+1 yılYa bence bu tür olaylar çok sık gündeme geliyor ve haklısın da. daha dikkatli olmalısın zaten gördüğüm kadarıyla sende babanın sana karşı böyle farklı bir yanının olduğunu hissetmişsin bazı yorumlarda gördüm sen böyle bir şey sezdiysen %50 ihtimal vardır daha dikkatli ol bazen vurdum duymaz anneler olabiliyor sen yine şanslısın annen kızmış bağırmış babana falan ama ne kadar haklı olsan da herkes o kapıyı kilitlemediğin için snei suçlu bulur bundan sonra tedbirini al
12 Yorumla
Soran+1 yılyahu kapı kitli değil ama adam içerde banyo yaptığımı biliyor yani kendi evimde bile böyle olacaksa ve milletde bu yüzden beni suçlu görecekse bu ülkede yaşanmaz artık çekiyim fişimi olsun bitsin zaten kadınların değeri kalmadı... her zaman suçlu bizleriz... evimizde kilitleme olmazdı ama kapı kapalı ışık yanıksa seste yoksa kapı vurulur du... bu sefer banyo yapıyorum diye ses verdim adama küfrederek tuvalete gitti... odasına dönerkende kapıyı açıp söylendi neye uğradığımı şaşırdım benmi anormalim millet mi anlamadım gerçekten
- +1 yıl
Sende haklısın ne diyeyi ki..
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumlara baktımda herkesin ağzında peleseng olmuş bir söz baban o senin yspmaz o gozle bakmaz vs hiç kızın yerine kendinizi koydunuzmu boyle die die yapıyorlar zaten. Annene söyle hareketlerini duzeltsin bence
32 Yorumla- +1 yıl
haklısın ne yazıkki gunumuzde herpislik yapılıyor kadınlarımıza karşı
şuanda kendımden iğreniyorum kızada hak verıyorum...
Soran+1 yılya bende nerdeyse ağlıycaktım anneme söyledim annemde uyardı ama o yine küfredip bağırıp su yüzüne çıkıp gitti belki bu ona normal geliyor belki kötü bir niyeti yok y ama içerde banyo yaptığımı bile bile insan niye kapıyı açar? milletde suç sende kitleseydin diyor inanamadım diyor troll falan diyorlar yahu adamların kafaya bak böyle birşeyi dalga malzemesi yapıyorlar herzaman kapı vurup gireriz evde zaten kimse yok 3 kişiyiz bende kitlemem çünkü bilirimki zart zurt girmezler ama bu sefer neye uğradığımı şaşırdım en kötüsüde şu sitede verilen tepkiler bu ülke bitmiş resmen
+1 yılyok artık lann o kadarda değil. sen abartıyosun ya da sallıyosun ya da ne bilim falan filan işte. babalar öyle şeyler yapmaz kendi kızına hemde. lan yürü git.
08 Yorumla
Soran+1 yılhe sallıyom 4mk bu ülkenin kadınları hep uydurru bu hikayeleri erkekler birer melektir
- +1 yıl
lan salakmısın o senin baban. babanın şeyi kızına kalkarmı. bence sen salakk saçma düşünceler içindesin ve beni şu an acayip sinirlendirdin.
Soran+1 yılcanım herif sen hiçmi gazete okumuyor hiçmi haber izlemiyorsun? bu ülkede kendi kızına tecavüz eden onlarca pislik var
- +1 yıl
bu ülkede yok yalanlarına sokturtma tövbe yaaaaa.
- +1 yıl
babasına iftira eden köpek sensin
- +1 yıl
kız çocugu Allah seni bildiği gibi yapsın. dahada yazma pislik insan seni.
+1 yılduş perdesi yok , kapılar hep açık. nasıl yatıyorsunuz yataklarınız rahatça... odalarınızda da kapı yoktur soyunup giyiniyorsunuzduer
017 Yorumla
Soran+1 yılyahu duş perdesi yok çünkü duş teknesi yok çünkü babam yaptırmadı eski model banyo ama ben duş almayı tercih ediyorum 4-metrekare banyo zaten kapıyı açınca direki içerisi... ayrıca evde her zaman 3 kişiyi annem babam ben ve şimdiye kadar kapı kilitli olmasada ışık yanık olsa önce kapı vurulur girilirdi bizim evde yani tuvalet ve banyoda ışık yanık kapı kapalıysa vurulur ses gelmezse girilir ben içerdeyiim banyo yapıyorum dememe rağmen kapıyı açıp söylendi bide... tuhaf ya tuhaf işte arkadaş nasıl insanlarsınız siz ya?
- +1 yıl
biz normal insanlarınızda siz nasılsınız onu bilemedim.
Soran+1 yılsenin kafada azcık gidiklik mi var?
- +1 yıl
:) benim kafam gidik ya siz normalsiniz ben iyiyim böyle sorun yok yani anlatabiliyormuyum
Soran+1 yılya yazdıklarımı adam akıllı okumadın ya da gerçekten öylesiniz... ben burda başıma gelen birşeyi açıyorum ne diye açıyorsam... ülkenin yarısı suçludan önce kadını karalamayı suçlamayı biliyor... umarım bunun benzeri bişey başına gelirde "sende önlem alsaydın iyi oldu"deyip kestirip atarlar... ulan şü ülkede yaşıycağıma kendimi tavana asar gebrip giderim toprağa karışırım dah aiyi
- +1 yıl
polise git bu adam taciz ediyor de. bu ilk değil sonda olmaz , daha da yazma kanımca kararımca. çünkü pek inandırıcı değil , inanmamak istiyorum
Soran+1 yılok siz görmezden gelin... inanmadığın konu madem duyarlılık kasma senin bu iyi niyetinde bana inandırıcı gelmedi... kişi kendinden bilir işi canınız sıkılınca bu tür konularda soru açıp trolluk mü yapıyorsunuz kafanız arızalı sizin allah bildiği gibi yapsın
- +1 yıl
diyelim ki ; böyle bir olay gerçekte var , biz seni sende bizi tanımadan yazıyorsun.
ne yapmamızı bekliyorsun ne tepki verelim , babanı mı dövelim indirelim , yoksa farklı ne yapalım anlamadım ben seni. tek ben değil muhtemelen herkes anlamadı
Soran+1 yılamacım belli bir babanın kızı içerde banyo yaptığını bildiği halde kapıyı açması normalcmi yoksa ben mi kuruntu yapıyorum diye dertleşmeye ve fikir öğrenmeye sordum bu soruyu... doğru beni tanımıyorsun işte tanımadığın insanın yalan söylediğinden eminsinde doğru söylediğini neden göz ardı ediyorsunuz? karşınızda robot yok insan var laflarınıza dikkat edin bunda trolluk birşey göremedim hatta millet troll deyince şaşırdım... gerçekten türkiye bitmiş elinizde fırsat varken tüm kadınları gebertinde onlarda kurtulsun sizde
- +1 yıl
baban tam bir sapık. bunu öğrenmek için müneccim olmaya , burada soru sormana dertleşmeye gerek yok. okumuş görmüş bir kişi olarak düşünüorum seni. bu yüzden burada paylaşma yapmanı anlam veremedim. her ne kadar inanmıyor olsamda...
Soran+1 yılya ben mi anormalim ya da içimmi fesat diye düşündüm ki bazı cevaplarda da baban o senin elin oğlu değil nolucak diyorlar o yüzden sordum bazılarıda normal değil diyor...
- +1 yıl
özel mesaj atabilirmiin bana?
Soran+1 yılmesaj kutunuz kapalı
- +1 yıl
ok acık şimdi
- +1 yıl
Sayın yönetim bir iki saat once Etiketlemiştim, benzer bir konu benzer bir soru.
Farkında olun istedim, troll, yalan sorulara çözüm gerek. Lütfen okuyun burayı da.
@ksBence @KızlarSoruyor @soran @TolgaTanriseven
Soran+1 yılallah allah yahu ne yalan ne troll nerden biliyorsunuz eminmisiniz troll olduğuna? bıktırdınız onca saçma soru var kimseyle konuşamadığımdan burda sordum denmeyen kalmadı troll soru olacak başka bişey yok değil mi sitede? bu nasıl bir beyin nasıl bir akıl... ne yapıyorsanız yapın ne diyorsanız deyin artık kaldırın soruyuda beni üzmekten başka bişey yapmadınız zaten @Pearttt
- +1 yıl
@soran sakin olllll.
Seni cok iyi anlıyorum ben, yanlış algıladın, konuya vakıf değilsin.
Şu linkini verdiğim soruya gir benim yazdığımı oku, anlayacaksın.
www.kizlarsoruyor.com/.../q5275077-zorla-olan-cinsellikle-kefaret-orucu-tutmak-gerekir-mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılDiyecek bisey bulamiyorum :( sana inaniuorum. olabilir bu tur vakalar. Ya ne yaptigini bilmeyecek kadar cahil / sarhos/ bagimli ya da Allah korusun ensest iliski dusunen bir buraya ne sifat soyleyecegimi bilemedim. Yine de babandir ben kufredemem ona hakkim yok. Annene actin mi bu konuyu o neler soyluyor? İnkar var mi anne ya da babadan? Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin dedikleri belki buydu :( kapini kilitle uyurken banyoda vs. Yalniz kalmamaya dikkat et. Opuyorum seni.
11 Yorumla
Soran+1 yılannemide uyandırdı bağıra bağıra bende söyledim annemde bağırdı iki saat bağırıştılar ama keşke demeseydim iş dahada büyüdü babam giyindi çıktı gitti ama yinede kapıyı açması çok tuhaf banyıdayım duş açık evet içerde ben varım baba dedim... bunu dememe rağmen ve yeni girmeme rağmen kapıyı açıp " ne su akıtıyon bunca saat " falan diye kapıyı açtı şampuan vardı su akıyodu ilk saniye anlamadım gözümü açtım ki kapıyı aralamış konuşuyor napıyosun diye bağırınca kapadı gitti... sonrada bağırıyor " açtımda tecavüz mü ettim sanki kapıyı açıp kapattım" diyor
Uyurken banyo yaparken tuvaletteyken sürekli kapıları kitle. Bir an önce de o evden gitmeye bak. Artık evlenir misin iş bulup başka eve mi çıkarsın ya da üni. ye mi gidersin ne şekilde olursa olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılüniyi burda okuyorum zaten 3. sınıfa geçicem ama zaten bölüm değiştiricektim başka bir şehiri istemezdim ancak bu huzursuzluklardan ancak böyle kaçabilirim
- Kişilik & Karakter konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılKapı kilidi denen şeyden haberin vardır umarım. Benim babam odama bile girmez. Ben odadanlafa değilken bile özel eşyalarım vardır diye gitmez. Banyo çok uç.
12 Yorumla
Soran+1 yılyahu evde öyle banyoya dalacak kimse yok diye kilitlemem zaten babam banyoda benim olduğumu biliyor duş başlığının sesini duyuyor evet içerde ben varım banyo yapıyorum dediğim halde ne diye kapıyı açar? annem babam ben varız evde hiç düşünemedim babamın bunu yapacağını
- +1 yıl
Tamam sen o niyetle açık bırakmış olabilirsin ama belli bir yaşın üzerindesin yani en azından biri boş bulunur beni böyle görmesin diye kapıyı kilitli tutman lazım. Ben gerçekten bu rahatlığı anlamıyorum ben evde yalnızken bile kapımı kilitliyorum ne olur ne olmaz diye siz nasıl rahat ediyorsunuz kapı açık.
söyleyecek kelime bulamıyorum, umarım gerçek değildir
13 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef gerçek sabahın köründe banyodan çıktığım gibi soruyorum bu soruyu
Soran+1 yılya gerçekten bilmiyorum ama içerdeyim yani duş alıyorum ne diye açıyorki? kötü düşünmek istemiyorum istemiyordum ama çocukkende hissederdim hep birtakım şeyler o yüzden rahatsız oldum birkez daha böyle yapmıştı banyo yapıyodum elektirkler kesilmişti annemde iymisin diye ışık tutup kapıyı açmıştı babamda hemen annemin arkasına belirip suyu kapat suyu diye koşturmuşdu kapıya
+1 yılTeshisi koydum sapik.
Cezasini verelim. Kizilcik sopasiyla kemikleri kirilincaya kadar dövelim ga vati :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannenle konuş babanı güzel bir dille uyarsın kız rahatsız oluyor falan diye gerekirse otur sen de konuşta baban pek laftan anlayan bir tip değil gibi geldi bana
03 Yorumla
Soran+1 yıluyardı uyardı "girdimde sanki tecavüz mü ettim kapıyı açıp kapattım *muna koduğumun karısı " diye üste çıkıp defoldu gitti
Cevap sahibi+1 yılvalla adam topla dövdür o zaman ne diyim başka belki kafada bişeyler yerine oturur
Soran+1 yılyani ben haklıyım demi gerçekten yanlış mı düşünüyorum diye iççim içimi yedi burdakilerin bazılarıda iftira atma falan diye kızdı iyice şüphe ettim kendimden
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen fazlasıyla saçmalıyorsun. Ben babamla birlikte uyurum bu yaşımda sırtımı ufalatırım göğsünde uyurum babamın kucağında otururum ben hala onun küçük kızıyım sen fazla dikkat çekmeye çalışıp saptırıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılyav he he ben dikkat manyağıyım zaten ondan tüm bunlar sabahın köründe ben istedim kavga etmeyi... mahremiyet denen birşey var...
Cevap sahibi+1 yılAğzın yok mu senin burda bikbikleniyorsun git babana anlat derdini
Soran+1 yılburda derdimi anlatıyorum dangalak karı babama söyliceğimi söyledim ben...
+1 yılNasil bir iletisim sekliniz var be. Kizina denecek laf mi o kufur.
01 Yorumla
Soran+1 yılyahu bu neki öyle saçma sebeplerden küfrediyorki ama küfürleri bir duysan belmenin o. pu tohumu falan diyor k. taını s. ktiğim... küçükken ağlardım şimdi bende küfrediyorum
+1 yılKaç kurtar kendini o evden. Benim babam ben yokken bile odama girmezdi banyoya girmek de neyin nesi?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılbaban senden zevk almaz sacma dusunce bence. gtunun bokunu temızleyerek buyuttuklerını unutma...
05 Yorumla
Soran+1 yılyahu banyo yapıyorum işte ne giriyor rahatsız oluyorum
- +1 yıl
haklısında ıste panık yapar bazen babalar sacmalarr ama sana yan gozle bakamaz kı senın erkek kardesıne yan ozle bakman nasıl mumkun degılse durumda onda aynı bence
Soran+1 yılya babam değişik bir insan bazende hadi gel birlikte yatalım diye zorlar elini sırtımda falan gezdirridi
- +1 yıl
yok canım ya yanı kotu dusunmek ıstemıyorum kesınlıkle
- +1 yıl
senin canın seks istiyo belli
banyoyu kilitle ya da annene söyle o konuşsun babanla son çare o evde olmadıgı zaman banyo yap :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sapık mı bilmem ama manyağın teki olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaYaptıgı ayıp annene söylesene seni bilerek çıplak görmekmi istiyor napıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim demin kıyamet koptu ne diye giriyosun ayıp değil mi diye bağırdı babamda onada kğfretmeye başladı sabah sabah herkes duydu herşeyi komşulara falanda rezil olduk
Soran+1 yıl23...
Soran+1 yılzaten farkındaydım ama konduramıyordum bundan sonra dikkatli olurum... babam diye evde rahat şeyler giyyordum artık daha derli toplu olucam
Soran+1 yılçünkü o benim babamdı
Soran+1 yılhayır tabiki ne alaka? yazın sıcağında evimde şort atlet oturyorum o rahatlıktan bahsediyorum
Sana neden öyle küfür ediyor öyle babamı olur lanet olası herif 😠
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 564 cevap paylaştı. Kusura bakmada ben öyle babanın na korum bu ne şerefsizlik böyle
10 Yorumla
+1 yılHem öyle hem düşüncesiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana halleniyor heralde o nasıl baba lan... koyum felan diyor öyle babanın ben var yaa
00 Yorumla
+1 yılbaban lan o senin elin çocuğu değil. çok cahilsiniz
00 Yorumla
+1 yılBelki merak etmiştir. Uzun süre kaldıgın için.
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni girmiştim
+1 yılsende kapiyi kitlesen?
07 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim bizim evde zaten 3 kişiyiz annem babam ben kim girecek sanki diye kilitlemem alt tarafı 20 dk duş alıp çıkıcaktım herkeste uyuyordu... bide banyonun kilidi çok sert zor çeviriyorum her sferinde uğraşmıyım diyodum ama bundan sonra kilitlerim gerçi olan oldu artık... daha yapmaz heralde annem çok bağırdı
- +1 yıl
ne olursa olsun kapiyi kilitlemen gerek. burada esas suçlu sensin. ya senin dus aldigini bilmiyor, uykulu uykulu girmis olsaydi? burada da suçlu o degil sen olurdun dimi? tedbir'i elden birakmamak lazim, yoksa utanilacak bir durum olabiliyor..
Soran+1 yılama duş aldığımı biliyordu tuvalette gitti uyksu açılmıştı srduda sen misin diye "evet baba banyo yapıyorum" dedim bide burdan bak "hırsızın hiç mi suçu yok " lafını duymuşsundur heralde
- +1 yıl
sen hirsiza kapiyi açik birakirsan, hirsiz da girer içeriye.. birde bu açidan bak olaylara..
Soran+1 yılyahu ne diyorsun sen ya? tamam tüm suçlu benim kendi evimde bu kadar tedirgin yaşayayım içerde olduğumu bile bile bababmın girmeside tamamen benim suçumdu... bbam dahil herkesten özür diliyorum
- +1 yıl
sinirlenecek bir durum yok. yani bana.. tedirginlikle de alakasi yok.. ben tuvalete girdigimde kitliyorum.. edeptendir.. hâyâ'dandir..
Soran+1 yılvalla bizim evde tuvaletin banyonun ışığı yanık kapısı kapalıysa önce kapı vurulur ses gelmezse içeri girilir... ama bu sefer içerdeyim ve banyo yapıyorum dememe rağmen kapıyı açıp söylenmeye başladı...
Baban tam bir dengesiz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Trol olduğunu umut ediyorum.
00 YorumlaNe kadar üzücü bir durum
Kaç yasındasın07 Yorumla
Soran+1 yıl23...
Soran+1 yılbağrışmalardan duydu zaten uyanıncada söyledim oda "ayıp değilmi ne kapıyı açıyosun" dedi babamda " ne yaptım sanki tecavüz mü ettim kapıyı bir açıp kapattım ne var bunda " dedi tabi daha küfürlü halini ve son ses halini düşün... bu yüzden benmi anormal düşünüyorum yoksa babammi anormal arada kaldım çünkü babamla hep yakın olmuşuzdur yani babam öyle uzaktan sevmez ama sürekli küfreder bana ettiği küfürleri saysam şaşrırsın... saçmasapan şeylere sinirlenir hatırlıyorumda 50 kuruş para üstü kayıp diye evde kıyamet koparmıştı ya da akşama istediği yemeği yetiştiremedik diye...
Soran+1 yılhayır emekli zaten iş sıkıntısı yok ev kendimizin kardeşim var fakat İstanbul'da yaşıyor ve babam ona hiçbir destek sağlamıyor annem kaç kere para gönderdi ama babam zerre göndermez... banda ayda 10 lira bile vermez... pintidir... ayrıca kilit var lakin bizim evde sadece yatak odasında özel birşey yapıyorsan kitlenir kapı... banyo ve tuvaletler kitlenmiyor çünkü kimse ışığı açık görünce kapıyı vurmadan girmezdi babamdanda bunu beklemiyordum yani evde yabancı yok diye banyyu kitlemedim zaten seslenince " evet baba banyo yapıyorum " diye cevap verdim küfred ede bağırarak tuvalete gitti sonra odasına dönerken banyonun kapısını açıp söylendi ilk farketmedim çünkü duş açıktı ve şampuan vardı göremedim görünce "baba napıyosun ya" diye bağırdım kapattı ve hala söylenip küfretmeye devam etti odasında... yani içerdebanyo yaptığımı biliyor zaten ve yeni girmiştim zaten 20 dakka duş alıp çıkacaktım banyoda duşakabin veya küvet yok eskitip banyo zaten...
şerefsizin önde gideni
10 YorumlaYavşağın tekiymiş baban
00 YorumlaSeni çıplak görünce ne tepki verdi?
06 Yorumla
Soran+1 yıl"napıyosun ya" diye bağırınca kapattı kapıyı
Soran+1 yılgöremedim çünkü şampuan vardı
Soran+1 yıl23 ...
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sapıktan öte ahlaksız
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama baban sana yan gözle mi bakıcak
00 Yorumla
+1 yıliyi değil senin baban gerçekten
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 804 cevap paylaştı. Seni o zaman çırılçıplak gördü mü
00 Yorumla
+1 yılNasil baba ya o
10 Yorumla
+1 yılKapı kilidi?
03 Yorumla
Soran+1 yılkimse girmez diye uğraşmıyordum kilitle
- +1 yıl
Bundan sonra uğraşırsın
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabanı tanımak ısterdım
00 Yorumla
+1 yılsende sapıklık var biraz öz baban deyilmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka sen aklını kaçırmışşın baban o senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek inandırıcı gelmedi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılharbi sapık kaç ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkıde gormek istemış o guzel vucudunu
00 Yorumla
+1 yılHavalandirmadan kaç
00 YorumlaBaban Malmi?
00 Yorumla
+1 yıllanet olsun babana
00 YorumlaZarhoştur nolcak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSapık evet
00 Yorumla Sapık
00 Yorumla
+1 yıltrollsun :D
01 Yorumla- +1 yıl
o zmn nıye baska dusunuyorsunkı?
+1 yılKapiyi kitle
00 YorumlaSapık
00 Yorumla
+1 yılBöyle babamı olur ya
00 YorumlaBu rüyayımı gördün?
10 Yorumla