Uzun zamandır görüşmediğiniz biri ile tekrar konuştuğunuzda aynı samimiyeti hissedebiliyor musunuz?

Bu o insan ile aramızdaki samimiyete bağlı. Eğer temeliniz sağlam bir dostluğa dayanıyorsa istersek 20 sene sonra buluşalım yine aynı samimiyeti yakalayabiliriz.
5 sene sonra bir arkadaşımı ilk kez gördüm hatta o kadar değişmiş ki tanıyamadım başta ama o eski samimi havamız gitmemiş mutlu oldum baya
Evet var bir tek o
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet alabiliyorum. Erkeklerin genel muhabbeti bu yönde olabiliyor.
Elbette öyle arkadaşlarım çok var ve bu çok güzel bir şey
Bazılarıyla evet, bazısıyla hayır.
Hissederim, samimi bir insanım neticede.
Hissedilmez
Eğer yakın arkadaşımsa evet aynı samimiyet yakalanıyor
Kişiden kişiye ve önceki samimiyete göre değişiyor o
Eğer öyle birisiyle konuştuğumda samimiyeti hissediyorsam gerçek dostumdur zaten
Bu aralar hayatıma uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarım giriyor.
Eski samimiyet yakalanır mı yoksa eski davalardan kin güder miyim bilmiyorum:) Hiç bir şey toz pembe değil...
Evet bazı insanlarla öyle oluyor kuzenim var mesela aylarca görüşmesek bile çok yakınız.
Onunla olan samimiyet seviyesine sevgi seviyesine göre değişiklik gösterir
Uzun zamandır görüşmediğim biri zaten benim için sıradan biridir. Samimiyetim olmadığı için normal gelir. Bugün de yedi yıldır karşılaşmadığım arkadaşımla karşılaştım ve aynıydı.
Yok. Aynı olmuyor. Konu bulamıyorsun. Eski sevgilimle tekrar konuşuyorken de bu oldu. Konu bulamamaktan araya yine mesafe girdi ve gitti
Evet kız arkadaşımla öyleyiz 7 yıldır arkadaşız ortalama 2 ay sevgili olduk sonraki seneler hep arkadaş kaldık ve uzun zamanda geçse aynı samimiyet sadece bakış açılarımız farklı :)
Kesinlikle olabiliri. hayatta herkesin bir telaşı ve önceliği var bunu bilerek yaşamayı öğrenirsek uzun zaman sonra gördüğümüz bir eşi dostu aynı samimiyet ile sarabiliriz bence
Bu kadar olur az önce arkadaslarımla ayni konu hakkında konustuk ben olamıyorum maalesef zaman girdigi zaman eskisi gibi olamam
Aylardır arkadaşlarım görüşmesem buluşunca aşırı samimi oluyoruz.
Özlem güzeldir.
Ağır bir soğukluk hissediyorum rahatsız oluyorum ve konuşmayı hayat boyu kesiyorum :D
Bazı kişilerle olabiliyor. Aslında olgunluk göstergesi
Eskisi gibi olmuyor. Kimse kimsenin üstüne atlamiyor birbirini goruncr
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş