Ailem beni çok yordu çok yıprattı?

Anne ve babam boşandı ama boşanmadan öncesi ve sonrası o kadar Şeyler yaşattılar ki ne anneme saygım kaldı ne babama şimdi hayata dönüp baktığımda arkamda bir ailem var diye güçlü hissetmiyorum kendimi hayata karşı daha güçlü hissediyorum ama aynı zamanda paramparça ikisinin de Çok yüzünü gördüm ve çok yoruldum babam tekrar hayatında biri var onda zaten kalmam annemin de bana ihtiyacı var ve küçük kardeşim de zaten sorunlu bŞr Kızın teki oldu annemin yanına bile gelmiyor kavga ettikleri için Yaşananlar onla bile beni kopardı Aramızı bazen hepsine arkamı dönüp gitmek istiyorum onların hepsinden uzaklaşmak istiyorum ama Vicdanım el vermiyor yapamıyorum 20 yaşındayım ve cidden Yaşananlar beni hayata karşı Tamamen hissiz biri yaptı ne aileme nede birine karşı en ufak bŞrşey hissetmiyorum artık hayata madden bakmaya başladım çok kötü durumdayım ne yapmam gerekiyor bana yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Hepsinden uzak tek Başıma yaşıyım diyorum ama annem ve kardeşim var onları bırakamıyorum zaten kardeşim de babamın yanında beni ne Arıyor ne soruyor annem de bunun Yüzünden siz nasıl Çocuklarsınuz deyip benim başımın etini yiyor o kadar yoruldum ki hem hepsine yardım etmek istiyorum hem de olabildiğince uzaklaşmak
Ailem beni çok yordu çok yıprattı?