuyor veya okuyacaksan sosyalleşme veya çalışıyorsan iş arkadaşın ile sosyalleşebilirsin. Ben senin yerinde olsaydım. Bunları denerdim. Hiç biri olmuyorsa discord üzerinden kendine uygun bir alana uygun odaya katıl oradan sohbet edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSenin profilin bile gizli ne diyelim ki sana simdi gidip bir zibi buluyorsunuz cebinde cay parasi bile olmayan zengin görünümlü aclara kanıyorsunuz onlarda isini görüp birakiyor genclerden uzak durun yani bos hayal kuruyorsunuz geclerin sevgiyle sunla bunla isi yok yok yok gecen gün gene birini uyardım yasıtlarinislzla muhatap olmayin diye inatla gttı skildi geldi biraya dert yandı bir hafta sürdü sadece bide bana utanmadan dayı diyor dayı dediği adam yazılım mühendisi ananı sksin dayı senin dedim engelledım ne hali varsa görsün gidip gidip kendi yasiti firlama sersrilere ayağında nike marka ayakkabı var bide kısa beyaz corap var diye kendini sktirip buraya da gelip dert yananlara acımıyorum artik cünkü lafı gtünden anlıyorlar bari onlar gibi yapma farkli ol bu kafayla tabi yanliz kalmaya devam edersin
05 Yorumla- +1 yıl
Kafeye git otur orda arkadas edinirsin
- +1 yıl
İkincisi sana para icin erkeklerle geziyor diyen olmadi daha dakka bir gol bir hemen arkasından gerizekali diye hitap etmenden belli niye arkadas edinemediğin sen kendini begenmis kibir abidesi birisin önce ruh olarak sosyal olmayi ögren arkadas kendiliğinden olusur
Soran+1 yılCafeye gidip otursam birileri yanima mi gelir ki? Oyle de pat diye nerden guvenicem haberlere baksaniza kizlarin basina neler geliyo. Oyle samimiyet kurmam
Soran+1 yılKibirli degilim sadece çomar zihniyetle sinirleniyorum. Tutturmussunuz kizlar p1clerle geziyo oh olsun kizlara gibisinden biseyler diyosunuz. Bu genelleme. sinirlendiriyo beni. Herkesin problemi baskadir herkese zibidiyle gezersen böyle olur oh olsun diyemezsin. Bana yorum yapıyorsan benim problemimi anla. Anlamadıysan yorum yapma
- +1 yıl
Gülüm bak seni anlıyorum haklısın yerden göğe kadar mesela bulunduğun yerde hicmi kız yok onlarla iletisim kurmaya çalış sonra onlar aracılığıyla yine kontrolü elden bırakmamak kaidesi ile baska arkadas kitlesine ulasmaya calisın öbür türlü sen iyice daralmişsin artik durumun iyi değil bak yaz bana direk mesaj
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamaninda cok erkekle takilip muhattap oldugun icin hem kismetin kapanmis hemde erkekler birbirlerine xiktiklari kixlari anlatyigi icin seni de tanimayan kalmamistir emin ol cok ileri gittiysen artik bi kismetin olmaz bu boyledir ve sende sikilmissin boylr seylerden bence
19 Yorumla- +1 yıl
Sukur biri doğruları söyledi biz söylesek linç yerdik
Soran+1 yılHayir öyle çok kisiyle takilmadim. Erkekler beni ilgi cekici bulmuyor. Karakterim etkilemiyor çünkü çok sıkıcı ve boş. bir hayatim var. Evdeyim bir aksiyon yok. Sadece guzelligim var onu kullanip birakmak istiyolar. Ona da ben yanaşmiyorum
Kisaca erkekler beni pek tanimiyor bile. Muhabbetim ilerlemiyo kimseyle
Cevap sahibi+1 yılAgir yapıda sakin ama gururlu bir kiz olursan emin ol elde edemeyecegin bir erkek kalmaz sol yanimda ki serra karakterinde olman lazim
Soran+1 yıl@Bladeruner bir halttan anlamayan y4rr4k kafalilar boyle konusur iste. Bir de baskasinin yorumuna gelip sinsilik yaparlar. Kendin bile soyleyememissin pislik insan.
Psikolojik sorunlarimdan bahsettim anlayanaa. Erkeklerle yatiyorum diyen olmadi size. O sizin hayal ürününüz. Pis zihniyetler asagiliksinizz
Cevap sahibi+1 yılIlla erkeklerle yatmak degil canim samimi olmak yani bir yerlerde gorunmek falan dedim ben yattin demedim o senin ozel hayatin ama bu erkeklere fazla yuz verme sadece dogru insanla dogru seyler yap diyorum yoksa namusunu kimsenin burda laf edemeyiz ben sadece oyle soyledim ciddi olan erkek var okmayan var her erkek sevdigini soyler ama adam olan sevdigi kizin tuzlu kahvesini icer
Cevap sahibi+1 yılAtiyorum bir kizi bi erkekle gorunce falan fistan kesin bu bunu kullaniyor havasina giriyor bu geri kafali pis insanlar fidan gibi tazecik kizsin kendine laf ettirme ve ciddi biriyle ol diyorum sana flort falan bunlar ergence bence
Soran+1 yılYorum yapan adama yazdim ben
Cevap sahibi+1 yılCidden hemcinslerimin nasibi ile olmasi taraftariyim insallah nasibini bulur mutlu olursun gerisi zaman kaybi canim benim
Soran+1 yılBen de oyle istiyorum. Insallah oyle olur. Tesekkurler
Hayatına yeni şeyler katabilirsiniz. Yeni aktiviteler keşfedebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBenim telefonum pek sessizdi. Ne arayan vardı, ne yazan... sırf bildirim gelsin , telefonumun bir sesi çıkaın diye ksye döndüm 4 yıl sonra...
Kaybedenler klübü KS'ye hoşgeldin kardeşim.10 YorumlaBende bu durumdayim hatta ben senden daha kötü bir durumdayım ama üzülmüyorum kendi kendime mutlu olmanın yollarını buldum ve artık herkesin yaşayamadıgını yaşadıgim için miketin ilgisini çekiyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılBir donem memnundum ben de. Sahte arkadaslardansa boyledi daha rahat diyip kendimi avantajli goruyodum. Ama yillar gectikce bu yalnizlik insani boğuyor
- +1 yıl
Yalnız olmanın sebebi sen degilsin insanlar. Bu devirde çok kötü insan var ama iyilerde var. Hayatta insanları tanımak için kendine şans vermelisin. Pirincin taşları var diye kimse bir çuval pirinci çöpe atmaz. Taşları ayıklanır ve pirinç ter temiz olur sende böyle insanları hayatından ayıklamalısın. Bizler insanız hayatta yeri geldiğinde acıyı , hüznü, aglamayı, gülmeyi sevinci yaşamalıyız. şu an seninle konuşuyoruz bak aramızda bir arkadaşlık doğdu demi. Arkadaşliklar ve samimiyet ufacık bir cümleden dogar sonra büyür ve gelişir. Sen güçlü bir insansın asla yalnız degilsin unutma
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Iyi geldi sözlerin 🙏🏼
+1 yılBebiş bir iş bul çalış Yeni ortamlara gir yeni kişilerle tanış evde Kala kala bunu almışsın çok belli
41 Yorumla
Soran+1 yılIşten yeni cikarildim. Calissam bile orda da sadece mecburi is arkadasligi kuruyorum, iş disinda yakinlik kimseyle kuramiyoruz. Benin enerjim cok düşük. Sıkıcı ve sert buluyo herkes. Zaten sert oldugum icin isten cikarildim yani uyumsuzluk. Erkeklerle de iliskilerim oyle oluyo. Guzelim ama uzak duruyolar.
Her insanın kötü günleri olur. Belki cevrende seni anlayan ya da kafana uygun biri yoktur. Bunu için canını sıkma. Bence kitap oku dizi/film izle. Eğer çevren kötü ise zaten yalnız olman belki senin için daha iyi olur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu neden gizliden soruyorsun ki? Amacın arkadaş edinmek değil mi? Aç profilini yazanların içinden seç.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben hic boyle bir siteden arkadas edinmedim. Güvenemem. Zaten hic kiz yazmaz, erkekler yazar. Onlarin da psikolojimi anlayanlardan olacagini sanmam. Sapik muhabbete yazarlar hiccc gerek yok
- +1 yıl
Ha ben tanışamıyorum edinemiyorum demek istedin sandım. Madem öyle öncelikle senin ön yargılarını yıkman lazım ve herkesi aynı kefeye koymaman lazım. Kız olsun erkek olsun arkadaş istiyorsun ve yalnızlıktan sıkılmışsın. Gelip geçici saçma sapan arkadaşlıklar değil gerçekten dost gibi insan istiyorsun ama bunun için elinden hiç bir şey gelmiyor sence garip değil mi? Reelde ya da sanalda hiç fark etmez bence ikisi de aynı bok. Garip insanlar reelde de seni bulabilir burada da düzgün ilişki kurmayı bu saçma sapan insanlar sayesinde öğreneceksin canını sıkan olursa istemediğin bir muhabbet içine girersen arkanı dön git engelle ama dene belki gerçekten iyi bir insana denk geleceksin bilemezsin. Böyle farazi kızlar hiç yazmaz hep erkekler yazar onlar da sapık demek çok kolay biraz insanları dene :]
+1 yılHerşeyden kaçarsın da kendinden asla. Tercihleri sen yapıyorsun varsa bir hatan nerede olduğunu bulup düzeltmeyi dene. Zaten başkada yolu yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılDuzeltmek zor ama. Karakterim böyle daha dogrusu enerjim boyle yani farkinda olmadan sert davraniyomusum. Oysa ki ben normal davrandigimi zannediyorum. Bir de sıkıcı biriyim. Ozguven dusuklugu var
- +1 yıl
Sorunlarının farkındasın düzeltmek emek ve gayret ister. Lakin tüm bu emeklere değecek eş adayı kaldimi orası da ayrı konu
Soran+1 yılIlla eş degil kiz arkadas da olur. Ben genel olarak yalnizim. Ama deger. konusunda. ben de şüpheliyim. Kizlarin da iliskilero cok sahte, erkeklerinde bin tane yalanı var sadakat yok gerçek sevgi yok.
- +1 yıl
Maalesef öyle. Uzaklara bakmana gerek yok en yakınlarında aynı durumda. Dünyaya yalnız gelmişiz yalnız öleceğiz. Sanırım hayatın en acı tarafı bu.
+1 yılBana da bir mesaj geliyor o da türk telekomdan 😃😃 Samimiyetsiz, vefasız, bencil, çıkarcı insanlarla uğraşmaktansa hiç kimsenin olmaması daha iyi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de oyle avutuyodum kendimi ama iyle degil aslinda. Herkes birbirini idare ediyor, cevreleri var. Ben edemiyorum tek basima kaldim cok anormall
- +1 yıl
Yani insan sevmek ve sevilmek istiyor. Bu bir ihtiyaçtır bir bakıma. Ben alıştım ama galiba ya. Sen dayanamıyorum diyorsan yeni insanlar tanı, yürü birilerine 😃😃
- Aile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver yalnızlık iyidir. Bende yalnızım. Kısmetse Şubata kadar yalnızım. Sonra aileme döneceğim. Naparsın iş güç...
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi iyi. Değersiz ve anormal hissettiriyo
- +1 yıl
Zamanla biri çıkar karşına. Merak etme. Veya benim yaptığımı yap. Gözünü Türkiye sınırlarının dışına dik ve yuvanı kur.
Soran+1 yılIsletme mezunu a2 ingilizceli insani sınır dışındaki ulkeler ne yapsin :/
- +1 yıl
Benim tek kelime Rusçam yoktu ama tut ki tek kelime Türkçe bilmeyen birinin kalbini çalıp onunla evlendim.
Düşünmek başarmanın yarısıdır.
+1 yılBenim bı sürü görüştüğüm eş dostum var benim aramami beklemeden arayan mesaj atan ama gel gör ki genede yalnızım yani kalabalıklar içinde yalnızım
40 Yorumla
+1 yılSıkmayın canınızı elbet herşeyin bi çözümü vardır zamana bırakın zaman herşeyin ilacıdır umarım herşey dileğinizce gönlünüzce olur 🙏
00 Yorumla
+1 yılÖyle olur, evde tıkılır kalırsın, akraban bile sormaz seni, yalnız öleceksin biri keşfetmezse seni gizli.
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım. Bi telefonum var. Şirket hattı kullanıyorum. Sadece işi düşenler arıyor :) o da işle ilgili :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim yolunda giden bir isim bile yok. Isten cikarildim.
- +1 yıl
bende yakında senin kervan a katılacam merak etme :D
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDert etme bir zaman insan böyle boşluklara düşer, sonra düştüğü yerden tekrar ayağa kalkar
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ayağa kalksam bile yine tek basima oluyorum. Bana artik ayaga kalkmak yetmiyo, kalktigimda yanimda birilerini bulmak istiyorum
- +1 yıl
O bireleri mutlaka olacak ama biraz senin de sabırlı olman gerekiyor
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
- Aile & Toplum konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılAnliyorum seni ama bu düşünce yapısı yeni insanları hayatina sokmanı engeller
013 Yorumla
Soran+1 yılAma degistiremiyorum ki. Ne yapmam lazim sence ilk olarak
- +1 yıl
Seni mutlu eden seyler yap yaninda olan insanlarla takil
- +1 yıl
Yeni ortamlara gir kurs vb.
Soran+1 yılYeni ortamda da kendi halimde oluyorum. Mecburen benle konusuyolar ama ortamdan cikinca kimseyle gorusmem konusmam olmuyo. Ben galiba insanlarin enerjisini düşürüyorum. Tuhaf ve de sert buluyolar.
- +1 yıl
Sen asiri cekingensin ve kendini dis dunyaya kapatmışsın insanlar konus muhabbet et
- +1 yıl
Ama biraz kendini kultur seviyeni artir kitap oku dizi film izle o konulardan muhabbet ac mesela
Soran+1 yılDogru söyledin
- +1 yıl
Bak mesela simdi tanisdik dimi muhabbeti devam ettirebilirsin sosyal medyadaki insanlarlada konus
- +1 yıl
Ben sosyal medyayı aktif kullanmıyorum fazla yuz yuze konuşmayı seven biriyim
Soran+1 yılSen de beni sıkıcı bulursun :( kimse mecburi diyaloglar haricinde konusmaya devam etmiyo ki
- +1 yıl
İste Bu sekil dusunme muhsbbet edebildiğin kadar et
Soran+1 yılInsanlardan hep kotu tepki aldigim icin artik kendimi ekstra geri cekiyorum. Yanlis evet. Haklisin
- +1 yıl
Her insan bir degil karsina cikacak insanları tani beğenmezsen uzaklaş sen tanımadan geri cekiyorsun
Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Aynı durumdayız ben boş boş oturuyorum bu durumlarda
00 Yorumla
+1 yılBir amaca bağlanıp seninle aynı amaçta ilerleyen insanlarla dostluk kurarsan psikolojik olarak daha iyi hissedebilirsin. Ha evet dostlukların çoğu yalan biliyorum ama çok iyi insanlarda vardır bir baktın onlardar biri çıkar dene bence
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni insanlarla. yakinlastirabilecek o amac ne olabilir acaba
- +1 yıl
Neden bu kadar uzaksın pemi temel sorun nedir şu an mesela üniversiteden mi mezun oldun kpss mi çalışıyor sun napıyon tam olarak kendini tanıt biraz
Soran+1 yılMezunum kpss calisiyorum evet
- +1 yıl
Ben re önlisans kpss çalışıyorum telegremda kpss grupları var girmeni tavsiye ederim arkadaş bulursun
Aile & Toplum konusunda 12,4b cevap paylaştı. Mutluluğu insanlarda arama.
31 Yorumla
Soran+1 yılAramadim simdiye dek. Ama insan insana muhtaç bir yerde.
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bende öyle artık taktım otomatiğe öyle yaşıyom boş boş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanlar yalnizdir hayatta sen de onlardan birisisin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnormalim yani
Cevap sahibi+1 yılYoo normalsin. Ben de öyleyim mesela ama normaliz yani
+1 yılburadan bulabilirsin... mesela pazar pazar burada takılan erkekler yalnızdır aralarından kafana yatanı seç... çekimser değilsen rahatça erkek arkadaş edinebilirsin
00 Yorumla
+1 yılsana yürüyenler yürümüş zaten şimdi gurup yapacak kadar çok yazan vardır :) neyse ciddi yorum yapacağım kriterlerini ve davranışını değiştirmen gerek kolay kız olmamalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz. Zerre bir sey anlamamissin yazdiklarimdan!!! Ayıp
- +1 yıl
yoo gayet anladım sensin terbiyesiz , sen benim yorumumdan birşey anlamaışsın sorualrda arkadşa arayamazsın öyle yaparsen ne kadar kalitesiz insan var damalr ki sana da damlamış zaten ama belli sende zaten kaliteli birşey aramıyorsun kendi seviyende aradığını bulmuşsundur
Soran+1 yılBak yine anlamamissin kıt beyinli. Psikologa gidemedim buraya icimi döktüm pek çok kisi de anlayip yardimci olmaya calisiyo duzgunce. Art niyetli yorum yapan veya cevap verdiğim var mı bak bakiyim. Insanlar derdimi dinledi düzgünce. Sen hala ısrarla soruda arkadas ariyosun yok bulmussundur diyip bir de kalite iması yapiyorsun. Çomar seni. Insanliktan bihabersiniz sapik beyinliler
- +1 yıl
sensin sapık beyinli ne biliyorsun benim hakkımda da yargılayabiliyorsun
+1 yılNeden yalnız olduğunu tespit etmek gerekir seni insanlara ters davranıyorsun çevrendeki insanlar İ yanlış kişiler bunu tespit et çevren genişler
00 Yorumla
+1 yılÜzülme o kadar bende yalnızım herşeye rağmen hayat devam ediyor kendinle barışık ol istediğini yap kafana göre takıl
00 Yorumla
+1 yılBu tarz sorulara hiç inanmiyorum ya bence bu ülkede bir kadının peşinde hiç kimse olmamasi ihtimali yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyosun
- +1 yıl
Neyi anlamiyorum
+1 yılEğer çözüm bulabilirsen bana söyle 😞
33 Yorumla- +1 yıl
Önünüze gelenle konusmayi bırakın sadece bir kişiyle konuşun ciddi ilişkiniz olsun gecer bu
- +1 yıl
Ciddi ilişkiyi bulsam her şeyi bırakıp alıp gidicem onu ama sorun ciddi niyetle gelmiyor olmaları
Soran+1 yıl@Bladeruner kes bee her yorumun icindesin asagilik. Seni mi dikkate alcak insanlar. Daha neyi kastettigimizi bile anlamamissin olay erkeklerle iliski degil
+1 yılBence biraz sakin kalman lazim, bu tarz dusuncelere kendini cok kaptirma
00 Yorumla
+1 yılSeninle ilgileneb birileri illa ki olur. Yorum falan yap instadan. Ayrıca sosyalleşmeye çalış biraz
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım takip et beni yaz bana özelden konuşup dertleşim kendini yalnız hissetmiyceksin emin ol.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşin yok mu başka şeylere odaklan
01 Yorumla
Soran+1 yılIsim yok. Kpss calisiyorum ona da tam dikkat veremiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDepresyonda olma. Bosver sen keyfinr bak. Cikar birisi. Konuscak birileri yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok. Disari cikiyorum tek basima amacsizca yuruyorum bazen. Moralim iyice bozuluyo
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum bazen olur banada. Insanlar yapay gelir pek konusmak istemem. Ama vardir iyiler
- Aile & Toplum konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşının olmaması enteresan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkesin var sadece benim yok
- +1 yıl
Niye yok sence
Geçmiş olsun... üzülme... ilaç aliyormusun...
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmiyorum
+1 yılAtayım ben sana mesaj
02 Yorumla
Soran+1 yılOlay bu değil
- +1 yıl
Anladım derdini merak etme
Yanlışlığın ile arkadaş olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durum ama sana burdan çok erkek çıkar bol şans 🍀
01 Yorumla
Soran+1 yılBurdan erkek istediğimi kim söyledi. Bazilari cidden anlamiyor yaa
Aynen ben de öyleyim tabi güzel kısmı hariç
00 Yorumla
+1 yılSohbet edelim o halde açılırsın 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılAylar once geldi son. Mesaj banada
00 Yorumla
+1 yılAman tanrım dişi versiyonum
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım bende
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. İlla gönlüne göre biri çıkacaktır karşına
05 Yorumla
Soran+1 yılBen herkes gibi degilim
Soran+1 yılBir sey degismez ki
Soran+1 yılTeşekkürler
Aile & Toplum konusunda 879 cevap paylaştı. şurada gizliden çık mesajları aç bi sürü arkadaşın olur
13 Yorumla
Soran+1 yılBurdan ne arkadasi ya. 1 tane kiz mesaj atmaz. Birkac erkek yazar onlar da arkadaslik icin degil abuk subuk şeyler konusup 2 güne giderler
Soran+1 yılÖyle insan lazim değil. Onlarin sapik mesajlari benim yalnizligimi yok etmiyo.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye peki sence sebebi ne ki
11 Yorumla
Soran+1 yılSıkıcı biriyim. Iletisime pek acik degilim içe dönük ve insanlarin sert buldugu biriyim. Ozguvenim düşük
+1 yılBen arayım seni kalma yalnız
00 Yorumla
+1 yılIsdersen özele gel dertleselim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tavrın sertmi acaba o yüzdenmi böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSertmis evet. Ben farkinda degilim. Oyle diyorlar. Duzeltmek de zor o yuzden. Ben normal oldugumu saniyorken insanlar sert buluyor hep
Gizli Üye(30-35)+1 yılaaa ne kadarda bana benziyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde yaşıyorsun acaba
00 Yorumla
+1 yılBu dönemi kendine ayır ve geliştir kendini
00 Yorumla
+1 yılBu ilelebet sürmez merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen ölmek istiyorum. Ilerisi olmasin istiyorum
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Yaşama sevincin kalmamış istersen dişilik özellik enerjini geri kazanmana yardım ederim istiyorsan 👍
Soran+1 yılNasil bi yol izliycez?
1 yılVe o kişilerin bir gün sana ihtiyaçları olur...
00 Yorumla
+1 yılGel o zaman gel
00 Yorumla
+1 yılAynıyız desene
00 Yorumla
+1 yılYazık beee 🙄
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi