Çok yalnızım , Ne yapmam gerek?

Merhaba , Uzun Süredir Yalnızım benimle birşeyler yapıcak kimsem yok. Bazı şeyleri yaşayamamak deneyimleyememek bana acı veriyor yaklaşık 4 yıldır çalışıyorum öyle bir zaman kaybı geliyor ki evden işe işten eve , yıllık izinlerde yurt dışı seyahati yapmaya çalışıyorum ama yalnız başıma olmak bunu birileriyle paylaşamamak içimi kemiriyor arada bir birinden hoşlanıyorum Tam diyorum tamam bir şeyler düzene girdi beni Ben olduğum için seven benim günümle ilgilenen ve benim de aynı şeyi yaptığım biri olucak oda olmuyor saatler zamanlar geçiyor ben Çürüyor gibi hissediyorum , internette kurslar arıyorum bulduklarımın hepsi özel kurslar yani insanlar yok Zaten ben saat 7 de eve varıyorum bir hafta sonum kalıyor evet biliyorum gerçekten benim bir sevgi & sosyal sorunum var ama bunu aşmak için hiç bir şey yapamıyorum psikoloğa gidiyorum beni sadece konuşturuyor ama ben zaten zihnimde sürekli konuşuyorum tek farkı dışa konuşuyor olmam , kalpten sevilmek istiyorum ve biliyorum ben benimle ilgilenildiği sürece rahat edebiliyorum tabi ki her şey dahil değil buna benim içim rahat oluyor beni biri merak ediyor ben olduğum için, sadece Gidip Bir şeyler yiyip karşımda ki insanı tanımak istiyorum , artık numaradan sürekli gülmek değil gerçekten ortak şeylere güldüğüm insanlar istiyorum , belki kimse cevap vermeyecek veya okumayacak hepsini ama buraya içimi döküyorum. 26 yaşına gireceğim her şey için geç kaldığımı hissediyorum. İşten ayrılıp Üniversiteye mi dönsem diyorum ama Tüm tecrübemi heba edip götürmekten korkuyorum aptalca bir hareket olmasından korkuyorum evet bir erkek olarak duygusal bir yapım var ama beni ben yapan şeylerden biri de bu sevmek istiyorum , hissetmek istiyorum. Sürekli Daldan dala atlamak değil aynı insanları tanıyıp onlarla durmak ve düşünmemek istiyorum artık ne kadar geç kaldığımı ne kadar yalnız olduğumu. Bir insanın ilk mesajı Konuşucak kimsem yok o yüzden sana yazdım olabilir mi olabilir ben salağım. daha çok açıklarım da çok uzun oldu , cevaplarınız için teşekkürler (Bodoslama konuşur gibi anlattığım için üzgünüm)

Çok yalnızım , Ne yapmam gerek?