Uzun zaman konuşmadıktan sonra tekrar konuşunca samimi olan insanlar size samimi geliyor mu?
Evet, samimi
Hayır, değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok güzel bir soru.
- İnsanların arasına kırgınlıklar, anlaşmazlıklar girebilir. Bunlar hayatta var olan şeyler. O zamanın şartları iki tarafında sinirlerini germiş olabilir. Ama aradan zaman geçtiğinde, bazen kırgınlığın, sinir harbi sonucu oluştuğunu, sinir düzeyi normale indiğinde aslında bu durumun o kadar da abartılacak bir mevzu olmadığını anlayabiliriz. Durumu çift yönlü düşünürsek elbette bu her zaman böyle olmayabilir de.
- Ben bu konuda nötrüm. İnsanların kararlarıdır saygı duymak lazım der geçerim. Kendi adıma konuşmak gerekirse araya uzun zaman girdiğinde eski samimiyeti yakalayamıyorum maalesef. Ama bu durum insanın niyeti ve karakterine göre mutlaka değişiklik gösterecektir.
O insanlardan biri olduğum için öylelerini samimi buluyorum. Sonuçta aradan yıllar yıllar geçse de tanıdığın insan özünde aynı. Tabii ki yıllar bir çok şeyi değiştirir, ama benim için, gerçekte olduğun kişiyi değiştirmek sadece önemli bir şeyi kaybettiğinde mümkün. Asıl geçmişte çok sıkı fıkı olup araya zaman girince soğuk davrananları samimi bulmam ben
Ben samimidir dedim çunku araya uzak sehirler ve orda yaptigi yeni arkadasliklar o sehirde ki okulu isi ve telaslari var, yani çok uzak da olan arkadasinin da kendi duzeni var, sadece birlesince veya ayda yilda bir telefonlasip haber almak bana normal geliyor. çunku o insana olan sevgi kaybedilmedigi surece hiç bir sey degismez aralarinda
Samimi. Annemin taa bekarlıktan kalma arkadaşları var 40 yılda bir buluşuyolar buluşunca sanki her gün berabermiş gibiler. Aynı şekilde benim de 15 yıllık arkadaşım var yeri geliyo aylarca konuşmuyoruz ama konusunca yine samimi oluyorum o aradaki bağla ilgili
Cevap
3Cevap
karaktere insanlar arasındaki bağa bağlı bişey ne kadar değer veriyosa yani
Ben ilk konustumlada samimi konusurum :D
Kesinlikle değiller ve yeterince iticiler
Ben konusmam oyle insanla bıdaha
Verdiğin değere bağlı
Hayır
Hayır gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar